morgon funderingar!

05.20 och jag  är vaken. Vaknade 03.30 och var bara pigg. Kissade i en kopp och hällde i röret, som varje fredag. Måndag onsdag fredag, det är kissa koopp morgonar. Jag sover alltid lite sämre de dagarna. Vet inte varför. Rädd för att få åka till BB kaske. Rädd för att värdena ska vara sämmre.

Sedan satte tankarna igång. Magen började kurra och här är vi. Uppe och pigga, snart mätt och massa tankar som snurrar. Var srtår den lådan, var ska jag förvara mina kläder, har inga garderober på övervåningen än. Bara en lirten walk in som blir henkes. Det stora förvarings rummet på nedervåningen är fullt mede värktyg, asså jag menar massa värktyg. Bad henke rensa igår, han gjorde det, fast på sitt vis och det är inte tomt från kablar och annat.

Vi tömde nästan hela lägneheten igår. Helt underbart. Det gick jätte fort och smidigt. Men vi har inte så mycket skit, Mest skor, kläder och köks porslin. Idag är tanken att jag ska vila, har ont i mage, ljumskar och rygg efter gårdagen. Men jag klagar inte, man ska känna att man lever. Man ska känna att det snart är dags för bebis. Å det gör jag, helvte vad det trycker. Underbart! Det är inte lätt att vila när det finns 10000 saker att pilla med, 10000 saker jag vill göra mer än vila. Jag vill grejja. Gud vad jag skanar det.

Mia Skäringrer har satt sig på min hjärna efter att jag läst boken. Gillade henne innan ,men nu är det som jag fått en del av henne och hennes liv som satt sig på nät hinnan. Hur fan kan man gnälla om vissa saker undrar jag ibland. Ok man ska aldrig jämföra sig med någon annan, ditt problem är ditt, vare sig det är stort eller litet, mitt är mitt men ändå.. vissa människor lyckas gnälla och klaga på ett positivt sätt, antingen är det bra eller dåligt enligt mig. Fan inte jobbigt på ett käckt sätt, det stör jag mig på. Sedan stör jag mig på att jag har börjat säga trevligt till allt. "trevlig stol" "trevlig maträtt" "trevlig tröja" ja ni fattar. Gud så trevligt! 

Nä, dags att sluta, annars kommer jag skriva saker jag får ångra. Börjar nästan bli lite bitter här.



Kommentarer
Postat av: carina

Haha, jag använder också ordet "trevligt" och "otrevligt" väldigt mycket, så nu har en i min grupp på jobbet också börjat göra det och det gillar han inte! :D Hihi

Ha en fin fredag! Kraam

2010-05-28 @ 06:15:38
URL: http://carinadenfina.blogg.se/
Postat av: Pernilla

God Morgon min Vän!

2010-05-28 @ 07:55:23
URL: http://pornan.blogg.se/
Postat av: Melanie

Helt rätt inställning hörru! "Man ska känna att det är dags för bebis", bra sagt! Och det är ju snart dags, inte konstigt att man har ont, en liten person ska ju för tusan ut mellan benen på en haha! Förstår att du vill fixa och greja en massa i det nya, inte lätt att ligga och vila då inte. Men du känner ju när du verkligen måste vila, då är det bara att lyssna. Och det är du bra på, att lyssna på din kropp, det vet jag:) Och jag håller verkligen med dig om att vi gnäller egentligen alldeles för mycket, om ALLT. Man har det så jäklans bra, men det är ju alltid något som kunde varit bättre osv osv. Konstigt hur det är egentligen, man borde vara lite mera tacksam verkligen. Nu måste jag köpa den boken och läsa, blir så sugen när du skriver om den.



Jo, jag känner mig lugn inför förlossningen. Klart man är pirrig och lite nervös, precis som det ska vara. Men jag är inte rädd eller orolig på det viset så det känns jobbigt och svårt. Jag är mer laddad och spänd, börjar bygga upp ett jävlaranamma inför att trycka ut ungen;-) Johan är också lugn, det är han alltid i sig själv, men vi får väl se när det väl gäller hihi. Jag tror det kommer bli jobbigt för våra sambos att se oss, när vi har ont. Nu längtar jag också, men det är verkligen inte långt kvar, speceillt inte för dig. Gud så spännande!



Synd att vi inte bor närmare varandra, du är en sån toppentjej på alla sätt! Ha en härlig dag och ta hand om dig, kram!

2010-05-28 @ 08:20:05
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥

Kanske kommer snart bebis ut snart nu när du stökar o packar massor :) Skönt att nu nästan tömt lägenheten nu...är det i helgen ni ska flytta in på riktigt?



håller också tummar för att urin ska vara bra :)

Kramar

2010-05-28 @ 08:21:00
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: anna

Håller med dig...klarar inte av gällpellar. Jag säger med trevligt till allt. Tror det är D som smittat mig ;)

Hur nu en lägenhet kan vara trevlig?! :)

2010-05-28 @ 09:09:05
URL: http://ginnyajag.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till dwayne

hoppas det känns bättre idag i huvudet från tankar. jag hade själv massvis inför dwayne. jag ville inte vila, men ibland måste man lyssna på någon annan än sig själv. du grejar detta :)



sv: ahh, jag förstår! jobbigt alltså :/ hur går det med "skitandet" nu? hehe, fina ord man använder alltså.



göra nått kul ihelgen? kramar

2010-05-28 @ 09:22:33
URL: http://eemmaaaaa.blogg.se/
Postat av: carolina

hm, börjar undra om jag verkligen ska läsa den boken? ;)

2010-05-28 @ 11:06:33
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Caroline

Gillade du också Solsidan!? Åh saknar den! :) Så många skratt! Haha!

Ska verkligen ta o beställa boken så fort jag läst ut de andra två som ligger här hemma. Ha en härlig helg! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback