Söndag!

Kort och gott så har vi haft en jätte bra helg. Gårdagens utgång var minst sagt livad. Super mycket folk (det var tydligen halloween, det hade jag ingen kolla på) Men som vanligt var middagen hemma och för festen roligast. Det blev en låång kväll med lite sömn. Så idag vaknade jag upp med ett ganska tungt huvud . Men en dusch massa kaffe och frisk luft rätttade till det hela ganska snabbt.


Man ser dom dåligt, men det var två sötra små rådjur ute och spatserade med oss!

Söta kusin med Ella i vagnen!
Tack för en härlig Helg!!

Nu ska jag ta igen mig inne hos er.. Sedan blir det tidig säng gång. Har ju lite att ta igen där med!!

Godmorgon Lördag!

Gårdagen var super mysig, precis som väntat. Det är så roligt att ha Kusinen här. Ella får så mycket uppmärksamhet och lever rövare här hemma som aldrig förr. Min goa lilla tjej.
Idag ska vi ut på promenad och gå på en liten shopping runda.
Ella behöver strumpor, och mamman ska försöka hitta något till kvällens galaj!

Hoppas ni får en riktigt go Lördag.

En härlig helg..

Nu väntar en härlig helg tillsammans med Kusinen.
Vi får se hur det blir med uppdateringen..
Hoppas ni har en härlig helg fram för er.
Massa fredags kramar från oss!

Ber om ursäkt för den dålig akvaliten, är lite svårt att få damen att vara still!

Gårdagen..

När jag landade hemma sent igår kväll var jag helt slut, Damen bjöd på sovmorogn idag så nu är jag back on track. Å så är det fredag och allt. Underbart.

Jag låter bilderna berätta om vår härlig torsdag!


Det verkligen ÖS regnade.. HELA promenaden. men det var mysigt. Bäst var dock kaffe och ebbis bus hemma hos oss!

Goingarna Jannie och Victor. Tack för en trevlig dag!





Sedan var det bara att byta om snabbt som attan för middag med goda vänner. Isabell och Peter hade dukat upp så fint och lagat super god mat.


Tack för en trevlig kväll!

Pappa upp i dagen.. Eller???


Bilderna ovan är tagna från min vän madde!
Vist är dom tok lika Ella och hennes pappa??


Jag och mitt älskade lilla troll!

Vem är hon lik tycker ni??


Jag ser fram emot..

Att min käraste kusin Linda kommer hit från stockholm på fredag och ska spendera helgen med oss. På lördag ska vi gå ut och göra stan!

En jätte jätte gammal bild på oss!

Att jag och Ella ska åka tåg till Helsingborg den 11:e november

Att jag och min familj är bjudna till Gran Canaria utav min mamma och pappa för at fira mamas 50 års kalas den 15:e december






Att jag och Henrik ska gå på Robert Gustafsson den 25:e mars tillsammans med Sandra och Jerker.


Jag älskar att ha lite saker inplanerade. Så man har lite att se fram emot..
Vad har ni för planer? Kanske kan jag utöka min lista med lite tips från er.. Jag skulle vilja planera in någon egentid! Förslag?

Ica bebis!


Premiär åket gick hur bra som helst..
Min stora tjej!

det går undan i svängarna!


Som jag misstänkte tog det inte många dagar för damen att hitta tekninken och kuta runt här som en tok.. Hon har satt sig på något vis så hela foten nu når ner i marken.. lilla dockan så stor hon börjar bli!

Nu sticker vi iväg och handlar mat, ha en bra dag vänner!

Tisdagen!

Jag har inte riktigt varit på mitt vanliga glada humör idag.. Trött, hängig, iriterad och bara allmänt sur. Inte alls roligt, Ella passade på att ha en ganska dålig dag hon med (antar att det går hand i hand) hon har inte velat vara utan sin mamma på hela eftermiddagen, klängt som en apa och verkligen gråtit när hon varit utan mig.. Inte alls likt henne.. inte likt mig heller att vara sur och bitter..

Trosts dåligt humör har vi gått en prommenad och fikat med sandra och Sigrid. Te och äpple bestod min fika av.. riktigt delux..


en bild som beskriver dagen ganska bra!

Trött mamma!

Vilken dag, den har till större delen bestått av prommenader. Hela 3 stycken har jag hunnit med. Det känns i kropp och knopp. Ryggen värker och ögonen går i kors. Jag är verklgen helt slut.
En dusch och sedan sängen för min del. I morgon hoppas jag vakna på bra humör med massa energi.

Morgon glad liten skit!


Melker och Milla på fika efter rytmiken idag!

Mitt hjärta!

Underbara goa ungar!!



Babyrytmik!

Måndag igen och vi gör nya planer. Vi har en fullspäckad vecka framför oss! Idag börjar vi med babyrytmik och mamma bebis date. Men fram för allt så ska jag ta tag i mig själv. Nu är det dags att bli av med alla kilo på riktigt, det kommer bli en lååång resa, jag har att ta på om man säger så.
Friskis och svettis, en sund livsstil och massa barnvagns prommenader ska hjälpa mig på vägen har jag tänkt. Jag kommer även dricka Herbalife och en jäkla massa vatten. Det svåraste kommer bli att inte röka, det ger en mättnads kännsla och att jag känner mig smalare och det gör mig sysselsatt. Men jag vill verkligen inte falla dit igen..

Nog pratat om mig!
Hur mår ni denna måndag?


Babyrytmik sista augusti med Milla och Melker. Så små dom var här.. Tiden går för fort!

Dagens bildregn!




Efter massa bus hemma var det dags att sova middag och det gör ju lilla damen  bäst i vagnen ute, så vi traskade ner till Kungsmässan för en fika och lite spaning på kläder.








Som ni ser så ÖS regnade det hela dagen igår, ån är översvämmad, de flesta bryggorna ligger under vatten ytan!







Fika på Kungsmässan med Melker, Sara och Niklas.
Tack för idag söta ni!

Nu ska jag lägga upp benen framför tvn ovh sappa runt bland all skit som sända..
Håll tummarna för en bra natt vänner!

Söndag

Godmorgon på er.
Inatt har (peppar peppar) Ella sovit bättre. Hon gillar att vara på kalas precis som mamma och pappa. Så jag tackar för en helt ok natt och en go sovmorgon. Henke gick upp med Ella så jag fick sova vidare en stund. Lovely sunday morning!

Idag har vi väldigt lite inplanerat, det känns skönt. Mamma och pappa kommer på middag i kväll, men nu på morgonen  ska vi mysa lite i soffan, äta frukost och kolla på en film. Sedan får vi se vart dagen för oss, men jag har förbjudit allt vad renovering heter denna helg. Henke måste vila och vi måste få lite tid ihop!

Ella leker med sin docka..

Njut av er söndag!

Lördagen!!


Ella sov gott i regnet innbäddad och torr under hela städningen. Måste säga att vagnen (teutonia spirit S3) var perfekt i dåligt väder.. hon kunde sitta upp och se sin mamma kratta löv utan att besväras det minsta av regnet..

En kall och blöt pappa myser med sin lilla tös!

Tacos och bebis bus hemma hos familjen Kahnberg.
Ella och goa lilla Theo pussades massor.. det ska börjas i tid!

Har det regnat mycket hos er? För här har det inte varit en torr stund på HELA dagen.. nu är den där underbara hösten här! Hunter stövlarna håller måttet, men regnkläder står högt upp på måste ha listan!

Godmorgon regniga Lördag!

Idag är det städdag här i området, så det blir till att vara käcka familjen och ta på sig regn kläder (äger jag ens det??!!) och stappla ut till grannarna och göra nytta.

Kvällen ska vi spendera hemma hos familjen Kahnberg.
Middag, bebis bus och massa skit snack..
Önskar er alla en fin lördag!

Bilder från gårdagens fika med Jenny, sofia och söta lilla Theo.

En bra fredag helt enkelt!


Fredag.. igen..

Så var vi här igen. Fredag!
Jag älskar fredagar, alla bara andas lycka och ser fram imot kvällen med famlj och vänner. Man kan riktigt se fredags lyckan i folks ögon! Idag blir det lilla familjen hemma. Jag och Henke ska baka egen pizza med parmaskinka ruccola och massa annat gott.

Lillan fortsätter att sova dåligt på nätterna, men det är väll inte så konstigt. så mycket som händer runt omkring henne nu. Bara att ha börjat med mat måste ju vara konstigt. Lilla magen ska ju arbeta sig igenom all ny föda också. Å vår lilla dam nöjer sig inte med en sked.. nä nä, här ska det smaskas på ordentligt. Men nej jag ger henne inte massor, så oroa er inte för det!

Hoppas ni får en lovely friday!


Torsdagen!


Efter ännu en mysig morgon hemma åkte vi iväg på ett spontan besök till kungsmässan med Sara och Melker. Vi startade med en fika på cooffe house, räk macka, kaffe och mat till lillan så var vi redo för lite shopping,

Men kolla då Ella va cool jag är!
Sötaste lilla Melker köpte en gubb keps på Hm! Hur cool är den inte?
Tack för idag söta ni!

Här hemma blir det film och mys i soffan med mannen..
Dags att tända ljus och ta fram tjocka filten, fy vad här e ruggigt..

Dagen

Idag har vi haft en lugn och härlig dag.. jag har gjort det jag skulle, tvättat och fotat bilen!!
Men fram för allt så har jag strosat runt i morgonrock, druckit kaffe, pussats med Ella och druckit en kopp kaffe med Sandra. En bra och mysig dag helt enkelt.

Nyäten och utslagen bebis. Världens sötaste mat monster!
Titta Ellen va söta kläder jag har idag, kan du inte rensa lite till =)

Pappa matar med kvälls gröt. Super gott om du frågar Ella!

Mitt i veckan slö!

Idag kör vi en slapp dag, jag glider fortfarande omkring i morogn rock och är säkert inne på 4:e koppen kaffe. Ella har pyjamas och leker med lite av varje här hemma.

Dagens enda projekt so far är en vända till bil tvätten. Vi ska sälja min bil så den behöver fixas iordning lite. Roligare projekt får man ju leta efter.. ihihi
Hoppas ni får en mysig onsdag vänner!

Dagen


Ella började sin morgon i gåstolen, gissa om hon står still.. nej då.. damen lyckades på någon timma fatta hur hon ska putta sig framåt.. så var det med den vilan för mamman. Men hon e välldigt söt.

Ella och Milla var så söta på filten. Hålla handen.. goingar!


Söta lilla Frode

Emma och Frode bjöd på lunch innan det var dags för föräldrar träff. Idag var det en psykolog där och pratade om sömn rutiner och lite annat.

Dagen avslutade vi med ett beslk hos syster/moster innan vi åkte hem till Henke och åt gröt. Ella älskar verkliegn mat, allt går ner hittills och hon gapar efter mer och blir ledsen när det är slut.. När vet man att det är dags att byta ut ett mål med ersättning mot mat? jag har jätte svårt att veta hur mycket mat jags ska ge lila damen, Jaja, det får ge sig.

god natt!!

Dagen


Annas lilla Alfons och Ella

Idag har det regnat, blåst och varit grått och kallt hela dagen. De sista löven kommer väll ha blåst av träden i morogn när vi vaknar för fy fan vilket skit väder. Gillar inte hösten när det är grått och regningt..

I förmiddags var vi förbi Anna och Alfons en sväng annars har vi bara varit hemma och myst, ingen vågar sig väll ut i halv storm??
Men imorogn har vi en fullspäckad dag igen. Så jag tänkte sova tidigt. Ella har varit lite oroligare än vanligt de sista nättrna. Hon som ananrs sover så bra..ja det ska gå upp och ner, det ska gudarna veta!!

Sov så gott!

The soppa!


Den super goda soppan som Henke lagade i lördags var det många som ville ha recept på. Det är en bouillabaisse soppa i grunden, Henke brukar alltid göra efter eget tycke och smak men jag googlade lite och hittade ett recept!
Här kommer en länk
Hoppas de ska smaka!

Nu ska här springas!!

I ny gåstol från fisher price!
Än så länge når lillan bara ner med tå spetsen om hon verkligen sträcker på sig, men att bara sitta och slå och pilla på det fina färgglada lekbordet nöjer sig damen med för tillfället. Om en vecka eller två kutar hon säkert
runt som en tok här hemma.

På denna bilden är inte lekbrädan ditsatt. Hon kräkr ju som en galning damen.. inte sååå trevligt när det rinner ner imellan knappar och annat..

Måndag


Nu ska vi iväg och skaffa en gåstol till lilla Ella. Jag har en kännsla att det kommer bli en riktig höjdar leksak här hemma.

Hoppas ni får en bra start på veckan.

Söndag!

Så har vi lyckats slå ihjäl ytterligare en helg.
Dagen har varit super mysig och vi har fått massa gjort. Henke håller på som en tok i Ellas rum och jag har mest njutit av bebis, tvättat, plockat lite och gått en lång och härlig promenad med sötaste syster.
Mamma livet är allt bra underbart. Speciellt med denna fina höst (ja, jag kommer fortsätta tjata om det fina vädret ända tills det börjar regna, då kommer jag gnälla över det)



Duktig pappa Henke sliter i lillans rum. Nu är golvet lagt, elen klar och nya elementet är på plats. I veckan ska listerna upp och jag ska börja inreda.. ååå vad roligt det ska bli!


Bästa syster/moster och lilla Ella!

Dagens bildregn!


En nöjd nyäten potatis och majspure tjej!

Andra promenaden för dagen! Som jag älskar just denna hösten!!

Sandra och sigrid följde med på promenaden ner till babyproffsen. Sigrid provade bilen och Ella satt i en gåstol. Det var 100 poäng.. en sådan vill jag ha mamma sa hon.

Dagen avslutade vi med henkes goa fisk soppa.
Nu sitter vi och kollar på tv, njuter av en go öl och snackar skit.

Hopps ni har haft en fin lördag vänner...

Lördag

Idag vaknade prinsessan på sitt allra bästa humör. Lite sov morgon bjöd damen till och med på. Det tackar vi för! Efter frukost och ett bad slängde jag på mig mössa och annat, det är jätte kallt idag. Minus grader i morse. Så gick vi ut på en solig och kall promenad. Jätte härligt.
Nu sussar lillan i vagnen och jag ska ta tag i disk, tvätt och lite anant innan det är dags för promenad nr 2.. ner på stan och kolla efter bas bodys till lillan.

Pappan i familjen lägger golv i Ellas rum. Snart är det klart.. ska givetvis visa er lite bilder då. Det kommer bli så fint.
Ikväll kommer farmor på middag. Henkes goda fisk soppa står på menyn..
Det är som bäddat för en härlig lördag med andra ord.



Gårdagens bilder.
Anna och Samuell fick vara modeller när jag lekte lite med kameran... inte svårt att misslyckas på så snygga objekt i och för sig..

Freeeedaaaag!



Yes.. ikväll blir det tacos och idol med Anna och Samule. Som bäddat för en trevlig kväll med ett glas rött och många skratt.

Hoppas ni njuter av er frdag!


Dagens bildregn!


Ella tycks gilla mat, hon gapar efter skeden och ifrågasätter inte alls. Tungan kommer inte ut och hon är mest nöjd. Idag blev det potatis och majs pure. Jätte gott enligt damen. Till och med lite mango slank ner, jag provade att ge den lite fes ljummen. Ett bra drag av morsan..


Vi fortsatte dagen med en lång och härlig promenad i det fina vädret. Jag känner mig som en kärring som tjatar om det fina höst vädret, men detta är hetl galet .. sååå vackert över allt.



Lunch med våra goingar på trubaduren innan det var dags för föräldrar träff.


En promenad till och en sovande nöjd bebis!!

Nu på kvällen provade vi med gröt igen.. å som hon slukade det.. jätte gott morsan!
Det verkar ju funka bra det här. 

Några skedar mat på förmiddagen och några skedar gröt på kvällen kommer vi börja med. Det funkar fint för oss!

Torsdag

God morgon vänner.
Idag är det dags för föräldrar grupp igen. Vi ska till fyren (biblioteket i kungsbacka, som har en trevlig lunch resturang och ligger precis bredvid underbar shopping)
Vi ska först äta lunch med mammor och barn sedan vara med på en sago stund. Jag hoppas verkligen Ellas myror  i benen sover då.. hon är nämligen lite rastlös min lilla dam. Inte alls kul att sitta still länge. Sprattla, leka och stå upp, gärna bli buren och se världen är det bästa.





Igår kväll provade vi gröt för första gången, först gapade hon som en tok efter skeden och tog glatt imot gröten. Smakade och undrade va jag höll på med. Men sedan kom det som väntat ut igen, då provade vi med lite mango till... men det var absolut inte Ellas grej.
Idag ska vi prova med lite potatis och majs pure. Ska bli kul att se vad damen tycker om det.

Dagens bildregn!

Jag och Ella packade in i bilen idag vid 11 och for neråt Ullared som planerat. Ella var lika duktig som vanligt, somnade gott i bilen efter lite sjönsång för mamma.

I ullared mötte vi upp Hanna, Ellen, Jannie och Emiilia som ni vet. Vilka underbart goa tjejer. Vi klickade dirket, precis som väntat. Efter en god lunch och massa skit snack röjde vi i varuhuset.. kaffet var hemskt och det var dåligt utbud på pyjamasar som Ella verkligen behöver. Men det gör inget, vi hade en jätte mysig dag tillsammans.
Tack för idag tjejer.



'





Godmorgon!

Idag bestämde sig damen att ta en liten liten sov morogn till 7.30, det tackar mamman för efter en knasig natt. Här hemma går kaffemaskinen varm och jag hållr på att fixa och packa i ordning oss för en dag i Ullared. Vi ska träffa Janni&Emilia och Hanna&Ellen. Lunchdate och shopping är planen.
Det var ju inte så länge sedan jag besökte shopping landet, men något borde ju alltid kunna fälja med hem.

Hoppas ni får en fin dag i det underbara vädret.

Gårdagens promenad blev lång och härlig, massa sol och en glad unge i nya sittdelen.
Hon han givetvis somna innna jag ens fåt upp kameran när jag stoppade ner henne i vagnen på morgonen.

Vi gick förbi Jc, Syster ville ha nya brallor.
Ett par baggy jeans från märket humör och en cool top blev hennes.


Promenad längs med Kungsbacka ån...

Heja Sverige!!



Här hemma har vi en liten zlatan..världens sötaste unge..

Tisdag


Ella inviger sin nya tröja från pop idag. Så söt i den.
Vi har haft en bra natt, men mindre rolig kväll igår. Jag hoppas verkligen att det där förbannade tänderna kommer snart. Stackarn, fy vad långdraget detta har varit. För det måste vara tänder väll??!! Annars är det skönt att kunna skylla på det.. hahaha

Idag ska vi ut på promenad i nya sitt delen och äta lunch med natalie. Det är super fint väder. kallt och soligt.
Hoppas ni får en härlig tisdag.

