mitt i vecka

Onsdag igen. Jag gillar dom dagarna. I morgon är jag ledig. Det ska bli så skönt. Jag har lite planer på förmiddagen med lillsis. Sen bär det av ut i solen minsann.

ÅÅ öl och sol. Hur kan det bli bättre.

Jag har lugnat mig lite från gårdagen. Jag funderar och tänker. Hur vet man att man gör rätt?? Men nog om detta i bloggen. Det kommer bli bra hur vi än gör tror jag.

Idag händer det mycket på jobbet. Jag och carro pillar och grejar som vanligt. Men hon e lite bitter i dag den lilla bitterfittan =) Jag ska allt få henne på humör. Kanske ska bjuda på en öl i kväll!!
Ja ja det ger sig.

Hoppas ni har det super bra i solen mina vänner.

love xoxo

tack daniel...

för att du kom och gjorde min dag lite lättare när allt känndes tungt och jobbigt. Tankarna snurrar och jag vet inte hur jag ska resonera. Känner mig besviken och ledsen. Jävligt sårad rent ut sagt.

Men efter regn kommer solsken. Det är bara att blicka framåt. Ingen ska få förstöra för oss.

dimmig tisdag

God morgon

Nu har jag varit ute på morgon promenad. Idag igen.. fy fan va redig jag känner mig. Gröten står brevid och jag ska snart slänga in mig i en duch.

Igår mejlade jag iväg mina bilder till norra halland. Lite nervös är jag allt. Men det kommer nog gå bra. Annars har jag ju faktiskt i morgon på mig att springa ner på stan och trycka av några bilder till. Onsdag- Lilla lördag, det finns nog alltid någon ute som vill vara med på ett foto.

jaja.. idag blir det som sakt jobb och sedan dans. Så kul. Jag längtar. Jag säger som henke, man tänker verklligen i dans nu. Det är det enda som går igenom huvudet. Ner med axlarna upp med hakan, ut med armen.. ja ni fattar.

ha en bra dag

xoxo


ikea

Vi fick med H till IKEA idag.. han e för söt. Allt är bestämmt till vår dukning nu. Vi fick med oss ungefär hälften hem. Sedan va lagret slut. Men det kommer in mer igen. som tur är.

Nu ska jag ägna mig åt lite jobb och kolla ett avsnitt desperet.

ha en trevlig kväll

l

helgens bilder

Titta och njut..



I jönköping va det festival parad. Olika dansskolor hade uppvisning på gatorna. Skit coolt.



Grabbarna stog för trummandet



Det  fanns alla varianter. =)



Å små sötisar..



Jag och min älsklings nos.



Efter jönköping bjöds det på drinkar hemma hos sandra och jerker.



xoxo

Att muta en karl!

Hur gör man för att släpa med sin karl till IKEA?? Det är typ det värsta H vet, om han inte ska ha något til sitt kontor såklart. Men jag och svärmor har gett oss fasen på att vi ska dra med H idag.

Jag ska kolla på dekorationer till bordsdukningen på bröllopet. Då vill jag ju att han är med och bestämmer.

Någon som har förslag på hur man motiverar tråkiga män till ikea shopping??

xoxo

Måndag

Så jävla typiskt. Jag va uppe före tuppen idag. Klockan  06.00 bar det ut på morgon promenad. Det ska bli min nya grej nu =). I varje fall, när jag kom hem drack jag kaffe och skulle lägga upp mina fina bilder från helgen. Men då ville ju givetvis sidan inte fungera. Så nu när jag är på jobbet funkar det.. jaja, ni får hålla er tills i ikväll.

Min helg har i varje fall varit underbar. Vi for ju till Jönköping i lördags morse. Det va sommar värme... staden hade dans parad. Massa barn och ungdomar dansade på gator och torgets uteserveringar va fulla. Jönköping är verkligen en mysig stad. Dit åker jag igen.

Kvälllen började med jobb..jag plåtade lite i kungsbacka för att sedan bege mig till sandra och jerker för en trevlig grillkväll. Efter det drog vi vdare ner på stan för öl i goda vänners lag.

Jag vaknade i söndags och insåg att bilen inte skulle köras av mig till jobbet =).. S fick ta över. Jag va lite snurrig..

Efter jobbet åkte jag och henke till min kusin.. Dans dags. Fy fan va roligt det är, men jobbigt. Jag har lite ont i tår och rygg idag. På tisdag ska vi ha vår andra lektion. Jag längtar.

Dans är oxå min nya grej =)

Nu är det jobb dags. Ha en bra dag mina vänner.

xoxo

solig lördag

Nu är det dags att leta upp en söt liten klänning för vår lilla tripp. Jag tänker köra på bara ben. Det ska ju för fan bli sommar värme idag. Carro säger att man kan börja i maj. Jag tror på idag.

ha en skön dag i solen.

later..

hemma igen

Helena hade verkligen styrt upp det idag. Precis som jag väntat mig.. hon e för söt. Det bjöds på super god mat och massa vin till det. Men jag höll mig som sakt till bubbel vatten. Duktig flicka.

Jag har tömt min kamera nu.. äntligen.

Här kommer lite bilder


Förra fredagen hemma hos sandra och jerker. Go å glad..
Det va efter detta kortet som min kamera hanmade i svärmors väska, för att dyka upp idag igen!!


Hemma hos Helena...


Anna daniel och carro


Helena och Sandra



Jannie (som jobbar i samma butik som mig) och min lilla söta sandy



Hahaha.. dagens outfit. Jag vet att min min e helt dålig.. haha, men ni ska veta att jag kämpade för ett bra kort.. Det gick sådär.. carro garvade i hjäl sig.. där av flinet..



Så här ser det ut när carro äter chips.. haha

nu ska jag nana. I morgon väntar en lång.. men rolig dag.
Jag ska göra mitt första fotojobb (nervös)..

nana gott mina vänner

xoxo

pigg och glad

idag vaknade jag piggare än på länge. Solen lyser och jag känner mig lycklig.

Nu är jag på jobbet. Jag håller på att slänga i mig dagens lunch. tonfisksallad. Mummsigt..
I kväll bär det av till helena för en kväll med jobbar kompisarna. Det ska bli super trevligt. Helena fixar och donar så fint jämt. Hon är nog den påhittigaste personen jag känner.

Jag ska köra.. så för mig blir det bubbel vatten och tidig säng. Vi drar ju till Jönköping i morgon för en dag med henkes farmor och faste mfl. Bilen ska lämna kba senast 08:30 i morgon bitti. Då ska jag vara pigg och fräch..

Min kamear är tillbaka som jag sa i natt. Så nu ska här plåtas igen.. Förhoppningsvis kommer det lite bilder redan i kväll. Annars slänger jag in det under morgon dagen.

ha en bra dag mina vänner.

xoxo

vilken dag.....

jag har verkligen bara tagit det lugnt. Lr aa.. det beror på hur man ser det. Jag gick upp till Sandra kl 10.. vi drack kaffe och klädde på Lill strumpan. Sen bar det ut i solen.
Vi lekte lite jag och Sigge medans Sandra målade en lucka.. men inget barn går att tillfredställa när de egentligen vill sova. så vi tog en promenad. Barnet sov och vi kunde dricka lite saft. Målningen fortsatte. Barnet vaknade och vi lekte lite. Sigge åt.. Sigge va trött... Sigge sov =) (Äta sova bajsa) söta unge.. Jerker kom med middag.. spagetti bolognese.. mmm .. vi målade.. bebis sov... vi målade.. jag promenerade.. vi fikade jag promenerade.. Henke kom.. vi planerade middag... jag promenerade..

bebis sov för natten.. vi drack drinkar.  vilken dag.

Jag skulle kunna säga att jag inte fått något vettigt gjort. jag har inte städat, jag har inte tvättat, jag har inte planerat bröllop och jag har inte solat.. men jag har haft en underbar dag med människor jag älskar.... jag har vilat och fått kärlek.. jag har gjort nytta.. jag har haft det bra..

jag är nöjd.. tack för att du finns Sandra

 

imorgon blir det nya mission.. då följer kameran med, för nu är den hemma igen (ÄNTLIGEN)

 

nana gott

 

xoxo


en dag i solen

Japp. Då va det torsdag IGEN!! fan va tiden går fort.
Idag ska jag försöka ta mig ut i solen så mycket som möjligt. Sandra och Sigge ska få besök. Vi ska måla och va rediga en stund. Sen hoppas jag på lite kaffe och mys i solen.

Tvätten får vänta till i eftermiddag.
nu ska jag njuta av dagen.

puss

Tiden rusar förbi

Choklad delfin och kaffe mumms...

Dagen idag går lika fort som vanligt. Jag tänker på de personer som måste kolla på klockan hela tiden  för att inse att det gått 20 (om man har tur) sedan man kollade sist. Fy fan. På mitt jobb springer tiden ifrån mig. Helt otroligt. Jag är glad för det igentligen. Men problemet kvarstår. Hur fan får man tiden att räcka till..??

Så nu ska jag inte lalla här längre. Hörs i kvälll mina vänner.

pöss

PS: Ellie, JAg måste ha bilder nu. Kan vi göra en deal?? =)

Mitt i veckan

god middag mina kära.

Då va det onsdag igen. Veckan går sååå fort. Men jag va jätte duktig igår så jag kan bara vila och ha det gott i kväll. 90210 och knäckis med ägg kanske.

Jag kankse iofs ska springa med ellionre. Vi får se. Det hade inte varit dumt att röra på fläsket. Men som sakt. JAG är ledig och min rygg behöver nog vila igentligen. Men fy fan va tråkigt.

Hoppas ni har en bra dag.

Back to work..
later!

plöj time



Dags att ta tag i lite pappers arbete. Plocka in disk och stryka skjortor. En kväll går alldeles för fort. Med god mat i magen och ett avsnitt gossip i soffan är jag nu redo för en plöjar kväll.



Jag önsakr det såg ut såhär. MNe om någon timme e det nog årdant.

xoxo

ändrade planer

Hela min vecka tycks bli förändrad.. men jag e inte den som e den. Jag gillar ju när saker flygger på och förbi mig.

Idag har jag tackat ja til ett nytt jobb. Eller rättare sakt ett till jobb. Nu har jag tre. Toppen.. jag som skulle lugna ner mig lite. Men va fan. Man e bara ung en gång. Nu ska jag ju snart gifta mig. Bästa jag passar på, för sen ska jag bli en gnällig hemma fru.. hihi.

Jag ska i varje fall vimmel fota. Fotograf som extra knäck i kungsbackas uteliv. Låter inte det sjukt kul??

Idag har det varit fullt upp på jobbet.. Lunchen gick åt till massa telefon samtal. Tråkigt men ett nödvändigt ont.
Nu sitter jag på en sen fika och längtar hem till min karl.
Längtar efter god mat och Gossip girl. Det är helt klart de bästa på tisdagrna..

xoxo

mat

Jag är en riktigt dålig människa. När jag kom hem hade nosen gjort lax med sin special sås. Jag satte mig i soffan och åt.. åt och åt.. Ingen löpning med andra ord. Men jag har hört att tisdagar är dom bästa dagarna att börja sitt nya liv på.

För övrigt blev dansen uppskjuten till på söndag.
Jag e tok nervös.

hihi..

xoxo

ny vecka nya möjligheter

Idag är dagen då jag tar tag i min träning igen. Som vanligt kan man skylla på både det ena och det tredje för att "slippa" träna. Men faktum är att jag vill ju träna. Enklare är det inte.

Så idag är dagen jag går ut och springer efter jobbet.
Ryggen värker lite efter bara några timmars jobb. Men skit samma. Jag måste ut och röra på mig. Man mår ju så bra efteråt. Jag sover bättre och känner mig piggare.

Så denna veckan ska jag:

Måndag: Jobba springa

Tisdag: Jobba Dans träning med proffset kusin karl.

Onsdag: Jobba, Städa, vila

Torsdag: Bröllops planering, tvätt, Dans träning. Sola!!

Fredag: Jobba, Hem till Helena för en kväll med lite jobbarkompisar

Lördag: Åka till Jönnköping

Söndag: Jobba-- vila

xoxo

Härlig söndag

Måndag morgon är kommen. Den infinner sig jämt, fort dit går det oxå. Men det är med en skit rolig helg i ryggen som jag nu är tillbaka i verkligheten. Tillbaks på jobbet. Ny vecka nya möjligheter som vi brukar säga.

Gårdagen började med brunch på Åsidan med ellinor och jonas. Jävlar va vi skrattade, så flamsig har jag inte varit på länge. Inte min man heller. Vi skrattade så vi hade ont i magen.

Efter mat och MASSA cola fortsatte vi på ellis och jonas balkong. Kaffe, choklad och cigg. Men framför allt. Mer skratt..

Sedan drog vi vidare till madde och daniel. Vi grillade spätt och hade det ur härligt i eftremiddags solen. Det blev faktiskt riktigt varmt efter att förmiddagen va lite kall och blåsig. Maten va super god.. jag somnade till lite i stolen.. men mer kaffe satte fart på mig igen.

Jag och nosen for hem till ett stökigt näste och tog tag i skiten. Städade lit, låg på soffan lite ååå lallade runt hemma. Precis som man ska en söndags kväll.

Kort och gott. Fan vilken go helg.

Lollo skrev ju i lördags som ni såg. Hon lovade bilder. Men det roliga är att jag inte hade någon kamera med mig. Den ligger i svärmors väska.. å hon e på hemlig ort.
Så LOLLO.. mejla mig bilderna.

Ha en bra dag mina vänner.

tillägg

linda:  carrro har du varit i thailand 
Carro: Nej.. jah ska aldrig dit heller.
linda: Varför
Carro: Jag gillar inte thailand. Jag hatar thailand.
linda: Hur kan du veta det?
Lollo. Jag ska dit på riktigt.. altså... på riktigt i mars....
linda.. jag måste ha brunt hår..
Challe.. känner du dig blek i det blonda??!!!

sign by carro.. 22.14

linda: ja skojar inte: natusan har världens bäsya salvor , jag e heeelt beroende!!!!!
charlotte: jag e HEELT beroende av cheddar popcorn!!!

ellinor: hur mår man? hur många har tallat på denna burken? typ ollat den i produktion o så?

by: ANNA B-DAY 09

Party!!!

Oj oj oj va trevligt vi har.. Gäst inlägg av Lollo här..
Tänkte göra ett direkt inlägg här från vårt firande av Vicks ( Barbie) som fyller 28 år) då Carro inte är i tillstånd..hehe
Kvällen började nere vid hamntorget med goda vänner och tilltugg. Dock förvsvann solen väldigt fort så vi fick intaga salongen på västergatan. Det bästa med kvällen var att vickan kunde medverka. bildbevis kommer inom kort! Då snackar vi VICKAN på riktigt! Hur hon kom hit är dock censurerat..


Kvällens lista:

Medverkande: Vickan (anna), challe, Linda, Ellinor, Carro, Lollo, sara + lilleman en stund

Kvällens dryck: bubbel

Kvällens samtalsämne: Carros bröllop (vi alla önskar er lycka till)

Kvällens outfit: Svart ( några har lite rosa oxå!)

Meny: JORDGUBBAR, melon, ananas, oliver, chips och PLOPP!! Jippie!

Kvällen tabbe: uppdartering sker... hihi

to be continued.....

en härlig dag

En varm och härlig dag i solen håller på att pasera.
Hur har er dag varit?

Jag har hunnit med båda att planera lite bröllop, vila och strosa ute i solen. Sandra och sigge har varit på besök. Söta lilla unge.

Nu är räkor serverade

Njut av er fredag mina vänner.

puss och skål



ryggen värker lite.. men det e bättre. Mycket vila så blir det bättre..

xoxo

det rullar på

Henke och Daniels nålar och sannas armband är beställda. Min bukett är färdig i fantasin. Det kommer bli hur fint som helst. Emelie är verkligen duktig och noggrann. Jag är så fascinerad av hur folk är duktiga på olika saker. Emelie är verkligen duktig på blommor.

Hindersprövning och efternamns blanketter är utskrivna.

Mötet igår med cateringfirman gick strålande. Maten är bokad och de kommer bli toppen

Nu börjar jag fatta att jag ska gifta mig.

Shit...

 

Bm är hemma.. Solen lyser och nu ska jag dra mig ut på stan..

 

Jag har det verkligen bra just nu..

later

bråttom bråttom

Tids schemat håller inte riktigt idag. (som vanligt) Jag va tvungen att läägga mig på soffan en stund för ryggens skull. Det tar knäcken på mig att behöva ligga still när solen lyser och saker måste bli klara.

Idag ska jag hinna:

  • Tvätta färdigt
  • Dra till mölndal för att kolla hur min blommbukett ska se ut till bröllopet.
  • Gå förbi mormor på en kaffe och gratta på födelsedagen ( iefterskott)
  • Städa
  • Träffa Sandra
  • Sola
  • 17.00 möte med catering firman
  • 21.30 svärmor anländer till kungsbacka (äntligen)
Jag ska nog lägga på ett kol.



so long suckers..




Sol

God morgon solen..

Idag kommer bli en fantastisk dag. Bättre en gårdagen får vi hoppas. Jag hade en smärta i ryggen jag aldrig varit med om innan. I mitt jobb använder jag kroppen mycket. Ryggen och axlarna får ta mycket stryk. Jag viker, byter på dockor märker varor hänger väggar mm. Så i varje fall va min rygg helt skev i går. Det skar i hela vänster sidan upp mot nacken. Fy fan säger ja. Tårarna rann i slutet av arbetsdagen.

Väl hemma la jag mig raklång på soffan för att inte röra mig en centimeter. Sen flyttade jag till sängen och somnade som en stock efter ett avsnitt av 90210 på datorn.

Idag är det bättre. Giivetvis är jag inte helt åtreställd. Men smärtan har avlägsnat sig. Tack gud för det.
Så nu håller jag på att sortera tvätt. Om en timme kommer "kök gubben" för att lista.

later..

Vad tror ni?

Japp. då va det igång igen. Snacket om blondinbella. Denna gången om hennes påstodda otrohets affär. Det är nästan så man undrar om Katrin vill ge bella fler besökare... för hennes inbox lär väll sprängas idag. Stackarn. Personligen tror jag bella är alldeles för smart för att vara otrogen mot Nils. Hon vet ju hur bevakad hon är.

Men vem fan vet.. Inte jag. Så jag lägger detta på hyllan. det borde alla andra göra oxå.

xoxo

Dagens

Nu drar jag till jobbet.

Hoppas ni får en bra dag.



Idag ser jag ut såhär. Kjolen är inte så smickrande för figuren. Men vem bryr sig. Kjolen e söt.
Jag hade veölat ha bara ben.. kan man ha det nu?? eller är man galen då?

Pöss

Ta hand om dig..

I går kväll hade jag en riktig ta hand om mig själv kvälll. Jag nopprade och färgade brynen. Målade naglarna och gjorde inpackning. Så idag känner jag mig super fräch. Lite färgade bryn götr verkligen skillnad.



Jag låter färgen på brynen sitta i ganska länge innan jag tar bort den ca 20 min.  Det första försvinner så fort. Färgen på ögonfransarna låter jag sitta i jättelänge. Gärna en timma.
Snygg va? haha



Färgen finns att köpa på bland annat åhlens och kicks.



Det va skit svårt att f¨en bra bild på naglarna. Men det är i varje fall ljus rosa. Sommar frächt.



xoxo

En blivande bruds dröm!

Jag har klicakt runt som en tok på denna brölllops sida nu. Man blir ju galen. Fan va mycket fint och kul det finns att beställa. Men va är viktigt och inte, vad är överflöd??



Klockor att ringa i när tal ska hållas eller när bröllops paret ska pussas. Ska man ha det?



Nu kan man både beställa såpbubblor och "fejkat" ris som smälter när det regnar och går sönder när man trmpar på det. Behöver man det? vi  vill ju inte skada det små fåglarna, men man kan väll soppa!! Hur gjorde dom förr?



Alla har ju med sig sina egna kameror givetvis. Vi ska tom ha en fotograf som är med en stund in på festen. Men fatta vilka roliga kort det kan bli med en engångskamer på varje bord. De där som vi misssar när vi har åkt till hotellet. Alla dansar på borden och dricker sprit ur muggar. De vill vi ju ha på bild =)



Gästbok är ju ett måste. Alla måste ju skriva sin egen kommenar/hälsning eller va man vill i denna lilla bok.

Lite utav detta måste jag nog ta med madde. Hon kasnke vill ha en liten peng att hadla för t.o.m..

jaja jag får värka på detta i sömnen.

xoxo

dagens



Idag såg jag ut såhär.. jag älskar mina håliga jeans, har jag sakt det? Dom e så fantastiskt sköna.

Jaja.. för övrigt har jag sprungit en sväng idag. Inte alls kul. Det va skit jobbigt. Det gjorde ont överallt och jag ville bara hem =) Men nu är det gjort. Å vad nöjd jag är.

Nana gott.

Fiskbullar

..... är inte det något man alltid hatar som barn? Jag gjorde det i varje fall. Jag minns så väl i skolan när det va fiskbullar. Fy FAN, fanns det något värre?

Men så kom första tiden i henkes familj. Han bodde hemma när vi träffades och vi va där jätte mycket. BM serverade fiskbullar en dag. Jag satte i halsen och sa lite fint "jag äter inte fiskbullar" Inte sa hon. Prova mina innan du säger nått. Sakt och gjort. jag åt det, lite konstig konsistens tycket jag allt att det va. Men Fan va gott. Riktiga bullar med ägg sås. Efter det har hon fått laga mycket fiakbullar. Idag kan vi köpa hem det på burk ibland och mosa med potatis och givetvis måste man ha mycket sås. mmmm gott.



Vad säger ni?

Min påskhelg





Första ölen efter jobbet hemma hos mor och far på påskafton.



Dagens outfit..



Min pappa e för söt. Han tar alltid fram gitarren när vi är där. Alla sjunger och han spelar. Riktigt kul.



Jag och nosen spexar som vanligt =)





I söndags bar det av till jobbet vid halv elva. Vi va faktiskt riktigt trötta på påskaftons kväll så vi kom i säng i tid. Riktigt skönt.  Jag jopbbade till 17, efter det åkte vi till henkes mormor och fikade. Kvällen hade ingen plan. Men vi årdnade till en spontan kväll med sandra och jerker.

Det blev riktigt lyckat.



Jerker började med att spilla ut ett glas rödvin.. alkohol missbrukare =)



När han skulle fylla på det utspillda glaset. Träffade han utanför- Sölegris..



Vi käkade grillat. Sandras tsatsiki kött och grönsaker.. mumma



gnagaren själv..



Våra karlar frös..(mesar) så dom gick in.. å vipps kom två irish coffe serverade.. kan man ha det bättre en varm sommmarkväll?? (sommar? är det de nu?)

Kvällen igår blev såå lyckad. Bra musik och goda vänner. Precis osm jag vill ha det.



Idag har jag jobbat (igen) när jag kom hem stog en riktigt god macka med ägg bacon och falukorv serverad. Med den i magen somnade jag som en stock. Nu har vi kollat en film, vikt lite tvätt och a det vanliga efter en helg.

I morgon jobbas det på, Nu är det dags att försöka komma in i lite rutiner med träning och normal kost igen. Alkohol och god mat sätter sina spår. Men det blir bara i några dgar. haha

Helgen som kommer är min lediga och som vanligt är vi fullspäckade. Roligt. På lördag är det fest för barbi som fyllt 28. God mat och sprit vid hamntorget om vädret tillåter är planen.

Jag längtar verkligen efter ledighet nu. Men snart kommer den. Å även min svärmor. På torsdag kväll ses vi igen. Äntligen. Fan vad jag saknat henne hos oss.

Hoppas ni haft en bra påsk mina vänner.

xoxo

Status för nu

Just nu: Kollar mejl och dricker kaffe

Mat: salami brie macka.. mumma

Dagens: Slitna jeans vit top och guld smycken

Status: Pigg och glad, längtar ut i solen och hem till min blivande..

Tråkigast: Att jobba

Roligast: hmm... solen skiner

Kvälls palner: Träffa henkes mormor och hennes syster

Längtar efter: Torsdag.. då kommer min svärmor och jag är ledig

Glad för att: Påsken snart är över.. då slippe rman äta så mycket =)

Ledsen för att: Ne.. jag e glad idag.

Allt för nu.. I kväll kommer bilder från vår trevliga påsk afton hemma hos mor och far.

Ha en skön dag i solen mina vänner.

xoxo


Hej i solen..

hur har ni det idag?

Jag ska villigt erkänna att jag räknar ner tiden nu. kl 17 slutar jag. Då väntar kall öl och middag hemma hos mor och far. Det ska bli super tervlligt. Jag och carro går här på jobbet och små  äter godis för att hålla oss sysselsatta. Inte bra..

nej nu ska naglarna bli röda.

ha en trevlig kväll.

ensam tid..

God kväll.

Oj vad trött jag är. Jag har haft en riktigt skön kväll hemma ensam idag. Inte vanligt vill jag lova. H och några vänner är på bio. Jag valde att stanna hemma. Som sagt, skönt med lite ensam tid.

Jag hat plöjt två filmer och nu är det dags för sängen.
Tårarna rinne av allt gäspande =)

I morgon är det påsk afton. Då bjuds det på middag hemma hos mor och far. Men dagen börjar med jobb 10-17.. är inte det länge för en afton?? jaja. thats the deal!!

nana gott.

slänger in en dagens oxå..



xoxo

Bitterfitta

Det är jätte roligt att jobba när det är 20 grade ute och alla är glada och går i shorts..Ja är inte alls bitter...
 





skärtorsdag


MMMMM... fläskfile med sallad och kalla såser! Kan det bli bättre en skärstorsdag med trevligt sällakap och gott vin?? Vi har haft en helt underbar kväll!!

Jag och sandra lekte med sigge, sen va det nana dags och mat lagnings time. Killarna fick lite kvalitetstid i form av guitar hero(!!!!!!!) å vi hade det mysigt i köket.




Kolla in pyjamasen mamma... söt va? Världens sötaste unge..



God natt från mig och min kära sandy!!

xoxo

påsk pynt

Vi har fått vårt första påsk pynt.
söt va?? Godis och bio biljetter i.. även en lott med vinst =)





Tack mor och far.

Nu vankas det grillning hemma hos sandra och jerker. Det ska bli trevligt. Jag ska mysa med sigge tills sandra kommer hem. Då blir det natti natti och fram med vinet =)

Ha en trevlig skärtorsdag mina vänner.

Glad påsk



Oj va fint det blev hemma.

Har ni påsk pynt i form av kycklingar??

pöss

klart!!

Nu är vi klara!! Gud va skönt. Tvätten är i garderoben och det sista hänger på tork. Jag ska bara stryka. Sen ska jag ta en promenad till k-mässan och shoppa lite vår blommor.


17 kg tvätt på väg ner i källaren.


Mormor granskar sina tvättade fönster



Mamma skurar.

Tack för all hjälp. Nu har jag tid att njuta lite av min lediga dag också..

ut i solen..

städdag

Idag är det vårstädning hemma hos oss. Mamma och mormor kommer som sagt om en liten stund.

Första tvätten ligger i maskinen och jag är redo för en hel dag som hemma fru.
Men första ska jag avnjuta en kaffe på balkongen. Solen strålar..



later..

grill--bäst

Första hamburgaren från grill för i sommar. En kall öl till det och vår kväll blev fullständigt lyckad. Kocken danile grillade och regnet höll sig borta. Det blev tom lite sol på kvällskvisten. Tack för en trevlig kväll.



Tidigt i morgon kommer mormor och mamma för att tvätta mina fönster!! Jag e evigt tacksa. Hatar fönster.... Jag ska ge toan och köket en rejäl omgång.

Nana gott.

bara 2 månade kvar!!!

Nu när man börjar prata semestrar fattar man hur kort tid det är kvar. Jag brukar oftast ta ganska sen semester. Men i år går jag redan to vecka 26. Med tanke på att vi gifter oss lördag vecka 26 känndes det helt naturligt =) Det betyder i varje fall att om 10 veckor går jag.. de e lite mer än två månader. Det kommer gå skit fort. Det betyder oxå att jag gifter mig om ca två månader... HJÄÄÄLP.. hur fan gick detta till??

I kväll är det middag med m & d som sagt. Det ska bli super trevligt. Det va länge sedan vi va där nu. Jag ska dumpa bilen hos mamma. Jag kanske får ett glas vin om jag e snäll. Nosen får vara driver idag... jag e ju faktiskt ledig i morgon.

xoxo



God morgon

Det ööössssregnar verkligen i Kba idag. Regnet står som spön  i backen som det så fint heter. Men skit i det. Sommarn är här snabbare än vi tror ändå. (hoppas jag)

Nu bär det av till jobbet för en dag tillsammans med den andra carro. Det ska bli kul. Något roligt brukar vi alltid hitta på. Efter erbetsdagen är det grillning hemma hos M & D. Vi får se hur det går med regnet. Men det fixar nog kocken daniel.

Hoppas ni får en bra dag.

Slänger in dagens (utan ansikte) hahaha






puss och kram

dagens

Ibland är man helt enkelt inte sugen på att "fixa" till sig. Då kan det se ut såhär..



Jag säger som Nils. Man tröttnar fan på sitt utseende när man ser sig själv på bild varje dag =) Så jag tänkte jag skiter i fejset ett tag framöver hahaha..

Idag blir det tidig säng för lilla mig. Jag e faktiskt helt slut. Veckans Nu följer med mig i säng.

Nana gott

Semesterönskemål



Semester schema är något alldeles speciellt. Det finns nog inget som kan göra folk så upprörda. Folk blir ju som galna. Dom ska ha ha ha ha.. dom som jobbar minst och aldrig ställer upp vill ha dom bästa veckorna... (jag kan rabbla upp 17 0000000 anledningar som folk hittar på) Men jag avstår.

I varje fall. Vi håller på med schemat på jobbet nu. Sent jag vet. Men så är det hos oss.. haha bra svar va!! Men nu  har jag och Henke varit hos Sandra och Jerker och planerat vår semester. Jag hoppas jag har kommit på en bra lösning för min OCH alla andras del. För jag är inte som vissa. EGOISTISK

xoxo




Det regnar

Det är fan inte klokt. Här går jag på jobbet i min godan tro om att det är strålande sol ute. HAHA, där fick jag för det! Ingen löpning för mig idag. Jag har iofs aldrig provat att sprinag när det regnar. De kanske är skönt. Men jag föredrar nog gymmet när solen håller sig borta.. jaja nog om det.

Hur har ni det idag?



Så här kankse jag ser ut i kväll!!??

dagens

ÅÅ vilken härlig tur det blev med löparskorna.. det va riktigt skönt att komma ut och bara andas in frisk vår luft. Gräs, fågelkvitter och sol i ögonen. Det här ska jag göra oftare.

Nu har vi tryckt i oss massa knäckisar med ägg och kaviar. Salt och vatten efter träning är ett måste för min del.
Nu ska jag och syster krypa ner i sängen och kolla på vår favvo film How to lose a guy in 10 days..

hoppas ni får en trevlig kväll.


Dagens blev slitna jeans och en söt blus


Nana gott.

xoxo

du ljuva måndag

Min måndag blev verkligen inte som jag tänkt. Men så är det ju ibland. Det är bara att gilla läget som jag brukar säga. Men kvällen hoppas jag blir desto bättre.

Först blir det en runda med löparskorna efter jobbet. Sedan kommer mor och lillasyster på besök. Kaffe och ägg knäckis får det bli.

Solen skiner och jag har ont i magen.

That´s it for now

later..

slumdog millionaire

Spagetti och köttfärsås. En riktig söndags special.

Nu har v ikollat film och bara slappat jag och nosen. Dammsugaren har varit framme ett varv och jag är redo för en ny vecka med massa sol coh roligheter. Gymmet har jag bara besökt en gång denna veckan. Lite ångest har jag allt, men det är bara att göra det bättre denna.

I morgon ska jag jobba med natalie den första delen av dagen. Det ska bli trevligt. Jag funderar på att kolla om hon vill jobba för mig när jannie kommer. Jag har inte hunnit tvätta denna veckan. Det hade varit skönt att hinna med det och ett pass på gymmet innan solen har gått ner. Vi får se..

Är det någon som har förslag på en bra bok? Jag gillar lättsam smörja =)
Tänkte köpa en för lite kvällsmys med te och en filt på balkongen. Precis så som jag vill ha mina sommrkvällar.

Slumdog Millionaire


Kvällens film. Kolla in den. Den va faktiskt riktigt bra.



Nana gott

xoxo

Min härliga helg

Im back!!

Tur att man lever med ett it proffs. Vårt intrenett hemma har varit nere i helgen. Å ni vet ju hur det är. skomakarns son lr vad säger man. Det har i varje fall tagit henke hela helgen att fixa nätet. Men nu är det gjort. Det tog 5 sekunder!!!

Helgen har vairt helt fantastisk.. sol och trevligt sällskap.



Fredagen började med invigning av grillen hemma. Oxfile hel potatis i ugnen och sallad med sjukt god sås. Sedan bar det av ner till kungsbacka för att lyssna på johan och patrik som spelade på prinsen.



Trummisen Patrik lirar..



Jag och Danni..



Efter vårt stopp på Pn drog vi spontant in till stora staden gbg för att dansa med frida och några andra. Älskar spontana jippon. jag och frida dansar loss.



xoxo va i varten.. kolla in denna killen.. mössan i bakfickan. E inte det sååå 2005?? =)  har man fula jeans och mössa i bakfickan går man bort..



Jag va klok i stora staden och höll mig till cider. Därför vaknade jag pigg och fräch i lördags. (bra jobbat C..)
Jag och H startade vår dag med besök hos hans goa mormor. Hon e sååå härlig. I varje liten vrå i hela lägenheten ligger det gamla mynt och roliga glasögon. xoxo va tvungen att prova lite.






Så jävla roligt med gamla saker. hahah jag klär inte i glasögon..



Efter mormor åkte vi till hamntorget och träffade A & S för corona och mys i solen.



Eftre det kurrade magen. Vi drog till Å-sidan för öl och mat. Äntligen har jag fångat dig på bild M... sötnos.



S var inte bara i salongen.. han va ända uppe i penthouse =)







A och H njuter i solen



Idag har vi varit på K mässan coh kollat lite. Efter det var det naams mackor som hägrade. Jag madde daniel Mattias och henke samlades för en trevlig lunch.

Nu ska jag ut i solen igen. Är inte våren det bästa som finns?

Later..

dagens

God kväll/natt

har ni haft en trevlig kväll?
Jag jobbade på som en dåre idag. Som vanligt =) Men va carro kommer bli glad när hon kommer till jobbet. Vi har gjort jätte fint. Jenas hörnan kommmer bli toppen =)

Jag kollade ut på fikan och såg den underbara solen som värmde gott i ansiktet. Uteservering va ett faktum. Barbie fick följa på till pn för mat och öl.

Henke och jerker va där och vi har haft en mycket trevlig kväll. Nu ska jag nana. men först.

dagens..


Hnekes t-shirt svarta jenas och nike skor..

Nana gott mina vänner

xoxo

90210

90210 är tillbaka. En ny sesong ligger framför oss. ..  Jag e lite barnslig jag vet. Men den e är bra. Den innehåller allt. Drama roligheter och lite lögner och svek. Som en vanlig tejej såpa med andra ord. I varje fall. Jag har hört att inte Lipstick Jungle ska fortsätta. Stämmer verkligen detta? I så fall börjar jag gråta..

     
Lipstick vs 90210


xoxo


Mina nya kompisar..






på naam fick vi besök av Ellinore. Hon e för söt. Jag fick paket, alla som känner mig vet att jag älskar paket. Jag fällde tom en tår =) I varje fall i paketet låg dessa super coola lurviga tofflor. Och en fotcreme. Så jag kan ta hand om mina fossingar fram till och efter bröllopet. Gullig va?








Jag blev även mamma till de här fantastiska pumpsen.. ÅÅ vad kär jag e. Det bästa är att dom va på 70% rea!! Normalpris 1700:- jag har tok fyndat!! Vist e dom söta. Men fan va svårt det är att ta kort på sina egna fossingar.. jaja






Dessa shoppade jag till brölllopet. Vad tror ni? Nackdelen är att tårna åker fram lite. Men gör dom inte det i alla sådana här skor? Jag vet inte brukare inte ha denna stilen. Men de e nått sånt här jag har tänkt mig till bröllopet.
jaja.. jag får känna på dom lite. Hittar jag några andra får jag ta dom oxå.. för dom här va tokbilliga. Endast 299:- på Nilson. Henke va nöjd me mig kan jag säga. "riktiga" bröllops skor kostar ju för fan 1500 --- inte OK!!


Tatueringar


Vår vän Tobbe kom precis på besök.
Han håller på att bygga på sin arm som det kallas.. Armen är en bra bit på väg till att bli täckt. Fint som attan blir det. Gittar, pinuppa mikrofån och elvis döskalle är några av de många saker som pryder hans vältränade kropp..






Han ska som sagt täcka hela kroppen.. Vad tycker ni? Har ni tatoos??

xoxo

Sol hela dagen..

Oj vilken dag. Utan att gå in på detaljer.. började dagen katastrof.

Men jag tog mig i kragen och mötte upp sandra för en promenad till kungsmässan. Shit va varmt det va förresten. Top jeans och solbrillor.. bebis på ena armen och sko påsar i andra.

Sandra och Sigge for till sthlm (kommer sakna er) och jag mötte upp Anna för en fika på stan. Vi började med glass kaffe och öl på Pn... När solen bytte sida gjorde vi likadant. Räksallad och mer öl på naam..



Jg fick lite färg efter en hel dag i solen =)

xoxo

JuliaF

Jag kollade in på agnes blogg. Som för övrigt är super. I varje fall tippsade hon om en tjej som sjunger hur bra som helst. Jag har inte kollat på programet. Men hon är med i Next Star 2009. Hon heter FridaF och sjunger grymt. Gå in och rösta på henne här.

Vist e det fantastiskt att det finns program och jippon för ungdomar som e begåvade med en sjukt fin röst. Jag gillar ju lilla Molly sanden oxå.. =) jaja..

Nu måste jag börja min dag.

xoxo

April april...

April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill...

Hmm. har ni lyckats med detta någon gång? Jag är sverigest absolut sämsta lögnare. Jag har aldrig lyckats lura någon på första april. Å tro mig, jag har försökt varje år.

Idag ska jag komma på en uber plan och driva min man till vansinne. =) Om jag vågar, han brukar inte riktigt uppskatta lurendrejeri. Men va fan, det är ju bara  första april en gång om året.

Annrs har jag haft världens tröttaste morgon. Drog mig i sängen alldeles för länge, tvätten står i hallen och jag orkar inte ta mig ner till tvättstugan. För de e ju såååå långt. Nee jag strejkar nog lite. Jag e trött. Å jag tänker vara det en stund till =)

later..





RSS 2.0