Valborg



Vår turné avslutade vi med en god lunch med Reza och Jenny. Vi har haft en helt underbar dag i solen. Vi har varit ute hela dagen och fått massa gjort.


Kvällen avslutade vi med en god middag för två. En perfekt Valborg helt enkelt.


Mammas lilla prinsessa


Henke har precis tagit ner sista delen av häcken, nu är det "bara" rötterna som ska grävas upp. Men det får en maskin ta. Jag och Ella har gått en promenad, ätit stenar, jord, sand och smakat på maskrosor. Mycket gott och smakrikt enligt damen.

Nu ska jag ta sista måtten på fönstren där uppe innan vi ger oss av på turné runt stan.
Hoppas ni får en fin dag i sommarvärmen.

Sommardagar


När det är sommar måste man grilla, vi har gjort det varje dag sedan sommaren kom. Idag blev det hamburgare. Givetvis alá Gi.. ölen är dock inte gi i know, men eftersom jag gått ner 10 kg och får på mig 3 av mina gamla jeans så är jag värd en öl då och då sommardagar som dessa.

Maten smakade lika gott som det ser ut.. en sommarfavorit helt klart.

Prickig och svullen


Ella när utslagen var ganska milda!
Ella fick nässelutslag, en allergisk reaktion för några dagar sedan. Vi vet inte vad det är hon reagerat på, hon har inte ätit något nytt. Men tydligen så kan det bli så här och man måste inte vara allergisk för det. Antagligen så är det den höga febern och det varma vädret som drabbat henne. Ja det låter krångligt, men det är absolut ingen fara med henne, efter en kortison spruta och nu penicillin så är hon tillbaka och sitt vanliga jag igen. Vi har haft några sömnlösa nätter, tydligen så kliar det till tusen. Men hon mår bra igen och utslagen har bleknat.

Kan vi få vara frisk till 2015 nu?

Som jag saknat er!


Hej på er godingar!
Hoppas ni har haft en bra påsk med massa mat och trevligt sällskap.
Vi har haft det toppen, förutom en sjuk liten Ella har vi haft det jätte bra. Jag har jobbat en del och varit i mammaland en del. Livet är allt bra underbart.

Idag startade vi morgonen tidigt hemma hos Sara och Melker. Sara bjöd som vanligt på god lunch, barnen lekte och stojade runt, ingen vila och ro längre inte. Men vad rolig varje dag är nu när det händer så mycket.

Nu är grillen tänd, ölen är upphälld.. jag och Henke har längtat efter denna fredag, bara lite tid tillsammans utan massa måsten. Huset är städat, Ella sover och fredagsmyset är igång. Vi njuter.

Hässleholm tur och retur

Tidigt i morse styrde vi bilen mot Hässleholm och Henkes farmor. Vi firade hennes 83 årsdag tillsammans med Henkes kusiner och Ellas farmor.

Bil resan gick strålande, lite trist sista 30 minuterna hem tycket Ella, jag kan inte annat än att hålla med henne. Åka bil är inte kul. Dagen har varit super varm, vilken sommarvärme vi blir bortskämda med. Hoppas verkligen att det håller i sig. Sommarn är helt klart min tid!

Påsk helgen har varit jätte lugn och skön, vi i lilla familjen har ägnat jätte mycket tid ihop. Vi har rensat trädgården, jag har planterat lite blommor (!!) och så har vi vilat en hel del. Välbehövligt och så mysigt. Ella har haft feber men inget annat så vi får hoppas att det är som bortblåst och den berömda 3 dagars febern kanske? eller tänder? eller ja.. det kan ju vara vad som helst. Som alltid med de små. Men hennes humör är ok, det är det viktigaste!


vi firar påsk!






Glad påsk!
Vi är hemma hos Ella mormor och morfar och firar påsk. Det ska strax dukas upp till mat, Ella sover som en stock och i morogn tar vi sovmorgon. Tack mormor.

Hoppas ni njuter av ledigheten kära läsare.
Stor kram på er


Glad påsk!


Älskade mammaland!


Naken fis med dagens shopping

Söta skor från johanssons 200:-
Idag är jag tillbaka i mammaland. Ella och jag har haft en jätte bra dag. Vi har hunnit med shopping och lunch i det underbara vår vädret med Anna. Vi har promenerat och handlat mat och nu i kväll efter lilla damen kastade in handuken, hon somnade med vällingen i mitt knä, jag kan på riktigt inte minnas när det hände sist. sååå mysigt att få pussa hennes goa kinder utan att hon rör en min.. nu i kväll har vi grillat lamm, vårt favvo kött på grillen här hemma för tillfället. Ett glas vin till maten och lite tvätt och plock senare är det nu dags att kasta upp benen och kolla på BB.

Gload påsk till er alla från oss!



Bra helt enkelt!

Det är verkligen sååå sjukt roligt att vara igång med jobbet. För er som inte tittat in tidigare kan jag berätta att jag börjat jobba 50%. Jag kan inte säga nog hur bra det är.
När jag väntade Ella och folk frågade hur länge jag skulle vara hemma trodde jag helt seriöst att jag skulle vara hemma med henne i ca 2 år. Men det var tydligen inte min grej att gå hemma 7 dagar i veckan så länge. Det har jag i och för sig inte gjort heller, i stort sett varje dag har vi hittat på olika roligheter jag och min prinsessa. Varje dag har varit helt underbar. Självklart har vissa dagar varit jobbiga, med sjuk liten tös, gnällig tös och trött mamma. Men varje dag minns jag som rolig och händelserik. Jag har många underbara vänner som fått barn i samma veva och vi har delat många roliga dagar tillsammans med barnen. Kvällarna och helgerna har vi spenderat hela lilla familjen tillsammans, givetvis med undantag, men vi har träffat mycket vänner, ätit goda middagar, promenerat, fixat hemma och bara varit med vår lilla docka.

Ja denna tid är helt oförglömlig och helt underbar. Men nu är jag som sagt redo för nästa steg. Att lämna Ella lite och vara bara jobbande Caroline. Detta medför ju som för säkert de flesta mammor lite ångest. Lämnar jag för tidigt, är jag med på allt som händer, kommer hon glömma bort mig.. ja frågorna är många och alltid utan svar. Men jag försöker alltid finnas för min lilla tjej och lyssna på henne och läsa av henne. Det är min skyldighet och jag tycker jag gör det bra.
Ella mår bra, jag mår bra och pappa Henrik mår bra. Det är summa sumarium. Att jag får vara hemma 50% och jobba 50% känns som rena lyxen just nu. Livet kunde inte varit bättre!

Mitt allt, mitt älskade hjärta!


Godmorogn Tisdag


En busig morgon pigg liten skrollan har vi här hemma. Under bordet ska man tydlig hänga nu för tiden. Mycket mat rester att hitta där kanske.. hahah nä riktigt så illa är det inte.

Idag skiner solen igen och vi har vaknat på helt rätt sida.
Hopaps ni får lite fräknar på nosen idag.
kram från oss

Måndag

Idag kom Frida och sötaste Ludvig på frukost. Vi drack massa kaffe och tjatade bort några timmar innan det var dags för pappa Henrik att ta över i pappaland och jag åkte för några timmars jobb.

Vi har verkligen haft sommar värme idag. Hoppas nu detta håller i sig länge. Men påsken bådar ju gott. 20 grader och strålande sol är utlovat. Så det hoppas vi ju på.

Här hemma är middagen avklarad och jag ska bara slapp någon timma nu och sedan störta i säng.. tröttheten tar ut sin rätt nu!

Vad gör du lillan, ställ dig upp och gå nu för katten!


Bugaboo bee


ååå, jag vill ha.. jag vill verkligen ha. Här hemma är jag som en liten skit unge som tjatar och tjatar om fördelar med denna fina vagn. Henke tycker vår är så robust och bra (det är precis det jag hatar bland annat) Han tycker denna vagn är mer som en sommar sulky vagn och vist han har inte fel, men å andra sidan när vintern kommer är ju Ella stor och kommer sitta som en prinsessa i denna. Eller?

Ja övertalning pågår.. ska erkänna att jag tyckte vagnen var ful för ett tag sedan men efter att ha sett den live flera gånger under mässan och varit och klämt och känt på den så väcktes ett sjukligt ha begär i mig!

Någon som har vagnen som kan tipsa om för och nackdelar?

Sockersött från Hm

Måste spanas in genast!


Överallt och lite till




Ella river ner sina nya kläder som jag shoppade på mässan idag. Lundmyr hade oförskämt låga priser, tennisklänning, vit klänning, strumpebyxor, napp och baddräkt fick flytta in i den lilla garderoben.

Vi har en liten busunge här hemma. Hon är verkligen överallt och lite till nu för tiden. Allt ska pillas på, dras ner, plockas upp och ur. Det kättras på allt och kryps för fullt. Det märkas att vår lilla skrollan är frisk igen å det känns så underbart. Hon får riva och stoja hur mycket hon vill bara vi slipper alla sjukdomar. Idag har lilla damen stått själv i flera sekunder. Duktig liten trollunge!

Jag måste passa på att be om ursäkt för min dåliga respons till er. Tiden har inte räckt till sista veckan. Ni vet vilka ni är och ni vet att jag kikar in hos er varje dag.. All kärlek till er!

Fullt ös


Ja fullt ös har det verkligen varit idag. Kön till foto studion tog aldrig slut, alla barn är så fina när de "klättrar" upp för libero berget. Alla skötbord har varit fulla och vi har delat ut prover, rabattkuponger och pratat libero hela dagen lång. Så jäkla roligt jobb jag har. I love it!!

fotograferingen är gratis och mycket poppis

Folksamling

Inte en plätt ledig i libero montern

En liten klättrande sötnos

Några från Libero gänget

En hård men mycket rolig dag

Idag lämnade jag Henke och Ella hemma för en dag med jobb. Vi har byggt upp montern på svenska mässan inför baby&barn mässan som startar i morgon.

Det är mycket som ska klaffa och tungt är det, många blöjpaket, skyltar och vepor ska hängas och många skötbord ska byggas och fixas. Det är tummstock, vattenpass och en tro på sig själv som gäller å jäklar vad bra det blev. Vi har varit grymt duktiga idag. När jag landade hemma med ömma fötter och ett trött huvud serverade mannen grillat och en kall öl (inte gi ok, men en var jag värd)

Ella sussar gott sedan 19 precis som vanligt så nu ska jag samla krafter inför morgondagens mäss start.
För er som inte vann biljetter till baby&barn mässan genom bloggen har jag ett hett tips. Om ni har en iPhone4 så kan ni ladda ner en baby&barn app. Med den kan ni gå två och betala för 1.
Hoppas vi ses i helgen!

Favorti i repris

Idag har det regnat hela dagen lång, men det hindrade inte oss från en favorit i repris med våra godingar Malin och Ella. Vi startade dagen med ett Ikea besök. Malin fick shoppat loss lite till deras planer för hemmet medans jag och Ella bara strosade runt och väntade på maten.


Efter lunch drog vi oss vidare till Sara och Thea för kaffe och massa bus med ungarna. Där upptäckte jag även Ellas tredje tand. En stor är på väg uppe till höger. Mammas stora tjej med framtänder..

Tack för idag alla fina!


En lugn och mysig dag

Idag har vi haft en hemma dag med en liten avvikande promenad för en tupplur i friska luften. Mosti har varit här hela dagen och busat med lilla trollet som älskar sin moster såååå mycket. Jag stekte lite lunch alá gi, ägg och bacon, massa kaffe slank ner och jag tog mig en liten tupplur i soffan. Jag kan inte minnas när det hände sist. Det var välbehövligt.

Kvällen har jag ägnat med min man, vi har lite att ta igen efter alla dagar jag varit borta. Man behöver liksom prata ikapp sig lite ibland. Så nu åter går jag till soffan och fortsätter njuta av kvällen.


Lacoste 449:-
Sko jakten till Ella fortsätter, idag halkade jag in på dessa godbitar..

Världens finaste Ellor



Sommar och sol, kaffe och lunch, gungande barn och mammor, sovande barn och skrattande lyckliga mammor, promenader och bus i gräset. Vi har verkligen njutit hela dagen rakt igenom... Ni är grymma tjejer!

Tävlingen är avslutad



Grattis till Michaela T (har ingen blogg) Hoppas ni får en bra dag tillsammans du och din man.
Jag fick även 2 biljetter extra och den lotten föll på Camilla Stort grattis till dig också.

Grattis till er båda från oss och Libero

(Henke drog de lyckliga vinnarna, jag kontaktar er via mejl)

15 grader varmt!



Vi har haft en helt underbar dag ute hela lilla familjen. Det har varit städdag på gården så pappa Henke har mest eldat medans jag och Ella har chillat i solen.

Nu är det dags för en dusch och sedan tjejmiddag!

Solsken


Kort från gårdagen med pappa
Idag är det helt underbart väder, blåsten verkar vara bortflugen (hahah) och solen värmer riktigt gott mot ansiktet. Vi startar dagen med en promenad i solen och vårstädning på utsidan.
Ikväll ska jag på tjejmiddag, varför vila liksom.

Hoppas ni får en riktigt mysig helg!

Mot Kungsbacka


3 rättters från SJ med ett glas vin smakade faktiskt utsökt. Jag tror inte det var bara för att jag var vrål hungrig. Det var faktidskt skit gott!

Nu ska jag luta huvudet bakåt den sista timman vi har kvar på detta tåget.. jag är trött!


Västerås!

Idag lämnade jag man och barn hemma för en dag med jobb i Västerås.
klockan 05:00 hämtade taxin upp mig i morse, japp jag var skit trött. Men som tur är har jag sovit ikapp mig lite och nu... några koppar kaffe senare är jag igång igen och redo för en dag i Västerås.

Henke och Ella hade massa planer för dagen så Ella kommer ha det så roligt så. (kanske kan man få ett mms på sin prinsessa älskling?)

Hoppas ni får en fin fredag!

Pressbyråns kaffe smakade bra denns tidiga morgon


Stora Tjejen


Ella 2,5 månad

Ella 10 måndaer
Igår blev min lilla docka 10 månader. Jag kan inte fatta vart denna tiden tagit vägen. Det har gått så sjukt fort, vi har hittat på så mycket roligt tillsammans. Resor, fikor, luncher, promenader mamma bebis dater och massa massa annat. Så jäkla rolig har denna tiden varit och jag ser fram emot den fas vi går in i nu. Ella har nämligen fått dagis plats på det dagiset jag vill ha in henne på. Så i Augusti börjar inskolning. Men bara 50% till en början, jag vill inte helt vara utan min underbara dagar med skrollan riktigt än.. Lilla lilla dockan, så stor tjej nu!


Gunga gunga liten gunga!


Här är det strålande sol och riktigt varmt i luften. Ella och Theo har gungat medans jag och Madde snackat sktit. Nu sover Ella gott i vagnen och jag ska sätta mig i solen med en välförtjänt kopp kaffe.

Våren är underbar!

Mosad

Idag har Ella varit hos farmor medans mamma besökt verkligheten. Det är så jäkla roligt att vara igång lite smått med jobbet. Mycket att ta in nu i början (och kommer att vara ett tag framöver) huvudet är totalt mosat efter en lång dag med massa information.

Vi har tur att farmor är ledig och vill ställa upp som barnvakt åt trollungen. Det går så bra när hon är där och det är så underbart att hämta henne efter flera timmar utan mamma. Jag blir överöst med kärlek pussar och kramar.

Ikväll blir det tidig sänggång för min del. I morgon väntar en rolig dag i mammaland. Madde och lilla Theo kommer på frukost och sedan får vi se vart dagen tar oss.


Något jag verkligen behöver (haha) är att shoppa loss bland rabens saloner.
Varje plagg är helt ljuvligt.. å skorna sedan då..Love it!

Till en mysbebis


Denna vill Ella ha och mysa runt i. Den kommer från Zara och kostar 229:- Så himla söt!

BVC och 10 månaders stämpel

8880g tung och 74 cm lång är lilla damen. Där med har hon inte passerat 9g strecket och kurvan tippar neråt på vikten. Men det är ju faktiskt inte konstigt med tanke på alla skit hon haft det sista. Det går absolut ingen nöd på henne, hon utvecklas bra, är pigg, alert och alltid glad. En extra vägning är inbokad vid 11 månader och då tror vi att allt ska vara i takt igen.

