min helg







Min fredags kväll började med kräftskiva med tidningen NH. Henke, jag och Jerker började med en öl på Peterniclas. Det var en riktigt lyckad skiva med goda kräftor och mycket skratt och vilda diskussioner.

Efter öl och mat begav vi oss ner på stan.. jag jobbade lite, rammlade lite och festade mycket med min kära vän Jenny.




Aooo.. maska i strumporna och en öl för mycket. Men roligt hade vi!

Lördagen var jag mestadels i soffan, men efter att sandra gick av sitt pass på jobbet var vi ute i höstsolen och prommenerade och tog en fika. Riktigt skönt. Kvällen bestod av pizza och film.

Söndag morogn vaknade jag pigg och fräch, min syster och jag åkte till Ica och köpte bamse frukost, ett måste på lediga helger! Vi tog en sväng på Kungsmässan, kollade in lite vinter jackor (vad ska man ha för vinter jacka i år?)och hade det bara mysigt.

På eftermiddagen städade jag lägenheten och strosade omkring här hemma och bara va. Kvllen spenderade vi med Jenny, Reza Anna och Samuell. Vi åt sushi på Naam och kollade in nya Stieg Larsson filmen - flickan som lekte med elden! Fy fan vilken rysare, men jag har inte riktigt bestämmt mig, jag har inte läst böckerna så jag tror nog att jag tycker ettan var bättre. Men denna var verkligen bra den med. Nu ska man behöva vänta läääänge tills trean kommer. Jaja.. snart kommer ju new moon. Jippieee..

nä nu ska jag hoppa i duschen..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback