mot en bättre vecka?

God middag kära ni.
Åter igen faller snön över kungsbacka. Jag vill inte mer nu. Det är svin kallt och jätte fult ute. Snön är svart och gul av avgaser och piss. Bilen är smutsig och ledsen för den fryser hela tiden. Jag är som ett lite löv, frusen, svag och kall.

Denna veckan har varit riktigt tuff. Många tårar har fällts varje dag och sov timmarna har varit alldeles för få. I natt tog jag dock igen mig lite. Somnade halv 11 i går kväll och vakande halv 10 av klockan i morse. Dock lika trött.

Veckan som kommer ska bli bättre. Henke ska ha möte med en ekonomi tjej som för hopningsvis ska ta över mitt jobb. Jag ska vara ledig tre dagar. Alla de dagarna ska spenderas med en bra bok, the och mackor i soffan. Jag ska vila.

Men först ska denna dag avklaras, först med jobb på Jc sedan god mat och film i soffan med mannen.
Heja mys söndagar!


det var inte många som gjorde det





Finest.se listar några kändisar som var på elle galan igår. Jag tycker de flesta såg ut som skräp. Hur hittar man så fula och omatchande kläder? Veronica Maggio och Agnes Carlsson vet i varje fall hur man ska klä sig för fest.


fika paus med kaffe spill!

Idag bär Anna och Samuell flytt lådor till deras nya gemensamma hem. I kväll ska vi dit och kolla läget. Plocka upp några lådor, Henke lär väll få borra lite. Han tycker det är det roligaste som finns. Jag kanske skulle köpa en friggebod till han att  ställa på tomten, så han har någonstans att vara med hammare och spik =) Om inte annat så kommer han säker koppla datorer och hålla på med sladdar.

Jag ska sitta med benen högt och dricka cola. Det är inte alltid så dumt att vara fet!
Nu ska jag ut och skälla på Marcus som har spillt kaffe i hela fika rummet. Jag fick en stor fläck mitt på magen, på en vit top. Jag måste nog åka hem!

puss



en kopp the vid datorn

God morgon solstrålar.
Idag är jag uppe med tuppen. Kan inte sova. Men det är lika skönt det. Vakna lite långsamt och äta god frukost vid datorn till massa roliga bloggar är inte fel. Elle galan var ju igår. Man stöter kanske på lite skvaller om man har tur.

Idag är det jobb för mig hela dagen.
Löne helg och förhoppningsvis massa trevlig kunder i butiken.

Jag bara måste visa er det nya överkastet fråb hemtex. Ordinarie pris 800, jag betalade 200. Bra jobbat va?
Kuddarna gick på 50 pix styck.


Detta är i lilla rummet som vi kallar det. Garderober och en säng bor här inne.
Snyggt va?

ha en bra dag
kram

på fredag äts det kyckling!

Henke ska dricka öl med Jerker. Sandra ska bjuda mig på middag. Jag ska dricka massa cola och leka med Sigrid. Elin Kling ska dansa och jag ska kolla på. Det verkar som det blir en riktigt tredvlig fredag.


pizza

I kväll vill jag äta pizza, dricka cola och knapra på godis.

Vad säger du älskling?



Pizza med salami är en favvo hos mig. Hur vill ni ha er?
kram


shopping på hemtex

Om ni springer förbi ett Hemtex så MÅSTE ni gå in. Fy fan vilken bra rea. Jag hittade jätte mycket fint. Hopps jag har ork att visa er i kväll.

Hoppas ni får en super fin fredag. Lets dance och god mat kanske?
Jag ska ligga raklång på soffan och betala räkningar. Glamouröst liv jag lever va?


Till vår lilla fisk



stinalee.se kan man just nu tävla om barn möbler. Jag skulle bli helt tokigt glad om jag vann detta fina klädskåp. Fler möbler från samma märke hittar ni här!

