mat och fotboll




Nu åker vi ner till stan för mat med vänner.
Henke blev jättte glad för champagne suprisen. Min fina älskling!

Hoppas ni får en fin kväll

duktig tös!

Jag är så redig här hemma, det går långsamt men jag har ring runt till massa olika försäkringsbolag och kollat vad det kostar, vad som ingår och vad som vekar bäst för vårt del.
Det är mycket som finns med men också myckey som tas bort, allt kostar extra och hur fan vet man vilken nivå man ska lägga sig på? Du kan göra så många tillval att du blir tokig!

Ang försäkring av bebisen har jag bestämmt mig för at ta en mammabarn försäkring på trygg hansa som gäller när bebisen ligger i magen och fram tills det att den är ett halvår. Men den försäkringen ger inte så mycket när barnet väl är fött och förhoppningsvis friskt. Så när den lilla kommit ska jag täckna försäkring hos det bolag som vi kommer att använda oss av. Det kommer bli dina försäkringar eller vesta.

För övrigt har jag strykt, kollat ett avsnitt one ntree hill och packat några lådor med skor. Snart ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig för kvällen. Tänkte korka upp lite champagne lagom till mannen kommer hem. Det är han värd. Han sliter så mycket.

Min duktiga älskling


god morgon ös regn

I morse tog vi lite sov morgon jag och mannen. Nyhetsmorgon och frukost i sängen. Båda är lite trötta efter några jobbiga nätter. Värre kommer det bli =) Men vad jag längtar nu. Vill inte vara gravid längre, eller jag vill ju för barnets skull, men jag är ingen bra gravid förebild!

Nu har morgonen startat med bra musik, strykning och lite röjande. Jenny kommer snart på en kaffe och lite skit snack. Mys pys! Kvällen ska spenderas på en bar i kungsbacka. Henke och Reza vill se fotboll. Så vi hänger på för lite umgänge och kanske god mat.

Jag håller på att finslipa min blogg lite men det är min grej, jag har verkligen inget tålamod. Verkligen inte nu som gravid. Så jag funderar på att betala Jenny för lite blogg design. Som om hon inte har nog med skola och allt. Men fråga kan man ju. Kolla in hennes blogg här förresten.


Nä, dags att sättta igång och ringa runt till lite försäkringsbolag. Jag ska kolla upp hem, hus och barn försäkring. Hoppas det jobbar någon trevlig i andra ändan. Jag har en förmåga att alltid stöta på stolpskott=)

later..

ni glömmer väll inte att tävla?

god kväll

Idag har jag hjälpt kompisen med lite barn passning och stor handlat. Alldeles själv. Det var nog sista gången tror jag. Attans vad tungt det blev. Men jag fixade det. Nu är kylen sådär jätte gott fylld med allt man kan önska.



Kvällen spenderade jag på föräldrar grupp. Idag var det en kille där som föreläste om relationer och tiden efter förlossningen. Mycket intresant och lärorikt. Alla i grupen har sina åsikter och erfarenheter som dom delar med sig av. Det blev heta diskussioner och intresant fakta. Något att rekomendera för er som blir erbjudan denna typ av kurs.


Nu är det dags för en dusch och sedan gossip girl.
Njut av kvällen vänner.

Tävling i samarbete med libero

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!


Alla som bor i närheten av Göteborg
Ni gömmer väll inte att tävla. I morgon kväll avslöjar jag vinnaren.


Jag har fått äran att i samarbete med libero lotta ut två biljetter till babybarn mässan på svenska mässan i Göteborg. Mässan pågår mellan den 9-11 april och du kan gå vilken av dagarn du vill med dina biljetter.

Allt du behöver göra är att skriva en kommentar till inlägget om varför just du/ni vill gå på mässan. Ett plus är om du länkar till denna tävling på din blogg. Men absolut inget måste =)

Tävlingen avgörs måndagen den 5/4, glöm inte att skriva med mejl adress i kommentars fältet!




Du tävlar om två biljetter till babybarn mässan i Göteborg till ett värde av 240:-
Lycka till!

gravid vecka 30 (29+0)



Magen växer allt efter som veckorna går. Jag börjar känna mig tyngre nu. Det darar mer i magen och jag kissar i princip hela tiden. Igår var jag på toa 5 ggr mellan halv 11 och 12 =) Men sedan fick jag sova ganska gott nästan  hela natten. Skönt det.


Jag tycker magen ser olika ut hela tiden. Kanke för att fisken sprattlar runt som en galning där inne. Sedan jag slutade dricka saft känner jag "han" mycket tydligare. Konstigt det där.
Jag läste i en bok som jag fått av Libero.se att man kan börja bli lite trötare igen, få allt svårare att sova och bli lite gråtig. Jag har gråtiit mycket hela graviditeten. Så jag är van!

att försäkra magen?

På trygg hansa kan man tecka en försäkring som heter MammaBarn. Den är gratis och ger dig ersättning om t.ex barnet skulle omkomma eller om det föds med funktionshinder mm.
Det finns även en försäkring som heter VäntaBarn, den kostar 1050:- och ger dig då givetvis mer för pengarna så som ersättning om barnet föds för tidigt mm.

Hur har ni gjort? Eller har ni struntat helt i detta?


levernas och dålig hockey

Nu när sommaren kommer och det ska drickas kall öl på altanen passade vi på att göra en beställning från barshopen på några ölglas. Känns lite extra lyxigt att hälla upp ölen i fina glas. Heineken, mariestad och norrlands guld kommer finnas i köks skåpet.



För övrigt var det en dålig match igår. Jag var faktiskt lite smått vansinnig. Det va ju rena skämtet, dom tappade pucken, missade typ alla passar och var allmänt sega. Buuu för Frölunda.
Men de var roligt att komma ut lite.

Från vip läktaren ser man hur bra som helst.
Skönt att slippa knö med massa jobbiga suportrar också =)

en grå måndag

god morgon, eller jag är faktiskt fortfarande ganska så kvar i nattmössa. Det är grått ute och jag kan inte riktigt vakna. Inte sova heller för den delen. Inatt har sammandragningarna varit skit jobbiga. Det började igår morse med kännningar och tung mage. Allt eftersom dagen gick blev det sämmre och inatt har jag inte sovit mycket. Förhoppningsvis är de bara att magen är trött efter ganska mycket promenerande i helgen. Jag behöver bara vila.

så det kanske är dags för säsong 7 av one tree hill.
Hoppas er dag är bra.




söndag

Idag ska vi en vända till IKEA. Vi ska kolla på köksbord och en byrå till fisken. Jag vill ha en enkel vit byrå som det går ner mycket kläder och skit i. Kanke att det till och med finns en tillhörande liten garderob. Ja vi får se.
Som köksbord ska vi ha ett enkelt ek bord med ek stolar och brun skinn sittdyna.