Dagens bildregn







Dagens babyrytmik var inställd när vi kom ner. Men kaffe fanns det och det är vi inte sena med att hälla i oss. Barnen "lekte" av sig lite och sedan satte vi fart på benen och tog en lång och go promenad som avslutades med en liten lunch hemma hos oss. En mycket lyckad dag med goa vänner och söta snälla ungar.

Tack för idag!!

Måndag


Ella sitter och pratar och skrattar bredvid mig i babysittern, snart kommer hon däcka en stund, då tänkte jag slänga in mig i duschen.. idag är det babyrytmik. Hoppas lilla damen vill vara vaken och med på noterna. Om inte annat så får mamma sig en prat stund med alla mammor.


Är det dags att sätt damen i åkpåsen nu??
Eller klarar hon sig med overall och filtar ett tag till, jag tycker det börjar bli riktigt kallt.
Hur har ni gjort?




♥ Ella Matilda Toft ♥

Vi hade en jätte trevlig dop dag. Ella skötte sig exemplariskt i både kyrkan och på bjudningen. Snorig som attan men glad ändå. Vår lilla tjej.
Vi fick sååå mycket fina paket, tack familj och vänner för att vi fick en fin dag tillsammmans och för era fina paket till lilla trollet.




















Efter kyrkan hade Ella på sig sin nya RL klänning.

Tack igen för en underbar dag vänner!

Dopdagen!

Idag är det alltså dop för lllan.
Jag startar dagen med en STOR kop kaffe medans resten av huset (förutom Ella då) sover söt!
Våra vänner från skåne är här och vi hade en super trevlig kväll igår med god mat och ett glas vin.



Nu ska de sista "att göra" bockas av på listan..
Det här kommer bli en härlig dag med familj och vänner!

God morgon!

Förberedelser..

Ella ska ha samma dop klänning som bland annat hennes pappa har hafta. Vist är den fin!



Dop klänningen är strykt, hemmet är städat och alla pussel bitar börjar falla på plats.
Nu ska jag hoppa in i duschen och färga mina ögonbryn!
Sedan bär det av till lokalen för att duka och fixa... kl 17 anländer familjen rosengren/jönsson... Allt eller inget, eller hur var det nu?

kram på er 

6,6 kg gränslös kärlek

Det är min Ella det. Hon växer och går upp så fint i vikt. Det är alltid lika roligt att få nya siffror och en stämpel i baken på damen. 6,6 kg och 63,5 cm lång är lilla skruttan nu.. Min stora tjej


Lillan 4 månader

Idag har Ella varit bättre. Lite piggare och lite mindre snorig. Vi använder fortfarande nässugen coh dropparna. Hon har fortfarande jätte svårt att äta. Spyr upp massa slem, bra på så vis att det släpper lite men dåligt att inte maten får vara kvar i lilla magen. Men kvälls målet behöll hon. Så nu lämnar vi denna sjukan bakom oss och hoppas på en bra natt. Håll tummarna för oss.

Ella blir 4 månader idag.. min stora tjej.. Hon passade på att fira dagen med att vända sig till magen, höger armen är fortfarande i kläm, men hon tippade över och ville ha sitt lilla bi som låg bredvid. Såååå söt!

Damen dregglar och kliar sig i munnen mer än vanligt.. kan det vara tänder på G?
Är det därför hon varit dålig?

Torsdag

Jag är sååå trött.
Tur att jag la mig i hyfsad tid igår. Ella vaknade 01 och ville inte somna föräns kl 03.. sov till 05.30 och sedan var det bara att sätta igång dagen. Suga ut snor.. näs droppar, trösta, krama,mata... detta är inte roligt. Jag vet att det kommer komma värre sjukdomar, men nu är vi i denna, å fy fan va jobbigt det är.
Känns som jag skulle vilja sova tusen år.. huvudet snurrar och ögonen går i kors. Men ändå måste massa saker fixas innan dopet på lördag och i morogn kommer ju helgens gäster.

Tur att Ella har världens bästa farmor/mormor som hjälper till med allt.

Mitt i veckan

Jag kommer inte ihåg när jag var såhär trött sist. Vilken dag..
Ella är bättre, men nu på kvällen har hon varist så ledsen och missnjöd.. inte allls roligt.
Så jag tror jag ska joina min dotter och gå och nana. Behöver verkligen ta igen massa förlorad sömn, så vi hörs i morogn vänner.

Sov så gott ♥


uppe innan tuppen..


Nyäten och jätte glad liten skit unge..

Fråga inte mig varför Ella har varit vaken i en timma. Fråga henne..
Jag ser det som ett friskhets tecken och hoppas på attt få sova middag länge sedan..

Det tar form..


Nu har vi börjat med Ellas rum, inte jätte lägligt nu när dopet är på g, Ella dragit på sig en förkylning och vi ska ha gäster i helgen.. men det är ju så typiskt familjen Toft. Allt eller inget helt enkelt.

Nu ser det inte mycket ut. Men med mina storslagna planer och min mans duktiga arbete så ska ni nog se att det blir ett litet dock rum här till slut.

Nu ska jag fixa mig en kopp te och knapra på en skorpa eller tre.
Sov så gott!

Godmorgon Tisdag!

I morse vaknade jag till sjönsjungande sång från min dotter. Dock med en näsa tätare och snorigare än hon borde kunna mäkta med. Så duktig hon är. Humöret på top för det mesta ändå. Men fortfarande trött och lite mammig. Hon vll inte äta och de jag får i henne spyr hon upp.. Huvudet måste hon ha högt och jag kämpar på med nässug och droppar. Igår kväll fick hon en alvedon som hon somnade gott på.

Moster är här och ska ha lillan medans jag åker och handlar mat. Vi får fin främat från skåne i helgen och Ellas dop är på lördag. Så det är en lång lista med mat som ska bockas av.



Award..


En pojkmammas vardag har passat över denna söta award tll mig. Tack för det!
Som ni säkert redan vet ska jag skriva 3 saker som ligger mig varmt om hjärtat (jag valde 3 saker jag använder dagligen och har svårt att se min morgon utan.. ),visa en bild och skicka vidare till andra bloggare.

  • min mobil
  • kaffe
  • inne tofflor

Jag väljer att skicka vidare denna award till

Award..




Jag har fått en award av Lisa. Tack för det. Här kommer lite onödigt vetande om mig!!

  1. Jag spelade fotboll i 10 år innan jag la det på hyllan i 16 års åldern.
  2. Jag har aldrig haft några djur, gillar dom inte. Söta att titta på, men inte hos mig eller nära mig.
  3. Jag är en rak och ärlig människa.
  4. JAg gillar inte när folk fjäskar och slickar min röv och sedan snackar skit om mig. Inte heller när folk gör så med personer jag känner eller vet vilka det är. Gillar helt enkelt inte rövslickare.
  5. Jag älskar ödmjuka ärliga goa mysiga männsikor med lite krut
  6. Min docka jag hade i många år som liten hette Elisabeth Carlsson
  7. Om jag får ett till barn, vill jag absolut att det ska bli en kille
Nu vill jag veta lite onödig info om..

Det är inte lätt att vara liten..




Mitt söta lilla hjärta..
Ella har sovit i stort sätt hela dagen, hos mig för det mesta och några timmar i vagnen. Nu har hon sovit i sin säng sedan länge.. hoppas hon vaknar frisk och kry i morgon igen..

Jag är helt slut efter dagens bärande och tröstande så det blir tidig säng idag.
Men först lite plockande i köket och bloggläsande.

Sjuk liten tjej!

Stackars lilla korven är inte bra. Snorig och hängig som bara den. Men jag måste änså säga att hon har humöret uppe, fast ögonen och kroppen är tung.
I natt var vi uppe och höjde upp sängen, gav henne lite näs droppar och kramades massor. Sedan har hon sovit oroligt och med massa snor i nosen fram till 6 då jag drog fram nässugen.. och jag måste säga att det funkade skit bra. MEN jag lär inte få vara där igen.. nu bara hon sprattlar och har sig när jag är på G mot nosen.. Stackars liten. Om hon bara kunde snyta sig.. haha



Söndagen!