Tack för tipset kompis!

nattliga diskussioner

Igår när jag kom hem från jobbet blev jag så ompysslad av min man. Jag var verkligen skit trött. Benen, fötterna, ryggen och fogarna värkte. Varje rörelse gick som en elektrisk stöt genom kroppen. Stackars lilla mig. Som tur är har jag verkligen världens bästa man. Han lagade mat, diskade och la mig i säng strax före 9. Jag somnade som en stock. 

Kl 1 i natt vaknade jag, pigg som en nötkärna. Mannen hade inte somnat. Så vi passade på att diskutera badrum, kök och annat som vi (henke) ska börja med så fort huset blir vårt. Stackars älskling kan inte somna på kvällarna när hjärnan går på högvarv. Vid 2 tiden somnade han i varje fall. Snarkade som ett litet barn. Då föll jag i koma igen. Det är riktigt mysigt att vara vaken när allt annat sover. Det kanske ska bli min nya grej. Somna tidigt för att sedan orka vara uppe en timma mitt i natten.

Hoppas ni har en bra dag och bättre säng rutiner än familjen Toft.
Kramar

Tack HM för vår inspiration



Min Hm beställning. Inget jätte roligt. Men jävligt sommar frächt. Å vad jag längtar efter våren.


Tisdag

Tisdag- ny dag med nya möjligheter. Jag sitter och försöker planera min vecka. Jag vet inte hur jag ska få ihop allt. Jag är bara ledig torsdag denna veckan och jag har 700000 saker som måste fixas innan januari är slut. Om bara torsdagarna kunde vara lite längre!

Är det bara jag som är stressad som en tok? Hur hinner ni andra med allt? Ok jag har två jobb, jag får skylla mig själv. Men städ, tvätt, strykning, vila och allt annat som ska in i mellan. Hur lycks ni?

Jajaj.. ingen ide att sitta här och fundera över det, det är bara att köra på. Tid ska jag ju ha när ungen är ute. All tid i världen som jag och Frida brukar säga. Undra hur många gånger vi kommer få äta upp det. haha

Ha en bra dag vänner!


ett paket!

idag när jag kom hem stog paketet och väntade på mig. Tack kära svärmor för de fina svarta uggsen. Dom sitter som ett smäck. Det känns som jag har mina får tofflor på fossingarna. Fast med bättre sula. Hopps dom gör gott för mina stackars fossingar under dagarna.
Nu ska jag koka ägg tilll mannen kommer hem, så blir det mys framför tv:n

I morgon hopps vi på en bättre dag.
natti


nu har måndag dragit igång

Måndag verkar inte bli så jävla besvärlig ändå. Nu har jag fått i mig lite mat också. Det gjorde susen. Jag slank in på Lindex för nya trosor, jag får verkligen kämpa för att inte slinka ner på baby avdelningen. Stegen vill lixom dra sig ditåt. Jag har inte köpt någonting till fisken än. Inte ens en liten strumpa, ingen filt, INGENTING! När får jag göra det? När ska jag göra det. Planen från början var ju att jag skulle göra det när jag vet vad det är för kön. Men vi ska ju inte ta reda på det längre. När handlar man första baby plagget??



Detta kittet från lundmyr kan jag absolut tänka mig. Gulligt va?

energi

Jannie var och köpte semlopr till oss. Tänk vad lite mumma kan ge ny energi. Känner mig piggare och defenitivt gladare. Jag kanske skulle till att baka semlor när jag kommer hem. Jag menar, man kan ju aldrig bli för glad =)

dålig dag idag!

Idag är ingen bra dag. Jag somnade på fel sida och vaknade på fel sida. Jag känner mig skit iriterad och vansinnig. Vet inte riktigt varför. Jag vet bara att idag är ingen bra dag.

Men nu ska butiken öppnas och det kommer massa nya varor. Hoppas det ger mig lite ny energi. Det kan jag verkligen behöva.

Något possitivt är ju att lönen trillat in på kontot idag. JIPPIIEEE mer shopping år folket.
Ha en bra dag vänner.




hej hopp

Idag lämnade jag och mannen hemmet för en heldag i stan. Det började med kök och badrums letande i mölndal. Allt var stängt. Så jävla konstigt. Borde inte alla ha söndags öppet. 2010.. hallå.
I varje fall, det slutade med en runda på bauhause. En riktig skit affär. Som ullared fast för män. Henke trivdes med andra ord. Sedan var det lunch hemma hos familjen persson. Vi kollade filmen "sommar med göran" ganska tråkig faktiskt.

Hellen och Jesper har fått en ny lägenhet så det slutade med ett besök där med god middag och massa skit snack. En riktigt fin lya har dom skaffat sig.

Nu är jag hemma, trött och lite grinig. Eller mer lätt iriterad kanske. Det är nog dags för sängen, så jag orkar med morgondagen.

Nanna gott vänner.

på tal om hm herr



Jag kollade in på herr avdelningen efter att Reza visade upp sig i sina fina pyjamas byxor. Det finns hur många byxor  som helst att välja på. Randigt, rutigt enfärgat ja, ni fattar. Jag köpte ett par jätte fina rutiga i lila, grönt och svart. Perfekt att mysa runt i hemma utan att se ut som en slasktrasa.
För endast 149 pix blir dom dina.

Ful modell dom har valt för övrigt =)


kvällens

Kvällens:
status: trött, ryggvärk, mysig, glad, kär
klädsel: pyjamas byxor från hm herr, rosa hoddie
dryck: Kaffe
mat: Kebabrulle
Film: Ingen aning än, vi letar. (robinson? är det ens ett alternativ?)
bästa: vila på soffan
vill ha: choklad


tråkigare gäng får man ju leta efter.

jobb lördag

Jag startar dagen idag med jobb på JC. Riktigt trevligt faktiskt. Jag har ju inte varit här på två dagar. Då finns det alltid mycket att pilla med. Mamma har lovat att trilla in för att prova lite rea jens. Det är alltid roligt med besök mitt på blanka dagen.

I går kläckte svärmor att jag ska få ett par svart uggs. (tack snälla) Hoppas det kan hjälpa mina stackars fötter. Dom värker och är så svullna. Haha, undrar hur jag kommer se ut om några månader. Kommer jag att kunna ha skor på mig då?

I kväll hoppas jag det sänds någon bra film på tv. Så jag kan äta en riktigt stor godis påse och bara ligga raklång. Fy fan va skönt. För er som är lediga hoppas jag ni är ute och har en riktgigt bra dag.

kramar



å så mjukt och skönt mina fossingar ska få det.


fredags mys

I köket förbereder svärmor och henke middag. Det luktar jätte gott. Gratinerade kräftor med vitlöksbröd till förrätt. Oxfile med hasselbackspotatis och kantarell stuvning tilll varmrätt. Det vattnas i munnen.

Själv dricker jag cider, äter lite cashewnötter och pillar med pappaer. Gud det måste låta som jag inte gör något annat än sitte rmed näsan i papper. Fy vad tråkig jag är.



Inte så tydlig bild. MEn det är dom halva kräftorna som äör redo för gratinering.
Snart vankas det mat.
Ha en trevlig fredag vänner.

jag har shoppat






Bilderna är lånade här.

Jag bestämmde för länge sedan att jag vill ha fina myskläder när jag går hemma med fisken i sommar. Igår kom ju som sagt odd molly 2010 spring in på Tara. Detta underbara kitt blev mitt. Det bästa är att tröjan kommer vara super fin till jeans shorts och tofflor också.

(byxorna är rätt längd på mig. Lite korta på bilden tycker jag)
Träja 1899:- byxa 899:-

dagens

humör: stressad, trött men fredgas glad!
skratt: Många goa
klädsel: tights, rm williams bots, kofta
Låt: hello med beyonce
Planer: jobba, vila, äta lyx midag och kolla på lets dance. Vem åker idag?





god morgon fredag

God morgon.

Idag är åter en fullspäckad dag. Nu sitter jag med ku10 blankettter och löneraporter. Lunch ska jag käka med maria som ska flytta till sthlm. Jag har några ärenden att springa på stan och i kväll blir det födelsedags middag här för henkes mamma.

En rolig dag helt enkelt.


Inatt drömde jag om vårt hus. Jag längtar så jag håller på att bli tokig. Det ska bli så mysigt med ett litet hus lagom till våren. Altanen ska bli min spott. Jag har nog aldrig varit så blek som jag är nu. Vidare ska jag inreda , pyssla, fixa fina blommor på altanen och massa annat. Jag kommer nämligen ha hur mycket tid som helst nu när jag ska gå hemma med fisken. Yee right!!!

ha en fin dag vänner!


mary kay

Nu håller jag på att förbereda för fullt för mary kay party här hemma. Jessica som jobbar med märket ska komma hit och visa mina vänner vad de inte får missa. Dammsugaren står framme och goa bullar är inhandlade.

Jag sprang förbi tara och la undan mys kit från odd molly när jag ändå var på k.mässan. Måste visa er i morgon. Jag kommer bli super söt i sommar. Zeris valde jag!
Daga att dammsuga!

kram


så här ser jag ut nu..






Nu är det dags för taco paj och lite vila på soffan.

mitt i veckan!

Hej onsdag och kära läsare.
Hoppas ni har en bra dag. Jag är lite trött. Men i dag är sista dagen innan två dagars ledighet. Jag ska jobba lite hemma, men då får jag vila ryggen och benen i varje fall. Idag bygger vi nya skylt fönster jag och carran. Lee kom ut med ett par riktigt snygga smala jens. Jätte blekta och vår frächa.
Om jag blir shopping sugen!

I kväll är det handboll igen. Hoppas på vinst idag. Fy fan vilken snopen förlust det blev igår.
För övrigt tror jag magen har växt flera centimeter i natt. Det spänner som attan på kvällarna när jag ligger i sängen. Varm som ett strykhjärn är jag också. Men det hör tydligen till.

Har jag sakt att jag känner den lilla fisken allt tydligare där inne? I morse knudde "han" som en galning!
Mycket mysigt.
 
xoxo


streckad!

Förstå mig rätt nu, jag vet att det är många som kämpar länge för att bli gravida. Vi har själva kämpat och haft ett missfall. Men det hindrar inte mig från att tycka att det är skit att vara gravid. I morse upptäckte jag mina första bristningar på pattarna.

Tack nils =)

god kväll

God kväll vänner.

I dag har jag konstaterat att HM är ganska roliga. När den underbara bibeln (hm katalogen) damp ner i lådan för ett tag sedan tänkte jag, brukar man inte få en rabatt chek på 10% efter ett tag??

Efter att ha bläddrat i tidningen många många gånger bestämmde jag mig för att lägga min order nu på torsdag när jag är ledig. Så idag kom den. Rabatt cheken med 10% på hela sortimentet. Lyckan är gjord gott folk. Mer shopping åt lilla Lin!

nu, sängen!

det bästa med att vara gravid

är att man kan trycka i sig vad som helst utan att få dåligt samvete eller ångest. Tack för semlan Nils!


semlor

Fiskpinnar, potatis och dillsås slank ner till lunch idag. Super gott. Tänkte köpt mig en semla till efterätt, men det fick bli ett glas vatten i stället. Någon måtta får det vara.. eller inte, jag ska inte säga för mycket dagen är inte slut än!



vist ser det jätte gott ut. Nu blir ni allt sugna va??
Semlor åt folket!!

att sticka en tröja


Tisdag morgon har susat förbi. Nya väggar håller på att byggas på tjej avdelningen. Riktigt vårfina grejer trillar in nu. Roligt. Tur att jag är tjock. Annars hade jag väll handlat ihjäl mig. Jag brukar ju vara rätt bra på det.

För övrigt rulla rdet på i sitt numera stilla härliga tempo. Jag ska börja sticka har jag kommit fram till. Kvällarna spenderar jag ju i soffan. Vilket blir rätt råkigt och jobbigt i längden. Jag har ju líte svårt att sitta still trots smärtor här och där. Så jag tänker om jag börjar sticka har jag ju något att sysselsätta mig med.

