tankar

Det dyker upp många konstiga tankar innan man ska stå brud.
Nu föll tanken på mig. Vad fan ska man ha på sig första dagen som fru Toft?? Eller vad ska man ha på sig sista dagen som fröken Skårbring?? jag vet, det låter helt sjukt. Men tanken slog mig!!

Nu dricker jag och nosen ett glas champange hemma. Tåget tar oss in till göteborg snart.
Såhär blev det i varje fall dagen före.





Det är nästan 30 grader. och solen strålar. Kan det bli bättre??

xoxo

bränna..

Jag va ju tvungen att få lite färg igår. Vit klänning och vit hy.. Inte OK.. Så jag och syster drog till havet en liten sväng. Sommaren är här.







Räksalladen på Naam är den bästa jag någonsin ätit..

xoxo

Dan före dan...

Nu är vi äntligen här. Som jag har längtat. Dagen före vår stora dag är äntligen här. Alla mina och Hnekes uppdrag är slutförda. Nu håller vår familj och några vänner på att fixa till det sisat i lokalen. Eller a dom har ju mycket att stå i idag. Men dom tycker det är roligt.

Daniel den sötnosen fixade så jag och henke ska åka in till heven 23 och äta räkmacka coh dricka bubbel. Det kan vi behöva. LIte egentid med varandra. Prata om allt utan bröllopet =) det har ju vart det enda som existerat de sisat månaderna.

Jag är såååå förväntansfull, det pirrar i magen, men jag kan inte säga att jag är nervös. Jag känner ett lugn. Lugnare än jag bruklar känna mig faktiskt. Lite bajsig och konstig i magen ska jag erkänna att jag är.. hahaha måste bajsa innan jag går in i klyrka.

På söndag kommer lite bilder upp.
Håll utkik. Då bloggar jag som Fru TOFT..




R.I.P Jackson


korven!!

Har ni dagar då ni känner er 5 kilo tyngre? Det har jag. Armarna känns breda, axlarna åker öpp till öronen och man ser bred och fyrkantig ut. Magen står rätt ut, det hjälper inte ens att bajsa. Den bara är där. Rakt ut i vädret. Ansiktet är runt och man ser inga spår av former vare sig vid kindbenen eller under hakan. Man känner sig helt enkelt förjävlig. Gråå och tråkig. En sån dag har jag idag. Det suger.

Bara inte denna dag med gravid (det ser faktiskt ut så, men nej jag e inte gravid) mage infinner sig på lördag.

Kan detta syndrom kallas stress kanske??
xoxo

nervös..

Det suger i magen nu.. jag börjar bli lite nojjig. Men jag känner mig ändå samlad.
Det är en konstig kännsla som det inte går att sätta fingret på. Jag är så förväntansfull. Vill ha lördag nu.. =)

Men idag är sista dagen innan semestern. Jippie.. dagen går långsamt och jag kan inte riktigt koncentrera mig på det jag håller på med. Men som sagt. Det är ju lite annat på G och jag har fixat det viktigaste i varje fall. Marcus tar över från nu. Han kommer att göra ett bra jobb med mina jens (hopps jag) =)

jaja ha ne bra dag i solen ni som är lediga. Det är riktigt varmt idag. Akta axlarna sanna.

tack för en trevlig kväll!!

















Min trevliga kväll med mina goa vänner. Tack för idag..
I morgon är det möte tidigt, jobb hela dagen och dans på kvällen.

nana gott

lunch val!!

Äter ni ute varje dag? Jag skulle aldrig göra det. Dels för jag tycker det är onödigt att lägga mina pengar på mat. Shoppar gärna skor istället. Och så tycker jag inte att det är gott. Ok sallad funkar oftast. Men har man två fik att välja på som vi har. Tröttnar man på maten riktigt fort. Inte nog med det, salladen i vårt hus kostar för fan 70 kr. INTE OK!

I varje fall.  Jag och carro på jobbet brukar köpa kyckling och avokado på coop när vi inte har mat. Om vi orkar gå till coop vill säga. Men jag va inte sugen på kyckling idag. Så nu har jag en ny maträtt jag ska äta sönder. (fortsätta äta tills jag tröttnar)

Rostbiff från charken. Typ 4 bitar. Och en färdig påse med ceasar sallad. Hur jävla gott osm helst. Det finns massa färdiga sallader i påse nu mera. Lite tragiskt, men jävligt praktiskt till lunch. Billigt blev det oxå. Inte ens 50 spänn. Nu kan jga ju unna mig ett par skor i morgon =)

dagens



Sporty spice på G till jobbet. Jeans shorts från replay.T-shirt från Diesel och skor från puma!
Hörs under dagen.

xoxo


spa time

Ögonbrynen är färgade och nopprade. Naglarna är nerfilade, inget världsproblem men.. dom växer som fan. Jag har haft ett litet hemma spa helt enkelt



Färgen sitter i. Man ser ut som ett monster, men resultatet blir bra



nerfilade och lackade naglar!



min pekfinger nagel gick av i torsdags när jag hetsade omkring. Jävla skit så nära in på bröllopet. Men va fan.. Jag kasnke sätter på en fejk till dagen. Har inte bestämmt än.

I morgon kväll ska jag boka in en soling. Sen är jag redo att bli fru =)

natti natti

just nu...






såhär ser det ut hos mig nu... Datorn e på och jag har massor att göra. Inte så mycket bröllop dock. Jag har satt henke i arbete. Jag därimot måste betala ut löner och skriva för NH. Men snart är det på sin plats. Då är det dags att noppra ögonbrynen ser jag. Dom ser ju ut som buskar. Lite färg hade nog inte skadat heller. Jag kanske ska ha lite ta hand om mig själv tid inna jag somnar. Bryn naglar mm.. jaja den som är vaken får se =) Mötet med prästen gick strålande i dag förresten..



Ett stort grattis till min duktiga lillasyster som tog körkort idag. Hade jag haft råd hade hon fått denna bilen av mig. Den klär henne. Busig och skit söt..


måndag - lunch

Nu har sommaren kommit till göteborg. Äntligen. Jag hoppas den är här för att stanna denna gånegn.
 Måndag idag igen. I kväll är det dags för möte med prästen. Vi ska väll gå igenom sermonin lite kort. Kolla vart vi ska stå och hur det kommer se ut. Det ska bli skönt. Så kan man lägga det bakom sig oxå. Chek.. som jag brukar säga. Det har dykt upp lite problem med bandet som ska spela.. Sågaren är sjuk. Det är även han som ska spela i kyrkan. !!!! Jippie. Men jag tror det ska gå och lösa. Lr vi måste lösa det!

jaja i vilket fall. allt rullar på här och snart är det semesterdags. Jag längtar verkligen.

puss

Söndag kväll/natt

Tiden rinner ifrån mig igen.. Vi skulle kolla film jag och Henke. Han föreslog knowing.. ja ja sa jag. Det skulle jag inte ha gjort, efter ca 15 minuter satte jag mig vid datorn med hörluraran på.. Jättte läskig! Så gillar ni läskigheter. Kolla in den. Nicolas Cage är i huvudrollen. Hans filmer brkar ju alltid vara sevärda.

Jaja i vilket fall. Nu sitter jag här strax efetr 12.. igen..jag ska skriva lite för NH nu. Sedan är det dags för sängen. Om 6 dagar gifter vi oss... hihi.



Beyonce i lurarana.. Hon e grym..

xoxo

Middag med trevligt sällskap

Igår ställde henke till med brak middag här hemma. Reza Jenny och Tobbe kom på besök. Vi kollade roliga youtube klipp och drack drinkar. Men vid 23 va jag tvungen att lämna för att gå ner på stan och fota. Det va lite halv dött, men jag fivk allt mina pices. Nu känner folk igen mig ifrån tidningen och vill vara med på bild. Ibland kan det bli lite jobbigt. Vissa är jävligt fulla och almänt otrevliga. Men dom flesta är glada och roliga. Det blev en trevlig sväng på stan!!



Igår blev det linne från Hm halsband från Jc jenas från Nudie och skor från din sko!



hahahah.. puss på er mina vänner

Long time..

Long time no see.. I´m back!!








Vår midsommar började på tjollholm slott. Det bjöds på dans runt stången, korv med bröd, spel och en lång prommenad. En riktigt trevlig början på dagen helt enkelt. För första året på riktigt länge hade jag midsommar krans. Jag fick den av pappa. Fina va? Vi slapp undan allt regn.. tur det, efter slottet bar det hem igen för att svira om till kvällens outfit.












Hemma hos Madde och Daniel hade vi en riktgit mysig kväll. God mat.. jag fullständigt älskar sill. I år klarade jag att ta en liten klunk snaps utan att spy. Duktig jag är =) Henke och daniel hade trevligt med cigarr och whisky.. Solen stålade.. en riktgit bra dag.. tacka söta




trötta ögon

nu e det så ögonen går i kors.. mötet gick bra idag. Allt känns på sin plats. Lite bitter var jag allt mellan varven. Men ingen planering utan lite svårigheter.

nu ska jag nog stänga igen mitt block för ikväll. Känner att jag har en del sömn att ta igen.
men först ett avsnitt the hills =) kanske två..



mina ögon säger natti.. lika trötta som strutsens =)

nattugglan

10 dagar kvar..
Nu börjar nedräkningen till the big day.

Hej alla.
Hur har ni det idag? Jag håller på ett brottas med kläderna nu de sista timmarna innan jag ska vara ledig i tre dar. ÅÅÅ så skönt det ska bli. Jag ska njuta av midsommar tillsammans med H och lite goda vänner. Det ska regna. Men det känns nästa bara bra. För efter regn kommer solsken. Vilket innebär att det kommer vara strålande väder den 27:e. haha det är det enda man tänker på nu.

I kväll blir sista mötet med alla inblandade vänliga själar som hjälper oss att få vår dag att bli så bra som möjligt. Vi ska träffas hemma hos min mamma och pappa och käka varma mackor och prata Bröllop. Det sak bli riktigt trevligt faktiskt.

Jag kommer väll somna vid 2 inatt igen. JAg fattar inte va det tagit åt mig. Jag kan inte sova på kvällarna. Pigg i ögonen men helt slut i kroppen. Det har blivit 5 timmars nätter två dagar i rad nu. INTE OK.. men jag är inte trött än i varje fall. jaja oj vad jag babblar. 



later.. från nattugglan =)
 

Just NU

jobba, dansa, träffa dig min speciella vän, äta, mejla, jobba för NH.. shit jag är en busy womman =)

Nu "the hills" snart kudden
I morgon ska jag brottas med mina jeans högar och sedan ha det sista mötet inför my big day. Shit om 11 dagar är jag fru.



men hummöret är på topp (bild från i lördags)

henkes kväll

















Det roliga är att jag inte ens bad dom göra såhär sandra.. Inte va jag minns i varje fall =)
jaja.. efter detta är det ganska svart.. haha kolla mina ögon på näst sista bilden.. mohahahah


Trött måndag

Gud va tråkig jag är som inte la upp bilder från helgen igår! Men jag orkade inte helt enkelt. Jag placerade mig själv i sängen för The hills maraton, ååå så skönt det va. Riktigt mysigt att inte behöva göra nått. Henke fyllde ju år igår, det firade vi ordetligt i lördags natt. Så igår blev det bara lite fika hemma med några vänner. Men det va skönt.

Dagen idag började med replay inköp. Det gick strålande, alltid svårt att välja. Men det ser bättre ut än på ett tag tycker jag. jaja. ikväll ska vi ha hem våra servitriser för genomgång av the big day!! Spännande. Efter det dör jag nog i sängen. Jätte trött idag. Men bilderna från helgen ligger i kameran. Dom kommer.. lovar =)

xoxo

lördag

Nu är tredje sesongen på G. jippie. Fan hur kan man bli såhär besatt av serier... Men det är skönt att bara ligga på soffan och slappa ibland!

Mina helger tycks inte bli som jag planerar.. Nosen är ute och flyger och jag vet inte vad jag håller på med. Men i kväll verkar det som det blir GBG. Shit, jag har inte varit där på jag vet inte hur länge. Det kommer säkert bli trevligt.

