sporty




Min nöjda glada goa gröt bebis!

Dagen

Idag har vi gjort Kungsmässan. Det tar verkligen hela dagen, äta, bajsa, sova, shoppa, äta, bajsa, sova, fika, så är klockan 3. Inte klokt.. men jag har i varje fall fått fixat en overall, fleecetröja, tights, kofta och lite annat tjafs till lilla damen som växer så det knakar. Hon har verkligen blivit tok lång, alla jeansen är liksom på trekvarten, dock hittade jag inte några jeans.. Men nu ska vi nog klara kylan ett tag framöver.. för fy fan va kallt här är. Inte alls min grej, å utan bil och allt. Jag ser ut som en påpälsad michelin när jag är ute och spatserar med vagnen..

Från Hm Kappahl och Lindex!




Nya Brio


Denna gröna fina racervagn ska trollet få i julklapp!
Se upp i backen..

Nu sitter Ella mer och mer hela tiden. Hon är jätte duktig. Tippar fortfarande till höger efter en kort stund, men nu börjar hpn få kläm på det och tycker de är så mycket roligare än att ligga på golvet. Gåstolen är dock fortfarande en favorit här hemma. Därför känns denna vagn som en bra klapp!

Måndag och en helg senare

Denna helgen har verkligen gått i rasande fort tempo. Vi har haft saker inplanerade hela tiden. Efter att jag lugnade ner mig lite i fredags njöt vi av god middag och många skratt hemma bos Reza och Jenny. Ella hade det jätte bra hos mormor och morfar och jag kunde slappna av vid 8 tiden när lilla damen somnat.

Lördagen bestod av handling, matlagning och gäster hemma som stannade för natten. En mycket lyckad kväll och två ungar som skötte sig exemplariskt. Ella var lite mer mammig än vanligt, men det är ju inte så konstigt när vi var i fårn varann en hel natt.

Igår packade vi in oss för en dag på Liseberg. Kallt, snöigt och super fin 1:a advent var det. Här hemma är jul kännslan på top och idag har vi en mys dag jag och lilla prinsesssan. Udnerbart. Jag har till och med hunnit sitta ner lite i soffan denna helgen.. Tre kronor är ett vältittat programm (hahah, kommer ni ihåg? mälarbocken? haaha)


I korgen kan man hitta söt bebis..


Dukar för middag hemma med goda vänner!



Jag går sönder

Nu har jag precis kommit hem efter att ha lämnat Ella hos mormor och morfar. Jag grät hela bilresan hem.. fy fan va jag har ont i hjärtat nu. Jag trodde inte jag skulle vara såhär löjlig. Detta är skit jobbigt.

Ella kommer ha det jätte bra. Nu ska jag bara försöka njuta av en kväll med mannen och underbara vänner.


Ingen Vanlig Fredag

Idag är det ingen vanlig dag.. Det är Jennys födelsedag. Hurra Hurra Hurra! Det firar vi med middag och pakt. Ella ska vara hos mormor och morfar över natten. Jag är inte ett dugg orolig, Ella kommer ha det undebrart bra. Men jag själv vet inte hur jag ska överleva natten utan mitt hjärta. Som jag kommer sakna att ha hennes nuffsande hos mig i morogn bitti. Jag får väll be mannen ställa upp på lite romantik!

Så just nu förbereder jag väska, säng, gåstol och lite allt möjligt som ska med till mormor/morfar. Inte lite grejer damen har i bagaget.

Hoppas ni får en alldeles underbar fredag mina vänner!

Var är Ella?

Tittut!!


Nytt till rummet


Häromveckan köpte jag nya påslakan och en prydnadskudde till Ella från Lexington. Det blev så fint i nya rummet.
Bilderna är från när Ella tar sin förmiddags lur idag.

Nu ska vi äta lunch sedan gå en promenad till Kungsmässan, Ella måste ha den här koftan!
Hoppas ni har en bra Torsdag

Så var det jul igen


Pass är fixat, Ella har fått lite nytt till garderoben och ljus är inhandlade.
Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat med att sätta upp ljusstakar och bygga vår egen lilla ljusstake. 

Det kommer bli många mysiga kvällar i lilla röda huset i vinter.


Min tur

Igår var vi och fixade pass till Ella. Det var super enkelt, både jag och Henke åkte dit eftersom båda är vårdnadshavare. På plats fick vi fylla i en blankett, det behövdes inga vittnen. Vi visade upp våra ID och Ella fick sitta i en Ikea stol och stirra in i skärmen. Hon skötte sig exemplariskt och får nu drass med detta pass i 5 år.

Väl hemma kom Henke på att vi kanske ska kolla våra pass också. Jag hade visst ett med mitt gamla efternamn, ej giltligt med andra ord. Så nu är det min tur att stirra in i skärmen. Efter det åker vi vidare till Kungsmässan för att åter igen spana på bodys till Ella och ett par riktigt varma vantar.

Hoppas ni får en bra dag.

Sötfia!



Att växa och upptäcka världen

Häromdagen slog jag upp alla mammors bibel igen och alla bitar föll på plats. Förra veckan var Ella ett "monster", jag knnde inte alls igen min goa glada lilla bebis. Hon var arg, sur, hårdhänt, ledsen, tröstlös, klängig och allt där till. Speciellt märkte jag förändring vid läggning. Hon skrek som en tok innan varje lägg pass. Varje sig det var vid nattning eller för att sova middag. Det var en jätte omställning för mig. Ella har alltid somnat i sin säng när klockan är runt 20.00 men nu har jag fått vagga till söms. Hon har varit lite apatisk i blicken vissa stunder, lixom studerat mig och allt runt om. Givetvis är det så att damen är i en ny "period" och behöver mamma och pappa lite mer.

Nu har det dock vänt och lilla damen är tillbaka gladae än någonsin!
Läser ni den gyllene boken när era barn "byts ut"?


Pappas gröt bebis!




mmm... gröt är så gott pappa!

Dagen!

Babyrytmik, fika och en ur dålig shopping beskriver dagen bra. Jag gick till Lindex för att leta bodys som ni tipsade om.. För att finna att allt var slut i Ellas storlek, den varianten jag gillade mest hade de inte hemma i vitt och ja, allt gick fel. Så nu blir det att klicka hem på nätet.. jag har i varje fall bestämt vilka jag villa ha. Tack för alla tips!

Nu i kväll har jag tränat och planerat veckan. Mycket som måste fixas just nu. Så det får bli ett par hemma dagar med samtal och en del måste göra ärenden. Någon som vet hur man fixar pass till de små?




Mammas älskade lilla troll!

Bas-Body


Hm


Lindex

Zara

Geggamoja

Imorgon ska vi på Babyrytmik. Fika och lite shopping där efter är planerat.
Ella behöver nya bas bodys att ha under nu när det är lite kallt. Enfärgade Svarta, vita, röda och rosa letar jag efter..
Vi har provat HM`s och dom är helt ok. Men nu är 62 för kort i ärmen, vilka ska jag prova nu? Var handlar ni era?


Helgen

Gårdagens julbord plus fem kamp på Lisebreg var jätte trevlig. Jag var trött och tog det lilla lugna, var hemma vid halv 12 och stupade i säng strax där efter. Tack för en trevlig kväll JC

Idag har vi varit på Ikea med Sara och Melker medans pappaorna var på mässa i stan. En mysig söndag avslutade en lugn och trevlig helg.

Jag glömde kameran hemma till Lisebergs besöket. Så mobilen fick duga.
Det är verkligen vackert med alla lampor som pryder hela Liseberg

Ingen är för stor för kaninbus

Mitt lag vann 5 kampen.. Inte alls stolt.. inte alls!

På hemväg var jag och Jannie tvugna att leka lite med bockarna bruse...

Hoppas ni har haft en bra helg.

Hej mitt vinterland...

Idag vaknar vi upp till ett snötäckt Kungsbacka. Ska bli kul att ge sig ut och testa vagnen, hoppas hoppas den går smidigt i snön.
Ikväll är det julbord med JC. Vi ska till Lisseberg för 5 kamp och mat. Just nu är jag inte alls sugen, kallt och Ella är ju inte på top så det hade varit skönt att få vara hemma med henne. Men hon har ju faktiskt en pappa. Så det kommer säkert bli en toppen kväll.

Dagen ska jag lägga på att försöka pyssla lite här hemma.
När jag klev upp i morse fick jag faktiskt lite julkännsla (den brukar inte infinna sig hos mig någon gång under julen, jobbar ju normalt som mest då) så fram med ljus och vintern är välkommen. Här ska det stökas ordentligt!



Hoppas ni får en mysig lördag.

Fredag

Idag vaknade jag efter ca 4 timmars sömn med ett för tungt huvud. Kvällen blev som alltid med Jenny.. spontan och sjukt kul. Vi startade med sushi, vin och massa skitsnack. Vi slutade hemma hos oss med natt macka vid si sådär 1 snåret. Det var helt klart värt morgonens huvudvärk och nattens få sovtimmar. Tack för en trevlig kväll hjärtat.

Behöver jag säga att sushin var suuuper god?



Mycket vin och en öl senare på stan!

Efter en dusch och ganska slö morgon packade jag ner Ella i vagnen för en uppfriskande promenad. En lunch på stan intogs med Jenny Sofia och Theo.
Nu är idol på i bakgrunden och vi slapapr och njuter av fredagskvällen..

Sötaste lilla Theo visar hur en majskrok ska intas!

Ella surade hela vägen hem i vagnen..

Nappen och fossingarna är roligast just nu!

Dsgens promenad och fika!


Sandra, mamma till lilla Edith och Sigrid

Sigrid har banan fika!

Sigrid och Ella busar på cafet.

Nu är det verkligen höst, Eller när heter det vinter?

Världens sötaste lilla Edith!

Nu ska jag fixa mig lite inför kvällen. Jag och Jenny ska ha egentid med sushi och vin. Det kallar jag vardags lyx! Ella ska vara hemma med pappa och sin gudfar Reza.
Gissa om hon kommer bli bortskämd!



Torsdag





Ella springer runt i sin stol och gör så söta ljud.
Hon har verkligen vaknat på rätt sida idag, jag också efter en bra natt med många sov timmar.
Dagen har massa roligt att erbjuda. Först ska vi ta på oss vinter kläderna och gå en långpromenad i kylan.

Hopas ni får en bra dag!

Dagens Ikea besök och fika

Min bil är såld, så i väntan på en ny får man göra vad man kan för att aktivera sig. Så idag tog jag och Ella tåget till Kållered för att möta upp Malin och Ella vid Ikea. Billig lunch, spaning, kaffe och en massa garv blev det. En bra dag i mammavärlden med andra ord.

Mitt första busskort sdan jag gick i skolan.



Maten är på G

Mer mamma mer..

Nöden har ingen lag!

tvilling mamma nästa?

Tack för idag sötisar!

Ikea och bebis date

(angående rubriken, är barnen för stora för att kallas bebisar?)

Idag är det dags för ett Ikea besök och fika med Malin och Ella.
Hoppas ni får en bra dag vänner.

Rusar runt som en tok här hemma i favvo stolen.

Vad tycker ni om min nya design?

Tack för hjälpen malin jag är super nöjd!

Gårdagens promenad


Igår tog vi en promenad med Sandra och lilla Edith. Edith sköötte sig exemplariskt och sov hela promenaden.



Ella var samanbiten i vagnen

Nöden har ingen lag. En hungrig och övertrött sur tjej fick äta själv i vagnen på vägen hem!

Mammas lilla Hamster


Hon gnager och gnager.. kan det vara en liten tand förkylning tro??

Tack Farmor!


När vi var och shoppade med Malin och Ella fick våra små tjejer var sin Rolling Stones klänning.
Ella har sin farmor att tacka för sin!
Vist är den cool?!

Tisdag och Snor..

Här snoras det på. Ella har sovit på mitt bröst större delen av natten. Jätte mysigt för henne men mina sov timmar är få räknade. Stackars lilla Ella, klart det är svårt att sova med en nos som är tät. Nappen funkar bara vissa stunder, så det är ju såklart svårare för henne att komma till ro.

Men peppar peppar, humöret är det inget fel på än så länge och det ser ut att bli en fin dag. Vi ska ta en promenad senare med Sandra och Edith, annars är det bara att bli frisk som gäller.

Hoppas ni får en mysig dag



Lite nytt till den lilla garderoben



Julklänning


Denna lilla röda dröm ska lilla damen ha på sig i jul.
Lindex 129:-

Måndag

Dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Jag hatar när det blir så. Jag gör upp massa planer i huvudet och sedan så spräcks allt. Ella ville inte sova så det resulterade i en över trött och hängig unge. Allt har bara gått fel idag. Jag stod med tårnarna i ögonen och körde vagnen fram och tillbka efter att ha promenerat en runda och försökt få damen att sova. Det slutade med massa skrik i vår säng bredvid mig innan hon till slut gick i däck och vaknade upp förkyld och hängig. Stackars liten.. snorar som bara den.
Hittils har hon vaknat flera gånger under kvällen och varit orolig. Vi har sugit ut massa snor ur näsan med näs sugen (tack för den uppfinningen)

Nu håller jag tummarna för en bra natt och att lillan vaknar frisk och kry i morgon igen.

Nyvaken liten fis i skåne!

Alla pappors dag!

Nu har vi landat hemma efter några dagar på vift. Alltid skönt att komma hem, men vi har verkligen haft det toppen. Så skönt att slippa alla måste hemma för några dagar.

Nu i kväll har vi druckit kaffe med Ellas mormor, moster och morfar. Men dagen har ju såklart varit Henkes. Hans första fars dag idag. Världens bästa pappa för lilla Ella är han min man.

Pappa Henke fick en jätte fin mössa av Ella

Samuel gav sin pappa kallingar och strumpor

Vi lämnar Helsingborg och Ingelsträde bakom oss för ett besök hos Henkes farmor i Hässleholm

Ella busar med gammel farmor

Olycka på väg hem från Hässleholm, fy så mycket hemskt det händer i detta skit väder vi har nu.

Leker med moster och morfar.

Nu ska jag kolla ett avsnitt av "våra vänners liv" på svt play.
Hoppas ni har en mysig söndags kväll.

Lördagen

Livet i skåne är helt underbart. Vi har landat på ett hotell (fam rosengren/jönsson) och blir sååå uppvaktade med god mat och gott i glaset. I morse tog Pernilla Ella så jag fick sova två timmar mellan 7-9.. underbart lyxigt!

Idag har vi spenderat dagen i Helsingborg, strosat i butiker, ätit lång och god lunch och promenerat i det blåsiga vädret. En mycket bra dag med goda vänner.
Kvällen har varit lugn framför tv:n med "så mycket bättre" och mörk choklad. Lilla dockan sover sedan länge, hon har verkligen visat sig från sin bästa sida de här dagarna. Sovit gott och varit en go och glad tjej. Det tackar mamma för.



Promenad på stan..

Samuel tyckte Harrys bar västa restaurangen.. kritor och målarbok kom srverat.

Gott med cola och pommes

Fina Pernilla

En nyvaken gäspnade sötnos.



Hoppas ni har en mysig helg

Godmorgon skåneland

Igår landade vi i Helsingborg för date med Hanna, Ellen, Jannie och Emilia. Vi fikade bort många timmar innan det var dags för lite shopping. Vi hade en jätte mysig dag som avslutades med ett mysigt restaurang besök med god mat och många skratt.
Tack för en härlig dag tjejer. Ni är sååå goa!

Nu har jag och Ella vaknat hos våra kära vänner som vi ska spendera helgen oss.
Ikväll kör Henke ner från Kungsbacka och det bjuds på god mat. Detta kommer bli en riktigt bra helg.

Nu ska vi fixa oss för en tripp till Väla.
Hoppas ni får en super mysig fredag mina vänner!



Bilderna är snodda av Hanna och Jannie.. Min kamera låg givetvis i bilen..


ABC-tavlan


Många har frågat var ABC-tavlan kommer ifrån. Det är en god vän till familjen som handsyr det på beställning. Är ni intresserade av ett täcke så mejla mig för mer information på [email protected] Priset är 2000:-

Mamma bebis date

Idag har vi träffat söta Malin och Ella. Vi hade jätte trevligt på Kungsmässan med fika, bebisbus och shopping. Ellorna skötte sig strålande och var på sina bästa humör. Bäst gillade dom lek pausen.. fattar inte det, shoppa som är så kul.

Världens finaste Ellor!
Tack för idag goingar, nästa date blir på Allum!

Kvällen har jag spenderat på friskis&svettis och nu håller jag på för fullt här hemma och försöker packa ihop oss inför morgondagens tåg resa till Helsingborg.

dagen..

I dag skulle vi träffat Malin och Ella. Men eftersom västkusten drabbats av snökaos och halka så fick vi ställa in. Så vi hoppas hoppas att det blir av i morgon i stället. Då ska det shoppas!!
Så idag har vi haft en hemma dag i stället. Vi har bestämmt oss för att ge oss på det sista rummet där uppe också. Ingen tid att förlora. Så jag och Ella har packat ner i lådor, dammsugit, tvättat och allt annat som hör hemma sysslor till. Nu ska jag bara packa inför resan ner till skåneland på torsdag. Måste göras lite i kväll, morgon dagen är fullspäckad.


Det finns så mycket fint att titta på i nya rummet.

Hjälper mamma med dammsugningen

Nytt till rummet


Matta från Ikea 249:-
Jätte fin matta i lagom storlek för Ellas rum.  Super bra pris, bara att kladda och kräka bäst hon vill. Den blir det vid nästa Ikea besök.

Ellas rum



Alla väggar är vita, det enda som pryder dom är två  tavlor och de fina ABC lapp täcket.


Det ska såklart in bilder på Ellas bästa komoisar i "my friends" tavlan och en bild på ella i prinsess ramen.


Bilder på mig som liten bebis. De ska bytas ut till bilder på Ella så småningom.

Mammabubblan

Idag har vi haft ännu en härlig dag i mammabubblan.
Lång promenader, babyrytmik och fika med mammorna. Nu i kväll har jag varit iväg och tränat. Det är verkligen topen att vara igång. Nu visar sig resultat hela tiden. Lovely!!

Dagens bildregn!

Frida provar på att vara två barns mamma. Det ser hur proffisigt ut som helst.

Sara&Melker Isabelle&Milla


Busigaste lilla Ludvig

Två coola tok glada killar

Hela lilla Ligan



Världens sötaste lilla Ella

Nu ska jag umgås med min man. Ikväll blir det tidig sänggång. I morgon väntar en fullspäckad dag igen. Vi ska på shopping och fika date med Söta Malin och hennes goa lilla Ella. Det ska bli super mysigt.

(bilder på Ellas rum kommer i morogn bitti, har liksom inte hunnit idag)

Måndag morgon med frost och kyla

Natten har varit jätte bra. Ella somnade i sitt nya rum vid 20 och väckte mig med lite grymtande först 04.30. Proppen åkte i och damen somnade om till 05. Proppen igen och sedan vid 05.30 tog jag över henne till mig och så somnade vi om till 07.15, då var det dags för mat och massa bus i nya rummet.
Så ingen mat på HELA natten. Duktig tjej, så ska vi fortsätta.
Får era små sova en stund hos er på morgonen??


Nu ska vi iväg på babyrytmik.
En kall och solig promenad ner till stan.
Hoppas ni får en bra dag.

Vi ska köpa en saccosäck till trollet. Något tips på fina säckar?

Söndag

Idag har jag varit två barns mamm, promenerat en lååång runda och gjort klart Ellas rum. En mycket produktiv söndag med andra ord.
Vi kör ett bildregn..

Långpromenad i solen med Ella.

Jag och Ella passade Sigrid när Sandra och Jerker var på G hem från bb med nytillskottet Edith.

Världens sötaste lilla Edith. Ellas bästa kompis! Välommen hem hjärtat.

Ella kollar förvånat på lilla Edith.

Sandra och Sigrid

I morgon ska jag visa er lite bilder på Ells rum. Jag är verkligen jätte nöjd. Det blev till och med bättre än jag tänkt mig.
Nu sussar lilla hjärtat gott i sin säng i nya rummet. Håll tummarna för en bra natt.

Bildregn

Gårdagens galaj blev verkligen lyckat. Det var en överaskningsfest för Sara. Jag skojar inte när jag säger att det tog säkert 1 timma för henne att fatta att det var hennes fest, hennes paket och att vi var där för att fira henne. Det var jätte kul. Det blev tok sent, vi var hemma strax efter 02 i natt.. Men jag var minsann uppe med tuppen och stod på gympa gplvet kl 09.00 Inte dåligt va!!??
Resten av dagen har spenderats hemma hos familjen Kahnberg. Henke har grejat med deras badrum och jag har promenerat med Madde och Theo.
Jag bjuder på ett bildregn från helgen!


En överaskad Sara och hennes killar bredvid


Det bjöds på super god mat.

Framåt småtimmarna kom spriten fram. IOnga dåliga drinkar ställdes det till med. Jag körde och är ganska glad för det idag..hihihi

Promenad i höstsolen med Madde och Theo

Nu ska vi ställa till med tacos här hemma.
"så mycket bättre" är kvällens höjdpunkt. Kollar ni på det?

Friiidayyyyy im in love!!

Fredag igen och vi har precis kommit hem efter några timmar på stan. Jag har fixat lite ärenden och Ella har fått sova gott i vagnen i friska luften.
Nu ska jag sätta mig ner och ta det lite manjana innan det är dags att packa väskan inför kvällens festligheter. Sara och Niklas bjuder på middag. Ska bli jätte trevligt. Massa skit snack, god mat, ett glas vin och trevligt sällskap. Underbart med fredagar. Som alltid!

För er som bor i Kungsbacka eller kanske ska åka förbi så har jag ett hett tips. Ni kanske redan vet, men det har öppnat en barn affär på freeport med bland annat lipfish och geggamoja till bra priser. Wiiii.. shopping shopping!!

Idag gjorde jag stan i chinos, kavaj och slapp t-shirt!
Hoppas ni får en mysig fredag!

Bvc - Besök

Gårdagen rusade förbi i sin snabba takt precis som vanligt.
Jag och Ella var på Bvc för att ta den andra sprutan och väga och mäta.
Lillan är nu 65 cm lång och väger 7125g. Sprutan gick jätte bra. Hon pep till lite men efter lite kärlek från mamma var allt som vanligt. Dock var hon väldigt trött hela eftermiddagen, ögonen var röda och hon var allmänt hängig. Nästan lite apatisk. Men efter massa timmars sömn var det som bortblåst. Jätte skönt att slippa hög feber och annat!

En trött och utslagen Ella efter sprutan.

apps!

Till alla foto tokiga iPhones nördar måste jag tipsa om photo funia!
En gratis app som gör massa roligheter med dina bilder.

Kolla vad fin bild syster gjorde till mig på Ellison!
Tack söta syster.

Ella kutar mamman flåsar!

Idag var jag på mitt första friskis och svettis pass efter att  Ella kom. Det var sjukt jobbigt men jätte jätte skönt efteråt. Flåset hänger med OK, men kroppen är totalt slut. Knäna känns som vatten bollar och ja allt är så olikt det normala det kan bli.. men det är skönt att vara igång. Min och sötaste Saras nya grej för egentid är helt klart friskis!!

När jag kom hem hade Henrik och Ella gjort en överaskning till mig.
Kolla in vår söta unge!!


Idag har jag hunnit med att..


Hitta mitt lilla troll under köksbordet... Ingen går säker här hemma numera!

Busat med Ella!

Varit på Ica Maxi och handlat mat!

Skådat det underbara höst vädret. Regn och Hagel... Otroligt inspirerande väder måste jag säga!

Jag brukar inte skriva om kärlek!

Det är otroligt hur saker och ting förändras..
För ett år och en månad sedan exakt fick vi plus på graviditets stickan. Det var helt sjukt, jag grät och grät och grät. Lyckan var total. V hade kämpat länge och jag hade precis varit hos gynikologen för att prata om hur vidare vi skulle gå tillväga. Hon sa till oss att ge det tre månader till sedan skulle en utredning börja. Vid den punkten började jag antagligen att slappna av. För efter det kom som sagt pluset. De två strecken vi väntat på såååå länge.

Jag grät i flera dagar, den lyckan som jag kände då sitter i. Varje dag med mitt lilla troll är en stor och härlig lycka, Ibland när jag tittar på Ella gråter jag. När hon skrattar så hon kiknar eller när hon ligger hos mig och drar mig lite i näsan och tittar in i mina ögon med sina stora blå så gråter jag. Av just den lycka hon ger mig. Mitt älskade lilla troll. Att en så efterlängtad unge kan ge så mycket kärlek är fan inte klokt.
Jag älskar denna lilla varelse mer och mer för varje dag som går.

Min goa goa unge!

Hemmadag

Idag har vi bara haft en hemma dag jag och Ella. Vi sov middag tillsammans i 2 timmar. Inget jag brukar unna mig, men det var jätte skönt. Dammsugaren har åkt fram en vända och tvätten är vikt. Å vips så var kl 18 och mannen kom hem! Jag undrar hur dagarna kan gå så satans fort!

I morogn ska det promeneras, vi ska träffa moster en sväng och solen ska lysa. Om jag får bestämma i varje fall!

1 november

Godmorgon på er. Gud så konstigt det blir med klockan nu.. Allt är liksom lite upp och ner här hemma. Sedan att mamman är trött efter helgens bravader spelar väll också in lite.

Idag tror jag minsann vi kör en hemma dag, med en liten prommenad för frisk luft och middags lur för Ella. Jag ska inte säga för mycket, man vet aldrig vad dagen har att erbjuda! Kanske jätte mycket regn eller en kaffe någonstans. Det är ju måndag och allt. Jag gillar måndagar. Det känns som en bra början på något nytt varje vecka!

Ellas jul och Lucia kläder har kommit. Dessa hittade vi på Ellos.se.

RSS 2.0