Var hittar jag stickor? Orka ta sig till en riktig sy affär. Ica maxi?? NÅgon som vet?

kram




en värmande kommentar från syster

Postat av: Moster :)

Tänk att detta är min systerson/dotter. Bara att tänka på "fisken" gör mig tårögd! Detta barnet, oavsett kön kommer att ha den bästa mamman och den bästa pappan i hela världen, och jag känner mig så lycklig över att få vara en del av hans/hennes liv! Vi två ska verkligen bli bästa kompisar!

2010-01-15 @ 14:51:56

Välkommen kära fredag

världens kankse bästa dag.

Nu är jag på JC. Många härliga vårnyheter har trillat in idag. Riktigt roligt, det kommer finnas massa att pilla med hela dagen. Det gillar vi.

Pratade precis med jenny om middag på stan i kväll. Jag är sååå sugen. Jag vet inte hur länge sedan det var som vi var ute och åt. Förr var det en vardags lyx för oss. Så i kväll hoppas jag det blir av. Med goda vänner dessutom. En Fredag kan inte avslutas på bättre sätt.

Skål för fredag helt enkelt.
(jag skålar med en piggelin)




kryss kryss

HM 2010 känns rent ut sagt fantastiskt! Farligt bra. Jag låg i sängen i går och prickade för det jag vill köpa. Notan kommer inte bli billig.
Så vill du inte handla något! Öppna inte den magiska boken!




Ett litet smakprov!

torsdag

Hej hopp. Hoppas ni har en fin Torsdags morgon.
Här är det molningt och kallt, men det ser ut som solen vill titta fram lite snart. Jag sitter bänkad vid mitt skrivbord med papper upp till öronen. Dags att börja beta av.

Ultra ljudet gick bra igår, det är en livlig liten sak som ligger där inne. Han (jag kallar den för han, men barnmorskan kunde inte se vad det var för kön) vinkade som en galning, sög på tummen och stoppade fötterna i munnen. Haha. Alla mätningarna stämde och han har två armar två ben och 10 tår och fingrar.
En frisk liten fisk med andra ord.




så länge vi båda andas

För övrigt så har jag läst ut den sista boken i tvilight serien. Den sög!!
Jag är så ledsen alla fan, men fan va barnsligt allt blev.


uppdate

God kväll i stugorna.
Hos familjen toft spenderar vi kvällarna med god mat och bubbel vatten. Idag till ett avsnitt med bygglov och nu Desperet. Det ser ut som varje kväll. Fast med olika program då! Jag ska inte säga att jag blivit tråig med graviditeten, men vist har det förändrats. Jag är så trött efter en hel dags jobb att jag måste ligga ner. Jag trodde inte det skulle bli så, "jag som alltid är så käck" men så blev det. Foglossningar och svullna fötter gör att jag går som en 95 årig dam efetr en 10 timmars dag. Så jag måste helt enkelt vila. MEn alla dagar när jag inte jobbar sysselsätter jag mig med lite allt möjligt.

Vi var en sväng på Ikea i söndags. Kollade in lite mat bord till huset bland annat. I lördags var vi på rundtur runt hela stan. Mycket givande och trevlig dag tillsammans med min man och vänner.
I morgon är jag ledig igen. Förutom ultraljud så ska jag jobba hemmifrån, tvätta och för hoppningsvis bli bjuden på kaffe hos sandra.

Nää.. slutet på despret nu, sedan paradise hotell.
Kram


Tisdag

Jag vet inte hur många gånger jag gått in här för att skriva några rader till er. Det slutar alltid på samma sätt. Att jag skiter i det. Som ni märkt.

Jag har inget vettigt att säga. Magen växer, röven värker och allt verkar vara som det ska. I morgon ska vi på ultra ljud. Det ska bli spännande. Det va ett tag sedan vi såg "han" nu.
För övrigt längtar jag efter huset, vilar och har det bara allmänt bra.

PÅ återseende.



RSS 2.0