Nått i denna stilen kanske. Fast två byråer bredvid varnadra för maximal förvaring!

Mamma och pappa ska möta upp oss för en lunch innan vi ska gå på hockey. Frölunda möter Linköping i scandinavium. Vi har VIP biljetter. Hallen kommer koka. Oj så roligt det ska bli.
Så nu är det dags för en dusch innan bilen går mot IKEA.



babyproffsen


Täcke, kuddar, påslakan och ett grått spjälsängsskydd.

Amningskudde i rött, som jag även kommer ha som stöd för bebisen när den blir lite stabil i kroppen. Så slipper den ligga ner hela tiden. Man vill ju vara med och titta mycket som liten.
Babyvakt, vi har ju över och undervåning på huset. Lite små krafs så som bollar till spjälsängen så den går att "vagga" termometer, myggnät till vagnen och tuttskydd =)

En stor "kudde" som är en skötbädd. Vi kommer nog även flytta runt den lite när bebben är som minst och ligger ner med oss i soffan mm. Henke hittade en röd hjälmmössa som ha vill ha med till bb. Så fick det bli. Vår första mössa.

Och lilla kossan som också ska med till BB.
Lite annat tjafs fick också följa med hem, det blev en lyckad vända på babyproffsen helt enkelt.

baby shopping

Jag är helt slut. Har vilat två timmar i sängen efter vår tripp till babyproffsen. Vi hittade jätte mycket fina och nödvändiga saker. Det känns så skönt att den stora inhandlingen är klar. Nu kan vi få vårt hus och mannen kan ägna sig helt åt renoveringen.



Jag visar er lite godbitar ur påsarna i morogn.
Nu ska vi åka till affären och handla så vi kan göra varma mackor.
Körslaget klockan 20.00 kollar ni på det?



hunter the rain


Förlåt för alla dåliga spegel bilder med blixt!

Mys kläder,stövlar och stöd strumpor är koden idag.
Hoppas inte vi regnar bort på väg till backaplan.

so long..

god morogn lördag

Idag står regnet som spön i backen. Men det gör inget. Sista snön måste bort nu och vi har haft en jätte fin vecka med många plus grader. Mannen ligger fortfarande och sover. Det är min tid nu. Min egen tid. Lördag morogn är den bästa på hela veckan.

Idag är det mission babyproffsen. Vi ska kolla in Backaplans idag. Den ska tydligen vara stor och bra. Det är dags att inhandla det sista till säng och vagn. Lite tidigt kan tyckas. Men när vi får huset om ca 3 veckor så har mannen ingen mer tid för helg aktiviteter. Då ska det byggas!
Sen gillar jag att ha koll på läget och vara förberedd.


Detta påslakanset till vår lilla stjärna kanske?

fredags mys!





Dammsugning, dammning lite kartong packning och en timmas vila har gjort mig på ännu bättre humör. Snart kommer mannen hem och det ska lagas mat och snackas skit i köket. Gud vad jag älskar fredagar. Solsidan kommer ju också. Bästa programmet!

Nu ska jag njuta av min första öl. Det är jag värd. (den är givetvis alkoholfri för er som inte fattar det) Jag ser precis lika sunkig ut som alla andra som städar =)

Njut av er fredag.

det stökas till grym musik


Tack gud för spotify och grymma högtalare.
Livet leker och jag är världens lyckligaste männsika idag.
Jag har världens bästa man och jag verkar bara bli friskare och friskare.

Det går bra nu!

Så var det fredag

God morgon!
Solen lyser in lite svagt och jag har precis avslutat gröt frukosten och en kopp kaffe. Kl 10 ska jag på en blodtrycks koll hos barn morskan, efter det ska jag bara vara hemma och greja. Dser ut som fasen över allt. Damm råttor i hörnen och grejerna jag handlade på Ullared ligger forfarnade framme i hallen. Inte likt mig. Men jag vet inte var jag ska göra av allt med tanke på flytten som närmar sig med stormsteg. Några lådor står redan packade och fler kommer det bli innan dagen är slut.
Undervåningen kommer ju att total renoveras, men övervåningen kommer jag (syster?) att flytta in massa kartonger till redan när vi får huset, så slipper det stå här och ta plats. Allt som är bebisens ska upp, alla mina kartonger med kläder som inte går att använda. Massa porslin och krukor, sånt som inte används varje dag helt enkelt.

För övrigt såg jag sista sesongen av one tre hill igår. så ledsamt! Men nu finns det tid över till annat som sakt. Dags att ta tag i mitt hem.

Hoppas ni får en härlig fredag.



fisken vinkar (Vecka 18+1)

världens kanske konstigaste dag

som inte alls blev som jag tänkt mig, men ganska bra ändå. Jag är helt slut. Sitter med benen högt och kollar på One Tree Hill. Snart dags för sängen känner jag. Men först, min dag i bilder.


Håller på att få blondering i huvudet av söta syster.

Inte världens bästa bild. Men blond och fin.
Här efter gick det inte så bra. Bilen läckte kylarvätska. Vilket man verkligen behöver för att kunna köra.

Jag försöker bli smart. Försöker fatta vad fan jag ska göra.
Ringer massa samtal och får reda på att bilen inte är kör bar efter att jag har provat att hälla i vatten i kylarbehållaren, det rinner nämligen rakt igenom och forsar (bokstavligt talat) rakt ut på gatan. PANIK!!
Ringer söta pappa som borde få DAGENS STÖRSTA ROS för att han lyckades laga lilla bilen på plats.

Sitter och kollar in bil köer när jag väntar på att mamma och pappa ska komma

beundrar mina fina naglar när väntan är som trevligast

Världens bästa pappa fixar och trixar. Slangen hade gått av och en klämma hade rostat sönder. (så som jag fattade det i varje fall) I fortsättningen kanske man ska lyft på locket då och då, tanken med kylarvätska var nämligen helt tom. INTE OK!

Vilekn dag!

mot blondare hår och varmare grader




Nu ska jag och min fin fina utväxt bege oss mot stora staden.
På mig har jag klänning från Hm mamma, sjal från atlas design och rosa converse skorna.

Hoppas ni får en solig och fin dag.

fullbokad dag

God morgon solstrålar.
Idag ska det bli varmt i kungsbacka. Det låter nästan för bra för att vara sant. 11 grader sa mannen. Hoppas på detta.

Min dag börjar med tvättning , som alla andra torsdagar. Sedan är det dags för blondering!! JIPPPIEE. Hoppas jag får en riktigt snygg sommar blond ton. Inte vit utan sommarblekt. Men det fixar lillsyrran. Efter stan ska jag nog stanna hos Ludvig för lite kaffe. Snutta lite på han och bara längta ännnu mer efter min egen lilla gris.

Jag känner mig glad och pigg idag. Trots någon vaken timma mitt i natten av att fisken förde ett jäkla liv i magen. "han" längtar nog efter våfflor. För idag är det ju våffel dags.



bara ben och myggbett tack!



Min sommar klänning från Gina blir din för 299:- det fanns även lite toppar och annat i samma material och utförande. Påminner välldigt mycket om mina rabens saloner plagg. Fast till ett grymt pris. Me like!
Tänker mig bara ben och bruna gladiator sandaler. Succe!!

ge mig glass, ingen vanlig glass, utan choklad glass!!

Jag är så sugen på choklad glass så jag tror jag dör. Men jag vägarar sätta mig i bilen och köra iväg bara för att köpa glass. För lat helt enkelt.
Men tänk er, en stor skål med riktigt tjock välsmakande choklad glass. Det får gäran vara lite bitar i också. ÅÅÅ, ingen som har vägarna förbi?


varberg



Det blev ingen bebis shopping idag. Jag hittade en del fint så som skötbords underlägg mm, men jag vill ha med mig mannen när vi handlar. Han måste ju också få tycka. En vända på Gina och en klännig fick följa med hem. Vet dock inte hur bra den blir på, den var mer genomskinlig än jag tänkt. Tåls att tänka på.

Nu ska jag plöja lite one tree hill!

god morgon onsdag

Igår var fisken som galen. Det såg ut som någon kastade boll i magen på mig. Det syntes verkligen på utsidan att det bor någon där inne. Vissa gånger sparkade "han" så det gjorde riktigt ont. Men det är ju mitt livs tecken. Så sparka gärna viare. Än så länge så sover jag bra på nätterna. Är bara uppe och kissar en gång och fisken sover hela nätterna efter en kriks omgång vid 22 snåret. Hoppas det håller i sig =)

Idag ska jag till Varberg med sandy. Vi ska kolla in babyproffsen och käka lite lunch. Jag hoppas jag hittar min sugpropps leksak. Vädret är fortfarande grått och tungt, inte konstigt att folk blir vår deprimerade eller vad det heter. Men solen visade sig faktidkt i går eftermiddag, om jag blev glad. Man får försöka njuta av varje liten stund den är framme.



hoppaas ni får en glad och solig dag mina vänner.

drömmer mig bort





Den 15 december drar vi till gran canaria. Mamma fyller 50 och det firar hon och pappa med att bjuda familjen på solsmester. Det blir troligtvis detta hotellet. Ett al inclusive hotell en bit utanför playa del ingles. Gud så skönt det ska bli. Sol är min grej!

vecka 29 (28+0)

När jag var hos barnmorskan igår så hade jag gått ner 1kg. Tänk att det skulle ge så mycket att sluta dricka saft =) Men magen den växer som attan.



Jag börjar tro att det är en tjej. Eller så tror jag det bara för att alla andra gör det. Jag vet inte.
Vad tror ni?




sugproppsleksak

Jag letar efter en leksak med sugpropp. Jag ska fäst den på kaklet vid skötbordet. Någon som sprungit på några i någon butik kanske?

god morgon tisdag

Vi ligger kvar i sängen och latar oss. Regnet står som spön i backen och det är fortfarande lika grått. Huvudvärken är borta men vi är lite trötta. Nyhtesmorgon står på i bakgrunden och frukosten ligger i magen. Havregrynsgröt med russin och mjölk. Mumma.

När mannne drar till jobbet ska jag plöja några avsnitt av one tree hill. En fantastiskt bra serie. Jag vill inte gärna lämna hemmet idag. Men jag är så illa tvungen. Lite papper ska fixas och mitt balsam är slut.
Så en vända på stan väntar. Kanske sutar det regna lagom tills jag ska åka.


Jag använder produkter från salong till håret. Det borde alla göra. Det gör verkligen skillnad. Man ska vara rädd om det hår man har =) Loreals shampoo och balsam passa mig perfekt. Det har  jag haft i flera år. Styling produkter, leave in balsam och inpackning varierar efter årstid.

Hoppas ni får en fin dag med mer sol än mig.

blond blir blondare!

Mitt hår blir alltid mörkare i botten på vintern. Jag brukar inte färga det för det blir jätte ljust av solen på sommaren. Vi brukar åka utomlands också, då blir det verkligen mega ljsut. Så jag brukar inte behöva det på vintern. Men de senaste året så har det hänt något. Det är liksom som om 25 råtttor dansar runt i botten. Min söta frisör syster uttryckte lite fint "Det är nog dags för en blekning på dig"
Jag fattar piken. Så here we go. Blondering och klippning på torsdag.
Jag som inte ens fyllt 26. Hur ska det här gå. Grått före 30?




Brunbränd och jätte blond. SOL, vi måste ha sol snart mina vänner.
Dessa korten är från mitt 25 års firande august 09.
Vi är fulla och glada jag, sandy,anna och hellen och frida längst ner.
Vilken kväll!

body butter


För er som använder body butter till magen, eller kanske bara behöver en lite fetare kräm kan jag verkligen rekomendera Vitamin E Beurre corporel. För mig som har lite problem med för stark doft passar denna perfekt. Den doftar verkligen frächt och inte för mycket.

Man kan ju hoppas att bristningarna håller sig borta hela vägen fram!!

altan inspiration

Snart ska vi börja inreda vårt hus.
Något som ska göras det första är att skaffa utemöbler.


Det lutar åt möbler i denna stilen.


'
Solstol är obligatoriskt!

Måndag

Efter en näst intill sömnlös natt med fruktansvärd huvudvärk och drömmar så var jag tvungen att vara hos barnmorskan 7:45 i morse för socker prov. På fatsande mage (jag fick äta sista gången söndag kväll kl 19:45 och intye dricka något efter 00 i natt) gjorde jag ett socker prov, jag låg på 7,6. Inga konstigheter lite högt, men det är inga problem, alla har olika. Oftast vet man ju inte vad man har  innan man blir gravid. Vem fan gör socker prov annars? Inte jag!

I varje fall, så drack jag en skit söt dryck när jag kom till mvc och sedan satt jag och vilade i 2 timmar. Efetr det gjorde man ett nytt socker prov för att se så kroppen tagitt hand om sockret ordentligt. Då låg värdet på 8.0. Också helt normalt. Men jag måste alltid tänka mig lite extra för, ingen saft eller godis på vardagrna, inte för mycket av någonting som inehåller socker. Vilket allt gör =)

Många har det nog såhär utan att veta om det. Min kompis Frida som precis varit gravid, levde bokstavligen på godis och frukt under sin graviditet. Hennes socker var lägre än mitt under hela graviditeten. Å jag äter inte mycket godis, ganska mycket banan i och för sig. Orättvist!! Nu blev det en socker lektion här tydligen =)

När jag var hemma igen vid 10.30 var jag så trött så jag somande som en stock på soffan. Vaknade inte förän 13:30. MAT!!
Huvudväken vill inte riktigt försvinna och det är jätte grått och tråkigt ute. Men snart kommer Frida och Ludvig på en kaffe. Det piggar nog upp lite.


man tänker att frukt är nyttigt, det är det ju också! Men för mycket av det blir för mycket socker. Så lite av allt. När jag just tyckte jag hitta tnågot jag kunde möla =)



det som göms i snö...



Efter en trevlig brunch på skårs gård med reza och Jenny kom vi hem till desa vackra vår blommor. Nytt hopp väktes inom mig. Snart, snart mina vänner är våren här på riktigt.

Nu blir det mys i soffan med en bakfull karl.
Hoppas ni har en trevlig söndag.

vatten över huvudet

Efter en lång men trevlig dag i stan är jag helt slut. Vi promenerade mycket jag och kusinen. Det får jag sota för nu. Fy fan vad det värker. Så det blir soffa med film idag. Ingen middag med andra ord.

Jenny komer över för pizza och soff mys. Passar mig perfet.
Jag är även lite gnällig, trött och inte alls på humör.
Så hoppas ni har en trevlig lördag.
Vi hörs  imorogn med massa ny energi.


konstverk i turksik sand.
Jag gjorde den och messade hem till kärleken när jag var i turkiet
för två år sedan.
Gullig jag är =)

god morogn lördag

Mannen ligger fortfarande och sover, jag har varit uppe tag. One tree hill är på i bakrunden och jag njuter av at få vara uppe ensma tidigt. Snart är det dags för fruksot. Jag älskar helg frukostar. Kokt ägg, goda mackor och en stor kaffe latte. Mys mys.

Idag bjuder dagen på lunch i Göteborg med kära kusin Linda som är hemma från stockholm. Jag säger fortfarande hemma här för henne. Undra om hon ser det så..  hon har ju sitt liv i sthlm nu. Lägenhet, kille jobb. hmm, ska kolla det idag. I varje fall, nu tappade jag tråden. Lunch med henne sedan kankse en vända och se om jag hitar något fint.

Kvällen bjuder på middag här hemma med gooda vänner.
Det är som bäddat för en riktig toppen dag.



Mot avenyn!

Shopping runda på Gekås!

Tack mamma svärmor och syster för en mycket trevlig dag.






Jag är helt slut!
Nu är det Lets Dance sedan solisidan och kina puffar.
Hoppas ni har en skön fredag kväll.

dagens




Jag är jätte nöjd med mina nya jeans. Dom är otroligt sköna.
Hm 499:-

mot ullared

Ok jag är en shopping nörd och gravid. Jag vill få ut så mycket som möjligt av min tur till Ullared idag så jag har skrivit ut en karta. Det är sant också!! Gud, vad tar det åt mig.
Jag tänker att jag ska hitta så snabbt och smidigt som möjligt ner till barn avdelningen och sedan vidare till leksakerna för att sluta i kassan, mer kommer inte de stackars fogarna orka.

Map it is!



Hoppas inte allt för många gör som vi och åker ner. Tur att jag har mamma, syster och svärmor med mig. Dom får springa och plocka om kroppen sviker. Det finns ett nybyggt fik har jag hört. Jag får väll vila där!

Nu - duschen sedan mvc för blodtryks koll.

Hopps ni får en fin dag.

en tanke

När jag blev sjukskriven hade jag verkligen svårt för att komma till ro, komma ner i varv. Jag hade jätte svårt för att bara vara ledig. För att vila. Men nu har jag vant mig vid mitt "nya" liv. Allt går lite långsamare och jag sitter ner mer, plockar ut disken långsamare och bara är långsamare. Det har tagit en månad att hitta ett nytt tempo i livet. Jag får fortfarande mina "återfall" som mannen kallar det. Jag hetsar upp mig, blir orolig och ränner omkring, bara för att slippa sitta. Men då får jag skäll och så sitter jag. Detta låter säker sjukt. Men alla har vi våra svagheter och våra problem. Mitt är att ta det lungt! Men jag börjar lära mig. Spöket i huvudet låter mig vila, I mellan åt i varje fall.

Jag vet inte riktigt var jag vill komma med dessa rader. Men gudarna ska veta att det inte bara är att vara gravid, inte för mig ivarje fall! det är mer som ska förändras innan man blir mamma. Tur att man har nio månader på sig. Att på en dag förändra hela sitt levnads sätt, sin rutin och sina vanor är fan inte lätt. Men vad lycklig jag är som snart ska bli mamma.

mars 09

mars 10


Torsdag

och den obligatoriska tvätt dagen. Korgen är full och behöver tas om hand. Inte kul, men välldigt skönt när det är klart. Lunch blir det tillsammans med Madde och Theo. Hörde något rykte om paj, det lät mummsigt. Madde kan laga medans jag och Theo leker =)

Just nu sitter jag och försöker fatta vad man ska köpa för lakan och täcken till den lilla sängen. Babyproffsens egna täcken och kuddar passar bara till deras lakan och kuddar vad jag fattar det som. På Ikea har dom helt andra mått + att deras täcken är rekomenderade från 12 månader. Men jag tror i och för sig att det bara är en rekomendation, för små barn kan ju inte ta av sig täcket själv om dom blir för varma. Då är det ju tur att det finns föräldrar som gör det åt dom =)

Var har ni handlat?



Jag hittade ett vitt vanligt spjälsängsskydd på ikea, tack för tipset.
Så bra att få ideer och inspiration av er alla.

mysig kväll hemma hos Sandra



Vi har haft det super mysigt jag och Sigrid. Henke kom vid 18 och förgyllde kvällen. Vi har kollat film, pusslat, läst böcker, druckit välling och myst. Hon e sååå söt mitt lilla troll.

För övrigt så fanns inte jenasen i en storlek större. Slut. Så jag får snällt klara mig med dessa. Mannen sa att jag skulle behålla dom, även om jag inte kan ha dom ända fram så är dom nog sköna att ha precis efteråt. Sen vill man ju kanske ha en till. Om vi ska tänka långt fram =) jaja, det är ett par jeans inget livs beslut =)

på äventyr




Nu drar jag ut på stan, ska till Kungsmässan och byta ett par mamma jeans jag köpte igår. Dom kommer nog bli lite små om någon vecka, så det får bli en storlek större. Boyfriend fit är det på dom. Faktiskt riktigt coola.

Jag ska även hämta upp lite papper på Norra Halland. Sedan fika med bästaste Sandra.
I kväll ska jag passa lilla dockan Sigrid. Sandras tös. Vi ska kolla på bondgården, och mysa mssor.


Lilla sigrid när vi var i Ystad i sommras.

hoppas ni har en bra dag.

ljusstakar




Jag har shoppat till fiskens rum. Dom kommer nog stå i vårt sovrum till en början, men planen är att dom ska vara i den lillas rum så småningom. Två söta ljus kronor. Matchar sängen som även den har en krona. Till vår lilla prins eller prinsessa =)




god kväll

Idag var det ett riktigt långt och trevligt möte med föräldragruppen. Vi fick även tips om att gå på möte på försäkrings kassan angående föräldrapenning. Vet inte om jag tycker det känns nödvändigt. Men frågor dyker ju upp hela tiden och man kan kanske inte veta för mycket. Vi får se. Har ni varit på liknande möten?

Snart kommer syster på en liten kvälls kaffe och med sig har hon säsong 4 av one tree hill. Tack kära du. Till våren är min söta lillasyster färdig frisör med ett jobb som ligger och väntar. Gissa om jag är stolt. Från och med nu kommmer jag alltid vara super snygg i håret =)



soliga tisdag

Nu ska jag snart ge mig ut i solen. Gud så underbart. Skulle vilja slänga på mig en liten kofta och en sjal och springa ut med converse. Men riktigt så bra är det ju inte än. Men vad gör det, solen lyser ju. Lycka!!

Det blir en fika på K-mässan med Jenny, ett ärende till Norra Halland för löne uppgifter. Jag har massa papper att ta tag i som har med försäkringskassan att göra. HATA!!

Måste köpa nässpray, jag har hört att många blir beroende av det under graviditeten. Så jag har varit lite rädd för att använda skiten. Vill lixom inte bli fast i nässprays träsket. Nä, skämt och sido, nu måste jag för att kunna sova. Använder ni nässpray? Någon som blivit beroende?







gravid vecka 28 (27+0)




Snart vecka 30. Det har lixom alltid varit en stolpe för mig. Magen växer och allt är i sin ordning. Vi mår bra jag och bebben. Nu har vi bara lite "vanliga" graviditetsbesvär, men det känns nästan bara bra.  Samandragningarna, foglossningar och annat får gärna fortsätta så länge trycket och äggvitan håller sig bra. Vatten bomberna till ben hade jag dock kunnat vara utan.. haha, det ska inte var lätt att bli morsa!






ni måste lyssna



E den inte bra så säg!

smäll på fingrarna

Idag på Mvc fick jag skäll. Det började med att jag inte har känt bebben sparka eller buffra under helgen. Jag tänkte att eftersom jag har det trångt, med smärtor vid revbenen och svullnad högst upp på magen så får väll inte bebben plats att kicka. Jag berättade detta för min barnmorska och fick då reda på att om man inte känt någon spark eller buff på en hel dag ska man åka in. Det ska kollas!

Jag har ju som beknat välldigt hård och spänd mage, så vi funderade på om det kanske är så att ungen sparkar men att inte jag känner det. Mycket riktigt, efter ultraljud, där allt var jätte bra såg vi lillen sparka utan att jag kännde det. Min mage är helt enkelt för hård. Så jag ska läggga mig ner och buffra på magen varje kväll om jag inte kännt något unde dagen. Bebben ligger även snett, det kan också vara en orsak att jag inte känner lika mycket som innan. Men förut, efter middagen ville fisken visa sina konster =) Duktig pojk höll jag på att skriva.

Jag fick även order att sluta dricka saft. Jag dricker sjuka mängder med svart vinbärs saft från bob. Det har lixom blivit min craving under graviditeten. Men icke. Slut med det enligt barnmorskan.


Bob build this body!!

Vad har ni för cravings?

på min önskelista




Jag klickar in på Hm allt som oftast för att se om det kommit några klänningar och shorts på mamma avdelningen. Å ser man på. Idag hade jag tur. För min del blir det nog ett par svarta shorts, den blå klänningen fast i rosa och den beiga klänningen i vitt. Vad tror ni om det?

För övrigt är jag trött idag. Jag har ont i magen, det spänner som tusan. Som skönast är det när jag ligger ner eller när jag duschar. Så det är vad jag sysselsätter mig med.
Hade jag inte varit gravid hade det nog blivit första ölen ute i solen idag. Vilket väder vi har. Helt underbart.

jag längtar












Jag sitter och försöker få lite ordning på alla våra bilder. Det lär ju bli en välldans massa fler nu när knodden anländer. Men de sommrar som varit, alla resor vi gjort och alla roliga kvällar med vänner måste sparas. Gud vilken rolig tid vi haft hittills jag och mannen. Nu väntar nya ävenyr, roliga äventyr, andra äventyr, gud vad jag längtar.

Brunch





Magen skriker, kylen är tom. Dags för Brunch på skårs gård.



söndag

Det har kommit mer snö i natt, INTE OK! Vill inte mer nu, För övrigt har jag sovit ganska dåligt, vaknat vid ett flertal tillfällen av smärtor långt upp på magen, under revbenen precis. Det trycker väll på mer och mer nu antar jag. Men det är fan inte skönt. Men större ska den bli lilla kulan =)

Idag tänkte vi kolla på lite kläder till mannen. Han behöver fylla på med diverse t-shirts och hoddies. Men jag känner mig lite seg, nosen rinner och huvudet vill mest bara vila. Några avsnitt one tree hill och en stor kaffe latte ska nog få mig på benen.


Vad tycker ni om färgade shinos? själv tycker jag det är cool, här är dom lite fel matchade i och för sig. Men min man skulle aldrig ta på sig ett par. Kankse röda, jag får försöka.

Hoppas ni får en fin söndag.

kakel beslut och melodifestival

Idag har det fattats jätte många beslut, kakel, klinkers, handtag , blandare, dusch väggar mm är beställt. Det kännns jätte skönt att få det avklarat. Det kommer bli vitt och grått i badrummet, vitt med ljsut golv i tvättstugan och en jätte fin vit platta i köket. Svårt att förklara, men det kommer bli jätte bra det här!

Nu är vi nyss hemkomna från Frida, Jonas och lilla Ludvig. Melodifestivalen och sushi. Riktigt trevligt. Jag hejade på Anna eller Darin. Så helt Ok för mig, men jag tror inte det kommer gå jätte bra för henne i de stora spelet. Men vi får väll se.


Coolt att hon vann. Jag var livrädd att Ola eller Salem skulle vinna. Fy fan, dom sög!

god natt vänner

Lördag

Idag ska vi åka till Borås för att beställa kakel och badrum till huset. Vi vet hur vi vill att det ska vara så det ska inte velas så mycket, bara fattas beslut =) Det är inte lätt det här med renovering, det är så många beslut som ska fattas att man blir tokig, till slut blir det nästan att jag bara säger "jag skiter i vilket, välj du" Inte riktigt men, man kollar kataloger, åker till butiker, kollar på nätet, diskuterar hemma, oftast har man sig en bild i huvudet innan man ens vet om det går att genomföra.

Men vi har ju gjort det här två gånger innan så vi har lite koll i varje fall. Vår smak är ganska stilren också, inga krusiduller här inte. Vitt, svart, grått, brunt och valnöt eller ek. Verry simple.

Jaja, nu tappade jag tråden. Borås, here we come.



Såhär ser vårt badrum ut som vi har idag. I nästa tänker jag nog mer brunt och vitt. 
Mannen tänker nog mer svart.. haha hur ska det här gå =)



Ha en fin dag, idag är det toppen väder i kungsbacka!
Dags för en latte på balkonegn innan vi drar.

stefan andersson

som vanligt är jag uppe med tuppen. Från halv sju till åtta har jag bara legat och dragit mig i sängen. Skönt. Jag förbereder mig nog på skrikiga mornar =)

Stefan Andersson var toppen igår. Showen var lång, lite för lång för en tjockis som mig. Men jag fick upp och röra på mig mellan varven. Han är rolig stefan, skämtar med publiken och berättar alltid historierna bakom låtarna. Bandet ska vi inte tala om, jeg blev helt kär i killen som spelade kontrabas. Vilken innlevelse. Han var sjukt dukitg.
Vi hade lite plock mat och bubbel hemma innan konserten.

Söta Reza och Jenny


Jätte mumsigt plock bord


Mdde, Reza och Jenny
Tack för en trevlig kväll vänner

Troll - Royal


Jag tror inte jag har visat er vilken säng vi har beställt till fisken.
Det blir den som synes på bild, fast vit med grå krona. Jag tycker den är helt underbar. Nu ska jag bara hitta lite fina säng kläder till också. Jag tror det blir vita från Lundmyr till en början. Vill så gärna hitta ett grått eller vitt sängskydd också, men hittills har jag bara hittat med massa figurer på. Men det är bara att fortsätta leta. Någon som kan tipsa?

ingen vanlig dag

Idag är ingen vanlig dag för det är Pernillas födelsedag hurra hurra hurra. Grattis gumman!
Vill ni skicka en liten grattis hälsning så gör ni det här.



Här hemma är det strax duschen som gäller. Jag ska kasta in ite lakan i tvätten innan jag ska vara på mvc 9:30. Där efter är det tennisbolls jakt (intersport?). Jag ska tvätta mina dun täcken och kuddar tänkte jag. Perfekt att göra sånt tråkigt nu när jag ändå har en jätte stor torktummlare och tid.

Hoppas ni får en riktigt skön fredag



avklarat

Nu är hemmet rent. Jag har med hjälp av mannen lyckats fixa till hela hemmet. Det har dock tagit HELA dagen, för alla pauser jag har varit tvungen att ta mellan varven. Jag ska erkänna att jag fuskat lite på sina ställen. Men det viktigaste, köket, toan, dammning och dammsugning är avklarat. Den rena tvätten ligger i garderoberna igen och i morogn ska det strykas och tvättas golv!! Sedan är helgen mer än välkommen.

Mannen har jobbat sena nättar och kvällar framför datorn de sista veckorna. Nu värkar han vara på väg tillbkaka. Ingen dator på hela kvällen, hittills! Så jag hoppas på en riktigt trevlig helg tillsammans.

Fredag kväll ska vi spendera med vänner och Stefan Andersson.
Han gör sin konsert skeppsråttan på Kungsbacka teater i morgon. Det ska bli tiktigt trevligt. Vi ska börja här med lite bubbel och en mat bit.



Vi var på "90 kleist" på Marstrand i Höstas. Det var riktigt bra. Hoppas han bjuder på en lika bra tillställning i morogn.

Jag längtar



Jag kan verkligen se mig bo här. I mitt röda lilla hus. En stor sol stol, massa blommor och en kanna med hallon saft. Så ser planen ut från maj och fram tills bebben kommer. Ge mig sol, ge mig vår, ge mig mitt hus. 21:a april får vi nyckeln =) Då börjar renoverings arbetet.


massa fint till fisken



Så sött babygym. Vill ha! Om någon annan är sugen så hittar ni gymmet och massa annat kul på babysmart.se
Vill ni vara med och tävla om ett presentkort på 300:- på hemmsidan så kolla in denna tjejens blogg.

Eclipse

Till er som längtar efter uppföljaren på twilight sagan.
Kolla in trailern. Den verkar bättre en tvåan, som i varje fall gjore mig lite besviken.

torsdag morogn

Idag ska jag ha en riktig hemma dag. Tvätta, vila, städa, vila, kolla one tree hill och vila. Ni hajar.
Jag ska gå med stöd strumpor och fula mys kläder hela dagen, så jag känner mig riktigt hemma mysig och skabbig =) Det är så skönt att bara får vara ibland. Sandra ska komma på kaffe, tänkte kasnke även bjuda på lite lunch. I går lyckades jag verklgen med köttfärsåsen. Hoppas det finns över till två.


mitt nya jag?

Hoppas ni får en bra dag mina vänner.

Lundmyr of sweden






Jag vet att jag har visat saker innan från Lundmyr.
Ni förstår ju varför. Såå otroligt fina grejer. Morgonrocken är ju för söt.
Någon som vet någon butik som säljer detta märke, förutom babyproffsen och på nätet då förstås?

nästan alla rätt

Idag var vi ju hos barnmorskan. Det gick faktiskt jätte bra. Blodtrycket ligger fortfarnade lite högt. Men det har hållt sig stabilare på en lägre nivå än innan lite över en vecka nu. Jag kan inte förklara hur bra det känns. Att äntligen bara få vara gravid. Utan oro och komplikationer, det känns som rena lyxen. Jag ska givetvis fortfarande ta det lungt, vila och inte jobba. Jag ska fortfarande gå på täta besök och kolla så inte ägg vitan kommer tillbaka i urinet och så att inte blodtrycket sticker iväg.


Jag har redan fått det lilla gravid strecket över magen. (hålet är från tidigare piercing)  Många kallar det kill streck. Men jag tror det är en myt. Vad tror ni?



Nu ska vi bara må bra jag och lilla fisken.


its all aboute the shoes





Jag bara älskar skor. Alla sorter är välkommna att flytta med mig in i mitt nya hus.
Skorna kommer från Nelly.com Och Net-a-porter.com

Hade ni tackat nej till denna sko garderoben??

Lång mysig morgon


När jag vaknade på lika fel sida i morse som jag somnade på tänkte jag att det var lika bra att stanna kvar i sängen. Jag kollade lite nyhets morgon och bara slappade. Datorn fick göra mig sällskap och one tree hill har gått varmt. Efetr en dusch och nya rosa naglar ska jag nu bege mig neråt stan för ett besök hos mvc.
Efetr det får dagen visa vad den har attt erbjuda.

Rosa tycks ha blivit min nya färg. Bloggen, skorna, naglarna, lite sjalar och en ny rosa tröja. Hur ska detta sluta =)

xoxo


Gravid vecka 27 (26+0)



Magen växer så det knakar.
Det går framåt, sakta men säkert.

en tanke om föräldragrupp

Idag var vi på vår andra föräldragrupp och jag tror minsann att jag börjar tycka att det är lite trevligt. OK, det finns en del såg spån i gruppen, men vi skrattar alla välldigt mcyket, drar en del skämt och vi får äcklas av filmer och annat som det pratas om.  Det är för mig en jätte lättnad. Jag kan inte vara alvarlig hela tiden och sitta ner i gruppen med ett block och anteckna, det är liksom inte min grej. Vi har folk i vår grupp som är sådana. Helt ok för mig, men då vill ju jag kunna var mig själv. Det kan man ju inte om man är ensam om att tycka att vissa saker är äckliga eller är den enda som skämtar om att få en öl efter slutfört arbete. Som tur är, så är jag inte själv. Vi har lite av varje i vår grupp. Givetvis är inte hela "lektionen" skratt och skämt, givetvis kan jag vara alvarlig. Men jag är bara inte den där "by the book" mamman!
Jag tycker alla blivande mammor och pappaor ska prova på föräldrargrupp. Kanke har ni tur, precis som oss att hamna med personer som ni trivs med. Vi var skit skeptiska innan, men nu tycker jag om att ha en lite tråd att luta mig mot.


Man får skämta och vara lite crazy, prata om öl och spy över kräk lukt, fastän man ska bli mamma. Enligt mig i varje fall.

Lunch med mamma






Min profil bild



Min profil bild är tagen på mig och Madde från början. Vi lekte modeller för en dag. Denna bilden är den enda vi köpte. Den enda som blev bra. Riktigt jävla bra blev den!

Måndag

God kväll i stugorna.
Nu skulle ni se oss. Mannen sitter i sängen bredvid mig med datorn. Jag ligger med min dator i knät och tv:n står på framför oss. Vilket radar pår vi är.

Dagen idag har varit toppen. Efter morgonens besök hos barnmorskan (som för övrigt gick bra) åkte jag till Madde och Theo för en fika. Så söt han är lilla mannen. Han har verkligen blivit stor. Knappt 4 månader är han, men gud va mycket det har hänt under denna tid. Nu skrattar han och kollar mig i ögonen. Han är verkligen med. Jätte kul.


Madde och Theo innan dopet!

I morgon ska jag fika med mor och promenera med Frida och lill Prinsen.
Hoppas solen lyser på oss. För idag var verkligen inget kul väder. Dimman låg som brand rök över hela kungsbacka stora delar av dagen.

Nu blir det tidning en stund innan locken faller ner.
Nana gott!

Fridas och Jonas lilla Prins




Jag har ju skrivit en del om Fridas och Jonas lilla Prins. Tyckte det var dags att visa lite bilder på gossen. Dessa bilderna är från igår när jag och mamma var där en sväng. Idag fyller prinsen 1 vecka.



dagens



Nu sticker jag ut på stan, för att sedan möta upp mamma för en tur till Frida och prinsen.
Såhär fin blev jag med de nya skorna och sommar klänningen. Lite väl vårigt, men va fan. Med jacka till så.
Kan inte fota fejset längere, jag tycks inte fatsna!

Är det någon som har koll på någon bra brun utan sol?
Armarna matchar klänningen lite väl bra =)
puss

shopping shopping





Oj, så sommar fin jag ska bli. En blus (till den kommande jenas kjolen) och en klänning, passar jättte bra till svarta tights nu också med en liten kofta över. Solen lyser ju.
Och skorna givetvis! Ny färg för i vår, såååå snygg!

God morgon söndag

Igår hade vi en jätte skön dag i stan med mamma och pappa.  Det var tok mycket folk, solen sken och alla verkade glada. Inne på HM var det ca 700000 personer, men jag lyckades få med mig en vit blus en vit klänning och jeans leggingsen som jag visade igår. Dock ska dom bytas till en jeans kjol i stället. Känner att jag inte riktigt trivs i tighta jeans. Mina ben är ju så jävla vatten fyllda.

Sen hittade jag SKORNA. The one.. Färgen är perfekt, jag är super nöjd. I dag ska jag kolla om jag hittar en färg till på Kungsmässan. Har kommit på att en stark färg är nog inte vad jag behöver, så det blir nog vita svarta eller grå.
Kolla kontot första kanske!

Idag ska vi nog ta oss till Frida och Jonas en sväng igen. Jag har glömt kameran varje gång jag är där. Men idag ska han vara med på bild lill Prinsen.

Hoppas ni får en fin dag i solen vänner.
Bilder från shoppingen kommer snart.



Måste ha

Måste ha nya converse. Men vilken färg? Vita är ju ett måste. Mina är helt trasiga här hemma. Men samtidigt är jag sugen på ett par i färg. Rosa eller gröna kasnke? Eller varför inte gula. ÅÅ Hjälp!




lördag

God morgon lovers.
Har ni nanat gott? Jag sov sådär, drömmde mycket tills mannen kom hem vid 1 inatt. När han väl var hemma somnade jag som en stock.

I dag ska vi in till Göteborg med min mamma och pappa. Pappa ska handla en bas och en gitarr hos vår vän David. Det ska bli mysigt att strosa runt och kolla lite. Äta lunch och bara få vara ute i solen.
Jag funderar på att trilla in på Hm och  kolla efter detta fina kit jag hittade på nätet. Det borde ju mannen sponsra efter en runda med massa öl igår! Eller vad säger ni?



Grönt kasnke kan pigga upp lite!
Hoppas ni får en fin dag i solen.

i min ensamhet

Jag kom precis på mig själv med att gå runt och prata med mig själv. INTE OK!




stad i ljus

Med risk för att vara tjatig. Men hon e fan fantastisk.
Eller är det bara en jävla massa hormoner??


rastlös

Jag är så rastlös så jag tror jag trillar av. Förkväll måste vara det tråkigaste programmet som finns. Just nu är det trav. Hur jävla kul är det på en skala.
Nä, bitter och uttråkad. Sån är jag.

Måla naglarna, ansiktsmask, och raka benen. hmmm
Tåls attt funderas på.

hoppas ni har en roligare fredag än mig. '
Sandra och sigrid har sovit jätte dåligt i natt. Sigrid är lite krasslig. Så därför blir det inget där. Så har vi rett ut den frågan.


Säg mig syster, börjar jag bli gammal??



Ska man se ut såhär i huvudet nu? Jag tycker alltid Rihanna brukar vara coolt stylad. Men det här fattar jag inte.
Vilken jävla frissa!!
Vad säger ni?

fredagsplaner

Det blir mycket snack om lilla Ludvig nu, men så sör han är. För övrigt så har jag kallat han Ludvig lite för tidigt. De blir nog Charlie i stället. Det klär faktiskt den lilla gossen bättre. I varje fall, vi var ju där igår kväll. Snuffsade, kramade och hade det super mysigt med den lilla. Jag hoppas jag får komma förbi en stund idag igen =) 

Gud vad jag längtar efter vår bebbe nu.

Idag börjar jag dagen med ett besök hos mvc.
Där efter är planerna inte så många. I kväll ska jag hem till Sandy på lite fredags mys. våra karlar ska ta en After Work och vi får stanna hemma. Så ovanligt =)

Men lets dance, solsidan och god mat duger mer än väl åt mig.
Kollar ni på solsidan?
Om inte så måste ni gå in på TV4 play och plöja.
Världens roligaste serie just nu.


Torsdagen

Snart ska vi åka in till Frida och Jonas och kramas med lilla Ludvig. Paketen är inslagna. Maten står i ugnen och mannen borde vara på G hem. Han skulle vara hemma klockan 6. Men det brukar gå si sådär med hans tider. Jenny du vet hur det är.

I dag har jag haft en lugn och skön dag. Strykt massa skjortor och kollat på One tree hill. Har jag nämt att syster har hela boxen och att jag börjat plöja. Fick veta idag att det finns 6 stycken boxar och den sjunde säsongen går på tv nu. Funderar starkt på att skita i att kolla på resten. Det kommer ju ta en evighet att bli klar.

I morgon är det åter rutin kontrolll hos barnmorskan. Varannan dag är jag där nu. Dom har verkligen kolla på mig. Det känns skönt. I går skickade jag in pappaer om ansökan för havandeskapspenning. Jag håller alla tummar och tår för att det ska gå i lås.

Nä, nu är jag hungrig. Var e mannen.


one tree hill. Har ni kollat?



Första doppet


Togs 1maj förra året. Jag tror inte det kommer bli så i år.
Tur att jag har denna härliga sommarbild jag kan titta tillbaka på!



älskade älskade sol

God morgon sunshines.
Der är inte klokt. Men det var ljust idag när jag gick upp. Jag var inte ens trött. Dessa två dagar av sol, idag är det den tredje. Det har gett mig så mycket energi. Jag hatar mörker och gråa moln.

Idag ska jag fika på morgonen med Sofia och hennes lilla Isak. Skönt att komma ut och få lite luft. Det hade varit toppen med en kaffe på uteserveringen. Jacka filt och sol briollor. ÅÅÅ Våren, jag längtar efter dig.

När är det man plockar fram uteserveringarna?
Någon som vet och kan stilla min längtan!?






Bilder från förra årets första sommar dag. Det är i början på April, vi dricker öl, skrattar och är super lyckliga.
Vist längtar ni lite extra nu?

lyckad låda

Idag blev det köttfärs och pasta gratäng. Super gott och enkelt.



Recept hittar ni här.

Nu är det fyran för hela slanten först "drömmen om Italien" och sedan "fuskbyggarna"
Ska ni kolla?

Vi hoppar nog i säng. Trötta som vi är nu för tiden.
Natti

baby shopping




Idag har jag handlat massa till Fridas och Jonas lilla Ludvig. Lite för mycket, men hur lätt är det att hålla fingrarna i styr.  Jag säger det igen - Tur att jag inte vet vad vi får. Kitet ovan fick fäölja med hem. Jag tog även en runda på HM och plockade på mig lite av det jag visade härmodagen. Det fanns även ett par hängsle byxor i strl 50 som slank ner. Hur coola som helst.

Jag har promenerat runt lite mer än vanligt idag. Så samandragningar och rygg ont är i full gång.
Det är en dokumentär om barn på 2:an nu. Ska lägga mig och kolla medans maten blir klar.

so long..

Gravid vecka 26 (25+0)








mitt i veckan

Jag hålelr fortfarande på med papper. Jag har ju givetvis sovit i mellan, men jag har börjat där jag slutade så att säga. Inte mycket kvar nu. Anna Bergendahl är i högtalarna och jag är glad. Solen lyser idag igen. Vilken skillnad det gör.

Mannen har sprungit till jobbet efter den dagliga serveringen av frukost på sängen. Han är sååå bortskämd, men sååå vard det. Jag får passa mig bara så det inte blir för mycket av det goda. Kommer ju behöva honom välldigt mycket i hemmet om ett litet tag. När knoddis kommer.

Nää, om jag skulle bli klar här, ska hinna vika lite tvätt och duscha innan jag ska vara och kolla blodtrycket kl 11. Det tar ett tag att komma i kläderna och smörja in mig nu för tiden =)
Dags att sätta igång.

hoppas ni får en toppen dag vänner.



God morgon!

kvälls sysslor

Jag ska börja med att säga att det blev nog lite fel i texten under. Frida och jonas fick en Ludvig. Om vi får en son ska han heta Nils. Så har vi rett ut det =)

Här i kungsbacka har jag det för tillfället skit tråkigt. Sitter med masssa papper från försäkringskassan. Det är så trist att man ska behöva pilla och trixa med sånt när man väntar barn.
För övrigt har jag haft en lugn dag, tvättat och varit på föräldrar grupp med mannen. Måste säga att jag var mycket skeptisk innan. Nu är det lite bättre. Det va OK. Men inte riktigt vår grej ändå.

Nu är det nana dags här hemma.
Mannen är sjuk. Stackarn snörvlar och är lite ynklig.
Måste bädda ner och krama.

natti


God morgon solstrålar

Idag lyser faktiskt solen lite. Det gör ju inget efter gårdagens gråa gråa dag. Jag har börjat min dag med tvättning. Inte alls specielt kul, men behövligt.
Igår fick Frida sin lilla son. Som vi har väntat och längtat. Han vägde 3900 och var 50 cm lång. Alla mår jätte bra!  Så idag ska jag bege mig ut på en liten shopping tripp. Om jag orkar vill säga. Denna veckan har börjat riktigt trött.

Tänkte jag skulle shoppa loss inne på HM, ryktet säger att det går åt många bodys i början, kräk här och bajs där =) Jag har blivit helt förälskad i HM´s barn avdelning. Så mycket fina grejer, mycket coolare och mycket billigare. We like! Colla killar måste ju ha tuffa kläder.



I butik finns givetvis mer söta och praktiska saker att ha precis i början. Nu valde jag ett grönt tema. Men du kan ju ta baby blå om du hellre vill ha det!.

åå vad jag längtar efter den lilla, Ludvig ska han nog heta  förresten.
Ha en bra dag vänner.




RSS 2.0