årets sista bästa kommentar..

"dopp i grytan e som om du skulle svettas och sedan doppa brödet i ditt eget svett och säga.. mmmmm salt.."
(Daniel Uden)

Gott Nytt År.

Äntligen hemma från jobbet, vilken panik allt e på aftnar. Mat, dricka, kläder, smink och skor, allt ska stämma. Men i år har jag bestämt mig för att slappna av. Klart jag ska ha en fin klänning och sminka mig lite extra, men jag har skippat paniken i år, jätte skönt. Så nu e jag hemma själv, tänkte ta en tupp lur och glo lite på tv.

Henke har redan åkte till min bästa kompis Madde, där håller han och hennes man Daniel på att laga mat. Det ska tydligen fixas oxfilé i ugnen, det kommer att ta ca 6 timmar jag fattar inte hur de orkar, men jag e glad för det, då kan ju jag och Madde dricka drinkar och snacka skit så länge.

Så här e vi nu. slutet på 2008 e nära. Snart vankas det middag med fyra goa vänner. Jag har det verkligen bra. Eller vi har det, jag och min blivande, mycket vänner runt omkring oss som ställer upp när det e svårt, för 2008 har inte bara varit bra minnen för mig, Henke och vår familj. Jag ska inte skriva om det idag, för idag ska vi ha roligt. Men jag har skrivit en dikt som jag vill dela med mig av. Jag skrev den när vi kom hem från Peters begravning.Nu sover du i frid
Nu vilar du i ro.
En frihet kanske?
Ett hopp för oss.
Du tar i världen du erövrar molnen.
Med din styrka och kraft lyser du på oss.
Du är saknad och älskad, för alltid i våra hjärtan.
Du e frihet, du e världen.
Erövra oss.Jag och Peter när vi var på Henkes och Peters kusins bröllop i somras.

Hoppas ni alla där ute har det bra och får fira in det nya året med dom ni tycker om.
Det tänker jag göra.

puss lin

Fisksoppa 

Den blev så god på grund av saffranen sa Jesper, men det vet jag inte. Denna fisksoppan e lagad med mycket kärlek. Oj va gott det va.

 

I dag bjöds det på soppa hemma hos hellen och jesper. När jag och hellen kollade HM katalogen och provade bikini roade sig killarna med att kolla i någon manual och diskutera det. (de e tur att man har roligt på olika vis)Nu ska jag nana.
Hörs i morgon. Då e det got nytt år.
puss o kram

Hemma igen..

De e konstigt hur livet funkar, hur det faller sig med vissa människor så naturligt och andra inte. Varför e det så? Jag tycker att jag har lätt för att anpassa mig, lätt för att förstå och acceptera människor. Undrar hur folk ser på mig!

 

Vi hade många intressanta diskussioner idag jag och Sandra. Hon förstår mig. Mellan allvar och debatter kan vi skratta och flamsa. Det är skönt. Vi pratade om livet och relationer, döden och framtiden. Vi hittade inga speciella svar. E det bra eller dåligt?

Ska man alltid finna något så fort man letar? Ska det alltid vara lätt att finna svaren? Jag tror inte det. Jag tror på sökande, på en utveckling genom andra människor.

 

 

Jag har haft en super trevlig kväll, jag e glad att Sandra drog med mig ut idag. I morgon e det jobb igen, upp i ottan. Sen e det nyår. Helt sjukt, Nu har hela 2008 gått. De e nästan dags för en resumé haha… det kanske kommer.

 

 

Nana gott.. puss lilla lin     


Öl..

Idag e det öl dax. Efter en lång dag på jobbet tyckte min vän Sandra att jag behövde piggas upp lite. Så här e vi nu. Det blir några öl, sedan e det dags att bege sig ner mot lilla staden Kungsbacka. Sandras lilla tös Sigrid e hemma med pappa idag. Så vi får passa på att unna oss en kväll med lite öl och flams. Det e vardags lyx för oss. Vänner god mat och öl.. (där av ketchupen) haha…

 

svärmor..

Usch.. varför e man alltid uppe så länge på söndagar? Nu e det verkligen dags att sova.

Men innan det vill jag skicka en stor kram ner till Spanien. Malaga närmare bestämt. Min svärmor e där. Jag saknar henne och längtar tills hon kommer hem. Har jag tur kommer det kanske ett par fina skor med i bagaget… haha..

Ses snart hjärtat. 

Nana gott alla. 

 

 

 


Sommar drink!


Jag och min sambo Henrik när vi var i Turkiet förra sommaren. Vi åker dit en
gång om året. Det är lyx för oss.

Då va man igång då..

Jag fick en ny dator av min blivande i julklapp. Min gamla var jävligt seg, så jag har inte varit så road av nätets värld. Men i varje fall den nya datorn blev installerad och jag förtrollades i denna nya värld. (Nu låter de som jag har noll koll. Riktigt så illa e det inte ) Så nu sitter jag här och vill dela med mig av alla mina tankar och funderingar till de som är roade.

 

Jag funderade idag på vår vardag. Hur vi alla lever i den på olika vis. Vissa hatar vardagen, vill alltid att det ska hända något och vägrar leva livet för vad det är.

Min vardag e bra. För jag tycker att jag kämpar. Jag försöker hålla kärleken vid liv, träffa vänner och roa mig på bästa vis.

Mina tankar och funderingar kring detta resulterade i en dikt.

 

Man ska aldrig ta förgivet att vardagen e lycklig och glad.

Par bråkar över småsaker, stör sig på varandra och tar varandra för givet.

Jag har tur som har dig. Du ger mig en underbar vardag, med skratt god mat och egen tid.

Det e viktigt. Vardagen e viktig. De e den vi lever i, vare sej vi vill eller inte.

Vår vardag är bra, kanske inte perfekt. Men inget e perfekt, allt kan bli lite bättre, å slutar man inte jobba för det har man förstört allt.

För vilken fest blir rolig, vilken middag blir trevlig, om man inte kommer till den med en bra vardag i ryggen? Du e viktig för mig, du e min bästa vän, min vardag och trygghet. Du e min livskamrat.

 

Vardagen ser olika ut i allas ögon. Vad är en vardag för er? Hur är en bra vardag?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0