en välbehövlig paus!

Jag tar en paus. Behöver ro om mig själv ovh bara ha det gott. Vi hörs om några veckor. Vem vet, ni kanske ser mig på Facebook.. hahaha

kram

Stefan, god mat och vila!

God middag denna ljua söndag. Jag önskar jag kunde säga att jag ligger hemma och har det bra i soffan. Kollar film och myser. Men så är inte fallet. Efter två helt underbara dagar på marstrand har jag nu landat på jobbet. Här ska jag vara till kl 5. Sedan är det dags för mary kay party hos Jenny. Det ser jag fram imot.

Helgen på marstrand har varit toppen. Stefan Andersson spelade på carlstens fästning i fredags. Det bjöds på tre rätters och otroligt bra musik.
Lördag tog vi en lång promenad, vilade och åt tre rätter hemma i huset. Sedan var det ju fotboll. Det vet vi ju alla hur bra det gick!

Slänger upp lite bildser vi ett senare tillfälle. Ha en skön söndag mina vänner.

god middag

Kl 7 i morse ringde klockan. Jag gjorde en stark kopp kaffe och satte mig med Norra Halland. Veckans vimmel är inskickat och klart. Skönt.

Kl 9 började mötet med Henkes revisor. Jag var faktiskt lite nervös innan.  Jag har jobbat med hans bokföring i många år nu. När allt bara går på vana blr det ibland lite fel, så jag har fått skäll =) Men vi har löst det idag och det ska verkligen bli roligt att sätta igång på riktigt igen.

Så nu har jag ytterligare ett projekt att ta tag i! Pust, men jag gillar ju när det händer saker hela tiden.
I varje fall. Nu ska jag hem igen och städa, tvätt och äta lunch.

hoppas ni har en bra dag."join facebook"

Nu blir jag galen. Jag sökte på Caroline Toft (som jag heter) på google. Då kom det upp "join facebook" så kan du ta kontakt med Caroline Toft. Men va fan jag är inte med i facebook. Det är alltså någon annan. Jag fanns inte med över huvud taget. Inte ens min blogg adress visades!! Måste jag gå med i den skiten för att kunna hitta mig själv på nätet. Jag hatar facebook. Jag kanske måste börja gilla det?

Nu undrar ni kanske varför jag sökte på mig själv. Men det är en lång historia. Sååå egen kär är jag inte =)

rakad muff eller inte!

Jag var som vanligt inne på Katrins bloog. Jag måste bara säga att jag älskar den kvinnan. Hon har mer skinn på näsan än en gris. Hon är tuff, smart och rapp i käften. Me like!
I varje fall. Hon gjorde ett inlägg häromdagen om att raka muffen eller inte. Om Muffmode. Har vi något sådant? Finns det trender inom muffrakande?

Bingo (Katrins kärlek) säger i varje fall på sin bligg att trenden just nu är att inte raka sig så mycket. Du ska självklart hålla håret där nere under kontroll. Men inte ta bort allt som du skulle för ett par år sedan.

Dessa två inlägg fick mig att fundera på mig själv såklart. Jag har själv alltid hatat hår. Var det än sitter. Men så blir man äldre, klokare kanske? vad vet jag. Men va fan, inte vll jag gå runt och se ut som ett barn på muffen längre!! Ne, jag följer nya trenden, lite hår, välldigt trimmat, välldigt lite, men det finns där.

Kate Moss visar muffen

bild snodd från bingo!

dagensNu drar jag till jobbet. Stressad som vanligt med nya stencoola tights från jc, skjorta från amarican vintage kofta från jc och nya favvo skorna från kusin linda. Tackar för dom babe!
Ha en bra dag vänner.

fullspäckad dag!

Solen är nästan framme idag. Tur det, i kväll är det fotodags. Jag börjar min runda med lite bio mingel, sedan bär det av till någon krog för lite "lill lördags" plåtning.

Men först ska jag till jc!


För två helger sedan träffade jag dessa goa tjejer. Tyvärr hamnade dom inte i tidningen. Jag tappade bort mitt block den nattten. Lönehelg=Ej foto. För mycket folk är ute och många, inte alla men många är alldeles för fulla.

vem vinner?

Ok, jag kan inte hjälpa det. Men Ed Westwick (Chuck Bass i Gossip Girl) är fan snyggast just nu. Så het, så jag vet inte vad....

Han är till och med bättre än Robert Pattinson i Twilight. Sorry Jenny. But he lose. Eller vad tycker ni? Har jag fel?


Han är snygg.. men inte om man jämför..


mmmm..

Veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Detta blir en vecka i princip helt utan överraskningar. På arbetet kommer du att uppleva en vanlig vecka som bara flyter på och i det privata med dina vänner så sker det heller inte något utöver det vanliga. Allt som du har planerat under veckan kommer mer eller mindre att bli som du har förväntat dig. Du kommer antagligen att tycka att det är rätt så skönt med en förutsägbar vecka.

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du tycker att du är rätt så medgörlig för det mesta, men det kan förändras den här veckan. Du ser mycket med mer kritiska ögon än vad du brukar. Detta är något som kan förbrylla dem du umgås med, men det innebär snarare att de börjar behandla dig med mer respekt – du är trots allt någon som vågar ifrågasätta.

Väduren (21/3- 19/4)

Din lojalitet sätts på prov den här veckan. Du kan tvingas att avstå något roligt bara för att hålla ett löfte till en vän. Det blir inte ett lätt beslut men i slutändan är du ändå nöjd med det du bestämmer dig för att göra. I slutet på veckan finns det stora chanser för en liten flirt om du är upplagd för det. Valmöjligheterna är i alla fall dina.

Oxen (20/4- 20/5)

Det ser ut som om dina dagliga rutiner förändras under den här veckan och det kan bli en liten omställning innan allt sitter. Ta det därför lugnt i början på veckan med så många avslappnande aktiviteter som möjligt. Lite senare på veckan bör du vara redo för nya utmaningar och din energi verkar på sin normala nivå igen.

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan ser ut att kunna bli riktigt bra förutsatt att du tar tag i ett problem som du länge skjutit framför dig. Din ekonomi ser ut att både kortsiktigt och långsiktigt kunna förbättras avsevärt om du lägger ned lite tid på att gå igenom de avtal och förbindelser du har. Du blir antagligen positivt överraskad över vad du kan spara.

Kräftan (21/6 - 22/7)

Kärlek är inget du översvämmas av under veckan. Om du är i ett förhållande kan du känna av en svacka, och har mindre intresse för din partner än annars. Du som letar efter ett nytt förhållande har heller inte mycket att hämta den här veckan. Kanske stöter du på en och annan som du hade varit intresserad av i vanliga fall, men det är något som du inte kan sätta fingret på som inte får dig att tända till.

Lejonet (23/7 - 22/8)

Försök att göra en liten förändring tidigt på veckan och du kommer att se stora vinster av detta lite senare. Andra kan se denna ändring som lite lustig och ifrågasätta den men just nu behöver du inte deras råd. I slutet av veckan ser du ut att kunna få uppleva en romantisk kväll – särskilt för dig som redan är i ett förhållande.

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det finns stor chans att en vän som du inte varit i kontakt med på länge hör av sig den här veckan. Ge den här personen din tid och ta till dig av eventuella råd som erbjuds. Försök också den här veckan att umgås mycket med vänner och familj, både du och dem behöver lite sällskap den här tiden.

Vågen (23/9 - 22/10)

De flesta av dina ansträngningar kommer att vara lyckosamma denna vecka. Detta är särskilt bra för dig som har något viktigt på arbetet eller i skolan. Du som är i ett förhållande har tyvärr inte riktigt tid att ägna dig åt din partner så mycket som din partner önskar vilket kan leda till lite dålig stämning. Detta är dock inget du behöver känna skuldkänslor för, du måste faktiskt få lite tid att ägna dig åt dina egna sysslor.

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Dina vänner kan trötta ut dig under veckan. Av någon anledning så kan du dig störa dig på dem ordentligt. Du känner att de bara gör och säger samma saker hela tiden. Detta kan nog vara ett tecken på att ditt humör knappast är på topp och att du behöver vara lite för dig själv, i alla fall under veckans första del.

Skytten(22/111/12)

Du känner verkligen inte för att göra nyttiga saker den här veckan. Jobbet känns segt och om du fick bestämma skulle du göra något helt annat. Någon gång under veckan kan du tvingas att ändra åsikt om någon du tidigare ogillade. Personen visar sig från en helt annan sida, men du kan inte låta bli att tänka att det kanske finns dolda avsikter med personens beteende.

 

Tror ni på horoskop? Läser ni ens horoskop? Här kan ni i vilket fall läsa hur er vecka 41 ser ut =)


min vecka

Gud va tiden går fort. Nu är snart tisdag avklarad igen.

Tisdag: jobba, Mysa på soffan, kolla serier och bara ha det bra.
Onsdag: Jobba på Jc hela dagen och sedan NH på kvällen.
Torsdag: Möte på morgonen med henkes revisor. Hemligt uppdrag på Kvällen
Fredag: upp i ottan och sedan åka till marstrand med svärmor och förbereda inför kvällen. Då kommer min man, tobbe mamma och pappa ut. Vi ska alla gå på Stefan Anderssons show. Tre rätters med trevligt sällskap. Lyx.
Lördag: Mys dag på marstrand. Promenader och god middag står på schemat.
Söndag: Jobba på JC mellan 11-17. Gå på mary kay party hos Jenny på kvällen.

Sedan är det måndag igen och allt rullar på.
Men det är precis som jag vill. Vardag blandat med lyx.


På fredag ska jag bli bundis med Stefan =)


en vanlig dag på jobbet!


bild lånad här!

Dagen idag började riktigt bra. Jag vaknade jätte tidigt av mig själv ovh kände mig pigg och glad. Mina nya sten coola tights från jobbet åkte på efter en dusch. Ja, morgonen började bra helt enkelt.

Sålde 4 par jenas direkt vid öppning. Skulle sy alla -  så pajade givetvis maskinen. Så nu har jag med Jannies hjälp lekt sy reparatör i 2h. Skit kul. NOT! Men nu är den lagad. Tacka gud för det.
En välförtjänt cigg står på schemat. Sedan dags att börja med dagens verkliga sysslor.

Hoppas ni har en bra dag.


sthlm i bilder


Jag gömde mig bakom brillorna hela vägen upp.
Medans Jenny va lika snygg som vanligt


Vi landar hemma hos Sandras mamma.

Efetr en lång och stor frukost begav vi oss ut på stan

Stoora NK

Fika på stan med Kusin och Sandra

Plattan

Till Kvarteret skatan på Rival gick jag klädd såhär

Söta sandra

Kvällen avslutade vi såhär

På morgonen möttes vi av denna goingen.

De finns fler, men dom är privata. Vi kan vara lite sjuka ibland =)

vår helg

Hej mina vänner.

Förlåt för dålig uppdatering i helgen. Men schemat har varit fullsmäckat under vår lilla trip. ´
När vi landade vid 8 tiden på Kungsholmen fick vi middag och rödvin serverat. Idol va på i bakrunden och mysfaktorn va hög. Efter några glas poch månag diskussioner gick jag och killarna ner på stan en sväng. Till Stureplan med andra ord. Inte riktigt min grej faktiskt. Det finns så många fina och mysiga restauranger/barer lite utanför som jag tycker man borde besöka i stället. I varje fall, det roligaste den kvällen va att jag blev bundis med Bingo Rimer.. haha, jag överdriver men fan vilken kul kille. Riktigt trevlig.

Lördag morgon vaknade vi tidigt, upp i ottan och ner på stan. Kollade in Topshop som så många från sthlm handlar i. Riktig skit affär. Stökigt och rörigt. Men fina skor hade dom. Dock för dyra för min rese plånbok.
Vi tog en fika med kusin linda, kollade in gammla stan, slottet och lite annat innan vi landade på en jätte mysig pup i gammla stan.

Vid 4 var det dags för middag, Sandra hade förberett en super god middag som vi åt tilsammans med rött. vi gjorde oss i årdning för Kavrteret skatan på Rival! Ett riktigt trevligt ställe, när jag åker till sthlm igen kan jag tänka mig att åka dit bara för att dricka vin och vatten ur deras lyxiga glas =)

Showen va sjukt bra, jag skrattade så jag grät. Alla va riktigt nöjda och tyckte det va en bra föreställning. Med hummöret på Top fortsatte vi till en club som heter lemon på Kungshoolmen. Inget att ha. Men är ni där, kolla in baren mitt i mot. Jätte trevlig!

Å i går satt vi i bilen hela dagen. Jag har skavsår, men det va det värt =)
Tack snadra och jerker för en jätte trevlig helg. Det här gör vi igen.

Bilder komme.. nu är jag på jobbet.

på G mot huvudstaden

Nu sitter vi äntligen i bilen. Det har tagit sin tid att komma iväg. Som vanligt när nosen ska med någonstans. Men han var faktiskt tvungen att jobba. Ja ja nu är vi på riksväg 40 på G mot huvudstaden stockholm.
Det är trångt, men mysigt. Jenny läser skvallere, resa jobbar på sin dator, jag bloggar, henke kör bil och jerker läser GP. Ja bilen är full som ni hör. Många skratt, och mycket snack är det här.

Hoppas ni får en trevlig helg mina vänner.
later..

Norra Halland

Nu har jag fixat en ny kategori här i bloggen. Nämligen Norra Haland. Här kommer jag lägga upp tidnings utklipp, bilder och lite skvaller om kungsbackas innerstad. Enjoy!!

hets och stress

Ok, nätet har fuckat hela morgonen. Telefonen funkar inte. Vi ska snart åka och det är kaos. Jag har 100 saker jag måste fixa, 100 samtal som jag måste ringa. Utan telefon!

Jag hostar, slemmar och springer runt som en dåre här hemma.
Nu: duchen sedan iväg till apoteket och glas banken =)


Igår besökte jag anna och hennes familj en snabbis. Man blir alltid så glad av att vara där. Barnen är så söta.

annas och jespers söta ungar ebba och albin

och deras söta lillebror alfons.
blus carro?

Nu sitter man här igen och väntar på att idol ska börja. IGEN. Ja, jag är besatt. Ikväll är det Tove som vinner min röst. Så jävla snygg och duktig tjej. Endast 16 år gammal. Helt otroligt!För övrigt fick jag med mig en påse hem idag. Jag orkar inte visa nu. Men ni får se i helgen. Då ska de nya kläderna på. En sak jag hittade var en jätte söt blus, jag vet det låter inte som mig. Men den kommer jag använda till trasiga jeans, under stora tröjor och innstoppad i en hög svart kjol med klackar. Den kommer vara mitt "all" plagg i höst. Så håll utkik!

uppdate

Tvättningen är i full gång och dammsugaren ler lite fint åt mig. Jag borde göra så mycket. Jag känner mig piggare men inte helt fit for fight. Dammsuga måste jag bara klara. Det dansar råttor i varje hörn =)

Besöket till farfar var riktigt trevligt. Han är verkligen gammal nu. Det har gått så fort. Vi åt kakor, drack kaffe och snackade skit. Hemminredning, växter, livet ja allt som föll han i smaken. Han e för söt.
Dit åker jag nog på torsdag en sväng igen. Det känns som det gör både han och mig gott.

dags för dammsugaren och sedan shopping!!nu rusar jag
På språng till farfar!
Kofta från jc halsduk och leggings likaså. tunika från raben saloners (lr hur fan de nu stavas)

en lite utflykt

Idag spenderar min farfar sin första dag på sitt nya boende. Nämligen ett äldre boende i Onsala. Jag tänkte vara ett trevlig barn barn och åka och hälsa på honom. Ska jag köpa med blommor eller bullar?

Hoppas han känner igen mig!


Idol 2009 - Erik vinner!

Jag kan inte sluta lyssna på Erik!RSS 2.0