Men först ska vi äta lite här hemma och jag ska ner och plåta för NH.. som vanligt =) Men efter det blir det som sagt gbg.. gud va ska jag slänga på mig. Har ju faktiskt nya skor och ny top från nelly som jag inte visat.. det kasnke blir bra. jaj bild kommer sen.

xoxo

mys fredag med mig själv

Henke drog på AW med grabbarna.. jätte skönt =) jag har tryckt i mig en pizzza och ligger raklång på soffan och kollar the hills. En riktigt trevlig fredagskväll med andra ord. Det enda som fattas är fanta. Shit va törstig jag är efter pizzan. Orkar jag  åka till affären?



puss

regn regn regn

Vilket regn.. det tycks inte finnas någon hejd! Det verkligen vräker ner, rikttigt grått är det oxå. Men vi får tro att det är stormen före lugnet. För den 27:e blir det strålande sol =)

Idag är jag på riktigt mys hummör. Vill hem till min soffa och bara ligga raklång med täcke och en skål med godis och kola på en riktgit bra film. Låter inte det som en bra plan?! Jag har i och försig börjat kolla på the hills... jag vet att jag e typ massa år efter, men nu fanns tiden och lusten. Det kanske är dags att plöja andra sesongen ikväll.. well well. vi får se.

nee dags att gå tillbaka till jeans högarna.

tack!!!

Tack för en trevlig kväll mina söta kollegor. Nu ska jag nana. I morgon är det jag och marcus som ska sälja så det ryker =)





















Tack för oss.. =)

natti natti

stressad dag..

På väg igen efter en lång och stressad dag.
Nu är det after work med jobbet. En öl och sallad för min del. Tidig hemgång idag. Jag är mega trött. Dagen satte sina spår.

Klänningen är provad. Äntligen sitter den som ett smäck! Lycklig..
om två veckor säger vi JA. hihi. Blicken framåt mot trevliga äventyr är det som gäller nu.

puss så länge..

Grattis Karl






Tack för en trevlig student mottagning fam Rasmussen..

Nu ska jag lägga mig och läsa. Har fått mer smak. Nu ska jag ge mig på "mitt liv som bert"

natti natti

dagens




baj baj..

student dags... igen..

Fy vilket väder kusin karl fick på sin student dag. Stackarn. Men vi ska allt se till så att det blir riktigt roligt ändå.
Jag kom precis hem från jobbet. Hann med några timmar innan dat är dags för nästa fest som sagt. Så nu ska jag rota fram något fint att ha på mig. Jävla regn. Bätter med sol och klänning.


Lyckad student skiva










Tack för ikväll familjen Hernmark/Larsson. Fantastiskt lyckat.
Grattis lilla prinsen på din stora dag. Vi är stolta övder dig!!

natti natti..

snabb leverans på nelly!!

Jippie.. mina skor har kommit. Dom kommer att bli skit bra idag till vitt fodral och jeans jacka. Eller vad tror ni?





hela outfiten kommer sen.


god morgon alla

Det ser ut att bli strålande väder idag för alla studenter, tur det! Det är ju så mycket lättare med kläder när solen lyser. Jag hoppas mina skor jag beställt från nelly har kommit. Det får nog bli dom och ett litet fodral idag. Klockan tolv sticker vi från kungsbacka in mot stora staden. Men innan dess ska här tvättas och städas.

Å i bakrunden pratar dom om vädret. Regn regn regn.. jaja efter regn kommer solsken =)

Ne. dags att ta tag i dagen.

later..

090608

Måndag igen.. ny vecka nya möjligheter =)
Listan över to do e fan full, men jag hänger i, snart är det dags att säga jag... Shit det måste jag ju oxå öva på. jaaa,JA, ja, hur fan säger man ja??
Det sista ska trollas ihop nu. H fyller år på söndag. Ska jag vara så redig att jag bakar en tårta kanske? H älskar jordubbstårta. JAg kanske ska baka en för hans skull. Det kan bli min present =)  I brist på pengar.

Ikvälls ka vi ta upp dansen igen efter lite upphåll. Hur fan ska detta gå, vad har vi gett oss in på? jaja..  Huvudsaken är att vi har skoj. Å det har vi minsann.

Ne.. tjänsten kallar. "ja,ja,jaa,JAAA, åååå hur gör man"



090607

Nu har jag fått hem min man. Sååå skönt.. han är mörbultad i varje del av kroppen. Stackars älskling.

Nu kollar vi på sagna om ringen, det blir nog att plöja hela triologin i kväll.
Jag e trött. Det har varit en skön helg, medn som vanligt så går det ur fort.

Veckan som kommer är verkligen fullsmockad med saker att pyssla med.
Imorgon blir det dans efter jobbet.

Jiippee..

Kvällens!!

Gooooo rocky!!!



Rocky style med linne från JC och svarta jenas från replay..  en riktigt soft och skön kväll..
Observera den "lilla" tv kartongen i bakrunden =)
natti nati..

Min fina vän

TACK







tack söt.. den kom till användning idag =) mami och jag delade.. lite dragen nu efter en kväll på stan. Saknar dig. ses sanrt love..

go henke style!!






min söta karl.. såhär såg han ut i natt när han kom hem. hahaha, fan va jag skratta



Jag ville oxå ha hatt.. =)

Nu är mamma hos mig, vi dricker lite cider på balkongen. Snart ska vi ner på stan och äta mat och kolla på fotboll
Hoppas er lördag blir strålande.

LOVE, LIN

090506

Nu sitter jag på jobbet.
Tonfisk keso majs och lök blev lunchen idag. Gott!

Jag fick hem min man igår. Helt blåslagen. Stackars min älskling. Strippan har daskat han så hårt med ett skärp på rumpan att han hade stora bölder. Han fick mycket kärlek i natt när han kom hem kan jag lova.

Nu är han på väg i bil upp till en stuga någon stans tillammans med alla killar. Dom ska grilla dricka öl och bara ha det gott. Det känns betydligt mycket tryggare. Men jag saknar honom.

Jo just det. Jag tog en bild på grisen i natt. Den kommmer lite senare =)

later..

stackars nosen..

Nej det är inte sant.

vad jag fått höra... observera att jag fcik en minut på mig att prata med h vid 8 snåret..
han har fått

- vaxa bröst och armhålor
- sjunga in en sång till mig, killarna ringde mig så jag fick lyssan. Det enda jag hörde var skrik!! Henke HATAR att sjunga!
- boxas med en proffs boxare, enligt rykten har min man blåmärken på hela magen!!
- han har blivit uppdragen på strippcenen av heta gogodansare!!
- han har fått gå runt på stan, utklädd till bög (på deras vi) och fråga om någon vill rida på hans rygg för 5 kronor!!

mer vet jag inte, men det känns som om det räcker. Men det verkar som dom haft en bra kväll tillsamans mina killar. Det gillar jag.



detta är inte H. men jag gissar att det såg ut typ såhär, stackars älskling!

Stulen

Dom har tagit min blivande man för svensexa... HJJÄÄÄLLPP.. jag e tok nervös här på jobbet. Det är de enda jag kan tänka på. Stackars älskling. Hoppas verkligen dom är rädda om honom. Annars får dom med mig att göra =)



Detta var en av många saker jag fick göra på min möhippa. Hoppas du får lika kul som jag hade älskling!

090605



Det va länge sedan jag visade mitt vimmel. Måste ju skryta lite =)


caroline + nosen





När jag va i Turkiet för två år sedan med mormor och släk. Messade jag hem denna bild som jag gjorde i sanden till min älskling. Söt jag e va??

ny leksak

Efter världs bästa köttbullar.. av min man såklart var det jerker som fick leka diskplockare..



Idag har den kommit. Henkes nya kärlek. Han är så nöjd och glad, han pillar och skruvar hela tiden. Jag har ingen aning om va det är för tv. Men det står samsung på och den är eeennnnooooorrmmmmm.. välldigt tunn oxå. Tydligen viktigt.



spotifi.. ett måste i vårt hem. Notera att han inte har tagit ner den gammla tvn än.. jag undrar när det blir gjort!



vi hade kunnat betala vår bröllops resa för denna tvn.. men alla är vi olika. Klart han ska ha en ny tv!!!! Jä*la karl =)


mina nya klackar!!

Jag har länge suktat efter några fina färgade skor.

Men jag har inte riktigt kunna bestämma mig för vilka jag ska ha. Så efter att ha jobbat häcken av mig både på JC ovh NH unnade jag mig ett par nya klackar idag. Det va jag värd!!! =)




Det blir i dfenna serisa färg och på bilden nedan ser nu hur den ser ut. Fina va!!


Nu får det räcka med svarta skor. Det är jud et enda man har. Förytom conversen då.

Nej, dags att ta tag i hemmet efter en dag av läsning. MAn kanske borde äta något också!!!
Var är henke med maten?

sofftid

God morgon vänner

Jag strosar runt gär hemma i morgonrock och tofflor och vill inte riktigt starta dagen. JAg är trött. Så jag ska unna mig lite tid på soffan med en bok. Vila lite helt enklet.

Om en stund sätter dagen igång med städning tvättning ovh lite ärenden.

Men tills dess ska jag snarka lite =)

trött lin

Bröllopas planering pågår. Jag e sååå sjukt trött bara. Jag längtar efter min säng, min bok och john blund. Men snart ger jag upp planeringen och deckar för natten.

tack å hej

choklads frossa

Tack Anna. Ängel. Just när jag och Carro höll på att tappa det här på jobbet så kom Anna med choklad och bubbel vatten. Det va precis vad vi behövde.

Nu är lunchen avslutad. Ägg och tonfisk idag. smal till bröllop!!! Men jag har kompenserat upp det hela med choklad som sagt =)

Hoppas ni har en bra dag.
(pönan, har du inte henkes nummer? I annat fall, skriv din mejladress i komentars fältet så mejlar jag dig mitt nummer, puss på dig!)  

Kaffe beroende

Kaffe ocg cigg är det jag lever poå nu. Ingen vila ingen ro. Men nu är det snart klart. Det blir verkligen fint. Nu skulle jag vilja lägga massa tid med carro på att bara styla och hänga om väggarna. Men det är annat som måste göras först. Prioritering!! Nästa vecka kommer lbi en riktigt pysselvecka på jobbet.

Snart är det fan semester. Helt otroligt va fort denna våren har gått. Jag fattar ingenting. Börjar man bli gammal då??


tack för en trevlig kväll

Nu är jag hemma igen efter en mycket trevlig och lugn kväll. Mycket skratt och roliga men sjuka historier. Johanna du e fan galen. haha. Det va skönt att få avsluta kvällen med en öl och lite mat. Nu måste jga nana, klockan ringer snart igen...


taxnos??



Jag på restaurang Ester. Kvällens blev.. inget smink med turkosa öron, kort kavaj (JC) linne (HM)och jeans shorts från michiko koshino (stavas det så???)



Jag fick en present av sandra iadg. Tack taxnosen. Du e för söt.
Innehållet får ni se på fredag!!

Jag försökte ta kort på det fina kortet som sandra skrev, men det funkade inte. Man såg ingenting. Men som sagt på fredag...

Nu blir det bok i sängen.


ner pån stan - mat och öl väntar!!

Min arbetsdag är slut. Äntligen. Målar penslarna ska sova några timmar. Stackarna dom får slita så hårt =)

Jag har skickat in vimmel bilder för denna veckan. Nu ska jag byta ut mina svettiga kläder fför att gå ner på stan och dricka en öl med sandra och johanna.

puss så länge..


kyckling gnagare

Ni skulle se mig nu. Jag sitter på kontoret likt fredd flinta och gnager på en kyckling klubba, helt hettsigt dessutom. Hungern tar ut sin rätt när man sliter.

Det är jag och fredd nu, vi e bästa vänner!!




visitkorts carro

Jag vill ge en stor eloge till alla målare ute i landet. Fan vilket slit jobb ni har. Men nu kan även jag skriva målare på mitt visitkort. Gud var ska min framgång sluta... hahaha..

Det rullar på här med målandet, men det är inte annat än att man känner sig helt slut i rutan. I kväll hoppas jag det blir en öl med sandra och hennes syster. Det skulle jag behöva.

Nu ska jag ut och pensla igen.
Tack hellen för en mysig kväll igår. Och tack för start hjälpen med placeringarna. Vi kom en bit igår. (YEEESS)

ha en bra dag vänner..

RSS 2.0