Dagens bildregn


Ännu en härlig dag har gått i mammaland. Sara bjöd mig och Isabell god Gi lunch och barnen har lekt så fint hela dagen. En promenad i regnet klämde vi in mellan kaffekopparna. Tack för idag sötaste ni!
Efter denna veckan drar det igång med jobb lite smått för min del.. Gud så spännande det ska bli. Jag är laddad till tusen. Men som tur är ska jag fortsätta vara hemma 50% ett tag till.. det bästa ur två världar väntar helt enkelt!!

Små trollungar!



Milla och melker och Ella i augusti 2010

Idag har vi lekdate med Milla och Melker. Tänk vad stora våra små börjar bli. Bilderna är från förra sommaren. Vi var ute och åt brunch tillsammans. Då sov alla barn så gott och var så lugna och snälla. Idag är det mer fullt ös och liv när vi ses. Underbara ungar!

En dag i världsklass!


Premiär äter lunchen ute!

Sluta tjata om kameran, vi snackar faktiskt hemlisar här..

Sötaste ungarna!

Egentligen skulle Jannie tagit kort på mig här.. jävlar vad jag ansträngde mig för att få glada barn.. men tydligen är jag inte sååå rolig!

Ella har dragit sig fram några meter idag.. men det är med en jävla massa gnäll och sura miner.. lata bebis!

Vem hinner först?

Ok jag åter väll damen vinna för den här gången då!

Solig promenad med fina Jannie och sovande barn

Tack för en dunderdag, Ni är grymma!

POMPdeLUX

En helt underbar dag avslutade jag med klädparty. Det var pompdelux barnkläder som visades. Å vilka kläder sedan. Helt ljuvliga. Ella kommer bli finaste prinsessan i vår/sommar.

Tunika med fjärillar och limme med rosett

Vit tunika och svart tyllkjol

Body i puderrosa och vitt och en vit sommarklänning
(Ella kommer inte bära topparna eller kjolen som på bilderna)


En dunderdag väntar...


"puss puss snygging"
Nu ska vi packa ihop oss för en dag med Jannie och victor. Vi får se om det slår gnistor mellan charmtrollen även idag. Victor får akta sig för Ellas slemmiga kyssar!

Hoppas ni får en bra dag!

Underbara sol!


Borsta tänderna är roligt och gott om du frågar Ella!

Idag startade vi dagen med ett besök hos min mormor. Det bjöds på lunch och några timmars lek innan vi åkte vidare för en promenad runt kyrkogården. Det är så sjukt vackert där. Jag satte blommor och Ella sov gott i vagnen i den fina vår solen. Nu hoppas jag verkligen solen är här för att stanna. Den behövs!

Ikväll blir det tidig sänggång för min del. I morgon väntar nya äventyr i mammaland!
Natti natti!

Äntligen i mammas famn!

Det var med världens största leende jag gick (sprang) upp till Ella när hon vaknade i morse. Som jag har längtat.. Hon blev så glad när hon såg mig, sprattlade med hela kroppen och log sitt allra finaste leende. Vi kramades länge och jag fick massa pussar, Ella är bäst på dom.. Med hela ansiktet öppen mun och väldigt slemmigt. Underbart! Vi fortsatte att mysa i soffan länge.. lekte med clown leksaken jag hade med mig hem till henne från min tripp och kollade lite på tv.

Vid första tuppluren åkte vi mot Sara och Melker för lunch och massa bus. Solen har varit riktigt varm idag så efter en snabb sväng på mässan och lite shopping påsar under vagnen begav vi oss vidare ut för en liten promenad i vårsolen. Ella är nöjd och glad igen, det värmer i mammahjärtat. Hon tar sin medicin lika snällt som innan och blir bara bättre och bättre i lungorna. Älskade unge!

I mina gyllene skor!

Min fina i rl klänning och skor från Zara

"men melker varför äter du lådan?"

Kom så ska du få dig en riktig kyss!

Hejdå Karlstad Hello Kungsbacka

Nu är vi på väg hem igen. Det har varit en sjukt rolig tripp med mycket jobb, skratt god mat och ömma fötter. Det har varit mycket att ta in, lite ovant att använda hjärnan igen efter flera månaders mammaledighet. Men den börjar komma igång. Ge mig några veckor till så är jag med i matchen igen.

När man är på väg hem längtar man ju så sjukt mycket mer. Snart är jag hemma hos min prinsessa igen.. eller ja om ca 4 timmar. Ååå mammas lilla trollunge. Nu ses vi snart.


My Precious

Precis som vi trodde så blev det en bra dag på mässan även idag. Jag blir lite smått sjuk av alla bebisar som springer förbi, mest de runt året, det får mig att sakna min lilla prinsessa där hemma mer än jag redan gör. Mammas lilla skatt, tänk jag har inte sett henne sedan i torsdags morse i ca 4 minuter.. När jag kommer hem på söndag natt ska jag plocka upp henne ur sängen och snuffsa, krama, gosa och pussa ihjäl henne. Min lilla fis, så underbar och älskad. Jag ska inte skriva mer om henne, det bränner liksom till lite bakom ögat!

Idag avslutade vi kvällen med indisk mat, inte riktigt min grej. Tackar vet jag kött och sallad. Det kan väldigt sällan bli fel. Men mat var behövligt och mätt blev jag. Det är ju huvudsaken.
Nu ska jag dyka ner i massa mejl, sedan väntar sängen.


Ellla 3 månader!

Älskling du är bästa pappan i världen.. saknar er mina fina!


Lördag!



Godmorgon Lördag.
Idag är det strålande sol igen. Jag har precis fixat mig för dagen och ska ner och käka äggröra.. lite surt att gå på Gi är det allt när det bjuds på så himla mycket gott på frukostbordet. Men jag klagar inte, äggröra bacon och massa grönt är inte fel det heller.

Idag hoppas vi på en ännu bättre dag på mässan. Lördag och familjernas dag. Det kan ju inte bli annat än bra.

Dagen!

Fredag och första dagen på barnmässan i Karlstad för besökare. Igår riggade vi montern och idag har vi haft tusentals besökare på plats. Det har varit en sjukt rolig dag från början till slut.

Det kryllar av folk hos Libero..

Ok att vi är starka, men ibland får man fjäska med grabbarna för en hjälpande hand.

Några familjemedlemmar från en dunderskön familjen annorlunda hälsade glatt!

Dagen avslutade vi med ett besök på restaurang Frost, kan verkligen rekommenderas. Trevlig personal och ur god mat. Hustes vin slank ner det med.. Nu har jag tagit mig en skön dusch, snart blir det ett avsnitt BB från datorn.. varför bryta gårdagens vinnande koncept??
Natti natti

Karlstad bjuder på shopping


Sött linne/tunika/klänning ja allt kan detta söta plagg användas som. Det kommer från vila och i Karlstad betalar man halva reapriset. Så 200:- för båda. Skit bra, så slapp jag välja färg.. Årets första riktiga sommar plagg har fått flytta in.

Godmorgon soliga fredag


Utsikten från Hotellet!

Nu beger jag mig ner för hotell frukost och sedan väntar Taxin till dagens jobb..
Hoppas ni får en lika solig och fin fredag som jag.

En mammas egentid

Middag och ett glas rött ligger i magen. Jag sitter ensam på mitt hotellrum och bara njuter av tystnaden. Ni som känner mig vet att jag har sjukt svårt för att varva ner och bara vara.. men inte nu tydligen. Detta är ren och skär vardagslyx för en mamma. Jag kanske rent av skulle raka benen, noppra brynen och lägga en mask.. eller så tar jag med mig datorn till den undebrart sköna hotellsängen och kollar gårdagns bigbrother.. det lutar åt det sista. Jag kommer somna gott ikväll!


Middagsplaner


Henke skickade ett mms hemmifrån på en nybadad liten Ella. Jag måste säga att jag är impad av min man som fått till en snygg outfit på lilla damen. Å spännet i håret sedan, min man kan han.

Efter en lång och hård dag ska vi nu bege oss ut och äta en god och välbehövlig middag.
Nytt smink och lite deo så kör vi igen..

På resande fot

Pressbyråns kaffe smakar utmärkt denna tidiga morgon

Nu sitter jag på tåget på väg mot Karlstad för några dagars jobb. En stor kaffe har intagits och jag börjar vakna till liv. Ute är det strålande sol och jag är på riktigt gott humör. Dags att ta tag i lite arbete medans gnistan är tänd!

Hoppas ni får en fin Torsdag!


Min fina lilla ängel


Mammas lilla trollunge

Damen fortsätter att imponera med sin medicin, inga motstånd eller sura miner. Hon kämpar på bra men är väldigt matt och hängig. Hon orkar inte vara vaken mer än en timma i streck och somnar som bäst på mammas bröst. Min lilla ängel. Sedan läggning vid 7 har hon bara hört av sig en gång så det bådar gott inför natten. En god nattsömn är precis vad jag behöver inför morgondagens äventyr.

Natti natti kära läsare!

Onsdag

Natten har varit ok, Ella har vaknat några gånger och hostat, men det har varit torr hosta utan slem så ja antar att det bara är lite torrt i halsen efter medicinerna. Hon har somnat om lätt igen efter lite kramar. Skönt för henne att slippa slemmet under natten i varje fall.

Idag ska vi vara hemma och fixa och dona massa saker innan min lilla tripp jag ska iväg på. Tvätt ska tvättas, väskan ska packas och jag ska krama sönder lilla trollungen. Usch så jag kommer sakna henne. Men jag vet att Ella har det så bra med pappan sin. Hon är så pappa kär, det värmer gott i mammahjärtat.

Hoppas ni får en underbar dag i vårsolen och tack igen för all omtanke!

En sjukling i behov av skor


Ett par vita kavat skor är ett måste till de första små stegen. Ella går mer och mer varje dag, med hjälp av mammas händer givetvis. Hon släpper även de hon håller i och står själv korta stunder. Så nu är det snart dags för de första riktiga skorna.

Sedan måste ju damen ha coola jumpa dojor också. Någon av dessa hade mottagits mer än gärna.
Mormor, morfar och farmor.. känn er träffade. Ett par per man är helt ok! hahaha

Tävlar hos Sarah


Jag är med och tävlar om ett "äta själv kit" från bambino
Klicka in till Sarah och tävla i med.

Tävlar


" Jag är med & tävlar hos Emma i sammarbete med MAMbaby.com om en utav TVÅ First bottle flaskor."

Så liten så liten..

Jag satt precis i telefonen och hörde genom babyvakten att lillan hostade, de är ynkliga hosta när man inte har någon röst så allt hörs väldigt dåligt. I varje fall så blir det tyst och sedan hör jag bara hur det låter konstigt, som om hon kippar efter andan. Jag rusar upp och där ligger hon och är blöt i håret, runt halsen och en bit ner på magen. Jag tar givetvis upp henne i samma sekund som jag känner detta och skriker på Henke. Han slänger upp henne på axeln och upp kommer mer snor och slem och en massa välling. Stackars min lilla prinsessa. Hoppas de var det sista slemmet som kom upp nu. Hur mycket mer orkar hon?

Nu är lakanen bytta, det var blött med kräk på både täcke kudde och lakan. Lillan sover gott igen efter massa kärlek och andning i fisken (jag vet att det är en anka)
Snart ska jag göra det samma, om man vågar sova vill säga!

Dagens sötnöt!

Ingen bra dag i mammaland idag

Idag har det verkligen varit jobbigt för mig. Jag brukar ta Ellas sjukor bra (vi har ju gått igenom ett par stycken) Men nu är jag trött och orolig. Tårarna sprutar titt som tätt och jag känner mig svag och maktlös. Det är så fruktansvärt att se sin lilla skatt såhär nere. Idag har hon verkligen varit medtagen och hängig, hon har tappat rösten och det piper endast lite när hon försöker prata. Det lilla hon orkar få ur sig förstår. Nä idag är ingen bra dag. Usch vad jag hatar det här.

Jag har aldrig känt mig så ynklig och liten som nu.
Stackars Ella, om jag bara viste vad jag kunde göra för dig mitt älskade barn.

Bilden är från förra vändan med feber och skit!

Tack för er fina omtanke till lilla Ella. Det värmer verkliegn i mammahjärtat!

Denim it is!


Bland annat fick den här ur söta jeans klänningen från Zara flytta hem till Ella efter söndagens shopping.

Rossligt värre!

Ella har fått en inflammation i luftvägarna. Hon är jätte rosslig och har svårt att andas. Vi har fått två mediciner, en luftvidgande och en för inflammationen. Dessa ska hon andas in genom en "tratt" minst 6 ggr om dagen. Ella är tapper och verkligen jätte duktig, inget motstånd alls nu i kväll när "masken" åkte på. Hon andas bra i den och tycker mest att det är lite spännande. Ganska roligt också att mamma sitter framför och sjunger sånger på det mest töntiga sättet medans pappa håller henne i famnen. Jag undrar hur detta kommer gå när jag är själv. Kanske får vi sätta oss framför spegeln..