För övrigt så händer ALLT på samma gång här hemma nu. Det kryps (fast som en mask typ) hon reser sig, ska gå med mamma hela tiden och vill stå upp mot, altandörren, skåpen, korgar och annat hela tiden. Det är så roligt när det händer massa. Mammas lilla skatt börjar bli stor nu!


Ett jävligt bra ordspråk jag stötte på idag!

Godmorogn Tisdag

Idag vaknar vi till ett regnigt Kungsbacka.
Denna mamman har sovit gott efter en rolig och intensiv dag med nya gänget på jobbet. Danska, norska, engelska och svenska pratades så hjärnan var helt överhettad igår när jag kom hem sent efter en avslutande middag på soho!

Nu ska vi strax bege oss mot BVC för 10 månaders koll. Alltid lika spännande att se hur lilla damen följer sin kurva. Denna gången tror jag på en ganska bra viktökning efter att ha stått stilla ett tag med alla sjukdomar och skit hon åkt på. Kanske kan vi vara uppe på 9 kilo nu? Eller över till och med?

Resten av dagen ska vi bara slappa och mysa här hemma. Städ, tvätta och andra roliga "måsten" ska göras.
Hoppas ni får en bra dag!

Ella på mormors jobb!

Tävla om två biljetter till baby&barn mässan i Göteborg


"jag är med och tävlar med libero hos rarelady om två biljetter till baby&barn mässan i Göteborg"


I samarbete med Libero har jag fått äran att lotta ut två biljetter till baby&barn mässan i Göteborg den 15-17 april 2011
Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att lämna en kommentar (glöm ej fylla i mejl adress) Kopiera sedan bilden och den kursiva texten ovan och tipsa om tävlingen på din blogg med länk till min blogg och Liberoklubben, har du ingen blogg går det givetvis bra att mejla någon vän

Det kommer att bli en fantastiskt rolig mässa, både för dig med små och lite större barn
Lycka till!

Tävlingen avslutas söndagen den 10:e april kl 20.00

Som jag förtjänar

Idag är huvudet tungt.. kroppen känns som ett litet asplöv, ynklig och sliten är vad jag är. Men jädrar vilken dag det blev igår. Anna var så överraskad och glad hela dagen, kvällen och natten. Vi dansade som aldrig förr till sent in på små timmarna. Ja jag är sliten idag som sagt.

Ella har varit hos farmor i natt och om en liten stund ska vi hämta hem lilla dockan. Som jag längtar efter henne. Mammas lilla trollunge. Ikväll blir det soffläge och tidig sänggång. I morgon ska jag besöka den riktiga världen. Konferens hela dagen med avslutande middag på kvällen. Det ska bli roligt.


Lite bilder från lunchen, bubbel lekar och goa tjejer!

Supriseparty


När ni läser det här sitter jag på en restaurang i Göteborg och väntar in min vän Anna som fyller 30. Idag är det nämligen supriseparty för henne. Dagen erbjuder god lunch, spa, middag och massa bubbel med tjejerna. I kväll tar en limousine oss till en hyrd lokal där alla grabbar väntar med fest hela natten lång.
Det är som bäddat för en dunderdag.

Hoppas ni får en riktigt trevlig lördag!

Friday

Idag startade vi dagen långsamt med massa mys, bus och ett bad för lilla trollungen. Efter en liten tupplur och mat begav vi oss till Ica för att handla mat. Vi och alla andra fredags handlare, det var tok mycket folk till Ellas förtjusning, hon flörtade med allt och alla och vinkade åt alla som gick förbi och log. Söta unge!

Ikväll ska jag synda för första gången på nästan 4 veckor.. det blir favorit i repris. Henkes dundergoda pizza. På grahamsmjöl med ruccola, parmesan, parmaskinka och mozzarella.. Smaka på den ni!
Hoppas ni får en härlig fredagskväll.


Men mamma ska vi inte ta medicinen snart..

RSS 2.0