barnvakt

Nu sitter jag med lill Sigrid i famnen och försöker skriva. Inte helt lätt kan jag säga! Pappa jerker målar hemma och mamma sandra jobbar. Jag älskar att ha lill skiten hos mig. Hon e lite nanig nu så vi får göra vårt bästa att försöka hitta på  något skoj. Datorsn va rolig =) Många knappar.

ne nu ska vi packa. Snart bär det av neråt i landet.

puss

lip sillen

Jag är nog den blödigaste tönten ever. Satt och kollade runt på YouTube härom natten. Kollade massa barn som kan sjunga nått så fruktansvärt bra. Jag grät och skrattade om vart annat. jaja.. här e en liten tös på 10 som har en helt galen röst. Håll till godo =)



Nu ska jag ducha och fixa mig lite inför kvällen. Resa och Jenny bjuder upp till dans =)

Ha en riktigt trevlig kväll alla!

Fin besök =)

Gårdagen slutade givetvis på dansgolvet. Harregud var är denna sommaren på väg? Ja ja.. inga barn och mycket tid. Då får man helt enkelt spendera den med sina vänner på roligaste sätt.

Kusin karin med vän anlände ivarje fall igår vid sju snåret. Familjen Toft bjöd på god middag med rött vin.
Jag skulle ut och plåta för NH så vi alla drog oss ner på stan för att umgås!



Kusin karin som annars bor i sthlm här med sin vän Maria. Mycket roliga tjejer.



Mi Elle och Henke. Tre miffon =)



Familjen Toft


Reza och Jenny. Sötnosar.

Ne nu är det dags att springa ner till tvätt jäveln igen. Typ 18:e gången idag.

later..


Tisdags mys



ja och annas man samuel vär välldigt söta på kort. Anna och Henkes bild lägger jag inte upp. Då skjuter anna mig =)



baby!



Anna har kul åt henkes sjuka skämt!

Jag trodde jag hade fler bilder. Men resten var bara bilder för NH. Å dom får ni inte se =) Inte än i varje fall.
För övrigt fortsätter Pink att strömma ur högtalarna och jag skurar som en tokl. Köket är klart. Det glänser verkligen *stolt* dags att gå vidare till nästa del.

Köss




städ tanten e på G

Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Jag började som sagt på jobbet. Stannade till strax efter 4. Det va verkligen inte meningen. Skulle ju bara grejja lite. MEN mne.. sen åkte jag hem och skickade in lite till NH.

Sen bar det av ner på stan. Anna och jag träffades på Naam för en öl i solen. Ja det var faktiskt sol. Tro det eller ej men när vi sat där så stekte det på ryggen. Love it!

Våra karlar mötte upp oss lite senare på Åsidan för god mat och dryck. Kvällen fortsatte med öl och goa skratt. Som tur är blev det inte så sen. Så idag är jag fitt for fight. Eller rättare sagt jag e redo för en dag med mitt hem. Här ska det städas. Det ser ut som FAN. så nu blir det  pink på hög volym.

Bilder från kvällen kommer senare.






later..

vår låt!

Denna låten sjöng vår fina vän daniel för oss i kyrkan på vår dag. Låten betyder mycket för oss. Lyssna på texten. Shit man börjar fan lipa.  Detta va den enda varianten som fanns på Youtube. Men hade jag haft daniels variation på film hade jag lagt upp den =)




Nee om man skulle ta och sova!! Tv i sängen en stund kanske.

natti natti lovers

Just nu!!



Idol är inte så dumt ändå killar =)

vikt hets!!

Jag sitter och kollar runt på massa bilder. Gud va duktig jag var för ett tag sedan. (ganska många månader sen) Jag tränade åt rätt och var smalare. Jag mådde super. Jag hatar att vara små fet. det gör jag verkligen. Jag hatar när jag läser olika inlägg på bloggar i stil med. Du är fin som du är. Man ska träna för att må bra bla bla bla.. skit snack. Alla som tränar gör det fölr att hålla sig sunda. Vissa går över styr, men det är inte dom vi pratar om. Utan om dig och mig. Vi tränar för att få bra kondition må bra i rygg och axlar och för att inte bli tjocka. För att trivas med oss själva. Å glöm int Alla idela är olika. Tjock för dig behöver inte vara det för mig! Jag tycker inte att jag är tjock. Jag har gått upp massa i vikt. Men som jag brukar säga.. det är min grej att göra det under sommarn. Men saken är den .. jag mår bra ända. Jag ljuger om jag säger att jag inte stör mig på det extar kilorna jag fått. För de stör mig. Men jag vet också om att jag kommer tappa dom när sommarn och allt va den har att erbjuda med god mat, vin och efterätter är över. Så nu njuter jag av allt som trillar i min mun. för snart kommer vardagen. Jobb träning och lata kvällar i soffan. Jag ser fram emot att komma i form. Jag gillar att vara smal. Döm mig inte för det! Precis som jag inte dömmer er för hur ni ser ut. Bara ni trivs!



hjärtat och jag



I morgon ska jag jobba några timmar med mitt hjärta sandy!! Jag vet att jag gick på semsetser idag. Men stackarna i kungsbacka har det rent ut sagt för jävligt. Å jag ställer helt enkelt upp för laget. Dom behöver mig å jag erbjöd mig! Men jag får ju hänga några timmar med min favvo tjej!!
Vem skulle tacka nej till det?

Om jag e riktigt pigg i morgon kanske det kommer en dagens. Vore inte det på sin plats??

puss och god natt lovers

ett minne för livet



det hände en liten olycka på bröllopet =) Henke skulle visa lite moves för sin nya fru. Men han landade på min fot med sin fot. Det gjorde så in i hlevete ont och jag var svullen i över två veckor.. hahahah. Ett minne för livet!! det ser för övrigt ut som min fot e jävligt smal och lång.. men men..

Lite bröllops bilder


















Tack alla för en fantastsik dag. å tack Ingela Kaj och Karl för den fina bilen ni årdnade för oss.

lördags fest!



Tack sandra, johanna och CO för en riktigt trevlig lördag kväll.



Va henke otrogen med david??? Jag minns nämligen inte!! hahahahahahha

jaja.. det va en riktigt lyckad kväll.

jag vill tillbaka!!

















Lite grekland!! Vist vill man bort?

handlingskraftig man!!






som tur är var jag på jobbet när det såg ut såhär hemma!!



Resultatet i vardagsrummet. Stor och platt tv. Henke e kär!



Jag fick äntligen upp min tv i sovrummet.



mmmm.. va bra jag har det!



vilken fantastisk dag vi hade


en månad som fru toft

I dag är det en månad sedan vi gifte oss.. Fan va fort tiden har gått. Men va roligt vi har haft. Den bästa sommaren i mitt liv, å än är den inte slut. Mer semester återstår. Om en timma drar jag från jobbet och har två härliga veckorr framför mig. Hoppas vädret är med mig bara. Annars så måste lägenheten städas och lite annat skit tas hand om innan vi sticker neråt i landet. På fredag efter lunch landar vi hos vårla härliga vänner pernilla och magnus. Det ska bli så skönt att komma ner till "landet" å sitta på pernillas altan och dricka drinkar och snacka skit. Jag längtar. Efter helgen drar vi vidare till hässleholm för lunch med farmor Inga, å efter det ska vi stanna i osby hos patrik och ullrika i två dagar för att sedan landa i Ystad med sandra och jerker. ÅÅÅ sommar sommar sommar. Semester!! Vill inte jobba förän i september igen.

jaja..

Å nej mamma och susanne.. jag lagar fortfarande ingen mat. Det gör henke. Jag städar inte, det är sommar, jag passar inte upp, jag blir uppassad =) det gäller att välja rätt

later..

ny tv

Det finns inte riktigt tid för bloggen i mitt liv just nu. Därför den dåliga uppdateringen. Men jag ska inte lova att bli bättre som alla andra. Jag kommer nog att vara lite kassa hela sommaren. Speciellt nu när jag jobbar. Men men.

