I butik!

Idag var ingen lyckad runda på stan. Det finns verkligen ingenting i butik nu. KappAhl höll på som bäst att hänga upp lite nytt när jag var där. Men nja.. känndes inte alls så kul. Hittade tightsen nedan som var lite roliga. Men vad har man till? Dom hade inget att komma med.

Så i morogn blir det shopping till hemmet i stället. Vi ska köpa nya innedörrar och måla dörr foder. Sedan hoppas jag hinna med att köpa blommor till mina fönster. Det är verkligen tomt utan.
Så trist bara, för det är svin dyrt och jag tar dö på dom inom en vecka =)
Inga gröna fingrar här inte!

Kommentarer
Postat av: ellenojag

såg de blommiga tightsen när jag var i stan i torsdag, sjukt fina! blir nog ett kör så småningom där! även tunikan i samma mönster var jätte söt!!sov så gott sötisar!

2010-07-17 @ 23:31:50
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: anna

Ridbyxe-tajtsen var ju jättetuffa :)

2010-07-18 @ 11:14:29
URL: http://ginnyajag.blogg.se/
Postat av: Veronica

Ja men det kommer, hon är ju så lite än .. Hade du bläddrat ner lite så hade du sett att han är 16 veckor ;) så aningen äldre än din Ella :)Nim började inte somna förrän 21-22 nu.. men det där är ju så olika. Vi går aldrig själva och lägger oss förrän 23-24 så det gör oss inget om han vill somna då. Men vill man sova 21-22 så är det ju jobbigt om man har en superpigg liten bebis :PMen vi har det bra. Nim växer och frodas, det går ju så fort.. Tyvärr! Snart är han 4 månader.. Och man minns knappt tiden när han var så liten ;)Hur gick din förlossning och så? Har inte hunnit kika, kanske har du skrivit en förlossningsberättelse.. !? Ha en bra dag :) kram

2010-07-18 @ 11:57:23
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

va roligt med lite shopping! :)sv: tack söta du,ja fynd är alltid roligt! :Dhoppas ni haft en toppen helg!

2010-07-19 @ 00:01:11
URL: http://shiiitonge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback