tacos



Tacos blev det till fredagens kvällsmys. Mycket gott och lätt lagat.
Talang står på i bakrunden, vi är trötta både jag och mannen. Han sliter så mycket nu. Jag har haft en jobbig dag med bebis. Det trycker jätte mycket neråt, det är som bebis "borrar" sig utåt. Sammandragningarna har varit värre och mycket fler och tätare än vanligt. Ändå har jag inte gjort något speciellt idag. JA ja, alla har vi bra och dåliga dagar. Fisken har inte sin bästa dag idag kanske.

Snart är det sängen för min del.
Hoppas ni har en trevlig valborg vänner!!

sporty spice!



Idag orkade jag ta på mig kläder efter duschen. Inte illa det. Sportig och jäkligt bekväm i klänning från amarican vintage och sjal från samma. Hoddie från sebago och skor från puma. Dansar jag runt i idag.

Henke är uppe i huset och bilar brunnen, jag ska handal mat inför kvällen.
Räkor eller tacos lutar det åt.
Vi får se vad affären har att erbjuda... jag återkommer!

alexandra burke



Denna tjejen började sin resa i amarican idol. Jag har hört låten åvan några gånger på radion och den är fan svängig. Den gör mig glad. Jag kollade även in lite fler låtar på spotify, vilken röst hon har bruden.

Jag känner mig glad idag. Dags för en stor latte och kicka igång dagen med att ringa försäkringskassan och stryka skjortor till henke.

Ha en underbar fredag vänner!

Valborg

"Valborgsmässoafton, sista april eller vardagligt valborg, finlandssvenska vappen, är en årlig högtid som firas i Estland, Finland, Lettland, Sverige, Tjeckien och Tyskland den 30 april eller 1 maj. Traditionen grundar sig på de hedniska högtider som funnits spridda i Europa, men har senare kommit att sammankopplas med Heliga Valborgs kult, mot häxtro och onda andar, som uppstod speciellt efter hennes död år"
"Från wikipedia"



Idag brinner många braser runt om i landet. På öarna här omkring började by borna sitt smalande av ved och pinnar för flera dagar seadn. Den finaste maj brassan jag sett var på öckerö för några år sedan.

V skai inte fira på något speciellt sätt. Jag är ju som bekant tung och mannen är trött med både jobb och hus i huvudet. Kanske blir en middag med vänner. Vi får se.
Ska ni titta på majbrasa i kväll?

å igen..

Jag har gjort det igen..shoppat alltså! Fy fasn vad bra jag mår nu. Idag hittade jag även lite saker till Henke. Det är han ju värd så som han sliter med både jobb och hus.


så fin min karl ska bli i denna outfiten!!


Jag fick också bli fin..

För övrigt har jag sovit middag varit hos barnmorskan och kokat kaffe till Henke och Elektrikern i huset.
Allt var bra med bebis, magen har sjunkt och den lille ligger nu fixerad. Jag blev överlycklig och frågade om det betyder att barnet kommer om 2 veckor. Men inte då.. inga tecken på det alls =) Attans!!

Nu är det dags för lite röj här hemma, inget avancerat men vika lite kläder, plocka ur disken och avnjuta en dusch. Kvälllen ska spenderas i soffan.. för ovanlighetens skull =)

kakel hämtning!

Frukosten ligger i magen och strax är det dags att åka och hämta min bil. Jag är trött. Super trött.. känns välldigt avlägset att sätta sig och köra till Borås om en stund. Det är nämligen kakel hämtar dag. En liten del av lasset i verje fall. Efter att jag hämtat min bil plockar jag upp syster och vi beger oss vidare mot kakelpalatzet i Borås.

Så dags att klä på sig något! (hatar den biten på morgonen)
Ha en underbar dag vänner.



tävlingar

 

Idag staratar jag morgonen med att vra med i två tävlingar som jag hittat.

”Jag tävlar hos Edvinsmamma om ett valfritt barnplagg värde 300 kronor från
Ping Pong barnkläder. Var med o tävla HÄR du med!”


"Jag tävlar om ett presentkort värt 400 kr på Barnvänligt, www.barnvanligt.nu. Tävla här du med!"


shopping!





2 linnen från odd molly fick följa med hem idag. Jag är så nöjd. Det känns som jag kommer få mycket användning för båda två i sommar men även i höst med jeans/skinjacka till.
Det bästa är att dom inte är tajta över magen, jag villl inte räkna med att det ska ta en kvart att bli mitt gamla jag igen. Så vad tycker ni?

trösta mig!!



Idag tycker jag lite synd om mig själv!
Alla vet ju att inget piggar upp bättre än lite shopping!!
Visar er strax vad det gömmer sig för godbitar i påsen!

åå vad jag längtar...


e-legitimation

Nu när jag äntligen har samlat kraft och ork att sätta mig ner för att planera min första föräldrarledighet. Så funkar inte skiten. Kan man bli mer iriterad. Det går inte ens att logga in, så det är inte jag som är dum och inte fattar, inte denna gången i varje fall. ÅÅÅ, jag blir så arg!!

För övrigt har jag bara vilat och tagit det allmänt lungt hittills idag.
Snart kommer Ludvig och Frida på en kopp kaffe, men innan dess sak jag ta mig till affären för att handla lite mat och sätta på mig kläder. Man vet aldrig hur lågt tid strumporna tar =)

Hoppas ni har e bra dag.



en eftermiddag i huset





Nu är jag precis hemkommen från huset. Henke är fortfarande kvar, han sliter och river. Min duktiga älskling!
Som ni ser så har det rivits väggar här och där, toan är.. ja.. den är inte!
Taken är bräder och ja.. ni ser själva. Men det kommer bli sååå bra. Snart!
Idag börjades det dra el, vilket kommer ta ett tag.. det kommer bli spotlampor i hela taket och min data jobbande man vill ju givetvis dra nätverk i väggarna och vad det nu hette mer för kablar.. tur att han har koll.

Jag har kokat kaffe och hämtat en dammsugare hos mamma och pappa.
vila vila vila.. mitt nya motto. Jag orkar inte lägre! Idag har jag sovit typ hela dagen. Jag behövde tydligen det. När energin faller på är jag redig, men annars tänker jag vila.

Nu ska jag ta en riktigt varm och go dusch och sedan förbereda lite god kvällsmat tills mannen kommer hem.
Nanna gott vänenr, vi hörs i morgon!

gravid vecka 34 (33+0)

Idag är det ny vecka igen. Det går faktiskt fort nu.
Jag längtar mycket efter bebis och vill bara vara av med tunga magen nu!

Här minns jag att jag tyckte jag var enorm. hahaha lilla söta magen, så len och inga märken eller bristningar.
Vecka 27+0



Nu är det tungt och magen har trillat ner rejält. Den ser verkligen rolig ut.
Tror mer och mer att det är en liten pojk där inne. Vad tror ni?
Vecka 33+0


Tisdag

God morogn vänner!
Idag började dagen med en snabb visit hos barnmorskan. Mitt andra hem kan man också säga! Idag lämnade jag två rör med blod, dom ska kolla lever värden och något annat, jag har fått utslag på magen.. det positiva med detta är att min sprut rädsla är nästan helt borta. Alla prover jag tagit har gjort mig härdad. Idag grät jag inte en endaste tår =) Är ni lika barnsliga som mig gällande sprutor?



Nu är jag i varje fall hemma och har slängt i mig en god frukost. Jag känner mig fortfarande lite trött och hängig så det blir nog mycket vila idag med. Avatar var bästa filmen på myket länge. Så fin på alla sätt. Funderar starkt på att kolla på den i 3d på bio!

Hoppas ni får en helt underbar dag med massa sol, här verkar molnen inte vilja flytta sig riktigt!! Men just idag känns det ganska bra, då kan jag vila riktigt mycket med gott samvete.

avatar!

Efter besöket hos barnmorskan har jag mest suttit ner och vilat. OK jag har varit i tvätt stugan en vända men annars har röven varit placerad vid datorn, i soffan eller i sängen. Mitt blodryck var inte bra idag. 149/109 aja baja på mig! Men ingen äggvita i urinet, tack gode gud för det!!

