pastagratäng med kassler
8 dl kokt pasta, t ex fusilli
200 g kassler
300 g frysta broccilibuketter
1 dl grovhackade valnötter
50 g vanlnötter
140 g Kvibille Ädel
4 dl Kelda Simply Cheese
Sätt ugnen på 225°. Skär kasslern i små tärningar. Blanda den kokta pastan, kassler, broccoli och valnötter i en smord ugnssäker form. Smula osten och blanda den med såsen. Häll blandningen i formen och gratinera i mitten av ugnen 20-25 min. Servera med sallad
recept från arla!
Mums, låter gott! Vinkar från andra sidan =)
mums det såg gott ut, det får jag prova en dag!!
ja den var super god verkligen, och plus i kanten att det är lite nyttig :)
aw vad har ditt blodtryck legat på innan? var det högre eller lägre!
jag har ju alltid haft väligt lågt!
Hoppas du haft en mýsig kväll, nu ska jag lägga mig är helt slut!! Kramar
ser och låter gott ut, jag älskar kassler! :)
vad lustigt, jag gjorde oxå det receptet häromdagen utan valnötterna =) det blev riktigt gott=)