in action



Jag träffade Daniel på Facklan när jag tog kort idag. Han var ute med jobbet för en bio kväll. Han tog kameran medans jag skrev alla namnen, Daniel är inte lika bra med min kamera som jag =) men så här ser jag tydligen ut in action!

lyckad foto kväll

Det gjorde mig faktiskt gott att komma ut lite. Jag var på pälsad upp till tänderna på min runda. Det gjorde susen. Jag hann även med en kopp te, det satt som ett smäck! Värmde gott i min onda hals.

Så det blir att sitta och jobba med text och bilder hela kvällen.

Såg ni idol? Erik är min favorit. Harregud säger jag bara. Helt galet, vilken kille.
han måste vi alla rösta på =)




jobb

Jag är på benen. Jag är inte frisk, men jag måste ta mig i kragen. Det är nämligen dags att gå ut och plåta.
Jag har jätte mycket och göra för jag har slarvat bort mitt häfte. Så nu har jag dubbelt upp att ta igen. Allt går inte min väg just nu. Men va ska man göra. Klantar man sig få man bita i det sura äpplet.

hoppas ni har en bra dag.
Önska mig lycka till.


såhär ser jag INTE ut idag. JAg va tvungen att låna en gammal bild, jag vill ju inte skrämma iväg er med min förkylnings look =)

facebook

Alla tjatar om facebook! Ge mig 1 vettig anledning till att jag ska gå med!



För övrigt mår jag fortfarande pyton. Bi hålorna spränger, inget jag varit med om innan! (som sakt jag brukar inte bli sjuk)  Men det är bara att bita ihop, ligga i sängen, kolla på skit dåliga tv program och tycka synd om sig själv!

stackars mig

Jag har insett att till och med jag kan bli sjuk. Jag är sjuk. På riktigt. Jobbigt att jag kommer på det när jag är på jobbet bara. Men vid tre kommer Marcus och löser av mig. Å, jag längtar verkligen. Måste lägga mig ner. Kroppen värker, bihålerna är tjocka och trycker och gör ont. Snoret rinner och jag nyser lika ofta som en gris. Behöver jag fortsätta. JAG ÄR SJUK. Tom Caroline kan tydligen bli det. Jag har bara lite svårare att fatta än alla andra.

Nog om mig. Hur mår ni denna fantastiska (!!) tisdag?



Kramar från sjuklingen!!

anna anka

fy fan! de är det enda vettiga jag har att säga om henne. Inte för att det är så vettigt kanske men hon är inte värd mer än så. Stackars hennes barn. Jag såg programmet för första gången idag. Jag har läst hur mycket som helst om denna kvinna, nu fattar jag varför alla snackar så illa om henne. Sorglig kvinna det där!

Nu börjar idol igen.
Jag är fortfarande sjuk. Hoppas jag orkar ta mig upp i morgon.
nana gott vänner!


hur står det till där uppe?

Jag sitter på kontoret och fikar. Plötsligt hör jag två tjejer som står vid rean strax utanför min öppna dörr och diskutera rean.

tjej1 ÅÅÅ kolla, värsta fin!
tjej2 ÅÅÅ skit najs
tjej1 det e typ 70% det står det på planchen. (hon ser inte att det finns två plansher en med 50% och en med 70%)
tjej2 men va kostar den då. Asså den e typ tvär najs
tjej1 Den kosta 199 innan och nu 99. hmm.. men det är väll inte 70%?? Eller??
tjej2 jooo de värsta bra.70% fan!
tjej1 skit billig 99 spänn. 70% fan!

vart e dagens ungdom påväg? lär de sig inte något i skolan idag?


måndag morgon

Usch jag är lite sjuk igen. Hostig, snorig och hängig. Men det va bara att trycka i sig en panodil i morse och knalla till jobbet. God morgon förresten. Hur mår ni idag?




Idag tar jag tag i Nutriletten igen. Nu ska jag losa nått kilo!
Är det bara jag som är sån här. Som en jävla jojjo. Hur svårt ska det vara att hitta en bra balans igentligen!??


myskväll



Vi har just sett filmen the proporal och ätit stekt falukorv, stekt ägg och stekt potatis, med senap och ketchup givetvis. Så jävla gott. Avslutade det hela med popcorn till filmen. Jag kan inte vara nöjdare, inte fetare heller.
Ne, om jag skulle ta och nana kudde kanske!





god middag


jag och elli på prinsens uteservering!


Jag och Elleonore hade en riktigt trevlig kväll igår. Det va lungt för min del. Jag jobabr ju idag. Men jag fick många bra kort och vi hade en mysig kväll. Vi träffade två söta tjejer på Prinsen som vi hängde lite med.

Om jag orkar blir det lite bio mingel i kväll. Vi får se statusen vid 7- tiden. Om jag känner mig själv rätt så är jag nerbäddad med en bra film. The proposal kanske.

ha en bra dag mina vänner. Nu ska jag ut och kränga jeans.
puss!

på väg




Henke testar kameran. Det finns så många inställningar så jag blir helt knäpp. Nu är jag i varje fall på väg. Ska stanna hos Elleonore för en öl, sedan bär det vidare ner på stan.
Önska mig lycka till.


inte som jag vill

Nja, kom hem helt slut efter en hård dag. Slummrade lite i sängen till någon dålig film. Nu lagas det mat och jag känner mest ett måste inför kvällens jobb. Men livet är ju inte alltid så kul. Det blir lixom inte alltid som man tänkt sig.
Men snart får jag ta mig i kragen och bege mig ner på stan. Kameran ska med, hoppas jag stöter ihop med någon kändis, det gör ju kvällen lite roligare.


drag

Fullt ös medvetslös. Vilken dag! Det blir at fira med en öl i kväll.


alla är i nya shoping park kållered








Det blev en dagens också =) Hela jag är givetvis JC dagen till ära.
Vi ses på JC i Kållered!


20% på alla jenas

Nu drar jag på mission innan jobbet. Balsam, puder mascara och lite annat måste inhandlas. Helt tomt i alla burkar. Hur kommer det sig att allt alltid tar slut samtidigt?

Idag har vi 20% rabatt på ALLA JEANS i JC kållered. Kom förbi så hjälper vi dig! Linda Bentzing mfl kommer även vara i området och sjunga. En heldag i nya shoping park kållered helt enkelt.



tack för mig

Det är fan inte OK att sitta och lyssna på Reza och Henke när dom diskuterar hur miele utals. (Ni vet bland annat dammsugar märket)

Jag dör av tristess här hemma. Fan jag skulle tagit en panodil till och gett mig ut på stan. Men nej, då kommer jag vara sjuka i morgon. När man inte är riktigt frisk ska man hålla sig hemma caroline!!

Var e du jenny, hjälp mig!!



ne jag går fan och lägger mig i stället!
tack för mig, vi ses i morgon bitti.

det är inte bara jag...



Min älskling var också med i Norra Halland idag. Fast i företagsbilagan.
Jag är så stolt över honom, han sliter som ett djur. Å han gör det jävligt bra. Så ni som vill ha data suport, han kan allt inom data =)



mys fredag

Så blev det bestämmt. Idol middag och mys i soffan med mannen. NH skjuter jag upp till i morgon, det blir ändå inga bra bilder om jag inte är sugen.
Reza är snäll och hjälper henke att handla idag, jag kunde givetvis gjort det. Men han är så snäll och erbjuder sig. Good friend! Jag pratade om tacos, men vi får väll se vad han hittar på. Jag ska laga det han handlar när jag kommer hem i varje fall.

Jag hoppas denna hemma kväll ger mig energi och tar bort huvudvärken. Känner mig lite febrig oxå, men hej.. det är bara att knapra piller. Ingen ide attt gnälla.


party carro är tillbaka i morgon, får vi hoppas =)




lunch

Jaha, lunchen i magen och en trötthet som inte vill försvinna. Vill sova. Dagen började riktigt bra med mycket folk i butiken. Men närmare lunch tappade jag det. Inte hummöret, men piggheten. Jaja, nu har jag i varje fall ätit. Köttfärs med pasta. Hoppas det kan ge mig lite energi.

Kvällen är ännu oklar. Jag borde verkligen gå ut och jobba för NH. Kom på att jag är ju i sthlm nästa helg. Då blir det svårt att fota i Kungsbacka. Jenny har bjudit med mig på en liten tillställning. Vet inte om jag orkar dock.
JA ja kvällen får visa vägen!

Vad ska ni göra denna fredag? Förutom att kolla på idol såklart =)



Jag känner mig som denna nalle, framtung och trött =)

dagens





Såhär ser jag ut idag när jag springer till jobbet. Mina stövlar från rare är framtagna ur vinter garderoben och smyckena sitter på.

ha en bra dag så länge!

fredag-Norra Halland



Idag kom norra halland med mitt vimmel ut. Denna veckan är det stornummer som går ut till alla hushåll. Vare sig du är premunant eller inte.

Så håll till godo =)


stackars älskling

Efter en lång och tuff men trevlig dag på Ikea landade jag hemma. Skit trött och lite grinig. Twilight i sängen tänkte jag och bäddade ner mig. Mysfaktorn va hög. Självklart ringer telefonen i hallen. Fan tänkte jag, upp och svarar. Nosen va på sjukstugan. Stackars älskling. Revbenen har gett upp. Han har fått en spricka. Han kunde inte gå själv. Jag fick hämta rullstol att kånka runt han i. Stackarn.

Så efter över tre timmar av gap skrik sprutor och morfin är vi nu hemma.
Trötta och mätta.

Nu väntar Twilight!



åååå, så härliga minnen från vår bröllopsresa i sommras.

god morgon

Jag sitter just nu med hvregryns gröt framför mig och ska precis sätta igång med lite pappers arbete. Det borde gå rätt fort. Skönt att börja denna dag med att sitta ner och ta det lite lugnt.

Stackars älskling försov sig lite idag, lite mitt fel också. Jag sprang i varje fall upp och gjorde mackor som han fick med sig tillsammans med en kopp kaffe. Hoppas han tog det i bilen. Inge bra att starta dagen utan frkost.

dags att lägga näsan i papper =)

en trevlig kväll

Vilka är ni som besöker mig? jag är nyfiken. Ni trillar in varje dag, utan att säga något. Kommentera!!! Fråga!! Säg vad ni vill, bara ni gör väsen av er.

I varje fall, Nu är vi hemma igen, vi har haft en mycket trevlig kväll. Skiten som Sandra fick stå ut med fick även Jenny ta!! Bath thats what friends are for! I morgon väntar en ny dag, jag ska fika med Sandra på morgonen (min egen plan) å sedan åka på massa misison med Jenny, det ser jag fram imot.

Jag håller er uppdate =)

nanna gott vänner!

på väg

Reza och Jenny bjuder över oss på mat och Idol idag. Frågan är hur man gör då, när man går på nutrilett menar jag! Ska jag sitta och slurpa ur min shake medans dom andra trycker i sig god mat. Säkert med ett glas rött till också. Neee, inte min grej. Det får bli att börja i morgon. Jag har ju skippat vissa mål idag i varje fall =)

Gud var tog min självdisciplin vägen. Måste hitta den, Snabbt!



Gammal bild på mig och Jenny. Vi ska precis ta första ölen innan fotboll nere på stan!

haltar fram!

jaha.. nu har man gått och fått hälsporre också, livet suger fett ibland!



jag vill



Jag önskar mig ett hus som jag och min man kan bo i. Det är väll inte så mycket begärt!!??

resultat



Minnns ni att jag köpte ny rengörings serie? Lumene!
Jag har använt rengöring, ansiktsvatten, kräm och ögon kräm varje dag i lite mer än 2 veckor. Å jag e jätte nöjd. Som vanligt när man köper nytt är man kritisk och granskar sin hud noga, man tror ju att under ska ske. Inga finnar, inga rynkor mm. Å så tänkte jag, fan nu kommer en finna. Jävla rengörings skit! Men så är det ju givetvis inte. Jag är mycket nöjd med Lumene. Jag känner mig fräch i ansiktet och tycker jag fått en fin lyster. Produkterna luktar frächt och det känns som det ger ett "skyddande" lager under hela dagen. Jag blir som många andra glansig i T-zonen. Här märker jag dock ingen skillnad. Men jag har fått ett annat tips av en vän gällande det som vi kan ta en annan dag!

Så nu ska jag köpa en ansiktsmask. Hopas den håller samma mått osm de andra produkterna.

nu jävlar!

Jag har bestämmt mig. Nu får det vara nog! Jag måste ha lite hjälp på vägen. Jag känner inte för att träna och jag känner inte för att vara sund. Så jag tar hjälp av Nutrilett!


Den lilla shaken är godast, men det går inte att bara ha sådana. Kostar fan 23 kronor styck! Så jag köpte ett paket med pullver också. Det är bara att börja skaka =)

dagens





Japp, svart idag igen. Hela jag kommer från JC. Gud vilken arbetsmoral jag har =)
Ring från kum kum och gammalt skrot. Klocka från tissot.

Önskar er en bra dag.

natti

Jenny och Reza lämnade just efter en kväll med Idol och Gosip Girl. Gossip va inte riktigt vad killarna kännde för, men hej.. hade de varit fotboll hade den varit på =)
Har ni hittat er favorit i Idol gänget än? Jag har några som jag gillar mycket.
Vad säger ni?




Nu ska jag återgå till jobb, tar nog en timma till. Men det är rätt avkopplande att få sitta ner framför en burk när man har gått hela dagen. Pratat med folk och varit allmänt tjäck!

natti


måste lära mig älska bajs brunt!

Om man ska gå utanför dörren idag måste man ha ett par stövlar. Inte sant? Det känns som ett bra argument tilll min man när jag kommer hem från jobbet idag. Jag har nämligen bestämmt mig för att köpa de där bajs bruna stövlarna. Skiter i vilken färg dom har. Måste ha ett par. Så är det bara! Dom kommer bli grymma med raggsockar i när jag drar på skid åkning i vinter, vilket jag också har bestämmt mig för att göra. Shit mycket att dra för mannen när jag kommer hem. Bäst jag börjar ladda nu!





hur kunde jag

Jag tar tillbaka allt jag skrev om en mysig höst =) idag är det ös regn och super grått. Jag trodde seriöst att det var något fel på lampan i morse när jag tände i hallen. Det var inte samma ljus som innan. Det va mörkare ute givetvis. Dumma blondin! jaja.. mys tröja och pantalånger är på. Dags att dra till arbetet.



gammal bild, dags att göra håret rakt snart igen kanske!



Hunter i annan färg!



En lägre variant av Hunter stövlar har kommit in på Nelly. Im in love! Men varför bara i brunt (det står på hemsidan att den ska vara svart. Men jag kan lova att den kommer vara Mörk brun i verkligheten). Jag hatar bajs brunt! Om någon ser denna modell i annan färg. Snälla mejla mig [email protected]

höst planer

Det är viktigt att alltid ha något att se fram imot. Vare sig det är en kväll på stan med tjejerna, en myskväll i soffan med den man tycker om eller en liten tripp. Det roligaste är ju utflykter och resor. Man måste ha något sådant bokat minst en gång om året.

Oktober månad är fullbokad med roligheter.
Jag ser fram imot

  • Stockholm med Sandra och Jerker. Vi åker den 2:e oktober och stannar hela helgen. Vi ska gå på "kvarteret skatan",äta massa god mat occh dricka massa gott vin. Underbart!


  • Stefan Anderssons spelning på Marstrand. Jag, Henke, Svärmor, Mamma och Pappa ska äta tre rätters på fästningen och kolla in showen. Underbart!
  • Maskerad i Osby. Henkes kusin och hans fru bjuder tillsammans med några vänner in till Maskerad. Min första riktiga. Jag har ingen aning om vad vi ska vara, men temat är serier och sagor. Några tips?
  • Första helgen i november ska vi ner till såne och hälsa på Pernilla och Magnus. Vi ska alla fyra gå på en känd fondy restaurang, äta mat i flera timmar och bara sitta och gagga och dricka vin. Lycka!
Vad har ni för höst planer? Om jag inte är ute för sent som valigt så ska jag försöka boka in en kväll med tjejerna på Ladies Night (tack för tipset Reza) den 17:e oktober. Ända lediga helgen den månaden. Så vad säger ni tjejer??


i år är det dags för skidor..

Jag längtar till vintern. Jag trodde aldrig jag skulle göra det. Hösten känns helt ok iår. Vist när regnet öser ner varje dag som det brukar göra här två veckor i streck är det fan inte roligt. Men just nu känns det ok.
Jag längtar till snön. Jag är verkligen inne i en mys perid. Inte bra för kroppen men jävligt bra för knoppen.



Vi måste se till att komma upp och åka skidor i år. Annars lär vi ju inte få se snö.
Vad säger ni om det familjen Hammarstrand?




dagens



Så här såg jag ut idag bär jag knallade till jobbet
strumpebuxor: gina
Skor: nilsson
kjol: jc
top: stor t-shirt från jc
väst: jc- kill avdelningen
smycken från lite varstans

Ett tips när man känner för att vara helt svart som jag ofta gör. Mixa olika tyger och strukturer. Det syns inte på denna bilden (jag ska bli bättre på att ta kort) men jag har strumpebyxor med struktur i ull imitation, kjol och top i bomull och väst i ull. En blandad kompott helt enkelt.

vinter jackor


1399:-


3499:-


899:-                        249:-

Dessa jackor kommer från Nelly. Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Jag valde ut lite olika silar. Men jag tycker att antingen är det för klätt, eller så är det för tunt. En fågel jacka skulle jag aldrig köpa. Skinn jackan är ju grym. Här blir det inte så kallt, så den funkar ju nästan jämt, men skulle jag ta en av dessa så får det bli dun jackan. Mycket snygg!  Min favorit är endå den som hänger i källaren, dags att plocka framd den snart kanske.




min helg







Min fredags kväll började med kräftskiva med tidningen NH. Henke, jag och Jerker började med en öl på Peterniclas. Det var en riktigt lyckad skiva med goda kräftor och mycket skratt och vilda diskussioner.

Efter öl och mat begav vi oss ner på stan.. jag jobbade lite, rammlade lite och festade mycket med min kära vän Jenny.




Aooo.. maska i strumporna och en öl för mycket. Men roligt hade vi!

Lördagen var jag mestadels i soffan, men efter att sandra gick av sitt pass på jobbet var vi ute i höstsolen och prommenerade och tog en fika. Riktigt skönt. Kvällen bestod av pizza och film.

Söndag morogn vaknade jag pigg och fräch, min syster och jag åkte till Ica och köpte bamse frukost, ett måste på lediga helger! Vi tog en sväng på Kungsmässan, kollade in lite vinter jackor (vad ska man ha för vinter jacka i år?)och hade det bara mysigt.

På eftermiddagen städade jag lägenheten och strosade omkring här hemma och bara va. Kvllen spenderade vi med Jenny, Reza Anna och Samuell. Vi åt sushi på Naam och kollade in nya Stieg Larsson filmen - flickan som lekte med elden! Fy fan vilken rysare, men jag har inte riktigt bestämmt mig, jag har inte läst böckerna så jag tror nog att jag tycker ettan var bättre. Men denna var verkligen bra den med. Nu ska man behöva vänta läääänge tills trean kommer. Jaja.. snart kommer ju new moon. Jippieee..

nä nu ska jag hoppa i duschen..



tavlor



Vad säger denna fina skapelse er??


Jag och Henke fick denna, enligt mig fantastiska tavla när vi var nere hos våra vänner Pernilla och Magnus i skåne. Jag älskar den. När vi åker ner i november ska jag köpa en ny. Den ska ha rött i, det är allt jag vet!

nani



smink under ögonen, färdig med Norra halland och trött. Nu är det dags att nana. Hoppas ni haft en trevlig kväll.


min kväll




Iag hade nosen dukat upp till tapas när jag kom hem. Lycka. Vi är båda inne i en umgås period. Det svåraste i våra liv brukar vara att få ihop tid tillsammasn. Att hinna umgås och pata med varandra. Men de två sisat veckorna har vi verkligen haft tid ihop. Det har inneburit god mat, fixa lite i lägenheten och bara vara. Kvalitetstid som jag kallar det.

Gossip girl hade premiär i USA igår. Jag såg det på nätet idag. Som jag har längtat. I morgon är det 90210 igen. Hösten är här med fina kläder, snygga boots och grymma serier. I love it.
Så spännande var det idag på gossip. Jag längtar verkligen till nästa vecka. Sorgligt men sant!!

På torsdag ska jag passa sigge. Jag längtar!



mys kväll

Jerker kom och knackade på dörren strax efter att kvällens mat var avklarad. Vad ska jag göra hemma med två karlar tänkte jag och for upp till sandra för lite kvälls snack.
Humöret och kroppen blev genast lite gladare, vem blir inte glad av att träffa lill skiten. Min favvo gosing.
I varje fall, nu är jag hemma. Ska ta och krypa ner i sängen. Kvällens jobb sköt jag vist upp till i morgon i varje fall. Typiskt mig.

Men i morgon väntar idol och ny säsong av gossip girl. JIPPIEEE!!!




natti natti

Å sandra.. tack för att jag fick komma.. hahahahaha

just nu

Å vilken tung dag. Huvudet vill inte jobba med mig idag. Inte konstigt eftersom jag gick upp innan tuppen. Inköpet i morse gick bra. Replay kommer bli riktigt fint till våren. Snygga ljusa slitningar och mycket detaljer. Me like!

I kväll borde jag hoppa på cykeln på gymmet. Men det tänker jag inte göra. Jag ska fara raka vägen hem till min soffa och vila. Trycka lite mat och bara ha det underbart slappt och skönt.
Jag har lite arbete att ta tag i vid datorn. LIka bara att få det gjort i stället för att skjuta på skiten.

Vettigare än såhär blir det inte för nu.
ha en bra dag!


sko frossa



nya skor från NellyHmm, vilka ska jag klicka hem? Alla kostar 399:- jag kanske borde köpa 2. Tips?

söndag kväll

Efter jobbet serverades det god middag hemma hos mamma och pappa. Lasagne och sallad. Mumma, bantning känns välldigt avlägset. Fan min pondus suger. Men skit samma. Jag får vara lite små fet nu. Jag gillar livet ändå!

Madde och Daniel bjöd på the och daim. Mumms, barnrumemt var jätte gullgt. Den lilla knodden kommer ha det supper bra. Nu har vi landat hemma. Vi är rätt rötta båda två. Så vi har rotat fram en gamal film vi fick tips om.

I am Sam!



Känns som en bra avslutning på en bra helg. I morgon är det Replay inkö tidigt inne i stan.
Hoppas dom har mycket bra att visa.

Nana gott mina vänner.

God middag


Åter på jobbet igen efter en natt med nästan 10 timmar sömn. Välbehövligt!
Gårdagen var välldigt lugn. Pizza och film i sängen tillsammans med jenny. Vi behövde båda två återhämta oss. Vilket vi gjorde välldigt bra.

Om jag får tag på Lilla madde under dagen så blir det ett besök hos dom i kväll. Bebisens rum är klart och vi vill ju givetvis dit och kolla läget.
Snart kläcker hon, det ska bli sååååå roligt. Ett till barn att gosa med i komis kretsen. Jippiee!!




Jag med Sandras lilla going!

hej igen!

Nu börjar gårdagen ta ut sin rätt. Jag var hur piggg som helst i morse utan att överdriva. Men efter att ha sovit ca 5,5 timma i natt så börjar nu kroppen och ögonen säga imot.
Men det är inte långt kvar på denna dag. En riktigt bra dag för övrigt. Mycket kunder i butiken och bra siffror. Me like!

I går kväll blev jag bjuden på god mat hemma hos Reza och Jenny efter jobbet. Jag och Jenny begav oss ner på stan vid halv tio för att fota för NH. Det blev några öl och mycket skratt. Bilderna blev tagna, efter set åkte kameran ner i väskan och fetsen fortsatte. Tills tre i natt närmare bestämmt. En mycket rolig kväll.

Hur jag ska spendera min lördag återstår att se.
Vad ska ni göra idag?


skynda fynda!

Fredag eftermiddag och butiken är full. Det är riktigt roligt på jobbet idag.
Om du är i närheten av en JC butik eller palnerar att gå en runda på stan i helgen. Slink in. För alla JC butiker har 20% rabatt för medlemar. Är du inte medlem kan du bli det på plats!

Massa fina höst kläder och framför allt snygga jeans finns i butik just nu.



see you!!




Vimmel i Kungsbacka

Jag jobbar ju lite för Kungsbackas stolthet Norra Halland =)
Varje tisdag och fredag kommer tidningen ut till premunanter (stavas det så?)
På fredagarna är mitt vimmel med i tidningen. Denna veckan såg det ut såhär!


en rakhårig carro




såhär blev det!
Nu drar jag till jobbet, hoppas ni får en bra dag.


jayyy

Alla tjejers vampyr fantasi är löst!!



hus frun talar

Städa, tvätta, laga mat, stryka, packa åt min karl(!!) och kolla på idol. (älskar bagge) Det har helt enkelt inte funnits tid eller lust till att fixa i ordning mig idag. Så ni söta själar som vill se en "rak vs krullig", Kolla i morgon bitti. Då LOVAR jag att lägga upp hotta bilder =)



tosdag och sol

Idag vaknar fru Toft till en bättre dag. Ok att mensen kom i morse, men det bästa med det är ju att man slipper vara så fruktansvärt svullen hela tiden. Jag ser ut som jag e i 4:e månaden dagarna innan. Jaja, nu kan jag andas och knäppa jenasen igen.

Frida knackar snart på dörren, då är det dags för en liten promenad. Efter det en välförtjänt lunch. Ett mycket trevligt torsadgas nöje vi har hittat på.





platt!!

Nu är jag färdig med plattning av mitt affro!
I morgon kommer resultatet =)
Nu är det dags för sesongspremiär av 90210 i sängen. By the way. Jag  ÄLSKAR anders Bagge. Han är så mysig. Min nya idol.



nana gott vänner

konstig dag

07:36 (daniel) hej.. ääää var e du någonstans
(jag) öö.. kollar på klockan, jag kommer om 5.
jag  skulle ju hämta daniel 20 över 7. Det gick ju sådär, eftersom att jag sov.

Men jag for upp och slängde på mig kläder och åkte iväg. Men det gick bra, trött som ett as, men annars gick det bra.
Efter detta var jag hos Sandra och drack lite kaffe. Men jag var på väg att somna så jag åkte hem för en tupplur. Nu har jag varit å tränat (ett kort pass) det känns som jag ska spy.

Jag är inte sjuk, ingen hals ont, ingen huvudvärk eller feber.  Men varje kväll mår jag illa och varje dag e jag cp trött. Usch, detta måste ha ett slut. Å nej, jag är inte gravid.

Kvällen ska jag spendera med min karl och vår 55" tv.
Fottboll och idol. Kan kvällen bli bättre? Heja slatan!

sandboll

Kvällen idag har spenderats med min underbara.. mat,öl och idol.  Välbehövligt efter denna dag. Jenny hade haft det som jag, så jag strosade över för ett glas vin och tejej snack med henne och Therese. Mycket trevligt. Nu är jag hemma igen. trött och inte alls sugen på att somna. Tankarna vrider och vänder där uppe.

Men likt förbannat ringer klockan 06,30 i morgon. Dags fär Lee - jenas inköp i Mölndal. Efter det är klart är jag faktiskt ledig, tack gud. Så jag lär väll vara hemma vid 13 snåret för lunch och fika med Sandra.
Sen tänkte jag besöka gymmet med Ellionore. Det är dags nu! Synd att dom inte har en sand boll man kan slå på. Jag kanske borde föreslå det??!!

Natti


Äntligen idol dags



Stackars tjej. Men som sakt lite stake måste man ju ha för att lyckas. Hoppas att hon tar sig till en annan stad (bra jerker) För hon har en grym röst enligt mig!

maskerad





Vi ska på maskerad. Temat är sagor och serier. Vad ska vi vara, någon som har en idee?

för tungt!

 

Idag känns det som jag strävar mot ouppnåliga mål. Kroppen värker och jag e sååå trött. Längtar efter soffan, min man och Idol.


låtsas bästis

När man jobbar i butik är man oftast "bästa kompis" med alla kunder. Vilket kan vara trevligt. Med VISSA! Men så finns det dom som kommer in och tror sig känna en...

"tjeeennaa, hur e lägget" (jag tänker vem fan e du) "jo mina braller har spruckit, men jag har inget kvitto. Men det fixar la du"

eller.. "jag brukar vara här flera gånger i veckan, känner du inte igen mig? Ger du mig lite rabatt idag eller"
Det roligaste är att så fort jag pratat med en kund kommer jag ihåg han eller henne. Å alla som påpekar att dom är inne i butiken mycket. Är här i gång i månaden.

alternativen kan göras många, å vad det ser ut som så har jag många "bästisar!!"


höst mörker

Nu är jag tillbaka igen. Trött och utmattad med en kopp the i handen. Bilderna ska in i datorn och text ska skrivas. Efter det ska jag prova min nya rengöring och lägga mig med en film i sängen.

Blev det inte fort mörkt idag förresten? Kl 8 var det svart ute, man är aldrig beredd på hösten. Men det är mysigt. Kläderna är fina och mysigheten kommer fram. Det värdsta är all mys mat man stoppar i sig =)

jaja, dags att återgå till arbetet


ändrade planer

Dagens plan efter jobbet va träning. Det enda som stog på schemat å det ja har sett fram imot hela helgen. Men lika fort som planer sprid så ändras dom. I kväll blir det bio plåtning för NH.

Jag hoppas Sandra och Sigrid vill kolla förbi på en kopp the. Det hade varit mysigt. Lite skvaller i höst vädret. Så ner på stan efter jobbet i varje fall. Nu ska jag återgå till mina jeans bord.

ha en skön kväll mina vänner.


ny serie

Jag har länge velat skaffa mig en ny dagkräm och smink borttagning. I alla år har jag haft lite från olika märken. Men nu vill jag ha en och samma serie genom hela sortimentet. Jag har kollat runt lite på nätet, vad som finns, priser å annat. Å nu har jag bestämmt mig.

Idag blev Lumenes serei min!

 

jag köpte en ögon gel, en natt creme med c vitamin, en dag kräm som är fuktgivande ett ansiktsvatten och en rengöring. För allt detta betalade jag 684:- jag e så nöjd. Hoppas resultatet känns i ansiktet också =)


090907

Jag vann veckans blogg tävlingen! Tack för rösterna alla söta!



Å god måndag. Super trött idag, men det är som som det ska vara med andra ord. Jag har haft en jätte lugn helg, sovit och haft det gott, men det slår aldrig fel, måndag morgon - trött.



så jag spexar till det med en glad uggla idag =)


hos sandra



Jag har som sakt tvättat ovh grejat hemma idag. på väg till sandra och jerker drog jag med karn min ner i tvättstugan för lite hjälp. Det slutade med bus i torktummlaren.







Hos sandra drack vi kaffe och jag fick busa med skit ungen. Världens sötaste Sigrid.
Nu är det dags att vika in tvätten i garderoben, annars blir det aldrig av.

nana gott

skrammel

Här hemma har dagen sin lugna jilla gång. Jätte skönt. Vi har varit på Bygg max och coop för att finna mina krokar jag har en bild på i huvudet, å vist fann jag dom tillslut. På coop bygg. Superbra. 2-pack klisterkrokar, hyfsat snygg för 35 kronor. NAJS!! Jag hittade även en vanlig krok som ska upp bakom sovrumms dörren till morgonrockar.

Nu fattas bara något till armband och halsband. Vad tror ni om denna hand? fast jag skulle typ behöva tre stycken om allt skrot ska få plats. Kanske lika bra att ha kvar det i lådor!



Armen är hittad på nätet, vet inte var den kommer ifrån, men ringar och armband är från chique.se Dom säljer även Kenzas kolektion. Man kan hitta mycket fint skrammel där!




dagens vill ha


God morgon soliga söndag

Idag väntar en fixar dag. Tråd backarna vi köpte på IKEA igår ska installeras. Jag ska fara till coop och kolla efter dubbelhäftande tejp krokar, var finner man det? IKEA hade inte. Hoppas på coop idag!

Nu ska jag ner i tvätt stuugan och slänga in lite maskiner. Där efter väntar kaffe och cigg på balkongen med gp i handen. Njut av er morogn mna vänner.

later..

super goda kräftor




Gissa om detta smakade gott!



Mitt favvo godis till efterrätt. Kina puffar. Me like!



vi testar kameran lite. Å jag måste vist färga och defenitivt Noppra mina ögonbryn!!

jaja.. NU: fotboll. Heja slatan!

dagens

Eftersom det inte blev någon kräftskiva, har vi gjort en egen. Mamma, pappa och min syster kommer hit snart och vi ska alla frossa i massa goda stora kräftor.



Våra mission idag är avklarade och jag ska ta ett glas vitt och njuta av kvällen. I morgon ska dagens inköp på ikea upp och in i garderoben.

hoppas ni alla får en trevlig kväll

090905

god morgon regninga lördag!

Hos familjen Toft dricks det kaffe och jag ska fixa ordning lite frukost nu. Snart ska vi iväg på mission. Första stoppet blir hos min mor och far. Kaffe och kaka.
Sedan är det IKEA dags Yeeeyyy.. äntligen. Förvaring står på schemat. Det ska bli så otroligt skönt att få ordning på alla garderober och vrår.

Kvällen har föräöndrats. Det blir ingen kräftskiva. Jenny den stackarn har blivit sjuk. Eller rättare sakt, henens feber vägrar släppa. Svininfluensa?
Så nu får vi se vad som händer. Det kanske blir så lungt som en bio.. vi får se!

Hoppas ni får en bra dag



sista augusti när jag var ute vid hamnkrogen för att fota vimmel. Tog jag sommarens sista havs bild. Vi ses nästa sommar havet =)

mitt hjärta

ÅÅÅ,, jag e så nöjd. Jag har fått hem paketet jag beställde till Sandras födelsedag. Hon kommer bli så glad (hoppas jag) Jag älskar att ge bort paket.

En en av dom finaste saker jag fått är mina träskor från Sandra och Jerker. Så nu har jag hittat på en paket som jag e sjukt nöjd med. Jag hade velat ha det själv. Hoppas du kommer bli glad mitt hjärta. du är min bästaste!



du e bäst!!!

tack alla söta



tack alla som röstat. Fortsätt så =)
Jag vill ju vinna!!

tack sötnos




När jag kom hem idag möttes jag av det här. Du är för underbar min älskade nos!

till er tjockisar =)

Eftersom folk i min närhet går och blir tjockisar till höger och vänster kan jag tipsa er och alla andra om Nellys mamma kläder. Super fina och inte för dyra. Kolla in vetja! Nellys nya mamma modell är den stora blogerskan StinaLee!


fredag kväll

Borde spenderas under en filt med en kopp te i handen. Shit viklet blåsigt höst väder vi har här i götet. Min kväll kommer nog att sluta såhär. Men först ska jag till peters grav och tända ett ljus. Hans födelsedag idag.
Efter det ska jag ner till bion i kungsbacka och knäppa ett kort eller två. Imorgon är det kräftskiva och därmed ingen tid till Norra Halland jobb. Så det får fixas idag helt enkelt.

När jag väl landar hemma sedan hoppas jag att min karl har dukat upp till god mat, efterätt hade varit på sin plats oxå. Hur ska ni spendera er fredag? Tips på en bra film kanske?

Reza och Jenny kanske känner för revanch i "lika par leka bäst!"
Vi får helt enkelt se hur kvällen slutar. Jag är som vanligt öppen för förslag!




höst inspiration



Så här höst snygg kan du bli från HM. Till denna outfit skulle jag bära dessa underbara Mary poppins kängor. Bara paraflaxet som saknas =)

veckans blogg?

Jag är finalist i en veckans blogg tävling som den här tjejen ordnat. Gå gärna in och rösta på mig. Då blir jag ju super glad.



dags att duscha, klockan springer alltid så fort på morgonen.


så där ja

Nu är allt nerburet till bilen. I morogn bitti beger jag mig till mamma innan jobbet för att slänga allt skräp. Fy fan va jag e redig! Det känns så skönt i själen nu. Jag har kommit till ro. Jag hatar att ha det stökigt och bökigt i mina skrymslar och vrår.

Nästa projekt är garderoben. Tyvärr ingen rensning mina vänner. Det va inte länge sedan jag gjorde det. Men jag ska strukturera. Köpa hängare, krokar till halsband mm. Jag längtar nästan..

Nu ser jag fram imot helgens roligheter och ledighet från jc.
Kräft skiva på lördag och jag har ny tunika =)

nana gott mina vänner.
Nu kryper jag till kojs


jag e på G


Vår häst har fått en kompis
För övrigt ser det ut som rena kaoset här hemma. JAg har dargit ut allt. Soppsäckar i hela hallen, papper överallt och nu har jag tagit tag i väsk garderoben. Men det kommer bli skit bra när det är klart.





a- ni fattar ju själva. KAOS!!

Kolla vad jag hittade



letade lite i gamla bildmappar. Å vad fann jag? två modeller =)

regnet öser ner

Det öser ner över kungsbacka. Så jag har tänt ljus och funnit inspiration till att rensa. ÄNTLIGEN. Det komemr bli så bra när det är klart. Alla vrår och gömmer som finns har nu blivit uppryckta av lilla mig. Jag har riktigt trevligt här hemma med mig själv och leona lewis i högtalarna. Snart kommer karln hem och det vankas lite mat. Inget IKEA idag verkar det som. Men på lördag minsann..

det verkar bli en bra kväll..



haha jag igår i ett riktigt bra ögonblick.. not, bjuder på den =)


förvaring

taco sallad med persson och läkarbesök avklarat. Nu är det verkligen dags att at tag i hemmet. Men jag drar mig. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt när ändå allt behöver fixas "inuti". Mer förvaring, krokar och mer ordning överlag. Måste strukturera upp allt mycket bättre.
VI har så sjukt mycket saker. Jag ska nog tvinga min man till ett IKEA besök idag! För är de nått dom kan bra så är det just förvaring!

fler bilder från igår.






xoxo


foto nosen

Nu är jag foto mästare. haha, fan va roligt det är när vi har en riktig kamera. Både jag och henke är helt galna. Allt blit fotat!  Det blir så sjukt fina bilder!

Efter jobbet igår begav vi oss ner på stan för att möta anna och samuel för en räksallad och öl. Jag jobbade lite för NH mellan varven. Vi hade en riktigt trevlig kväll.



Det går tydligen inte att lägga upp fler bilder nu. Dumma bloggen.
jaja jag ska ändå vidare på mission. Läkarbesök, lunch med frida och hellen och några besök ner till tvättstugan står på schemat.

Ha en bra dag mina vänner.

onsdag morgon

God morgon!

I skrivande stund har jag gröten framför mig och kaffet bredvid. Halsen värker lite, men jag känner mig piggare idag. Somnade ju jätte tidigt igår. Det kanske bara var lite vila jag behövde. Sova bort det onda, sova bort bitterheten.. Vi fick en glad överaskning nu på morgonen. Jerker den lilla spellevinken kom och knackade på dörren. Kaffet är framme och diskusionerna är många. Du vet hur det är sandra. Just nu pratar dom om kungahuset, rött , eller blått, folk som sover i lådor mm mm.

Ja ni fattar. Jag borde hoppa in i dushen.
Ha en bra dag.

later..

parantes

Känner mig fortfarande inte bra. Bitter, hängig och ont överallt. Jag sitter och försöker palnera upp resten av min vecka. Träning, Nh, Jc, kräftskiva. Ska kanske försöka ta ledigt fårn JC på fredag. Hur nu det skulle kunna gå ihop.
Nu har jag i varje fall precis gjort färdigt bilderna och texten för NH som kommer i brevlådan på fredag. Duktig mig!

En välldigt rolig sak i det hela, som jag tyvärr känner att jag inte kan glädjas över riktigt. Min man e som galen hemma. pipp pippi piipp....
Vi har fått hem vår (min) nya kamera. Nämligen Systemkameran Canon EOS 500D. Ni kommer få se betydligt mycket finare bilder i bloggen framöver. Om jag nu lyckas lära mig sk*ten.. jag är ju naturligt blod!



bums i säng för lilla lin nu!!




typiskt!!

ÅÅÅ.. jag känner mig hängig nu. Super trött och kroppen verkar inte vilja sammarbeta. Hoppas verkligen jag inte håller på att bli sjuk. Jag hatar att vara sjuk. Eller vem gillar det förresten?

Nu dricker jag kaffe och vatten i hopp om att statusen på kroppen ska öka. Kankse borde ta en bullebit som ligger och lockar i fika rummet. Men nej. Min kropp är inte i fas för att kunna unna sig skräp.

Jaja.. ni hör ju. Bitter ifttan har talat.

jippiee!!

Min älskade silverblixt gick igenom besiktningen i morse. Johooo.. jag e så glad. Orka lägga ut flera tusen på att fixa och dona, vi gjorde faktiskt en helrenovering för ett år sedan. Så jag borde nog inte varit orolig. Men på något vis lyckas jag alltid sitta som på nålar när besiktningen görs. Jaja.. tack svärmor för hjälpen.

nu är dat dag sför lunch..

RSS 2.0