hej igen

Idag har jag plattat håret. Jag är jätte fin. Jag har på mig en ny knallrosa hoddie med linne och kjol. Sportskor och gosiga luddiga strumpebyxor. Känner mig lite som sportie spice. Fast snygg =)
Annars så är vi ganska trötta hemma. Julen och lite vila innebar längtan efter mer vila. Känner mig inte utvilad för fem sekunder. Ryggen värker och fötterna pulserear. Jag älskar att jobba i butik. Korta dagar med mycket tid att sitta NOT!!

Alla bilder min man har knäppt under jul helgen, närmare 500 tror jag det var. Ligger fortfarande kavar i kameran. Som sakt, ingen ork!
Men snart går jag av för två dagars ledighet, det ska firas med besök från sthlm. Johan och viktoria kommer ner för att fira nyår med oss och några vänner hemma hos frida och Jonas. Det ska bli trevligt. Henke har redan gjort två såser. Den tredje ska han tydligen göra idag. Han e ganska mat galen den där karln.

Annars.. så sover jag och läser den tredje boken i twilight serien. Skit bra!
Det är viktigt med vila. Jag börjar förstå det nu.

Ta hand om er. Vi ses när vi ses!


god jul mina vänner

Jag vill bara klicka in och önska en riktigt god jul. Jag vilar, äter mat, vilar, sjunger, vilar, öppnar paket, vilar och har det helt underbart.

Vi har tagit massa bilder, men det blir mer av det när vi är tillbaka i stan. Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen. I morgon ska jag jobba under mellandags rean. Fy fan.¨

hoppas ni har en bra jul.
massa kramar


julmat

Igår ställde vi till med jul mats lagning här hemma. Henrik är ju en mäster kock. Jag fick vara med och rulla köttbullar och diska =) Dammsugning och städning av toan ingick även i min lista.


Köttbullarna håller på att bli till i två skålar.


Revben på kockning. Jag har tyvärr inga klara bilder. Men revbenen ser underbara ut när dom nu är granerade eller vad det heter. Bullarna är så runda och fina så =)

Idag har jag turen att få börja lite senare, så det blir faktiskt att åka till sports outlet för att leta skid kläder. Jag vill ju också kunna leka i snön och promenera på marstrand.

Men nu ska jag dammsuga och ta tag i min tvätt.
Ha en fin dag mina vänner. 

när mannen min kollar på tv för vi riktigt seriösa diskussioner

Jag: Nu köper du ingen julklapp till mig då som vi har bestämmt.
H: mmm
Jag: Köp ingen julklapp till mig, så inte jag sitter där och får av dig så får du nga av mig!
H: Jag ska köpa julklapp till dig ja!
Jag: Men va!!
H: Ja, asså inget du önskar dig, men jag ska köpa en sak!
Jag: Inget jag önskar mig ????????
H: mmm
Jag: Men vad ska jag nu hitta på till dig då? Vill du ha dom t-shirtarna vi pratade om?
H: Det vet du nog bättre än mig
Jag: ????

Nu har jag varit och köpt julklappar som du INTE önskar dig darling! Bara så du vet!



snökaos

Äntligen har den riktiga vintern kommit till kungsbacka. Det är snö överallt  och det set slutar inte ösa ner mer. Helt underbart. Lite knivigt att tat sig fram på vägarna. Men det är bara att vara försiktig.

Jag fick en längtan i morse att vara ute i snön och leka. Bygga snögubbe, kasta snöbollar och bara ha det helt underbart. Men så kom jag på att jag har ju inte ens några vinter kläder. Inga termobyxer och ingen skid jacka. Men det är ju faktiskt inte så konstigt. Vi har ju inte haft snö här på riktigt sedan jag var liten. Jag kankse borde skicka ut karln att fynda under mellandagarna!




julklappar och godis

Efter en dags jobb kom jag hem till lagad mat. Mycket trevligt.
Kvällen fortsatte med julklapps inslagning och massa godis. Nu ska vi sätta kniven i vårt färdiga jul godis.
Hoppas det smakar!









kaffe!

Kaffe ÄR underskattat. Jag saknar kaffe. Jag får bara dricka två koppar om dagen. Fattar ni hur lite det är? Jag frågade min barnmorska om jag fattat det hela fel angånende kaffe. "två koppar låter välldigt lite" sa jag till henne. Men nej då, mycket riktigt så är det två koppar som gäller. Hon gav förslag på att jag kunde dricka en halv kopp varje gång. Så kan jag ta fyra koppar. Jag provade det. En riktigt usel ide faktiskt. Efter de där tre munnarna vill man ju bara ha mer. Nä, mer kaffe åt folket. Mer kaffe åt Nils.

tack o hej!


jobb,jobb,jobb




Riktigt kallt var det idag när jag åkte till jobbet. -9 fy farao vilken bitande kyla. Men det är mysigt. Efter en natt med dålig sömn är jag ganska trött på jobbet. Jul handeln ligger på is i lilla kållered. Var är alla? När ska de börja inhandlas klappar i år egentligen? Väntar folk på mer lön! Har dom aldrig hört talas om kredit.. hahah

I kväll blir det tacos med grannarna, mysigt!
Hoppas ni alla har en bra dag.





Nej det är ingen vanlig dag..

För det är mammas födelsedag HURRA HURRA HURRA!

Grattis kära mamma på din dag. Vi ses till middag i kväll.
Puss


en riktigt bra start!

En kund sa till mig idag att jag var graviditets vacker. Det lyste om mig sa hon. Jag började nästan gråta. Tack kära kund för att du gjorde min dag.


en konstig dag

Efter en ganska skön dag (tillslut) med lite tvättning, städning, löner, trevlig middag och trevlig fika blev mitt humör sakta men säkert lite bättre, Men tårarna rann många gånger idag. Sandra ringde vid ett tillfälle och frågade hur det va. Bara det fick mig att lipa. Konstigt det där. I varje fall. Svärmor följde med hem efter en kaffe hos madde för att hjälpa mig med strykning. Jag hatar att stryka så jag är så tacksam för den hjälpen. Vi hade det riktigt trevligt. Lite musik i bakrunden, tända ljus och en nytänd julgran.

Men som bäst blev dagen när vi landade hos sandra och jerker för lite glögg och pepperkakor. Sigrid fick sin docka och allt som kom me den. Gissa om hon blev glad. Mata, kissa, stoppa in nappen, hon verkade ha koll på läget. Tack för en trevlig kväll.

Nu är jag super nanig. I morgon väntar jobb och toa städning.

tårarna rinner

I dag är verkligen ingen bra dag. Jag har för många hormoner som vill åt mig, som vill mig illa.
Man är verkligen inte sig själv med en bebis i magen. Mycket mer ska jag gå igenom, det är det värt. Alla gånger. Men det är inte allltid så jävla roligt.

Idag är en sådan dag.
Hoppas eran är bätte.


jag just nu!

Jag har hittat den bästa julklappen till leken som jag pratade om några inlägg ner. Jag har inget smink kvar i fejset. Inget klarar tydligen 10 timmars arbete. Jag är skit trött. Jag har sjukt ont i hälarna. Jag längtar till min man, min tv och min soffa. Jag har för lite att göra på jobbet. Jag är mätt. Jag har en ny tröja på mig. Jag känner mig fin i den. Jag längtar till jul afton. Jag gillar jul musik innan julen har börjat. Jag är sugen på ost, kex och rödvin. Jag måste jobba igen.

Nu vet ni det!


kollaps

Jag läste på aftonbladet att Tiger Woods är på väg mot en kollaps, att han balanserar på kanten till ett sammanbrott. Men gud va synd om honom då!! Tänk då hur Elin har det.
Någon mer än jag som är trött på alla skriverier om den familjen? Nu är jag i och för sig inte bättre själv!

För övrigt har jag sovit som en stock i natt. Jag vaknade verklige på rätt sida efter massa massa timmars sömn. Det behövde jag. Nu ska jag ta mig en dusch och förbereda mig för 10 timmars jobb. Tack mary kay fondation och rouge. Det sitter verkligen hela dagen.



Lyckliga familjen??

En stor kram




Vill jag ge till dig Sandy. Du förtjänar den mer än någon annan. Fy fan för allt skit du får ta. All kärlek till dig kompis.

tacopaj

Idag gick jag och köpte mig en taco paj på potatisen som vi kallar det. Graffiti Cafe heter det igentligen, men dom serverar bakpotatis. I varje fall. Jag har en mäster kock till man. Han lagar godast mat alla kategorier. Taco paj ska jag beställa någon dag. Fy fan va bra han gör det. Så nu vet ni det!

Det är lugnt på jobbet idag och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på för projekt. Inventera tjej kanske. Då blir Carro glad. I kväll blir det tidig säng för min del. De tar på krafterna att jobba 10 timmar om dagen. jobb till 8 i kväll igen. Jippie..

Roligare än såhär blir det inte just nu.


julklapps leken!

Vi som många andra familjer leker julklapps leken. Eller kalla det spel om du vill.
Leken går i varje fall ut på att alla ska köpa en julklapp för överens kommen summa. I vårt fall är det 100 kronor. På dagen sitter alla runt ett bord och kastar tärning. De som får en 6:a på tärningen får ta ett packet, när paketen tagit slut på bordet själ du utav med spelarna. Ee person kan ha fått 6 paket medans de andra kasnke inte fått något när tiden är ute.

Nu fortsätter leken med nya varv och ny tidtagning. Nu börja det roliga. Nu ska du själa de paket du vill ha av de andra runt bordet. För nu ser du ju vad du vill ha. De blir svettiga rundor med många skratt.

Nu till min fråga. Vad ska jag köpa? Det ska passa alla mellan 20 och 85!



Trisslotter brukar vara poppis!


Måndag

Idag vaknade inte familjen Toft  när klockan ringde. Telefonen ligger ca 30 cm från örat, men det va inget som väckte mig i morse. Det var bäck svart i hela lägenheten och jag fick verkligen kämpa för att komma upp.

Väl uppe med lite frukost i magen och efter en dusch vaknade jag till någorlunda. Nosen mummlade något om tidig säng ikväll. Han hade nog inte vaknat när han sprang till jobbet, stackarn.

Nu är jag på jobbet, det rullar på som vanligt. Viker jeans slår in lite paket och känner mig ganska käck faktiskt.
Idag jobbar jag till 20. Fantastiska öppetider vi har i jul faktiskt.
Själv är jag klar med alla klapparna. Jippie.

Dags att fortsätta.
Ha en fin dag vänner.


vår dag!

Vi började vår dag på Nk med att träffa tomten.

Seadn gick vi och åt, samuel tog sig en tupplur efter pannkakorna

Då passade vi på att stanna till på en bar. Jag tog en cola utan kolsyra. Utsökt!!

Medans pornan fick dricka irish coffe. (inte alls avundsjuk)

Väl inne på Lisseberg, var det dags för farfars bilar och massa andra karuseller.
samuell hade jätte roligt. Vi frös och stog i kö.
Men det var en mycket trevlig dag.


Nu lagas det mat här hemma. Jag är jätte trött efter en he ldag ute.
Vad hittar ni på?

Kramar

en frostig jul morgon

God morgon vänner!

Gårdagen var riktigt mysig. Vi kollade idol, med hela svenska folket antar jag. Vad tycker ni om vinnar låten? I år var första gången som jag inte brydde mig om vem som vann. Båda är skit duktiga och det kommer gå bra för båda. Eriks tjej därimot, Va fan sysslade hon med. Gullligt i början, men kom igen!!
Jaja vi käkade god mat, snackade skit och hade det allmänt trevligt.

I dag har Jul kännslan infunnit sig igen. Jag har tänt ljus och sitter vid datorn och små fryser lite medans restaen av huset sover. Det är grejer över allt, paket högen börjar växa. Det är jul helt enkelt.

Nu börjar Samuel prata i rummet, dags att  börja med frukost!

Ha en fin lördag!

vem vinner?






I kväll är det final! I kväll kommer Pernilla, Magnus och Samuel. Det här kommer bli en riktig toppen fredag!


en konversation

Igår sprang jag in i jerker, det lät såhär

Jerker: Ska du föda i morgon eller? hihihi
Jag: haha (vänder ryggen till och fortsätter att gå)
Jerker: Helvete vad bred du har blivit om röven!!

KUL, nu är man fet både fram och bak!!

chek



Sista punkten på listan är avklarad. Jag hoppade kontoret och jobbade hemifrån en stund efter ikea. Så nu har jag öppnat mig en kall öl, carlsberg (alkoholfri givetvis, för er som inte fattade det) Mycket god måste jag säga.

Jenny och Reza kommer strax på lite middag. Jag och Jenny lär ju hamna i sängen med serier. Mysigt.
Ha en fin kväll vänner.


Here I come



Dags för mer jul shopping. Halva listan är avklarad, jag börjar se ett slut!!


jul i mitt hus



Detta måste vara världens bästa jullåt!
Jag blir i varje fall glad och nykär när jag hör den.

nu ska det ätas lunch!
kram

en fullspäckad dag!

God morgon i stugorna.

Min dag började för länge sedan. Frukosten är avklarad och tvätten ligger i maskinen. Jag har mycket på schemat idag. Men det är bara att börja beta av.
Nu ska jag lägga mig en halvtimma i soffan och kolla på ett avsnitt 90210. Lite vila måste man ju få ta sig!

vi hörs under dagen.



Jag ska bland annat köpa fler julklappar tilll min bästa vän och syster.


BR - barnens värld

Idag gick jag in på BR på lunchen. Harregud! Ett helt hav av prylar till de små. Jag blev alldeles tokig där inne. ALLT vi vuxna använder finns ju i miniatyr. Jag viste inte vilken ända jag skulle börja i. Vad ska man köpa. Sigrid är ju 1,5 nu. Så hon tycker det börjar bli kul att leka lite mer märker man.

Först tänkte jag köpa köks prylar till hennes kök hon ska få i julklapp. Men det var tydligen i 58 delar eller något liknande (!!!!!!!) 58 delar. Helt galet. I varje fall.
Så kom jag på det, Docka givetvis, men inte vad som helst, med potta, napp, nappflaska blöjor, trosor kläder.. ALLT. Helt galet. Det fanns tom säng, barnstol, sulky you name it. Men det får vänta till nästa gång. Hon kan allt börja lite lagom.

Min lilla docka.




Jag visar stolt upp vårt hus!



Bilden tog jag i förra veckan när vi gjorde besiktningen. Som för övrigt gick bra. I vår flyttar vi.. Jippiiiieee

God middag mina vänner

Mitt i veckan igen. Onsdagen är snart avklarad. Det betyder ledighet i morgon. Jag hoppas att jag ska hinna ta mig till ikea, träffa sofia och sandra. Jobba för henke och tvätta. Tror ni jag kan få in det på 9 timmar utan att känna stress?

Idag rullar det på, vi lyssanr på jul musik, slår in paket och gör nya jul väggar och fönster. Om två veckor är det över och dags för rea. Det är sjukt egentligen hur vi förbereder oss i flera månader för julen. Så är den över på ett nafs. Mätt och varm är man hela dagen oxå.. men vad mysigt. Lite snö hade suttit fint.

Nej, dags för julklapps runda.



Vad önskar du dig i julklapp?

jag ska bli stjärna

Jag tror henne!!
Kollade ni på programet "jag ska bli stjärna på tv4 nyss?

Jag tycker det är sjukt när föräldrarna övertalar sina barn och pressar dom till att göra saker. Som tex killen som kör cross. Vilket flane till pappa!

Men Zara.. vilken tjej. Hon kommer bli stor!


Pornan och jag



Ni glömmer väll inte att kolla in denna snyggingens blogg??

en bil i röven

Vi har just avslutat en dunder god middag som min man kokat ihop. Enkel men himla god kyckling gryata med pasta. Det blir mycket mat och bull prat nu märker jag. Ett nytt intresse jag lagt till med sedan skrotet i magen blev till =) Nog om det.

Min älskade man blev påkörd idag. Han tvärbromsade på E6:an mot Kungsbacka, men det gjorde inte bilen bakom. Tänk vad en sekunds blick åt ett annat håll kan ställa tilll. Det var den andra bilens fel, det är det alla gånger när man får en bil i röven. I varje fall. Det hade inte spelat någon roll. Huvudsaken är att Nosen är hemma och mår bra. För det gör han. Lite spänningar i nacken, men ingen fara.

Nu är det dags för diskning..
Hörs snart igen!

soffligg

God morgon.
Idag är det visning på lägenheten igen. Jag låg på alla fyra i morse och skurade badrums golvet. Hur fan kan det bli smutsigt så fort? det är bra att många kommer och kollar i varje fall. Sju i Söndags och två idag. Riktigt bra får man ändå tycka. För övrigt så spenderade jag halva natten på soffan. Jag har en kännsla av att jag kommer få tillbringa många nätter under denna graviditet i soffan. Men det skiter jag i, huvudsaken är att jag kan sova. Å jag tycks göra det bättre i soffan. Min kompis Pornan satt i sin fotölj de sista med samuell. Inget förvånar mig. Och självklart ska jag börja innan det ens gått halva tiden.

Jag kännde mig ganska lik denna sötnosen. (Bild hittad på google)


haj så länge


kvällsmat

Idag ställde jag till med pannkakor när jag kom hem. Jag var ju så sugen. Mannen min jobbade sent och jag tänkte överaska honom. Han blev så glad. För en liten pannkaka. Tänk det!
Igår när jag kom hem stog det nygriljerad skinka på bordet. Ge och ta.

Nu - Desperet housewifes




piss och pannkaka

Det känns tungt idag. Vissa dagar är bättre än andra, oftast är jag posetiv. Jag kommer klara mig, vi kommer klara oss. Jag kommer hitta ett annat jobb. Det är faktiskt dags för mig att dra vidare på andra äventyr. Det är inte själva grejen att jag får sparken som strör mig. Det ordnar sig. Det är allt runt om kring. Olika bud hit och dit. Upprörda vänner, falska människor och konstiga samtal. Jag vet varken ut eller in. Jag vet inte vad jag ska tro. Jag vet bara att det kommer bli bra. Men just idag känns det piss och pannkaka. Just idag tänker jag extra mycket på dig min vän. Min bästa bästa Sandra. Men vi kiommer klara oss!



Jag är sugen på Pannkakar.

det rullar på

God middag vecka 50. Nu är vi riktigt när jul. Har ni shopat färdigt era julklaapr och bakat jule godis? Dagarna går så fort så jag hänger verkligen inte med. Bra det, snart vår, snart hus, och snart en lill skit. Men nu passar jag på att njuta av julen.

Förutom jobb så har vi planerat in skåne helg nu till helgen. Det ska bli riktigt trevligt med besök. Lisseberg och julklapps inköp står på schemat. Helgen därefter är det glögg och pepparkaks bakning hemma hos Sandra och Jerker.

Sedan är vi framme vid julafton.
Hejda mig!!

mamma kläder?



Jag var inne på Nelly.se nu för att försöka finna en fin klänning att ha på mig under jul och nyår. Man vill ju i varje fall försöka känna sig lite fin. Men allt jag fann var en klänning. Den ovan. Helt ok, men jag vill helst ha med lite arm. Någon som har tips på butiker eller någon bra sida på nätet?


jag putsar varje liten fläck

Igår under vår städning påpekade henke att jag är alldesles för moggrann. Tex när jag sa till han att man måste torka av handtagen i köket, eller damma av tv bänken, eller när jag torkade av dörren in till toan tittade han menande på mig och sa. Du e duktig du älskling.

Jag fattar ingenting. Ingår inte det i vanlig städning?
Jag undrar hur han tror det hade sett ut om jag inte torkade av handtagen i köket varannan dag.
Då hade ju för fan hela veckans matlagning suttit där. Eller toa dörren. Det är ju inte så att alla som går in på toa bara använder sig av handtaget som normala människor gör.

Är jag för noggrann? Eller är det så att min man är ovanligt kladdig?
//askungen


Det finns ingen bättre




mitt i

Henke har städat hela köket. Han är såååå duktig. Nu ligger han på soffan och tar igen sig.. pustar en del tycker jag. Jag har precis avklarat toan, nu ska dammsugaren fram. Här är inte klart på någon timma eller två.

Jippie..

Första visningen

I morgon har vi den första visningen på vår lägenhet. Jag är lite nervös. Det känns inte riktigt som det kommer bli samma drag som när vi sålde lilla 2:an. Men det ska nog gå bra. Så i dag ska i varje fall jag hem efter jobbet och städa. Riktigt rolig lördags sysselsättning måste jag säga!! Jag ska hugga in på Toan och fixa köket. Henke får dammsuga och tvätta golven.

Det ska nog bli bra det här.


Jag kanske ska skaffa mig en askungen. Eller nej det behövs inte, jag är ju askungen!

IDOL

Vi satt ju som sagt backstage igår. Vilket drag det var. Harregud! Man sitter bokstavligen bakom scenen, så när dom sjung fick vi kolla på stora plast dukar. Men under all tid idolerna inte var på scen hängde dom där bak och posade för sina hängivna fans i publiken. Alla utan Tove då!! Fy fan vilken diva. Ok hon var med på en bild eller två, vinkade lite ibland. Men inte mer. Erik och Calle därimot skämtade, dansade, och var riktigt roliga.

Enligt mig var det helt klart rätt personer som gick vidare. När erik sjöng "run to the hills" lyfte fan hela scandinavium. det var en riktigt sjuk kännsla när alla ställde sig upp och, aa jag började nästan gråta.. hahah mycket hormoner på mig!!

Nu är det dags för frukost och snart jobb med Carro.

Ha en fin dag!

bull mage!!

Jag hade en konversation med min kollega caroline igår.
Det lät såhär:

Carro: Hur blev lussebullarna förresten?
Jag: Jätte goda
Carro: Jag hoppas verkligen att du tar med några till jobbet på lördag
Jag: På Lördag?
Carro: Ja vi jobbar ju ihop då!
Jag: Tror du jag har bullar kvar på lördag?
Carro: öö Jaa

Carro känner tydligen inte mig tillräckligt bra, dom va ju goda som sagt =)


Har jag blivit en sucker för idol?

Nyss hemkommen från idol genrepet i Göteborg. Vilken match det kommer bli i morgon. Tyvärr tycker jag att Toves "glänsar" låt inte är den rätta. Men hon lär nog klara sig ändå. Erik va vinnaren som vanligt. Vilken stämma killen har.

Under programmets gång passade jenny på att tävla om backstage biljetter till i morgon. Å hon kammar fan i mig hem två stycken. En till mig och en till henne. Shit va riligt vi ska ha. Så om ni undrar vad jag ska göra i morgon, så ska jag krama och sitta i knäet på Herr Bagge!

nu är det dags för sängen.
kramar



En säck med kläder!!

Jag har ärvt en säck med mamma kläder. Jag kunde inte vara gladare. Det är verkligen skit tråkigt att lägga kläder på tjockis plagg man bara ska ha på sig i någon månad innan man är för stor för att ha det igen. Så ett stort tack Anna för att du inte planerar en fjärde.


Alla borde besöka jul på LIssseberg







ett lyckat bullbak!!




nu är det spikat, jenny kommer på Lussebak.

Jag ska bjuda på glögg och peppearkakor. Deg måste vi ju också möla i oss.
Såhär ser kvällens recept ut. Hämtat från recepten.se

  • 50 g 1 pkt jäst för söta degar
  • 150 g smör
    • eller margarin
  • 5 dl mjölk
  • 1 burk à 250 g kesella (valfri fetthalt)
    • eller 1 st ägg
  • 2 frp à 0,5 g saffran
  • 1,5 dl strösocker
  • 0,5 tsk salt
  • ca 17 dl vetemjöl

Pensling:

  • 1 st ägg

Garnering:

  • russin

Ni kanske ska hänga på. Släng på Jul musiken och förbered er för bak =)
Vi hörs i kväll med bilder och annat kul.


Nu ska här bli en riktigt god jul

I år har jag för första gången riktigt härlig Julkänsla. Jag vill ha Julmusiken på när jag arbetar och bakning, tända ljus och allmänt mys har aldrig lockat mer. Jag börjar väll bli gammal. Ungen inuti mig börjar redan göra stor inverkan.

Så i kväll när Henke är och provsmakar bubbel inne i stora staden tänkte jag ta fram bak kvinnan som bor någonstans långt inne i mig. Det ska bli Lussebullar för hela slanten.

Någon som är sugen på att joina?


Bild tagen från recepten.se som ni kan se.


På spaning efter mögel!!!

Idag är det besiktning av huset. Jag Henke och pappa ska tillsammans med en besiktningsman kolla så allt står rätt till. Ingen fukt på toan här inte!

 

Jag ska givetvis mest gå runt och måtta och fantisera om hur det ser ut med våra möbler. Håll tummarna för att allt går som det ska.

Därefter är det dags för jobb med Carro. Det ska bli riktigt kul, det var jätte länge sedan som vi fick arbeta ihop. I dag är det tjej avdelningen som ska få sig en törn =)

 

Hoppas ni får en bra dag!

Såhär ser INTE våra tak ut, så det kommer nog gå bra idag!

 

 


en kopp kaffe?

Jag längtar till mitt nya hus. Det är det finaste jag sett. Rött med vita knutar. Det blir inflyttning den 1 maj som det ser ut nu. Å vad jag längtar. Vi längtar.

 

Tänk i sommar kommer jag kunna gå ut på altanen med en kopp kaffe och sätta mig och läsa en bok.

Kan ju jag tro. Nils kommer säkert inte tillåta det. Det är nämligen så vår son ska heta. Om det nu blir en pojke. Flicknamn har vi inget. Så vi antar att det är en Nils tills vi har tittat. För vi kommer inte kunna hålla oss. Nyfikna som vi är!

 

lexington

 


när allt känns som ljusast!

I nästa vecka kommer jag och mina två bästa kollegor få sparken! JC kommer suga utan oss!
Vi har köpt hus också, känns verkligen toppen det här. Tur att jag är fet.

Mamma peng, here i come =)

 


vi har blivit med skötbord!!

Tidigt i lördags morse ringde Jerker och väckte oss som vanligt.
Det lät såhär:

Henke: Vad vill du?
Jerker: Ska ni ha vårat skötbord eller?
Henke: Ska vi ha Sandra och Jerkers skötbord Caroline?
Jag: ÖÖÖÖÖ...öööö.. ja det kan vi väll!
Henke: Det blir skit bra vi hörs sen.
Jerker: Ok, jag kommer om en timma.

Det va inte mer med det. Jag åkte till jobbet i tron om att jag har ett sköbord om några månader. När jag ringer Henke på min fika och frågar om han har sett skötbordet svarar han: Det står i lilla rummet!!

Vi har blivit med skötbord. Shit va fort det gick helt plötsligt.
Oj, glömde säga.. JA, jag är gravid och JA, jag är tillbaka.


RSS 2.0