Nu har jag fika. En glass strut med choklad och citron choklad ligger och guppar i magen. Bästa fikan på sommaren.
När jag kommer hem hoppas jag att jag kan slänga mig i sängen och kolla på tv. Min man skämmer bort mig. Han har slitit som ett djur sedan vi kom hem. Med både sitt jobb och vår lägenhet. Jag har fått upp en jätte fin stor tv i vardagsrummet. *lycklig*

nu ska jag jobba.

baj baj.

sjuk fast ändå inte..

Just det, när jag landade hemma igår ficka jag min Gt som utlovat. Min prins hade lagat köttfärsås och spagetti som jag slängde i mig. Efter detta däckade jag på soffan. Sov mellan 8 och 11. Vaknade med världens hals ont , huvudvärk och snorig näsa.  Kände mig varm och febrig. Så jag stapplade in i sängen. Somnade som en stock å vaknade 8 i morse igen. Trött?? Kropppen va degig och jag lite febrig. Men det va bara att ta sig i kragen och skynda till jobbet. Väl här drack jag massa kaffe och försökte vara pigg och possetiv.

Nu har jag tryckt i mig mat och det börjar kännas bättre. Jag och carro har fått gjort jätte mycket och dan har precis börjat. Jippie..

Så nu ska jag fortsätta slite en stund till. Jag har en kännsla av att jag kommer somna på soffan idag igen.

GT

hallå bejbs..

Gud va tiden rusar. Det känns inte riktigt som jag har kommit hem än. Semester firaren caroline är fortfarande i farten. Men jag är tillbaka på jobbet, det är ganska roligt att komma in och gästspela en vecka såhär. Mycket som ska fixas innan jag drar igen.

När jag kommer hem står en GT och väntar. Jag längtar efter den och min man. Jag har inte varit utan han en hel dag på tre veckor nu..  Livet leker i kungsbacka.

För övrigt har jag fått mina två första brev adresserade till mitt nya efternamn =)

baj baj!

Hej vänner. ...

Hej vänner.

Nu har vi landat i sverige. Jag och min man plus några vänner har käkat suchi och druckit en öl. Det är sjukt skönt att vara hemma igen. Tvätta plocka, titta garderoben och bara sitta i soffan. men det är inte mer än att man vill åka om några dagar igen. Vilket skit väder här är!!

Jag har massa fler vilder som ni ska få ta del av, men nu är det dags för en dusch, dags fär lite fest med vännerna.

Vi hörs i morgon, ha en bra kväll.


Nya hälsningar från Grekland

Hej kära vänner.
Jag fortsätter som innan. solar äter dyker badar gör utflykter och dricker massa öl!!
Lite bilder från de senaste dagarna följer..



Första doppet i polen på hotellet. Jag snodde en unges leksak. Efter detta fick jag solsting. Jag ska köpa en kepa i kväll. Fan va varmt här e å jag va inte lika smart som henke och la mig i skuggan en stund under dagen, nej jag va enveten å skulle sola. Huvudvärk och yrsel resulterade de i. Men nu e jag fitt for fight



Utsikt från restaurang flamingo. Super god mat och trevlig personal!



Dom har även goda drinkar =) Här belv vi bjudna på en honey moon drink!! två veckor idag =)




Idag hyrde vi denna vampyr till bike.. (mycket vampyrer nu säger henke.. jaja) vi skulle ha en 300 men det blev 500 fan va det gick!! riktigt kul. Här e vi på G in till dyk centert för min kurs- Behöver jag säga att jag inte sov något natten till idag. Jag mådde illa och va såå sjukt nervös.



Här har vi gått igenom allt praktiskt och jag har fått min dräkt. Här va jag lugn och fokuserad!! Jag ville i vattnet!



Jag och nosen under vattnet. Asså jag kan inte beskriva, det va så sjukt häftigt. Jag ska defenitivt fortsätta. Första minuten under vattnet va skit läskigt och givetvis ovant. Men när man fått koll på allt e det hur häftigt som helst!