Idag har vi haft en riktigt härlig söndag. Jag har haft massa bebis mys med min lilla docka, plus att jag fått mängder med saker gjort. Förrådet är i ordning och Henke har börjat med Ellas rum. Spackling och målning.
Vi har slängt massa skräp (igen) och jag har fått en egen timma i shopping land. 


Ellas kille Ludvig kom på besök. Det var givetvis puss kalas mellan de små medans vi andra drack kaffe innan jag och Frida åkte och shoppade lite till barnen.

Nytt från pop, perfekt att ha under overallen nu i höst vinter. Byxer en body och en långarmad tröja. Det ena kitet fick damen av farmor. Tack så mycket säger Ella.

"overallen" från Lindex blev Ellas. Strumpebyxor, vita, rosa prickiga och randiga.


Sötaste  Farmor kom förbi med en överaskning till Ellas rum. Hennes vännina har sytt en abc tavla. Den är så fantastisk fin och välgjord. Den kommer hänga i Ellas rum när det är vitt målat och klart.
Tack söta Helena!

Nu måste jag verkligen krypa i säng.. Ella har varit lite orolig nu på kvällem, vaknat och varit ledsen. Inte alls likt henne. Kankse börjar hon bli lite förkyld?
Hoppas vi får en bra natt och att hon klarar sig från massa skit.

kram på er

God morgon tidiga söndag.

Idag har vi ännu en fullspäckad dag framför oss.
Pappan i familjen sover fortfarande, han drack wisky igår med 2 kompisar som även åt grillat med oss så han lär sov ett tag.. Jag var smart och la mig i tid, kännde att damen skulle vakna tidigt och jajjemän 05.45 och pigg som en lärka. Världens största leende.. det är ju bara att le tillbaka och gå upp!!

I varje fall, idag ska jag fixa i vårt förråd och bära ut lite kartonger med kläder och annat i garaget. Sedan blir det en sväng till Kungsmässan. Ella måste ha lite tights byx liknande brallor att ha till bodys i overallen. Klänning och strumpebyxor eller body och tights får det bli i vinter. Inte alls skönt att ha jenas i overallen ju..


Bild från gårdagens grillning. Sommarnes sista och såååå god!

Dagen



Efter massa naken bus i gymmet och ett gott bad tog vi på overallen och traskade ner på stan.
Såhär kan det se ut.. Hösten är allt bra vacker!




Nu håller vi på att förbereda för sista grillningen. Det blir grillspätt med kyckling,oxfile,fläskfile,champinjoner,lök och paprika. Till detta potatis och kall sås.

Ha en mysig lördag kära ni!

Lördags morgon

Henke har redan stuckit iväg för att slänga en vända skräp på tippen. Sedan ska han vidare in till sin favvo affär bauhause och köpa fler element. Jaag borde städa, men lillan behöver komma ut, jag också.
En promenad med Sandy och sedan får vi se vad eftermiddagen bjuder på.

Sötfia sover med ögonen på glänt..

Fredag!









Ludvig har på sig en jätte tuff "overall" från Lindex kill avdelning. Den måste Ella kolla på. Perfekt under overallen i höst/vinter. 149:- går den på!

Idag har vi haft en bra dag i mammaland.
Jc tackade av oss som har blivit varslade med en liten paket och kaka. Tack för det.

Sedan for vi till Åsa och drack kaffe och gick en promenad med mamma ligan..
Perfekt höstväder. Ella sov gott i vagnen i 2,5 timma. Frisk luft är det bästa!

Nu kommer snart mannen coh vi ska fredags mysa bäst vi bara kan.
Idol och tacos står på programmet.
Hoppas ni får en skön fredags kväll.


Mamma shoppar!




RSS 2.0