Detta ska vi hålla på med i en månad eller tills hostan och slemmet är borta. Hoppas hoppas det går över fortare. Sedan är det återbesök och då ska vi även kolla örat som var jätte rött idag.
Stackars min tappra soldat. Du är så duktig mitt hjärta.

Som tur är så är hon inte sjuk i övrigt, allmäntillståndet som är det man går mest på (nästan bara) när de är såhär små är helt ok, inte precis som vanligt men hon är inte hängig och bitter. Bara inte riktigt lika glad. Så vi behöver inte hålla oss hemma så länge det inte kommer feber då förstår, men det har vi inte beställt!


Ellas kompis fisken

Barnmottagningen

Idag startade vi veckan med att ringa till barnmottagningen i Kungsbacka. Ella är fortfarande inte bra. Detta har häng i fram och tillbaka sedan i november och sedan i januari har hon varit jätte rosslig i bröstet och snorig. För ett tag sedan var vi på östra i Göteborg där fick lillan andas i en mask och ta massa prover. Det är förmodligen Rs som har satt sig fast hos henne men med tanke på att hennes allmäntillstånd är bra så gjordes inget mer. Skönt det! Men nu har det gått 3 veckor sedan vi var där och lillan är inte ok. Så idag fick jag en ny tid och vi ska in och kolla henne igen. Måtte detta få ett slut nu så lilla damen kan bli riktigt bra igen.


En helg senare

Idag vaknade vi efter lite för få timmars sömn. Kvällen i går var mer än lyckad, god mat bra sällskap snälla barn, Malin och Christinas Ella ville vara vaken och med en stund på kvällen och självklart fick hon det. Historierna avlöste varandra och en del minnesvärda saker som inte behöver nämnas här hände och vi skrattade mycket och högt hela kvällen. Tack för denna helgen, ni är så fina alla 3!

Idag gav vi oss av för shopping på Kungsmässan (våra män var väll sådär roade över detta förslag) Malin hade spenderar byxorna på, Ella fick en massa massa fina nya saker. Vår Ella (gud va jobbigt att de har samma namn) fick en jeans klänning från Zara och lite smått och gott från Hm.

Nu i kväll blir det såklart solsidan och sedan BB utrustningen. Nicki åker idag va?
Summa sumarium, vi har haft en kanon helg!

Lite bilder från middagen!

Snälla barn innan läggdags!

Förrätt

Gi varmrätt (vi gjorde hel potatis för de som ville)

Malin är sugen!



Dagens finaste tjejer på väg att göra Kungsmässan!

Vi njuter

Malin Ella och Christian är på besök och vi har det toppen bra. Skratten avlöser varandra, barnen sover gott och vi pimplar vin.. Helt sjukt att vi träffat er.
Hoppas ni också har haft en grym lördag.

Våra fina fina Ellor.. E1 och E2

vitt täcke

Snön är här igen.. jag blev riktigt ledsen i ögonen i morse när jag såg det vita täcket som lagt sig under natten, men tydligen ska vägarna redan vara rena så den är nog inte här för att stanna, tur det!

Idag har vi lite halvplaner, en shopping runda är i varje fall planerad. (japp, kupongerna bränner) Vi får helt enkelt se var dagen tar oss.
Men det kan ju inte annat än bli bra.. det är ju fredag!

Hoppas ni får en härlig dag

Gårdagens lilla Ella som sjunger och spelar gitarr!
Älskade älskade unge, du är helt underbar!

Jag tävlar hos Malin


Jag tävlar hos Malin om söta bestick till Ella från orosa.
Hoppa in och kolla du med!

Det vankas shopping

Tack HM!


Sötaste Malin

Jag hade en tanke, ringde min fina vän Malin och så satt vi i 3 timar i går och gjorde min nya fina fina design. Malin är så sjukt duktig. Hon knåpar ihop alla mina ideér till en fungerande design, jag säger hur jag tänker och hon trixar ihop allt och ändrar där jag tänkte skevt, det vill säga typ hela tiden.. hahaha
TACK gumman för hjälpen.

Vill du köpa en design av Malin? Klicka in här och släng iväg ett mejl för prisinfo. Din blogg blir som ny!

Ajajaja..

Jag tror jag har gått och fått benhinneinflammation för fy satan vad ont det gör i benhinnorna.. värker drar och spänner hel tiden. Så kan det gå när man tar i som attan på friskis tydligen, sedan hade jag knytit min skor för hårt så fötterna domnade, vet dock inte om det har med saken att göra. Vet ni?
I varje fall så måste jag vila några dagarna nu så denna skiten snabbt försvinner.

Dagen har varit super mysig med promenad, lek och god lunch med kaffe, precis som vanligt. Nu ska jag ta mig till mataffären.. Inte alls lockande, men ett måste!
Jag bjuder på ett litet bildregn


04.47

Då behagade lilla trollet slå upp sina blå idag, detta verkar bara bli värre och värre.
Men som tur är vaknade jag på helt rätt sida och till ett strålande humör. Solen lyser idag igen och vi ska bege oss ut tidigt för en frukost date med Madde och Theo. Det var på tok för länge sedan så jag antar att det blir x antal kaffe koppar och en jäkla massa snack.
En härlig dag i mammaland väntar återigen

Bild från sommaren 2010 på Madde

Hoppas ni får en härlig Torsdag!

Söta ungar och underbara mammor!


Kärlek vid första ögonkastet var det verkligen mellan Ella voh Victor idag

Men jag vill ju pussa dig goding!


Snygga killar

Lite kuddkrig hans också med

Puss på dig med Benjamin

Promenad bebisar

Shit vilken dag vi har haft idag. Helt underbar rakt igenom. Dessa mammadagar är helt oförglömliga. Kaffe i solen, god lunch, snälla busiga ungar och glada mammor. Det blir helt enkelt inte bättre.

Tack för idag söta ni!

ååå vinnaren är....


Grattis till Anci (fruwikman) du har vunnit 2 biljetter till barnmässan, hoppas du och din familj får en bra dag tillsammans på mässan!

Jag fick 2 biljetter extra och den andra vinnaren är Malin (har ingen blogg) Hoppas ni också får en fin dag tillsammans hela familjen.

(jag kontaktar er via mejl med vidare information)

Stort grattis önskar vi och Libero

Tisdagen




Idag har Ella busat massor med moster medans jag har fått mängder med saker gjort. En tur till Ica och en liten liten runda på Kungsnässa hann vi med och givetvis en promenad i den underbara vårsolen.  En god lunch har intagits och nu ska det strax krängas räkor. Det kallar vi tisdagslyx.. Hoppas ni har haft en bra dag med strålande solsken, precis som vi!

Glöm inte att tävla om biljetter till barnmässan i Karlstad.
Tävlar gör ni HÄR!

Ett brev på posten


Mössor beställda från Mirasmamma!

Nya fina mössor har flyttat in i Ellas mössgarderob. Jätte fina och super goa i kvalitén. Tack Mirasmamma för ett bra jobb och snabb leverans.

Faller som en fura

Hur lär sig barn att falla "rätt" egentligen? Ella är inte så bra på att ramla (om man nu kan vara det) Men hon sätter sig inte på rumpan som de flesta andra barn utan det är platt fall åt sidan eller bakåt. Huvudet har fått sig ett par bra smällar det sista. Blåmärken här och där. Men det är väll bara att låta henne falla, nåon dag har hon väll lärt sig!

Moster kom till oss redan igår kväll, vi kollade Bigbrother och åt massa god frukt.
Nu sover både hon och mannen som en stock, Ella och jag är uppe innan tuppen som vanligt.
Dags att hinka kaffe och kicka igång den här dagen.


Glada dagar!


Bita bita bita, tänder på g hos både Ella och Thea

Idag styrde vi bilen mot stan igen för lunch kaffe och mys hemma hos Malin och Ella. Sara och Thea var också med och gjorde dagen komplett. Jag har varit rätt sleten hela dagen, måndags trött kan vi väll kalla det. När Ella sov middag släkte jag till och med ögonen en stund i Malins soffa. Underbart.

Hemma igen samlade jag energi genom matlagning till mannen! Japp.. han är bortskämd han. Middagen står serverad varje dag när han behagar komma hem. (duktig fru) Vidare åkte jag till friskis för ett medel pass och nu är energin på top och jag har massa att pilla med. Det nya jobbet erbjuder massa roligheter som ska bokas in och planeras. tvätthögen växer och papper ligger som vanligt på hög. Så i morgon kör vi en hemma dag med bästa moster. Då ska jag bannemej se till att få massa gjort!

natti natti från en lycklig mamma!

Tidiga mornar!

Trollungen här hemma har fått för sig att dagen startar vid 06 numera. Hon somnar 19 så sina timmar får hon ju, men inte mamman. Som jag är trött idag, fy bubblans.
Men det är bara att börja hinka kaffe, duscha och starta dagen. Välkommen ny vecka. Som vanligt har vi massa roligt inplanerat och det ser ju ut att komma in lite bättre väder igen. Det tackar vi som ödmjukast för!


En trött Ella busar med sin pappa.. nej det är ingen pojk!

Bokat

Japp då var det bokat. Midsommarveckan ska spenderas i en stuga på Skreastarnd med bästa Reza och Jenny. Det blir midsommarfirande, shopping i Falkenberg, massa glass i stora lass, minigolf, SOL och goda middagar med sill och nubbe (inte för min del, hatar nubbe) Jag älskar att ha saker att se fram emot å detta kommer verkligen bli en bra start på sommaren. En långhelg med våra favoriter på bästa stranden..

Bilder från förra årets midsommar på skreastrand!


Regniga Lördag

Ja fy fan vilket väder, snö, regn och hagel. Allt på samma gång. Vi har kört en hemma dag med tvätt städ och bad. Trollet sover ute i vagnen och jag och Henke håller på för fullt och fixar med papper och annat nödvändigt på övervåningen. En produktiv lördag med andra ord. Men nu längtar vi som bara den efter vår här hemma. D-vitamin, ja tack!

Ikväll kommer Reza och Jenny på middag. Det blir fetaostbiffar och en smarrig sallad med gräddfil och fetaostsås.
Ett glas vin ska intagas och givetvis måste vi ju kolla på Melodifestivalen. Vem tror ni vinner?

Ella busar med sin älskade Gudmor Jenny. Kortet är taget för några veckor sedan. Innan tänder och sjukdomar!

Underbar Fredag rakt igenom

Idag har min lilla tjej varit tillbaka och glad HELA dagen.. kanske är hon riktigt frisk, kanske för att det inte var några barn med som hon kunde vara avundsjuk på eller så var det bara rätt sida i morse helt enkelt. Inte vet jag, men vi har haft en sådan där dag som känns lite speciellt i hjärtat. Underbart!

Vi började med en tripp till mormor för lunch och bus bland kartonger och annat. Ella flörtade hej villt med alla som kom i hennes närhet. hon är så söt, lägger huvudet på sene och tok ler.. åt alla!
Vidare åkte vi till Moster för kaffe och mer uppmärksamhet för lilla damen. Ella fick prova schamponeringsstolen, det var toppen. Men ingen ny hårfärg än inte!

Tillbaka i Kungsbacka gjorde vi ett stop hos Sara och Melker, Ella sov i bilen och vaknade efter sin lur på bästa humör.. mat, ny blöja och vidare till Ica för fredagshandling.
Ikväll blir det tacos och ett glas rött!

Puh.. vilken dag, men så rolig rakt igenom.
Nu blir et mys med mannen hela kvällen lång.

Sorry för kvalitén.. glömde givetvis kameran hemma en underbar dag som denna.

Happy fredag på er godingar!

Torsdag

Idag har vi haft Melker och Sara här på Lunch. Barnen har lekt på golvet, Melker har ålat omkring och undersökt hela nedervåningen medans lilla damen sitter/ligger/sttår bredvid och piper. Stackars lilla Ella, hon är allt annat än nöjd eftersom hon inte hänger med sina vänner i krypandet. Hon kämpar en stund men ger upp och piper och flaxar med armarna... Runt i ringar och lite bakåt går det. Men inte så värst vidare bra annars. Nu tycker jag faktiskt synd om henne, hon vill ju ta sig vidare. Så just nu är de pipigt som bara den här hemma..

När damen inte längre var rolig att tas med åkte vi till Kungsmässan och hämtade upp paketet som Ella beställt på Zara. Två söta pike klänningar och en top gömde sig i lådan.
Det har ös regnat hela dagen och jag känner mig faktiskt rätt grå jag med idag. Så i morgon hoppas vi på sol, långpromenad och lite gungande för piplisa!


Det går inte mamma!!


2 frågetecken kollar på såpbubblorna

När man kryper omkring som en tok kan man hitta gurka i ansiktet.
Tack för en mysig dag söta ni

När mammadagarna är som bäst!


Malin dukade upp en dunder god gi sallad. Den tar vi nästa gång igen!

Jag och Söta lilla Ella (Malins Ella)

Tittut!!

Sara och hennes prinsessa Thea!

2 barns morsan sjunger och busar med Ellorna

Idag styrde vi Saaben mot Malin och Ella för återigen en underbar dag i mammaland. Sara och Thea var självklart med och förgyllde dagen. Satans vilka goa tjejer ni är. Alltid lika trevligt att umgås med er.

Väl hemma efter en snöig och regnig bilresa ställde jag mig och gjorde hamnburgare.. jätte goda blev dom om jag får säga det själv. Ost ägg tomat gurka sallad och lök åkte på och mummmaaaa vad gott. Gi funkar soo far över all förväntan. I kväll har jag tränat igen (klapp på axeln) det går bra nu!

Tävlingsdags!

 

I samarbete med Libero har jag fått äran att lotta ut två biljetter till barnmässan i karlstad den 25-27 mars 2011

För att vara med och tävla kopierar du bilden ovan, länkar till min blogg och Liberoklubben. (mejla 3 vänner om du inte har en blogg)
Lämna sedan en kommentar om att du är med i tävlingen.

Tävlinegn avslutas den 16/3 kl 20.00
Lycka till önskar vi och Libero!

Kalasfirande!


Idag har vi varit på födelsedags kalas. Sötaste Ludvig har fyllt 1 och det firades såklart med glass tårta bus och paketöppning. Ella sover gott i bilen påväg ner. Melekr busade som vanligt, jag är tydligen jävligt rolig =)

Gunga på hästen var klart roligast enligt Ella, till och med bättre än glass! Har vi en blivande hästtjej här kasnke?


mmm.. glass e gott!

Gladaste födelsedagskillen..

Tack för idag!

Ikväll kommer det upp en rolig tävling här, håll utkik!

Stallbus!



Vi har haft en jätte härlig dag ute med hästar, hundar, katter och en gris. Ella var helt till sig i stallgångarna. Stå upp, sitta i halmen och klappa hästarna. Mammas sötnos.
Det är verkligen så härligt att vara ute nu när det börjar bli lite vår i luften.

Ikväll har jag varit på ett pass på friskis, fy fan va jobbigt det var rent ut sagt. MEn det var roligt och nästa pass blir på onsdag. Nu ska jag hoppa i en dusch och sedan jäsa med en stor go apelsin framför tv:n.

Idag bli Ella 9 månader btw.. tiden går så sjukt fort..

Minus Tack

Idag börjar jag med GI, jag har fortfarande massa massa kilon som jag måste bli av med. Jag brukar inte vara tjock, jag gillar inte at vara det heller, men på något konstigt sätt så har jag "accepterat" hur jag ser ut nu vilket givetvis inte är ok. Jag tror att ALLA kan gå ner i vikt och jag hatar när folk skyller på graviditetskilon. Vissa går ner lättare, vist är det så.. men alla KAN gå ner och nu är det min tur.

Denna gången blir det som sagt GI som hjälper till. Jag provar gärna alla bantningsknep och tycker alla är bra i ca 3 veckor sedan tröttnar jag. Men GI har jag kört ett flertal ggr innan och alltid varit nöjd med, det tar ju bara lite längre tid. Men i mitt fall tror jag det är bra, för jag behöver hitta mig en ny livsstil, en sundare som får mig att vara pigg som gör att jag sover gott på natten och tappar i vikt!

Nu kör vi!


Ett mål? komma i klänningen igen!

Världens bästa syster


Fan va roligt vi har!


Gunga liten gunga!


Idag tog vi en promenad till lekplatsen hela lilla familjen. Solen är framme idag igen och det är riktigt varmt och gott. (vårkänslor ooo yes) Lekplatsen var en dunder hit. Ella skrattade gott i gungan och rutschkanan var inte så tokig den heller. Dit går vi snart igen..

Nu ska jag in i en dusch, snart är det dags för söndagsmiddag hos svärmor med mina föräldrar och syster. I kväll väntar solsidan och BigBrother utröstning..

Stor kram till er!

Gårdagens shopping


Jag hade en riktigt bra runda igår. Byxor, linnen, t-shirts, svettis och lite annat smått och gott hittades på gårdagens shopping runda. Lycka. Det var så lyxigt att fika länge och snacka massa skit, prova kläder i butikerna och fika igen. En lyckad dag helt enkelt! Precis som alltid med min Jenny!

Lördag

Lördag och strålande sol. Idag kommer bli en bra dag. Lillan ska vara med mormor, Henke är på jobbet och jag ska ut med Jenny på shopping, fika och lunch date. Ja ni hör ju vad bra det kommer bli. Undrar just hur det känns att gå in på Zara en lördag utan barnvagn.. kommer man kanske komma fram idag då? I vilket fall så ska det bli kul med lite kvalitetstid med min sköna böna Jenny!

Kvällen bjuder på middag med Anna och Samuel. Henke ska stå i köket oooo Yes då blir det gott i lilla magen. Ett och annat glas rött kommer intagas till detta och seadn ska vi jäsa i soffan eller spela en runda spel. Kvällen utvisar.
Trevlig helg till er!

Jag tävlar hos Fröken M



” Jag tävlar om en prins eller prinsesspall värde 1095-1220:- från Bonde of Sweden hos Fröken M.

Tävla HÄR du oxå ! ”


Fredags planer

5 dagars kåvepenin är över, febern är nere och nu kvarstår bara lite snor och hosta. Men det har ju varenda unge dessa tider. Så idag ska vi fixa oss för en promenad ner på stan och en lunch med Sofia och Theo. Äntligen kan vi lämna huset och se världen igen. Underbart med fredag och en glad unge!


Plattat hår och en glad mamma

Fina lilla Ella
Hoppas ni får en super härlig fredag söta läsare!

Zara.com



Top 99:- Klänninagr 99:-/st (ville haft en gul, men jag är inte så säker på att damen klär i den färgen)

Jag var ju tvungen att premiär shoppa lite på Zaras webbshop dagen till ära. Tyvärr hade jeansen som jag vill ha hunnit ta slut och jeanskjolar som jag ville kolla på fanns det inga alls (förutom en vit) men jag har ju Zara några hundra meter härifrån så det får bli att kika in där i helgen i stället.

Torsdag


Var är Ella??

Tittut!!

Man blir trött av bad och bus!

men hallå ja.. raggarn är i farten

Idag är Ella feberfri,
första dagen på mycket länge.. det känns så skönt att damen äntligen börjar komma tillbaka igen. Som jag har saknat min lilla trollunge.

Tävlar hos Malin


Jag är med och tävlar inne hos malin om jätte fina korgar till Ellas rum.
Hoppas in och tävla ni med vettja!

Saft helt enkelt..

Viste ni att Saft är den bästa host medicinen för små? Efter samtal med läkare idag så sa dom till mig att ge Ella massa saft, sockret är slemlösande plus att hon får i sig massa vatten. Här har jag gått och varit en "duktig" morsa och försökt med all möjlig skit med fruktsocker i.. men fel av mig. Häll i era små saft så rensar det slemmet. Helt klart årets tips om ni fårgar mig!

Dragkedja och Tvådelat


Polarn coh Pyret 295:- 345:-

Lindex 129:- 99:-

Kappahl 119:- 169:-

HM 79.50:-/st
jordgubbarna från Hm och en pop pyjamas ska nog få flytta in..

Pyjamasar går åt i massor här hemma, allt tycks bli för kort på sekunden och jag tycker det är gott med lite stora pyjamasar för en sprattelapa som Ella (hoppas hon också tycker det)
Jag är mäkta trött på alla knappar så denna gången blir det dragkedja och premiär för två delat. Kör ni hel eller delad pyjamas på era små?

Onsdag



Febern hänger i men den har gått ner lite, så jag hoppas hoppas att detta är sluttampen på dessa envetna bassilusker. Dagarna är hängiga men på kvällen har hon lite energi (som ni ser) det är skönt.
Det är mycket klängande och jag får bära mycket och helst inte sitta ner på röven en sekund.. gå gå gå, hon vet hur hon ska göra för att få mamma dit hon vill.

Dagarna fortsätter i samma mönster. Jag är mäkta trött på väggarna här hemma nu. Snat hoppas jag kunna ta mig ut på rolighete med lillan igen. Men tills dess fortsätter vi nedräkningen.. i morogn öppnar www.zara.com

Tisdag och en sjuk liten Ellison!

39 grader och kilovis med snor är statusen här hemma. Ella var riktigt slö och ledsen i morse men nu efter lite välling (det går fortfarande sådär med den) och fil med blåbärspure verkar hon ha fått lite lite energi. Jag tycker så synd om henne, måtte denna skit snart vara över och penicillinet börja göra sitt.

Så idag laddar vi åter för en dag hemma för kurering och massa mor och dotter mys. Nedräkningen till Zaras webbshopp öppnar den 3/3 är igång..

Allt är från Zara!




RSS 2.0