Jag gör OK tecknet till kamera gubben.



Fisk nosen...

japp. Nu är det dags för dusch och sedan mat. Pizza idag tror ja..
I morgon blir dett att slappa på stranden. Olja för min del =)

massa puussar till er alla!!

uppdate från ett mycket varmt grekland

Det har hänt mycket sen jag skrev sist. Här kommer lite bilder på våra senaste dagar.



Det fortsätter att slinka ner mycket öl och mat i våra magar.. men hur kan man motstå något i stil med denna?? Glasen kommer direkt från frysen Riktigt kallt och gott.

En kväll vet inte vilken, har verkligen ingen koll på dagarna här nere. Tur e la det. Avkoppling tack!! I varje fall en kväll blev vi riktigt kanadas och dansade loss på hamnens disco. sååå jävla svettigt och roligt.



hahahaha... a ni fattar ju nivån =) denna kvällen träffade vi tre killar alla 43 år som jobbade med IT. jag hade sådär kul. Så jag tog tag i mitt umgänge och hittade tre supersöta tjejer som jag släpade upp på dansgolvet. Dom bilderna kommer inte visas här..



Dagen efter va vi lite slitna. Så det blev mycket god mat. Grekisk sallad. Hamburgare aa ni ser ju själva.




Idag har vi varit ute med leksaker igen.. denna gången lite större, lite mer hästar och som henke sa .. den e faktiskt bekvämare att sitta i nosen!! hahaha

En mycket nöjd nos.. =)



Vi ser så mycket fina ställen när vi är ute och åker. Denna bild är tagen från en retaurang.. inte illa va!!



Efter några timmar med sol och bad drog vi vidare upp i bergen. Vi var ute i 4 timmar. Här ser ni marmor. Det finns marmor överallt hät. Bord stolar golv.. a ni ser ju var det kommer ifrån.



Vi stannade i bergen, det finns även lite byar och små kiosker på sina ställen. Glass och cigg va det jag behövde.



I morse var det för övrigt 43 grader. så det blir mycket skugga och läsning för min del. Tack jenny för böckerna. som du redan vet är jag fullständigt besatt. I morgon ska jag börja på 2:an. jag är rädd att jag inte kommer kunna slita mig. stackars henke. jaja.smällar man får ta när det finns vampyrer som kokurerar =)

På fredag har vi bokat ett prov på dyk för mig. Jag e sjukt nervös. Men det ska samtidigt bli kul. Henke e så stolt över mig. jag kommer klara det bra!! *nervös*

nee nu ska jag väcka min nos för en kväll på stan!

Å tack för det fina messet R&J. Ni e för söta.

massa kärlek till er där hemma å tack för alla fina kommentarer.
puss lilla lin

naxos

Hej vänner. Här kommer lite bilder från våra första dagar på naxos.



När vi anlände till flygplasen va det ca 35 grader. Jag höll på att trilla av. Vatten vatten vatten. Från flygpalsen tog det ca 6 timmar att komma till vårt paradis. Båt 4 timmar och lite buss på det. Men det va det värt. Tur att vi ska stanna i två veckor!



Japp.. idag hyrde vi en fyrhjuling.. så jävla bra dag vi har haft. Vi har kört runt halva ön. det är verkligen som en saga. så fint överllt. vattnet är turkost. efter en lång tur längst stränderna åkte vi upp i bergen. Collt som attan. Vi möttes bland annat av en gubbe som vallade sina getter. haha. sånt man läser om lixom.. hihi



hihi.. vi hittade så sjukt fina ställen..



Maten är sjukt god.. va äter i stort sätt hela tiden =) bli inte förvånade om jag kommer rullandes hem..



Utsikten från bergen är helt slående..



byggnaderna är som slott. i vissa berg är det helt kalt.. det finns inget grönt, men så ligger det ett fantastiskt hus.. med massa blommor och gröna växter. helt sjukt



detta va allt för nu.. jag har givetvis hur mycket bilder som helst. Men det tar jääättte lång tid att ladda upp. Jag tänker på er mina fina vänner där hemma hoppas ni har det bra.

Kan sigge gå nu sandy.. försök hålla henne jag vill att premiären kommer i ystad =)

puss så länge..

om några timmar...

är jag och min man på G till naxos. Packning och städning pågår här hemma. Det känns helt konstigt att lämna sitt hem i hela två veckor. Hoppas svärmor och syster gör ett bra jobb =)

klockan halv sex i morgon bitti  åker vi till flygplatsen. Jag är lite nervös. Gud så löjlig jag är.. men det pirrar lixom i hela mig. Jag kommer absolut inte kunna sova... =)





Vi hade en lika mysig dag i dag på klipporna. sommaren e fan underbar.

Vi hörs i grekland vänner.


njuter av livet i fulla drag

För övrigt så njuter jag som fan av livet just nu.. sommaren är här och jag njuter av min semester tillsammans med vänner och min man. Dagarna spenderar jag vid havet och på kvällarna njuter jag av grillat coh dagebs. Med andra ord kan inte livet vara bättre. På lördag åker vi på bröllops resa. det ska bli sjukt underbart att spendera två veckor med min nos på naxos.



Reza hittade en ny funktion på min adtor.. svart vitt fast med färg ändå =) haha





vi har även hunnit med räkfross med massa öl och annat gott...



aaa.. ni ser ju hur bra jag har det.. i morgon blir det stranden och fixa det sista inför resan. vi åker hemmifrån halv sex på lördag morgon. Jag vet att jag inte har uppdaterat bra. Men jag har semester. Vilekt lite ofrivilligt har drabbat bloggen. Bättre kommer det inte bli nu när jag åker. Men givetvis har vi med oss datorn. Så ett och annat inlägg får ni hålla koll på.

natti natti

min dag..

Vi började med skumpa och hår på salong i mölndal. Min syster gjorde mitt hår. Hon är bäst i hela världen!!






Lite nervösa..



Madde målade mina naglar och sanna fixade håret-- lyx..



Smink e på G..



Färdig hemma hos mamma och pappa.. mat väntar och jag är redo för klänning och att säga ja..



Efter kyrkan.. när massa ris slängdes över oss!


Jag och min vackra syster.. Kolla in vilken fin bukett emelie gjorde.. Tack söta du!



Lyx åk till festen..

detta är allt jag fått.. så alla ni som känner mig. Mejla till mig på [email protected]
jag vill ha massa fina bilder.


semester firaren

Jag har dragit mig för det här.... för att blogga! Jag vet inte hur jag ska beskriva den kännslan jag känner. Jag vet inte hur man förklarar den lyckan jag är i. Vår dag var den bästa dagen i mitt liv hittills. Jag önskar jag kunde dela med mig till er alla hur jag känner mig. Jag är fylld av ett rus, en lycka man inte kan säta finger på. Min man, som han faktiskt är på riktgit nu =) har gjort mig till den lyckligaste kvinnan i världen. Vi har kämpat tillsammans med våra vänner och vår familj för att nå till vår bröllopsdag, det har inte alltid varit så lätt, me vi nådde målet, vi gjorde det!!! Och vi gjorde det jävligt bra!

Tyvärr har jag ännu inte fått så mycket bilder att dela med mig av. Men bilderna kommer bli många och jag kommer tjata ihjäl er.
Men jag och nosen började i varje fall fredagen med mys på heaven 23 i gbg.










Efter detta åkte vi tillbaka till kba. Jag för att möta mina vänner och han för att möta sina. Frida plockade upp mig och vi åkte till sandsjöbacka för att slappa och äta korv i solen.










Vi han givetvis med att leka lite oxå..





På kvällen grillade vi hos madde. Det blev en tidig och mycket trevlig kväll. Naglar och mycket tjej snack hans med =)



Bilder från vår stora dag kommer i morgon. Nu är det säng dags.

xoxo


RSS 2.0