2 lagade mål??

När är det dags att ge Ella två lagade mål mat om dagen?

Dagens schema hemma hos oss ser ut ungeför såhär
08- Välling
12- En burk mat och ca en halv burk fruktpure efteråt
16- Gröt
19- Välling

Ibland lägger jag in ett mellanmål vid 14, men det är inte alltid hon vill ha det. Så nu undrar jag som sagt, när är det dags för två bukar mat per dag?? Ska jag ta bort gröten då eller ska hon äta en gång till??

Ella sover gott på nätterna (förutom när hon e sjuk) somnar ca 08 och vaknar vid 07.30 så jag tror ju inte hon är mer hungrig, men å andra sidan gör hon ju slut på mer enrgi ju äldre hon blir??
Hur gör ni? Hjälp tack!


Pappas Tjej!

Ella är verkligen inne i en puss period, det ska pussas och bitas i näsan hela hela tiden. Hon är så go, tar verkligen tag om en och trycker upp hela ansiktet mot en. Mammas tjej det, man kan aldrig få för mycket kärlek.

Ella verkar bara bli bättre och bättre. Snoret har lossat och det kommer kilovis vid varje nys. Skönt att det verkar lätta nu. För övrigt så har jag bockat av massa saker på min lista idag. Jag känner mig alltid lika nöjd när alla de där trista sakerna blir gjorda. En stjärna i kanten till mig.


Godmorgon

Vi fortsätter med förkylning här hemma. Natten har varit bttre och lillan har fått sova en del, så vi hoppas hoppas att det går åt rätt håll nu. Stackars liten snortjej.

Så idag blir det en hemma dag med en promenad. (Måste ut och få lite luft efter några timmar) Jag ska ta tag i massa måsten så som räkningar, planera föräldrardagar, söka dagisplats och allt annat som hör till. Kontoret (tvättstugan) ska besökas, ja det finns att ta i här hemma.

Hoppas ni får en bra start på veckan!


Be safe

Hallå godingar!
Idag trotsade vi sjukan och gav oss ut på en liten liten tripp medans Ella sov sin middag. Febern hade gått ner i morse, men hon snorar och hostar fortfarande en jäkla massa. Dumma förkylning. Det är gnälligt som attan här hemma och sover gott gör hon defenitivt inte. Stackars lite.

I varje fall så var det en ny bilbarnstol till damen som inhandlades. Vi hade ingen aning om vad vi letade efter och det finns ju att välja på. Det blev en Be Safe, Den känns stabil och säker och har fått bäst i test. Nu hoppas vi bara att lillan godkänner den nya stolen och sover gott i den.
Vad har ni för "nr2" stol?


Lilla sötnosen..

Ella hade en jobbig natt.. vaknade mest hela tiden och kom aldrig riktigt till ro. Jag sprang som en galning mellan våra sovrum, gungade, sjung och tröstade. Hon somnade gott för att vakna av en alldeles för tjock nos någon timma senare. Stackars liten fis.

Så dagen idag har inte heller varit så rolig som ni förstår. Men lilla Ella är tapper, mellan varven kommer energin fram och hon skratttar och försöker verkligen men energin räcker inte riktigt till.
Hon har ätit kast och velat hänga hos mamma mest hela dagen. Tacka gudarna för bärselen dessa perioder.

Nu ikväll har vi haft födelsedagsmiddag för svärmor här hemma.. (vi är tappra soldater) Ett litet mysigt kalas med fisksoppa.
Nu kallar sängen, jag har sovit på tok för lite både i natt och under dagen (det här med att sova när Ella sover är tydligen inte min melodi) Så jag har lite att ta igen..
Hoppas ni har haft en mysig lördag kära läsare!

Mammas lilla krigare..

Stackars Ella

Mammas lilla hjärta har åkt på en hej dundrans förkylning. Hon Somnade som vanligt strax före 8 men vaknade till vid 9 och var sååå tät i näsan. Vi har försökt med allt... nässug, ipren, kärlek, bärsele, sång, vaggning och allt annat ni kan komma på. Men till slut så bestämmde vi oss för att ta upp en jätte glad och go tjej.. efter några timmars "vuxen lek" så tröttnade damen och nu har vi försökt somna henne i över 1 timma.. men nu verkar det ok.. stackars sötaste lilla sjuklingen.. jag önskar jag hade fåt det i stället.

Ella hjälper mamma med damsugningen tidigare idag..

Nu hoppas vi på en bra natt...

Vi firar..

Idag har jag haft en helt fantastisk fredag och den är inte slut än.
Vi började dagen med en prommenad ner till Kungsmässan och fick med oss MASSA påsar hem.. Ellas garderob är som ny nu. Jag hittade (kors i taket) en poncho till mig på Lidnex. Jätte fin!

Nu sitter vi hos oss, maten är på gång. Ikväll serveras Henkes pappardelle med ett glas rött. Champangen är drucken och vi firar för fullt.. Ellas gudmor och min fina vän Jenny har också fått jobb så hon och Reza är här och firar med oss.. Kvällen kommer bli grym!

Jag måste passa på att tacka för alla gratulationer. Det betyder jätte mycket för mig.


Skål på er och ha en underbar fredag..

Ena foten här andra foten där!

Jag är så sjukt glad.. Jag är så stolt över mig själv för att jag lyckades. Jag tog mig igenom 3 intervjuer, ett test och en väldigt lång väntan Men jag klarade det. Jag fick Jobbet.. Jag fick ta mig fan mitt drömjobb. Jag är såååå sjukt glad. I mitten på april börjar jag min resa på sca, jag ska till en början jobba 50% så jag har turen att få ha ena foten i det "verkliga" livet och den andra här hemma med min underbara Ella. När jag jobbar ska Henrik vara hemma en dag och farmor den andra tills Ella börjar på dgais 50% i augusti.

Jag är så otroligt glad och tacksam för att jag fått denna chansen!
Jag lever ta mig fan i en dröm!


En pläd


En fårskinnspläd till pulkan fick följa med hem från Ikea idag. Jätte mjuk och lurvig. Jag kanske skulle ta ett par kort på Ella innan jag drar ut den i snön. Jag är kanske gammaldags men det är ju så sött med nakenbilder och bara ett fint halsband. Det kankse skulle bli ett projekt för nästa vecka. Vi får se.

Godmorgon solstrålar

Idag bär det av till Ikea igen. Denna gången är det Sandras tur att fylla upp skåp och lådor. Jag, den trogna följslagaren ska inhandla ett dl mått. Kankse en blomma eller tre om jag hittar några fina. Det är ju lite tomt i fönstren såhär efter julstakarna.


Ella leker med brio tåget. (bild från förra veckan) En stor favorit här hemma. Snöret är dock fortfarande roligast.

Utmaning

Jag har blivit utmanad av fina Hanna

Hur länge har du bloggat?

Jag började i december 2008 och har bara haft ett uppehål sedan dess. Bloggen tog form när jag behövde skriva av mig efter en tuff tid. Sedan utvecklades det till en dagboksblogg med outfits, fester, mat och jobb. Nu är det som ni vet Ella som regerar här!

Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
Jag läser ca 20 bloggar varje dag.  (jag ska fixa min länklista snarast)

Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur månag är ämnesbloggar?
Alla är dagboksbloggar.
Sedan kollar jag givetvis på andra, men inga som jag direkt fastnat för.

Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Absolut. Sedan berättar jag ju inte allt, men de som skrivs kommer från hjärtat.

Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?

Jag tycker jag hittat en bra balans. Jag är öppen, ärlig och spontan men privat med det jag vill ha för mig själv. Jag ser inget som helst hinder i att skriva om Ella som många gör. Jag och Henke är helt överens om att Ella kommer tycka det är jätte roligt med en liten dagbok om hur hennes första år var.

I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?
Jag skriver för att det är roligt, det är självklart kul med kommentarer och jag försöker svara på alla. Jag vill ju att ni svarar på mina =) ge och ta liksom!!

Har du träffat människor irl. efter att ha träffat dom via bloggen?

Japp..några har jag träffat och det har verkligen varit super kul.

Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
Det tror jag absolut. Jag är inte den som tar upp diskutioner här.. jag skriver inte hur man ska göra, vad som är bäst för barn eller något sådant, jag kommenterar väldigt sällan sådana inlägg också. Det är inte för att jag inte är ärlig utan för att jag anser att var och en gör och tycker som den vill. Diskuterar gör jag bäst irl, inte här!

Hur ser bloggandets nackdel ut för dig?

Ibland tar jag åt mig av vad andra skirver eller säger utan att jag vill. Det är klart det känns liksom, Jag är inte mer än männsika. En del mejl som trillar in sårar faktiskt.

Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?

Ja det gör jag nog. Det kommer nog bli något uppehåll under vägen och inläggen kommer säkert förändras när jag börjar jobba igen. Vi får se..

Nu vill jag lämna vidare till: Malin, Sara, Jenny, Carina och Anna

Ett perfekt avslut!

Idag avslutade jag en perfekt mamma dag med sushi och bio tillsammans med Sara. Det var jätte mysigt att träffas bara vi och prata bort någon timme med god mat innan bion. The green hornet i 3d kollade vi på. Det var 3d premiär för oss båda och jag måste säga att det var lite jobbigt för ögonen. Eller så är det bara så att jag har dålig syn... ??
Filmen var bra, rolig och såklart med ett bra slut. Me like.. men hemma hade den nog inte varit lika bra. Bion gör ju sitt!

Glasögon premiär kan se ut såhär!

Full Rulle

Imorse gick jag och Ella en promenad ner till öppna förskolan för att möta Melker, Ludwig och deras mammor för massa bus och fika. Det var många stora barn där, så väldigt brötigt och mycket hög ljudnivå. Både jag och Ella var helt slut efteråt (jobbigt att var mammaledig ibland=) Ella somnade gott i vagnen på promenaden hem. Men när moster senare kom på besök var Ella fit for fight igen, hon är galet kär i sin moster den där lilla damen.

Nu har jag slappat i soffan en stund efter en liten kvälls shoppingrunda på HM. Ett par svarta jenas och en stickad tröja rikare blev jag idag. Tröjan fick jag av syster. Tack sötaste du!
Nu ska jag glo på serier och snart kommer john blund..

Natti natti


Måndag

Så har helegn rusat förbi igen. Det går ju så sjukt fort hela hela tiden. Vi hade en super kväll i Lördags jag och tjejerna. Massa skratt och historier avlöste varandra. precis som jag trodde han vi med att göra stan osäker och svänga ett varv på dansgolvet. En jätte lyckad kväll helt enkelt. 
Igår var vi på Ikea halva dagen och sedan var det soffäng med solsidan och mat som hos de flesta andra Söndags firare.

Idag har vi varti ute på äventyr jag och lillan. Besök hos mormor, fika hos Sara och Melker och en Ica handling har avklarats.. Så nu är jag tröttast i stan. Det blir en tidig sänggång idag igen..


I veckan ska jag kolla om jag kan fynda en Molo fleece till Ella. Det är ju faktiskt lite rea kvar ute. Det lutar åt en turkos, jag har verkligen älskat den overallen vi har haft som nu är för liten.
(Förlåt att jag inte svarat på några kommentarer det sista... snart kommer tiden räcka till igen. Vi håller på så mycket här hemma nu så min datortid får lida)

blue it is!

Lördag igen och strålande solsken här hemma.
Dagens planer är att snart väcka pappan i huset som kom hem tidigt i morse efter massa timmars dataspelande (lan med killarna). Jag kan se dom framför mig, som 14 igen med hörlurar, joltcola,kaffe och en jäkla massa dataspel. Jag kan verligen inte förstå mig på det där.. I varje fall så ska vi äta en god lunch på stan och sedan är det dags att fixa mig inför kvällen. Jag Anna och Jannie ska träffas och äta lite gott , dricka vin och tjata en jäkla massa skit. Sedan bär det nog ner på stan vid sisådär 1 snåret om jag känner oss rätt.

Naglarna är målade och nu ska jag bara försöka hitta kläder.. (lycka till liksom)
Så ikväll är det Ella och pappa som myser här hemma medans morsan gör stan =)
Hoppas ni får en underbar lördag!

Världens sötaste pyjamastjej.

Vad säger ni? Fint eller fult??
Jag tror det kan bli coolt med svarta käder och en jäkla massa silver smycken!

Utmaning

Jag har blivit utmanad av fina Fatima.
Så här lyder utmaningen:
"Nu är jag väldigt nyfiken. Hur ser era skrivarlyor ut? Hur ser det ut där ni funderar ut alla visdomar? Jag inser att det kanske är lite varstans men var är er hemma-hörna?
Jag uppmanar alla att visa sin skrivarlya men för att få igång det hela utmanar jag 5 eller fler bloggar"

Jag sitter oftast vid köksön.. Dator,tv och kaffe på ett och samma ställe, det blir ju inte bättre.

Nu vill jag ju veta hur ni har det hos er...
Så alla ni som känner er lockade, visa mig hur ni har det!


Fredag

Dessa tre söta plagg och en top från hm med söta strumpor till fick följa med hem idag. Lillan växer så fort och jag har mer och mer slutat med body på henne. Jeans och top/tunika är verkligen favoriten här hemma.

Jag fick även min goda räkmacka som jag suktat efter så länge. En välldigt bra dag på stan har vi haft helt enkelt. Nu har Ella sovit sin sista halvtimma och jag ska dra igång med tacos och annat.
Hoppas ni får en mysig fredag.

 

Ella provar nya toppen från HM, men är mest intresserad av mellanmålet.


Det blir en dag med shopping..(på stranden)

Strax efter lunch kommer Ellas farmor och plockar upp oss för en runda på stan. Det ska handlas mat till kvällen.. Tacos och ett glas rött står på menyn. Henke är iväg så syster och svärmor ska förgylla min kväll.
Lets Dance får nog stå på i bakgrunden och det är som bäddat för en härlig fedag.

Nu ska jag fixa mig och plocka ihop väskan innan lilla damen behagar vakna igen.

Dagens lunch. Jag har varit sugen på räkor en halv evighet, så idag blir det kungsmässans räkmacka för morsan.

En skön dag

Vi startade dagen idag med ett bad, Ella älskar verkligen att bada. Plaskar som bara den och skiner som en sol. Älskade unge. Sedan begev vi oss i varje fall vidare till Sandra, Ella sov som en stock i vagnen efter den goa promenaden. Vi fikade lite och pratade bort massa massa timmar. Det blev där med ingen shopping idag.. men desto mer kvar till en annan dag. Kanske till och med i morogn.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Brothers&Sisters innan det är dags för tidig sänggång!


Solsken

Idag tittar solen fram över Kungsbacka.
Hoppas hoppas snön är på väg bort för alltid denna vintern.

Idag ska vi ge oss ut och träffa Sandra och hennes underbara ungar. En promenad med fika på stan står på programmet. Kanske får kjolen från Hm följa med hem.

Dessa kläder skulle passa lilla trollet perfekt. Jeans 199:- top 69.50:- båda kommer från Kappahl och är defenitivt värda att tittas på.

Hoppas ni får en härlig dag med massa sol!


Lite vår nytt!


Allt komme från Hm!
Ella vill defenitivt ha kjolen och den blommiga söta tuikan.


Lunch och några bockar på listan..

Sara och Melker har varit här och förgyllt dagen med lunch. Ellas moster kom också förbi med hunden hon passar och Ella tycker det är sååå roligt med djur.
Jag gjorde lax och sedan har även den obligatoriska kaffe mängden intagits. Hur klarar folk sig utan kaffe undrar jag?

Jag har även hunnit bocka av lite måsten på istan.
Så nu är det bara att ta tag i tvätt och annnat för dagen innan lillans kvällspass drar igång med gröt, bad, välling och massa bus.
Hoppas ni har haft en bra dag.

Blivande kärlekspar??

Melker gillar sin hand, stackarn har massa tänder på g i hela munnen.

Godmorgon Tisdag!

Idag startade Ella dagen med en perfekt sovmorgon. Jag dricker morgon kaffet och tv4 står på i bakrunden. Alltid nyhetsmorgon på. Snart ska jag ta tag i dagen och börja fixa och trixa lite här hemma.
För övrigt så har massa snö regnat bort. Nu ser jag äntligen altanen och gångarna är nästintill isfria.. Som vi längtar efter våren här hemma.

Ella i top och byxor från HM.




Nybadad ängel..

Nu är lilla damen nybadad och kvällsvällingen är intagen.
Hon sussar gott i sängen för natten och jag ska ta ett tag i tvätt och annat. Sedan blir det ett avsnitt desperate housewifes innan sängen. Jag måste sova tidigt idag, för fy bubbla va trött jag är.

I morgon har jag massa måsten på listan. Bland annat så ska jag ställa mig i den berömda skatteverkets telefonkö! Alltid lika roligt! Men en bebis date är planerad och en god lunch ska lagas.
Hoppas ni får en mysig kväll!


Måndag igen

Helgen är förbi som i ett nafts, precis som vanligt. Jag har jobbat både lördag och söndag. Det har verkligen varit jätte roligt att få besöka "verkligheten" lite. Massa ny energi till Ella och hemmet har jag samlat och pappa Henrik har fått massa egen tid med sin lilla docka. Nästan så jag är lite avis.
Så idag har vi en hemma dag jag och prinsessan. Om lusten faller på åker jag kanske en sväng ner på stan. Men annars är det pyjamas och hög mysfaktor här hemma idag. Ella sov sin första tupplur på mitt brsöt i morse. Det finns ju inget mysigare...

Denna veckan är lika fullspäckad som alltid. Många kaffe ska intas och en del bebis bus är planerat. Detta kommer bli en BRA vecka.


happy friday!

Idag har vi haft date med Sara&Melker och Isabell&Milla. Jag lagade lunch och vi gjorde som de flesta andra mammadagarna, drack massa kaffe och pratade bort en välldans massa timmar. Lika trevligt som vanligt!

I morogn gör jag ett besök i verkligheten. JC frågade om hjälp i helegn så jag ska in och gästspela i morgon mellan 10 och 16. Det ska bli jätte roligt. Henke får ha lilla skatten för sig själlv och jag får ha lite vuxen tid med kollegor och härliga kunder. Jag är helt övertygad om att det kommer bli en rolig dag i "verkligheten"

 


Glittrande ögon!


Vi har haft en fullspäckad dag i mammaland idag. Land och rike runt som slutade med ett bvc besök med lilla Ella. Kärleken mäter till 70,5 cm och har ätit upp sig till hela 8265g. Mammas lilla älskling!
Ella är alltid så glad och go. Hon älskar livet och är för det mesta nöjd med det mamma erbjuder. Ellas ögon ler alltid och när hon ser på mig med sin glädje sprider det en oförklarig lycka inom mig.
Lilla Ella är en glad liten skit, mammas lilla ♥

Underbara ungar!

Idag har godingarna Jannie och Victor varit här och fikat. Att det kunde vara så lätt att prata bort flera timmar viste jag inte innna Ella kom. Vilken mysig dag vi har haft och barnen är ju bara sååååå goa.
Allt mellan himel och jord diskuterades och barnen var givetvis tvugna att stå ut med vårt pussande och gullande. Roligast verkade de ändå ha på filten utan oss tjötiga morsor.. ♥
Tack för idag fina ni!

Ge mig hunden..

Världens coolaste victor!


Mammaland!

Idag har vi haft besök. Ella startade med massa pipi och gnäll, inget verkar duga åt damen för tillfället. Inte ens gåstolen. Då är det illa. Men en powernap senare var lilla damen fit för fight att leka med sötaste Ella och Thea. Morsorna det vill säga jag malin och sarah drack massa kaffe, käkade god lunch och hade en super trevlig dag med våra fina goa glada ungar. Ljuva mamma liv som vi brukar säga.

Malin försöker lära Ella att krypa, det går inget vidare alls faktiskt.. Latmask!

Tack för idag tjejer!


En helg senare

Helgen har verkligen varit super. Jag och Ella bjöd hem moster, gudmor Jenny och Therese på middag i lördags medans Henke var ute med grabbarna. Det blev en super lyckad tjej kväll med massa skratt, rött vin och god mat i form av tapas.

Jag bjuder på lite bilder från de senaste dagarna.


Ella visar upp sin vighet.


I lördags åt vi lunch hos familjen Kahnberg. Lilla Theo älskar sin mammas mat som ni ser.

Ella älskar sin majskrok å hon ser lika rolig ut varje gång hon äter dom.



Ella busar med Madde

Ella och Teho busar och kramas lite


Sedan var som sagt tjejerna på besök, gissa om Ella var glad för att ha dom här!


Ella och fina gudmor



Bus med bästa moster



Leker med Therese


Mammas älskling!

En form av Tapas coming up

Idag har vi tagit det lungt hemma. Frida och Ludvig kom på en kaffe i morse. Ella blir alltid lika glad när stora killen kommer på besök.
Ska vi läsa bok?

Jaaaaaaaa

Världens sötaste Ludvig som precis lärt sig gå!

7 månaders present


Idag blir lilla trollet hela 7 månader. Det firade vi med nya klänningar från RL och Gant. (de gör sig inte så bra på bild) Riktigt vår godis som lilla prinsessan kommer bli så fin i.

Idag har dagen rusat förbi, massa roligheter och lite tid i tvättstugan. Dammsugaren har varit framme ett varv och jag håller på med massa roligheter som jag kan berätta om senare.
Kvällen har varit lugn med god mat, lets dance och syster är här för natten. En perfekt fredag precis som jag vill ha den helt enkelt.

En lyckad dag

Jävla snökaos rent ut sagt.
Jag har kört sönder bilen idag.. nu får det vara nog. Ingen mer snö tack. MEN trots lite trasig bil (inget allvarligt,men ändå) Så har dagen varit mer än lyckad. Vi hade en lugn och skön morgon jag och lilla damen. Strax före lunch hämtade vi upp moster och åkte in till göteborg. Där startade vi med en räkmacka och sedan in på NK för lite shopping.

Hemma i Kungsbacka igen mötte vi upp mamma/mormor och tog en vända även där, prinsessan blev ett par jeans rikare och moster hittade jätte fina stövlar.
Nu håller vi på med middag här hemma. Lillan sussar gott för kvällen och vi har haft en sådan där dag i mammalnad som jag bara älskar.







Godmorgon snöiga torsdag


Gåstolen och Ella är verkligen bästa kompisar. Hon får "springa" av sig och klämma och känna på alla hemmets delar. Jag undrar vad vi ska ta oss till när inte stolen är rolig längre.. men då går nog lilla damen. För krypa verkar inte alls vara hennes grej. Hon är på tok för lat för det. Så tackar vet jag gåstolen.. den har varit guld värd för oss från dag 1.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och börja fixa mig för dagens shopping tur med ellas moster moster.
Hoppas du får en bra dag.


trixar igen..

fix, trix och lite till.. i kväll/natt har vi grejat till det här inne jag och Malin
Så vad tycker ni?? Jag gillar verkligen det här stilrena.. Mer min grej!

Tack sötste Malin för all hjälp!



Dagen

Vi har verkligen haft en super mysig dag jag och lilla trollet. Vi har sovit 2 (!!) middagar tillsammans och busat massor. Ella är fortfarande inte riktigt frisk så lite gnälligt har det varit mellan varven också. Jag gillar hemmadagar.. ibland, men det är oftast mysigt den första halvan men sedan är både jag och Ella uttråkade. Nä, de bästa dagarna med min lilla prinsesa är de med en lugn och skön morgon med mycket bus och mys och sedan packa väskan och bege sig ut på äventyr, Shopping, bebis date, fika, middagar ja allt..
Man vill ju inte riskera att tvätta och städa ihjäl sig här hemma..
Hur ser era favorit dagar ut?


I morgon är Henke ledig, han ska fortsätta i det sista sovrummet där uppe som ska vara kontor och gäst rum just nu. Jag och Ella ska åka med moster på en liten shopping tur, nu är det trolelts tur igen.

Onsdag

God morgon ljuva mammaliv!
Idag vaknade Ella lite tidigare än vanligt, så nu ligger vi i soffan och myser. Hon har precis hällt i sig sin välling och snart lär energin komma tillbaka och gå stoeln är roligast på jorden igen.
Det TOK snöar idag. Det har kommit jätte mycket snö de två sista dagarna och det verkar inte finnas något slut på allt snöande. Tur att vi är "lediga" jag och Ella och kan göra precis som vi vill. Idag lutar det åt pyjamas, mysig middagslur tillsammmans, tvättning och annat inne mys.




Mammas tur!

Jippieee.... idag kom jag minsann hem med hela 3 saker till mig själv. Inte illa jobbat va?

Tunika från Lise Sandahl och kofta från Ester Elenora

Top frpn Lise Sandahl
Svårt att se hur det svarta tröjorna ser ut, jag vet.. men fin blir jag!

Ella busra i en av alla affärer vi plöjde!

Nytt i den lilla garderoben



I morogn ska vi ge oss ut en sväng för att försöka hitta något till mig, jag har nästan gett upp hoppet... men i morgon blir det som sagt dags igen. Håll tummarna för mig, mamman behöver verkligen något nytt!

Nu ska vi kolla film och mysa i soffan
Hoppas ni har haft en bra dag.

Ella säljer!!


Kjol från Hm strl 62,  80:-

Blommiga "capri" byxor från mexx strl 62, 80:-
Slitna stuprörsjenas från Hm strrl 62, 50:-

Shorts från mexx båda är strl 68, 60:-/st

Randig tröja från POP strl 68, 100:-
Svart tröja från POP strl 68, 60:-

Bodysuit från nameit med korta ben i strl 68, 70:-
Hood från Lindex strl 62, 70:-

Kofta från Zara i strl 68, 80:-
T-shirt från Zara med puff ärm och blommiga knappar i strl 74, 40:-

2 mumin tunikor i strl 68, köpta på Ullared. Båda två för 60:-

Hood från Molo strl 62, (stor storlek) 200:-
Kofta från Hm strl 62:- 60:-

Hood från Replay strl 68, 200:-

Byxa från geggamoja strl 50-50 (jätte stor storlek) 100:-
Byxa från POP strl 62, 90:-

Är du intresseread av kläder.
Kontakta mig på [email protected]
(frakt ingår i priset)

Måndag och nya tag

Måndag igen. Som jag älskar måndagar. En ny vecka fram för oss med massa roligheter och en ny dag att ta tag i allt jag "måste" göra.
Idag kör vi en hemmadag med en promenad. Ella är fortfarande inte frisk efter en sjukt långdragen hosta med snorig näsa och roslligt bröst. Det går upp och ner mest hela tiden men hon tycks aldrig bli riktigt frisk från bakterierna. Så lillan ska få mysa med sin mamma hela dagen, oj så glad hon ska bli.

För övrigt har jag massa små projekt i hemmet som jag borde ta tag i, det är just det där att komma igång som kan vara lite segt för mig. Jag måste rensa, fixa och få lite ordning i vårt stora förråd här nere. Det finns allt från nappflaskor, barnkläder, mina skor till sprit och kastruller där inne. Ingen ordning alls med andra ord. Köket är upp och ner vänt och mina kläder är en enda röra. Jag skyller på att jag fortfearnader inte skaffat garderober (6 månader senare)
Så hej  2011 och massa projekt. Nu kör vi!




Ella busar med Mormor på  nyårsafton.
Grodan från Libero är verkligen favvo leksaken.

Tävling


Vi tävlar om nappar hos Hanna och Ellen i sammarbete med namnnappen. Klicka här och tävla du med.

klippt och klart


Före syster har satt sina magiska fingrar i håret.

Ser ni att det är brunare i mitten av håret? Det är under graviditeten. Konstigt det där med hormoner...

Klippt och klart. Jag är jätte nöjd, krulligt busigt och blont!

Nyårsmiddag

Vi hade en jätte tervlig middag med våra goda vänner. Henke stod i köket och det serverades kantarell toaste till förrätt, kalkon med saffran och hunungssås, blommkol, brocoli och potatis till varmrätt. Efteräten stod Sara för, det blev panacotta med hallon. Underbart god. Ja vi var mätta efter massa god mat.

Jag bjuder på ett bildregn.

Melker och Ella körde krock tävling i sina "bilar"
Ella ahr jenas från Zara och tunika från RL.


Världens finaste Rrza coh Jenny

Kalkon coming up!

Lilla jag i klänning från Hm


Mor och dotter


Melker och Ella busar innan läggning



Busar med Gudmor

Myser hos Gudfar



RSS 2.0