Frukost


Ella bus!

Semestern startade Henke med jobb, oväntat?! Innan han stack fick vi i varje fall proppat i oss en super god frukost med jordgubbar, fil, mackor och ägg. Ellas favorit frukost just nu är fil och musli med någon frukt i. Jordgubbar är såklart favoriten.

Dagens planer är ännu inte spikade, just nu sover lillan middag och jag väntar in mannen så får vi se vad som händer sedan.
Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Janni-mamma till Emilia <3

Men søta goa unge!!! Vi længtar så till fredag!!! Pusss

2011-07-16 @ 16:35:09
URL: http://jhfashion.blogg.se/
Postat av: Melanie

Mmm va gott! Moas favorit är leverpastejmacka just nu till frukost =)



Åh var det då hon fick vattkopporna, vad jobbigt direkt efter det andra. Förstår att det var en tuff period för er. Hoppas inte Moa får det nu, men visste inte ens att dom fick ut slag efter tredagarsfebern, så man blev ju nervös för att det var det först. Hoppas vi slipper se det på ett tag iaf. Men nu har ni erat gjort, alltid ngt positivt ;)



Nää hon går inte än. Går längs med möbler och sådär, men inte själv. Det blir väl som med krypandet, att det kommer när man minst anar det =)



Åh, jag tycker också om sommaren, men även att det är skönt med lite blandat väder. men trist såklart att det dåliga vädret kommer när man själv går på sem. Hoppas regnet kommer hit istället då och att solen skiner på er istället hihi.



KRAM och ha en finfin helg!

2011-07-16 @ 17:13:03
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Skulle vara jättesnällt om du ville rösta på min klänning jag tävlar med på nelly.com. Sömnad och design av klänningar betyder allt och framtiden för mig. Så skulle betyda JÄTTEMYCKET om du ville hjälpa mig att sätta en femma på denna klänning,



http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=IH5bhwi7tfs3K9P5KuDKifGiROr5rb8zgzPDjxASQqJboYTwGW6o#Gallery



Dessutom får man länk i menyn efter man röstat Kommentera bara så fixar jag länken. Passa på idag och imorgon måndag för sen är det försent. Tack i förväg <3

2011-07-17 @ 15:13:16
URL: http://jeenlicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback