vi har valt!



Många tyckte bild 1, jag håller med er om att det är mer glädje i den. Mer jag och Henke. Men denna bilden är så otroligt vacker. Så den får det bli. Vi gillar den båda två. Den känns så "in the moment"

jaja.. tack igen. Nu ska jag återgå till lådor och jenas komp.
Ha en bra eftermiddag mina vänner.





090831

God måndag!

Kvällen igår spenderades i soffan och sängen. Sååå skönt. Det va tur att jag tog en spring runda i lördags, för igår hade jag varken ork eller lust att gå till hantlarna.
Ägg, bacon och film! En bra söndag helt enkelt.

Nu är det jobb igen. Måndagar är roliga. Mycket att stå i efter helgen. Höst nyheterna strömar in, väggar ska byggas mm mm..

I kväll blir det e runda på gymmet med Anna. Ska bli skönt att svetta av sig helgens skit. Så som Alkohol, korv med bröd, you know..

Idag efter lunch avslöjar jag vilken bild det blir i tidningen
Tack alla ni som tyckt till

xoxo


helkväll

Det blev verkligen en helkväll igår. Jag tänkte från början vara en käck tjej och gå hem vid 1-2 tiden. Men nej nej.. vi dansade, drack öl och snackade massa skit. Jenny och hennes söta vän Lisa joinade mig och Natalie, som senare drog vidare på annat. Det blev som sakt en helkväll med Tjock korv och bröd som avslut halv 4 i morse. Men oj va det va värt det.

Nu är jag på jobbet. Frukosten (kesella) är i magen och jag ska ut och röja. Jag var skit dålig med kameran igår, men en och annan bild har jag nog som jag kan slänga upp ikväll. Planen i kväll var förövrigt träning. Vi får se hur det blir med den saken. Pizza känns mer lockande =)

xoxo


dagens




Detta slängde jag på mig idag när jag sprang till jobbet. Nu har jag varit hemma en stund och hunnit jobba lite för NH, sprungit och ätit taco sallad.

Så nu ska jag vidare på andra äventyr. Natalie och jag ska köra en hel kväll, hon ska med mig på lite plåtning. Sedan landar vi hos mig för mat och vin. Därefter blir det att gå ner på stan för att leta foto offer =)




Vi har fått paket. Nu är jag nästan från dalarna Sandy =)

nää.. nu rusar jag.. later
Glöm inte att tycka till..





Tyck till

Vi ska välja bild till tidningen från vårt bröllop. Det kan tyckas som väldigt enkelt. Men vi kan inte riktigt bestämma oss. Vi har två favoriter. Det skulle vara kul att höra er åsikt





Vilken bild ska vi välja? min favvo berättar jag efter era svar =)

Trött i kvalmigt väder

Nu är jag äntligen hemma efter en lång och varm dag. Gud vilket kvavt väder det har varit. Inte min kopp te. Svettningar varannan sekund. Man skulle kunna tro att jag har kommit i klimakteriet.

Nu håller vi på att förbereda kvällens mat. Taco sallad. Mumma. Planen var från början att fota på Lerkilsbaren. Men jag tycks inte finna kraft till det idag. Så jag skjuter helt enkelt upp problemet till imorgon.

Hur ser er fredag ut?

lika par leka bäst..




haha.. världens roligaste spel. Jag och henke är nybörjare. Å som det brukar var när man gör nått för första gången, så vann vi första ronden. Men jag kan ändå inte hjälpa att jag hellre skulle vilja att jag och jenny var i samma lag =)

gourme

Hur kunde jag glömma idol.. o my good.. När fan börjar det sandy? Vi e spikade varje fredag! När är hörs sen förresten... hihi



Min nos gjorde gourme idag. Han är för söt. Panerad laxfile med rostade nötter, ris och hummer sås!! Avundsjuka? För Sandras information. Jag tog tomat i stället för ris!

kvällens




Nystädad lägenhet, maten står på spisen och Reza och Jenny är på väg över för lite mat och ett glas rött. Jag har haft en riktigt bra ledig dag idag. Jag har endast suttit ner under lunchen med persson, och när jag har bloggat såklart. Men jag har kommit på att sitta och ta det lugnt är kanske inte min grej. Jaja nu spårar jag igen. Dagen har varit bra, jag har fått gjort mycket.

Den nya tröjan från gina sitter på. Alla har/kommer had en. Men fan va skön den är. Endast 149:-

nu knackar det, ha en fin kväll!!

Min kärlek och jag

Idag har vi varit gifta i 2 månader.. hihi, skål för det!


update

Nu är jag hemma igen efter passet på gymmet. Jag han med lite shopping på K-mässan också. Jenas och bälte till henke från JC. Två toppar och ett par strumpebyxor till mig från gina tricot. Varför är dom så jävla bra? Det är billigt, man kan bara slinka in och handla en liten sak för 149:- som förgyller hela dagen. Kvaliten är ju inte den bästa. Men så tröttnar man ju också. Många tjejer är exakt som mig. Använder, tvättar använder slänger. Man vill ha in nya fina saker i garderoben. Sen hatar jag deras jeans leggings. Vad hände med att bära vanliga snygga jeans. Enligt mig är det de snyggaste plagget som finns.

jaja. en liten parantes bara. Dags att återgå till tvätt..
(Bilder på dagens inköp kommer)

later

Det näst bästa med hösten



The Hills, 90210,Depseret och Gossip Girl
Nu sätter det snart igång.. mina älskade serier. Vilka följer ni? Har jag missat någon?

ledig torsdag

God morgon

I natt har jag sovit som en prinsessa.Okej kroppen värkte som fan när jag la mig i sängen. Varenda rörelse jag gjorde fick mig att morra. Men va skönt.

Idag vaknade jag pigg och utvilad. Så nu ska jag dra på mig gympa skorna för en timmas power walk!!
Jag tänkte stoppa hos sandra för en kopp kaffe å llite bus med lill skiten. Vidare är dagen halv bestämmd. Tvätt korgen svämmar över. Så den ska jag börja rota i. Måste göras. Vare sig jag vill eller ej. Vi kanske borde skaffa hemhjälp. En som kommer och städar och tvättar en gång i veckan. Vad tror ni om det? hahaha..

Det sak  i varje fall bli mysigt att äta lunch med Persson.

later..

dagens



Välldigt svart idag (kan det bero på bitterhet?) Men jag gillar ju svart. Ja ja mina agritioner fick jag i varje fall ut på gymmet. Vi körde ett riktigt hårt och långt pass idag. Jätte skönt.

Nu kokar äggen och jag ska krypa ner och kolla på True blood. Vampy serien på svt. Missa inte..
I morgon är det ledig torsdag. Jag har endast bokat in en lunch med persson. Förutom måstena då, så som tvätt städ och stryklning!!

natti

gårdagens

Gårdagen hemma hos Reza och Jenny var riktigt trevlig. Vi håller nämligen på att planera feras BRÖLLOP! jag och henke ska vara toastmasters. Det sak bli så sjukt kul. Mycket att stå i och myvket att klura på kommer det bli. Men å vad jag gillar att fixa och dona med sånt som jag tycker är roligt. Jag hoppas vi kan göra deras dag minst lika fin som våran var.

Nu är jag på jobbet. Fixar och trixar med jeans ordrar och beställer lite nya saker. Dagen har börjat ganska lugnt. Men löning igår.. det brukar innebära roliga fartfylda eftermiddagar.


igår på G till Reza och Jeny. (dags att tvätta spegeln igen!!)

Ikväll ska jag träna med Anna. Jag e på G!!

nytta förenat med nöje!

I kväll är vi bjudna till Reza och Jenny på middag som ska förenas med planering inför en kommande händelse. Jag vet inte riktigt om jag får spell it out.. Måste kolla med Jenny först. Men i kväll ska vi i varje fall ha vårt första "möte" Det sak bli så roligt. Pasta sallad, ett glas rött och massa flams och skratt. Kanske en del tårar och skrik. Well well vi får se.

Men efter jobbet ska jag först och främst sätta mig och skriva för NH. Det ska vara inne i morgon bitti. Time to work. 
Om jag hinner kommer en dagens innan vi drar ikväll.

later..


"flickan som lekte med elden"

God morgon

Dagen idag startade med prommenad. Precis osm planerat. Gröt och kaffe till frukost. Nu sitter jag på fika på jobbet med ett gigantiskt stort äpple och en kopp kaffe. Jag känner mig pigg och fräch. Det värker lite i armar och ben. Precis som det ska göra med andra ord.

Den 18 september kommer Uppföljaren till "män som hatar kvinnor" nämligen. "flickan som lekte med elden". Jag kommer försöka gå på premiären. Jag gillar verkligen den första filmen. Den sätter sig rakt in i hjärtat. Vi kollade på den för andra gången i söndags. Usch!! Men jag har inte läst böckerna. Borde jag göra det också?

Vad tycker ni om filmen? Har ni läst böckerna?


Jag gjorde det..

Jag startade veckan med sund mat och träning. Det blev 30 minuter på bandet och 45 minuter i gymmet. Nu är jag riktigt stolt över mig själv. Morgondagen tänker jag starta med en promenad. Nu jävlar =)

För övrigt har jag haft en ganska lugn kväll. Jobbat lite vid datorn, ätit chili keso och ägg. Myst med min man och haft det lugnt och skönt. På onsdag ska vi se till att ta tag i tack korten efter bröllopet. Tiden bara rusar iväg. Det är måndag och söndag mest hela tiden tycker jag. Så nu har vi i varje fall bokat in en dag. Kort ska väljas, vi ska skriva en tack rad till våra nära och kära som gjorde vår dag. Sedan ska det skickas iväg omgående.



Jag har glömt visa min fina frisyr jag hade bakifrån. Min syster är så duktig!
Denna kanske jag skulle sätta i tidningen. "jag har gift mig" hahah

Ny vecka - Nya möjligheter

Å med det börjar träningen. Idag efter jobbet ska jag dra till gymmet för att springa på bandet och träna lite rygg. Jag orkar ju för fan nästan inte ta mig upp för trapporna hemma. Att jag har blivit tjockis om magen kan oxå ha en bidragande efekt =) Så nu sitter jag på lunchen med en sallad och håller in magen. NÄÄ skämt och sido. Nyttig lunch och träning is the new me!!

Mina tjejer!

Lördags kvällen fortsatte med fest hemma hos mig. Jag drog hem mina tjejer på middag. Svamp soppa till för ätt och två olika pajer till varmrätt. Jag skulle vilja skryta och säga att jag kämpade med maten länge och att det blev jätte gott. Men det kan jag inte. Henke var nämligen hemma och servade oss med mat. Som han lagade. Hn e för söt. När vi hade ätit färdigt drog han till sina polare och festen fortsatte här hemma å slutade sedan med dans nere på stan. En riktigt trevlig kväll med välldigt god mat!





Tack alla söta för en rolig kväll!!

Carro och robbin 090822

Min lördags morgon började med sjönsjungande sång för lillasyster. Jag och henke gjorde mackor och the å sjung för glatta livet. Ja må hon leva...

Vi gjorde iordning oss lite snabbt och åkte hem till carro för att fixa frisyrer, hon blev sååå fin. Hennes systrar likaså.


Denna bilden fick inte carro se. Ha ha kolla in lockarna.




så fint resultat!



Fina tärn frisyrer gjorda av therese






Hoppas ni hade en lyckad kväll och ha en jätte skön resa.
Ni var super snygga!!






Min och sannas låt denna helgen..



Nu drar vi till missLin..

Ha en skön dag mina vänner.

3 minuter i 12



när klockan var tre minuter i tolv gick jag in i baren och beställde en födelsedags drink till min söta syster. Hon firades med sång, musik och drinkar.




ååå hon blev jätte glad. Min syster är den vackraste människan jag vet..
Grattis till dig min skatt.

på begäran..kvällens




Här är skinnjacka på mina vänner.
Nu drar vi ner på stan för mer NH plåtning. Jag vill ju inte ha något jobb kvar i morgon när jag ska ut med tjejerna..

ut på landet

Nu kommer snart min kära man och min litel sis hem..Dom är så söta och följer med mig ut till fjärås idag när jag ska fota. Jag kan behöva lite sällskap. Väl här hemma sen ska vi äta gott och bara mysa. Kankse kolla på en film. Någon som har ett bra tips?

I morgon när vi vaknar är det ingen vanlig dag. Det är nämligen sannas 19 årsdag. Lillasyster börjar bli stor. Det ska vi givetvis fira med frukost på sängen och massa kramar hela dagen. Men den stackarn ska få slita på sin dag. MissLin gifter ju sig i morgon och sanna har fått äran att fixa hennes och tärnornas frisyr. Jag ska med som springtant och pajas. Passar mig perfekt.



ååå vilka härliga minnen jag har från timmarna innan bröllopet när sanna fixade håret. Hon är verkligen jätte duktig.

to keep??




Jag sprang över denna vackra skinn jacka idag. Jag bokstvligt talat sprang på den. Å kunde inte riktigt släppa den. Denna biker jacka med en gosig kofta under i vinter så håller jag mig varm. Det var inte alls vad som stog på shopping listan egentligen. Jag behövde inget alls vid närmare efter tanke. Men jag tänkte handla lite bra att ha skräp på gina och hm. Men det var inget som föll mig i smaken. Men men.. det är dom spontana köpen som brukar bli dom bästa. Vad säger ni.. ska jag behålla den?

Jackan är från mission och kostar 1599:- Bra pris för denna fina skinn jacka tycker jag.

in my shoes



mina nya fina från Dinsko för 499:- Tack mormor för en fin födelsedags present.

Midagen hos mor och far var trevlig. Jag och sis gjorde en jätte fin jordgubbstårta. God var den oxå.
På vägen hem stannade vi hos sandra och Jerker. Snackade lite skit, tills jag tappade det och ville hem till sängen. Jag känner mig helt groggy.. super trött. Men innan hemgång fixade johanna till frillan på mig.


Jag hopas inte nattens sömn förstör den.. jag vill vara flät fin i morgon =)
Mitt mission framöver blir att lära mig fixa fläta på mig själv. Super snyggt och välldigt bekvämt.
Tack johanna.

Diesel iköp i mölndal står på schemat i morgon. Efter det lite jobb på Kungsmässa. Sedan ska jag byta en top jag köpte på gina idag. Den blev inte riktigt som jag tänkt, Å eftersom jag fick födelsedags pengar av moster med familj och farfar idag kanske jag hittar något annat kul..

xoxo

dom är mina..

Jag har hittat mina skor.. Oj vad glad jag är. Men nu ska jag rusa vidare.. Bild kommer i kväll.
En brakmiddag med jordgubstårta till efeträtt väntar..
xoxo

dagens

Hets och stress.. men nu börjar det ta sig. Morgonen och förmiddagen har gått åt till att städa och plocka, damma och damsuga. Jätte kul när det för en gång skull är fint väder. Men nu är jag i varje fall på G ut i värmen. Ska möta anna för att uträtta lite ärennden och ta en kaffe i solen.



Sedan bär det av på kalas till syster yster. Så det fick bli klänning idag.
Vit klänning från amarican vintage och turkos från Gina.

ha en bra dag


dagens/kvällens



black!! Jag är inne i en välldigt svart period. Men jag älskar det. Svart vitt och grått. I like.
Tights JC
Linne JC
T-shirt Diesel
Boots RM williams (världens kanske bästa sko!!)
å såklart massa roliga smycken från lite varstans..

tack JC

Idag var jag och min man på restaurang esters och käkade en riktigt god tre rätters meny! Scampi till förrätt, oxfile med potatisgratäng till varmrätt och en liten kula med choklad galss till kaffet. Super helt enkelt. Vi fick presentkort på esters i bröllopspresent utav mina jobbar kompisar på JC. Tack så mycket för det. En riktgit bra present.



Min man sitter och väljer vilken whisky han ska ha till kaffet. Se så konsentrerad han är =)






Henke gjorde ett jävla bildspel på mig när jag beställde glass... hahah
1. Beställer och ser bedjande ut
2. Blir sne för att han klickar massa kort. Men jag kunde ju inte direkt stäla mig och gapa bland massa gäster så i stället...
3. skämdes jag... å sedan
4. Garvade jag..

haha.. så här brukar det se ut när vi är ute.. vi e lite konstiga. Men jävligt kul har vi!


lediga dagar

varför bokar jag alltid upp mig på 100000 saker de dagarna jag är ledig? Jag fattar inte att jag inte har lärt mig än hur lång tid allt tar, och framförallt att man kanske vill hinna sitta liiiite längre i soffan och kolla på nyhetsmorgon, läsa en bok och bara slappa. Min plan för i morgon var föörst att tvätta, städa, shoppa upp mormors pengar och inte så mycket mer. Sedan pratade jag med anna. En fika blev bestämmd. Så ringde jobbbet, dom behöver hjälp 2 timmar på morgonen. Så ringde jc kungsbacka. Jag och anna ska springa lite ärenden. Så pratade jag med sandra. Hennes syster är här. Dom vill jag ju oxå träffa. Jag ska vara hos mamma kl 3 för att göra tårta mm inför min systers kalas. puuuhhhhh behöver jag säga mer.. Man kan säga att mina lediga dagar inte är så jävla lediga. Jag borde skaffa mig ett 8-5 jobb.

nee.. schema för ledig dagar från och med NU!

lyckat ändå!!!

Det blev en riktigt trevlig sväng på stan ändå. Söta Jenny följde med mig för att suporta mig i dagnes elende.... men efter en öl och massa tjej flams (några bilder oxå) så släppte vi allt och hade det riktigt trevligt tillsammans. Det va strålande sol (NOT)



Nu sitter jag hemma med massa goda mackor i magen och undrar hur fan jag ska få ihop veckans vimmel. Jag får helt enkelt ta med mig datorn till JC i morgon. Just nu måpste jag sova...



jag är sjukt trött.. Tack jenny för en trevlig kväll.

vi hörs i morgon vänner, nana gott!


å nej!!!

åå.. nu måste jag dra mig ut på stan för att jobba för NH. Inte alls vad jag känner för idag. Vill ligga på soffan med min bok. Kanske slänga på en bra film lite senare och bara vara. Men nej nej. Jobb Jobb Jobb.

Mannen är på möte så jag kan inte lura med han heller..

ÅÅ nu suger livet..


stolt... över min man

Vist blev den jätte fin min nya design? Jag är faktiskt riktigt stolt. Ännu bättre hade det ju varit om jag hade fixat det själv. Men som tur är har jag ju en data kille till man. Så han fick snällt ställa upp någon timme igår kväll. Jag valde bilderna, han fixade resten. Så bra man kan ha det. Jag har inte frågat Sandra om hon godtar att vara modell för mig =) Men hon brukar inte vara så knusslig.



åå så tjusigt =)


Bröllop del 2















Vilka minnen...

tränings dags..

Jag sa ju det. Jag blir vansinnig av att bara kolla igenom bilderna. Fan va smal (smalare) och vältränad jag var i vintras. Minst 5 kilo ner. Helvete. Hur lyckas jag sabba det på mindre än 6 månader. Fy mig. Som jag tränade och slet för att ha bra rygg och se vältränad och fräch ut. Nee, förändrings dags. Jag känner verkligen inte för det. MEN det skiter jag i. Såhär kan jag inte hålla på. Detox kur för mig. Lr a... på lördag är det fest för lilla mig, jag har ju fyllt 25 precis. Så måndag borde ju bli en bra dag. Vad säger ni?? Ska vi sätta igång?

I lurarna just nu..


hemma kväll

Nee, ingen tre rätters här inte =). "på en måndag, kan vi inte ta det på onsdag i verje fall" så sa henke när jag gav förslag om en mysig kväll på stan. Men jag fick det välldigt bra ändå. Curry kyckling och ris med kina puffar till efterätt och ett glas vin Mumms. Jag har det ganska bra ändå!!

Nu ska jag försöka hitta lite roliga bilder så jag kan fixa till en fin header. Om jag känner mig själv rätt så slänger jag datorn i väggen om ca 20 minuter. Jag kommer bli vansinnig och gå in och lägga mig på sängen och läsa i stället, Men jag ska ge det ett försök.

later..

Olagligt tidigt...

06.30-- piiipi piiipi. M då ringde min klocka i morse. Det var dags för Levis Inköp i stora staden Göteborg. Jag tog mig upp (knappt) in i duchen och iväg. Det borde vara olagligt att gå upp så tidigt när man jobber till sju på kvällen. Väl där gick det bra. 4 koppar kaffe och en macka senare var vi klara med vårens inköp.

Nu sliter jag och jannie som ett djur med nya väggar, bord och andra roligheter. Vi har sveriges bästa och finaste Jc butik här i kållered =)

Jag försöker få fatt i min man. Det skulle sitta fint med en tre rätters meny på esters idag. Efter en hård första vecka efter semestern är vi väll värda det.. hahahah jaja, vi får väll se hur det blir med den saken.

Bröllops bilder
























Tack alla för en fantastisk dag.

söndag

I dag har verkligen dagen gått i ett. Jag började jobbet vid 10.30. Jobbade och slet som en tok hel dagen. Det va lugnt på folk. Men det fanns massa annat att pilla med inför en ny vecka. I mrogon är Janni tillbaka. Det ska bli kul att jobba med henne igen.

lite skev, men va fan det e söndag =)

I varje fall. Direkt efter jobbet var det middags bjudning hos min moster. God mat. Tre rätters en söndag är ta mig fan inte fel. Vi hade det riktigt roligt tillsammans. Kusinerna, henke och alla päron.. mormor hängde med på ett hörn, lite bitter var hon allt idag. Men så är det ju ibland. Hon delade ut paket till mig och litel sis. En peng fick jag. Satt inet fel. Nya converse står på inköpslistan.


Jag bytte om och gjorde en raggare på jobbet. Kände mig lite sleten!

Mina favvo skor. Det blir ett par likadana i svart för mormors peng =)

xoxo





Marry poppins boots??




Vad tycker ni om den nya trenden med marry poppins boots? Jag tycker att dom är grymt coola.
Vad säger ni. Hiss eller diss??

DAgens/kvällens



Jenas: Nytt från Crockers höstkolektion Bälte: saddler Top: JC

Nu drar jag och min man på middag hemma hos Madde och Daniel.
Hoppas ni får en riktigt trevlig lördag kväll.

Puss

För det är jag värd...

Taco paj till lunch på jobbet känns som rena lyxen. Jag är nog bärt i världen på att lyxa till det för mig. Å även för min man så klart. Jag tycker alltid att jag är vard saker. På sommaren handlar det oftast om god mat, gott vin, restaurang besök och annan lyx i vardagen. För jag har ju faktiskt semester som jag brukar säga. På vinter är det kläder. Skor ,mössor, jackor och allt annat i kläd väg.. för jag jobbar ju så mycket. Då är jag värd det. Förr gick det ibland överstyr. Jag shoppade som en tok. Aldrig mer än jag kunde betala för givetvis. Men det va dit pengarna gick. Till olika affärer och restauranger. Idag lyxar jag fortfarande till det. Men jag är bättre på att hålla i pengarna och verkligen unna mig och min man saker så vi kan få ha en bra vardag tilllsamans. Handlar jag tex inte så mycket under vintern kan jag åka skidor i en vecka.. a ni fattar. Jag vet inte riktigt vad jag vill komma till förutom att glöm inte lyxa till det för er mina vänner. Men gör det med sunt förnuft.

Dagens vill ha är i varje fall dessa urläckra boots från din sko. Jag tänker inte köpa dom. Men jag kan drömma om att dom är mina. Dom skulle sitta så fint i min sko garderob.

Ingen vanlig syster

Lillasyster.. Hur kan du alltid säga rätt saker när ingen annan förstår? Hur kan du alltid veta vad jag behöver. När jag går in i mitt träsk å bara hittar fel så finner du en väg ut för mig. Du gör mig hel igen. Så som bara du kan. På det viste som bara du och jag förstår. Det behövs inte många ord. Men du prickar alltid rätt. Rakt i hjärtat.

Tack för ditt fina stöd och dina fina drömmar och tankar.
Älskar dig


Dagens

Det va länge sedan jag slängde in en dagens. Håll tillgodo =)



Kjol: JC Skjorta: Amarican Vintage Väska: saddler å till det låga converse



uppvaktad fru

Efter en lång och rolig dag på jobbet med mycket fok och bra försäljning var det dags för mig att hoppa på nästa. Plåtning för NH. det gick smidigt och bra. När jag sedan landade hemma hade min man fixat det flott för sin utarbetade och lite gnälliga fru.



Gissa om jag blev på bättre humör efter det här!!??


jag måste ha

jag har skaffat mig ett nytt beroende. Nämligen kulglass. Inte alls bra - men farligt gott. En strut med två kulor sitter som ett smäck på eftermiddagen när musten håller på att gå ur. Glass är egentligen inte min grej. Har aldrig varit. Men jag är ju inte sämmre än att jag kan ändra mig. Så nu sitter jag i varje fall med glasstrut i den ena handen och kaffe i den andra.




Just nu är apelsin choklad en stor favorit. Vad har ni för begär?

det är dags för fredagsmys

När jag vaknade i morse var huvudvärken som bortblåst!! Jätte skönt. Det var tydligen bara vattten och sömn som behövdes. Så nu e jag frisk som en nötkärna =)

jag längtar efter hösten. Det är nog första gånegn jag säger det, men all shopping är så mycket roligare på hösten. Alla skor e mycket finare mm. Men jag är glad för solen. Jag tror inte jag orkar med en lång och regning vinter. Så lite sol till innan vi hänger in sommar kläderna tack.

Hur ska ni spendera er fredag mina vänner?
Jag och min man ska laga god mat och kolla film! Lyx. Men först blir det lite mingel för NH.

later..

Jag sprängs

Nu har jag landat hemma. Jag har stans värsta huvudvärk och känner mig lite illamående. Ska krypa ner i sängen, kolla lite tv och förhoppningsvis somna in som ett litet barn på en kvart eller två. Imorgon hopps jag vakna pigg och glad- utan huvudvärk! Den tar dö på mig...

För övrigt har jag haft en riktigt bra dag på stan med maria. Vi började med en dagens och mycket sen lunch på PN. Kyckling pasta för mig och fläskfile för M. God mat och trevligt sällskap. Några timmar och en och annan dagens senare begav vi oss till kba mässan för lite små shopping. Ögonbrynsfärg och svart nagelack för min del.

Kvällen avslutade vi med ett besök hos sandra och jerker. Alltid lika mysigt.

Men som sagt, mitt huvud sprängs..




världens colaste sigrid och jag och sandra. Bilderna är tagna i Ystad. Jag hade gärna haft en vecka till där!!

nu drar jag vidare..

på lite andra mission. Det blev inget städande hemma. Men tvätten fortsätter rulla medans jag springer iväg. Jag ska kolla om jag hittar någon fin och bra förvarings låda till sovrummet, tänkte ha lakan och lite annat bröte där. Platsen är slut här hemma. Banken ska även få ett besök. Efternamnsbytet msåte göras nu =) Jag ska luncha med maria och springa lite andra ärenden
 so long suckers..



dagens blev en skön klänning.. slappt och gott och döljer sommarkilona =)

hej lediga torsdag

Jag sitter och slappar framför datorn medans tvätten rullar. Jag borde ta tag i massa tråkiga sysslor i hemmet. Men lusten finns inte riktgit. Kaffe cigg och datorn lockar mer. Jag har spenderat minst en timma på att kolla runt på designa din blogg. En riktigt bra sida. Men jag kan inget ändå, data kunskap är inte min grej helt enkelt. Eller så är det tålamodet det är fel på. Ja ja..

I går va jag på AW med några jobbar kompisar. En riktigt lyckad kväll. God mat och lagom mycket öl. Precis som det ska vara. Nee lite frukost (de glömmer jag alltid när jag är ledig)  i kistan och en omgång tvätt till..

later..

dagens låt på jobbet!!!




JAg läste någonstans att hon skulle göra en ny video till denna låten. Bra Idee. Denna e ju lite töntig... hon e ju fan stor tjej nu =) hahah

god dag onsdag

Ibland rullar det inte, man är fast.. denna veckan känns så. Kommer inte riktigt ur mitt skal. Kan inte riktigt vara glada spralliga jag. Men som man brukar säga. "Inget ont som inte har något gott med sig" eller kanske "efter reg kommer solsken".. haha fan va klychig jag kan vara =)

Nu sitter jag i varje fall på kontoret på jobbet, med kål pudding i magen och kaffet bredvid. Som tur är jobber jag med C idag. Hon och jag e grymma. Massor blir gjort och fint blir det dessutom =)

SÅ om jag skulle ta och återgå. ha det.. haj haj..

Skulle vilja att du följer med idag sandy.. Jag kan plast mamma.. en öl borde du väll hinna =) Du e bäst!

hos patrik och ullrika

















Hos patrik och ullrika var vi verkligen kulturella. Vi började dagen på Hovdala slott. Kollade in gamla byggnader och gick runt på museum. Sedan var det picknick dags följt av en tur runt vanås slott. Där är det konst utställning i hela skogen. Dom kallar det konst i varje fall. Sement klumpar, stenar, hus i vatten å lite annat skoj.
Vi fick många goa skratt under vår promenad.

Ystad tar vi i morgon. Nana dags!

xoxo

God kväll vänner.

Oj vilken dålig uppdatering. Men tiden och lusten för bloggande försvann i Ystad. Vilket paradis! Dit åker vi igen.

Vi firade i varje fall min födelsedag i torsdags med grillning bad i havet och champagne. En helt under bar dag helt enkelt. Fredagen fortsatte nästan på samma sätt. Förutom att det va jerkers tur att fylla år.

Nu har jag varit hemma i några dagar. Jobbat och haft det allmänt slappt. Vår sista semestervecka gjorde verkligen susen. Det va en toppen vecka på alla sätt. Det va roligt att träffa patrik ullrika och farmor inga efter en härlig helg i helsingborg.

Nu ska jag börja mitt höstliv (nästan i varje fall) jag ska promenera, ta hand om mig själv och försöka att inte boka in så mycket. Jobbet, hemmet och egentid ligger först just nu.

Jag har typ tusen bilder från vår resa neråt i landet. Dom kommer.
fick även precis reda på att fotografen från bröllopet är färdig med bilderna. Jippie.. vi ska hämta dom i veckan. (nervös)
Oj va jag ska bomba er med ego bilder hahahah

nana gott xoxo

Grattis Sigrid 1år

idag säger vi alla grattis till sötaste ungen sigrid. I morgon ska vi busa =)



gammalt kort!!

God morgon - middag?

Nu sitter vi i osby, frukosten och duchen är avklarad. Ullrika har fixat till en picknick och vi ska dra ut på roliga äventyr. Dagen ska i varje fall avslutas med en stor glass doppad i choklad. Så mycket vet jag =)

Jag tar givetvis med mig kameran under dagen.

Hörs i eftermiddag vänner

shopping

Dagen började med en riktig brakfrukost, som vanligt under semestern =) sedan for vi vidare till pönans föräldrar för kaffe och kalas firande. Med tanke på att solen inte kunde bestämma sig för om den ville vara i moln eller framme så åkte jag och pönan på en liten shopping tur till väla. Jag hittade bland annat ett par shorts och en klänning på gina.

Nu är det lite slapp tid, tv data och dagens. Snart ska grillen på igen och kyckling klubbor ska brinna. Mumms

I morgon bitte drar vi vidare till hässleholm för att besöka Inga. Henkes farmor.
Hoppas solen är med oss.

pössar

just nu!!


fantastisk vandringsdag!

Först var vi i mölle och gick ner till en josefinelust. Där va så vackert
















Efter besöket vid mölle åkte vi till kullens fyr..





Å här är den berömda konstnärens mästerverk!







det fanns även lite torn och annat, men detta fick jag me!


bilder





Starka sötnos


En cool samuel med brillor



På torsdag fyller jag 25 å henke har fyllt 26. Så vi fick en soda streemer av pönan och magnus. JAg blev sååå glad. Har tjatat på henke jätte länge att jag villl ha en. Så nu ska det drickas bubbel vatten. JIppie




strax före sängdags busade vi med henkes keps i fåtöljen...söta unge =)

i dag har vi som sagt varit på massa mission. Vi har gått gått och gått lite till. Helt galet, det är en kille (konstnär) som har byggt upp ett ställe som heter nimis i kullaberg. samuel sov så vi lämnade dom vid fiket och satte igång och vandra neråt nimis. Vi viste inte vad vi skulle vänta oss. Så efter lång och krånglig väg rakkt ner mot vattnet från massa höjder kom vi till ett sju helvetes bygge. han har i varje fall byggt upp trä torn, trä grottor och trä tunnlar utav pinnar som blåst in från vattnet. galet cool.

Men bilder på det kommer snart.. nu ska det drickas öl =)

later..

i höganäs

Igår landade vi som sagt i höganäs. Vi grillade drack kall öl och busade med Samuel. En riktgt härlig kväll med andra ord. Idag lyser solen och vi ska ut till havet och fika vid fyren.

Här kommer lite bilder från gårdagen!





nee det tar 10000 år att fixa bilder. Det va tydligen någon fel inställning. Så mer bilder får ni i eftermiddag.

nu drar vi på mission. haj so long.

RSS 2.0