Men nu börjar jag få skavsår där bak så det blir till att slänga på köttfärssås och spagetti. Alltid lika gott!
Kvällen ska vi spendera i soffan till Avatar. Den ska tydligen vara hur bra som helst.
Har ni sett den??





the garden collection



Jag har kolllat in HM´s garden collection flera gånger, men alltid haft otur med att storlekar är slut eller bara inte varit på humör. Men idag när jag gick till apoteket hängde denna söta t-shirt i ögonfallande höjd när jag gick förbi. Så den fick följa med hem. Tänker ha den som på bild med jeans/shorts men även till tights och converse.
Ljust puder rosa valde jag men den finns även i vitt. För 199:- blir den din!

ny vecka och 50 dagar till bf

God morogn
Idag vaknar vi till en lite gråare himmel i kungsbacka. Men det gör inget, här ska vilas tvättas och vilas lite till. Barnmorskan ska ta en blodtrycks koll och jag ska försöka hitta ett litet gulligt foto album.

Idag är det 50 dagar kvar till BF
och i morogn går vi in i ny vecka igen. Vecka 34!! Tiden springer verkligen förbi. Om möjligt går det ännu fortare nu när vi har fått huset. Tankarna är där uppe lite mer och jag räknar inte dagarna på samma sätt, underbart.

Dags att kicka igång dagen med en stor latte!







smärta!!

Smärta är vad vi känner hemma hos familjen Toft idag. Stackars älskling har gått och fått min förkylning (trots att vi sovit i olika sovrum!!) han snorar, hostar, fryser och är allmänt dålig. Men den största smärtan sitter nog i kroppen hos oss båda efter gårdagens rivande.

Jag skulle givetvis kratta löv, bära saker och vara allmänt enveten. Det fick jag skit för i går kväll, fy fan. Väsrsta kvällen hittills. Så idag är det jag som sitter på en stol och vilar. Mannen får snyta sig och komma igen, det är mer som ska rivas =)


Kyckling salladen var jätte poppis!



Vila i solen!!

Syster hjälper till med rabatterna!

kyckling sallad


vi är i full färd att fixa kyckling sallad till killarna. Jag har hört ryktesvägen att det går jätte bra där uppe. Mina killar är så rediga.

Det ska bli gott med mat.
Har ni en solig och fin dag? Jag inviger mina nya fina mamma shorts från HM idag.
Solen lyser himlen är blå, vad det är skönt att leva då =)

den stora rivar dagen

Idag är det dags för den stora rivar dagen. Vi är ett stort gäng som ska hjälpas åt att riva, slänga och köra till tippen. ÅÅ så roligt. Vädret är riktigt fint, solen lyser och det ser ut att bli en varm dag.



Igår gick mannen loss på köks delen.

Hoppas ni får en fin lördag med mycket sol och goda vänner.

lax med pesto

Nu är vi hemma efter några timmar i huset. Jag är helt slut, magen är så tung och värker jätte mycket. Det känns som den ska trilla ut lilla beben =)
Det blir inte mycket tid för varken blogg hem eller bebis planering nu. Huset tar all tid vi har. Men fasen vad bra detta kommer bli.

Dags att avnjuta fredagens mat till talnag. Finns inte så mycket mer att välja på.


Lax och räkor med pesto sås.. mmm älskling är så duktig!
Hoppas ni får en trevlig helg!

Fredag

Här hemma är det fullt ös. Efter en natt med ganska bra sömn, var uppe 4 ggr för att kissa men det får man ändå se som bra tycker jag. Inget vankande och inga ryck i benen. Strålande!!

gårdagens rivning!

Tidigt i morse åkte vi till mekonomen för att lämna in min bil, Ac:n har pajjat. Där efter hämtade jag upp henkes jobb bil och åkte till coop för handling inför morogndagen.
Vi är massa fok som ska riva i huset och åka massa vänder till tippen med skräp. Jag kan ju inte göra så mycket så mitt jobb blir att fixka pasta sallad med kykling till grababrna. Efter som allt tar sin lilla tid så gjorde jag handlingen redan idag. Tungt som fan, men skönt att ha det gjort.

Nu är det dags för blodtrycks koll och en sväng till Ikea. Fullt ös här hemma alltså.
Hoppas ni har en fin dag so far!


vi invigde även nya grillen och utemöblerna tillsammans med reza och jenny. Som ni ser så har vi inga bestick, men verktyg verkar funka till det mesta =)


Jag har bevis!



I morse när jag sprang ut möttes jag av dessa vackra vår blommor. Vilken lycka.

Jag hittade även ett par bort srungna nycklar!!  "Dom ligger säkert i bilen"  sa Henke.
Säkert, dom låg på sten kanten utanför lägenheten. Tur att man är vaken på morgonen.



utmaning!

Jag har blivit utmanad av frökennilsson att avslöja 10 saker om mig själv.
Here we go!

1. Jag är orolig varje dag för att jag ska behöva åka ner till Varberg nu och ligga där tills det är dags för förlossning.
2. Min tuttar läker mjölk (skit äckligt)
3. Jag gillar inte min bebis mage som alla andra bloggare gör. Tycker bättre om att vara "smal", men givetvis älskar jag den lilla varelsen som växer där inne. Förstå skillnaden!
4. Jag är helt hysterriskt ordningsam vad det gäller min garderob. Allt ligger vikt i perfekta högar i färgordning. Hängen är fixade med klänningar, kjolar, linnen mm för sig.
5. Jag är super rädd för fåglar
6. Jag vill skratta och vara mig själv, vill inte vara en hormon bomb!!
7. Har en dålig vana att ta en pigelin varje dag efter maten
8. Jag längtar efter att bajsa ordentligt!!
9. Vi hade ett missfall innan fisken.
10. Idag ska vi inviga grillen och de fina utemöblerna.

Nu utmanar jag  Madde, Sanna, Pernilla, Melanie och Jannie, det ska bli kul att kolla in er lista. Ni kanske har bättre fantasi än mig =)

till altanen

Idag ska jag och syster åka och hämta våra utemöbler.
Det finns ingenstans förutom i trappan att sitta vilket av förklarliga själ är välldgt jobbigt för mig. Kunde inte röra mig igår när vi kom hem. Vi hittade detta stora fina bord med 6 stolar för 4000 kr hos Jula. Billigare blir det inte. Snyggt är det också. Vilket toppen klipp!! 

Ha en jätte fin dag i solen vänner!



rivning

Vi kunde givtevis inte hålla oss ifrån att åka upp till huset i går kväll igen. Efter en tupplur för mig och lite mat med mannen åkte vi upp tillsammans med syster och hennes Kriss.

Där och då började rivandet, jag låter bilderna tala.
Vi är trötta idag men det känns verkligen toppen att vara igång.






helt slut

Ni är så söta, tack för alla grattis. Det värmer verkligen.

Dagen idag har gått sjukt fort. Mötet på banken tog nästan 1 timma. Efter det åkte vi direkt upp till huset. Det känns så bra. Det känns verkligen hemma. Som det är byggt för oss lixom. Känslan när jag satte nyckeln, min nyckel i låset var speciell. Tänk här ska vi bo i massa år. Hoppas jag i varje fall. Men nu är det RENOVERING för fulla muggar. En dag i taget.

Nu har jag landat hemma i lägenheten igen. Vi kommer ha kvar den till sista maj för att hinna fixa färdigt i huset. Så vi kommer bo bra och jag kan packa någon låda då och då medans Henke renoverar. Toppen bra!




Förta gången jag sätter nyckeln i låset, Henke och Jerker pratar trapp renovering
Köket som det är idag och köket som det kommer bli på ett ungefär om en månad..

Nu ska jag sova middag. Jag är sååååå trött.


the key




Klockan 11 är det dags. Då är huset vårt och nycklarna ligger i våra händer!!

VisionaryMe





Min söta syster har tagit tag i sitt bloggande. Kolla in henne här!

bebis magen


Vecka 32+0 och kapabel till ungefär ingentin =)

Bilden togs i morse, tänk om magen kunde hålla sig så "nätt" och rund hela dagen.
Nu hänger den vid knäna.. hahaha

Tisdag

Förkylningen tycks inte vilja släppa här. Jag är trött som attan och känner mig hängig. Magen värker, idag har jag haft som en mensvärks liknande kännsla halva dagen (skulle behöva tömma den stoppade tarmen). Det fick bli att sova en stund på eftermiddagen idag igen. Men några ärenden hann jag med idag på morgonen.  En del tråkiga måsten men också lite shopping!

Jag och Anna var nenre i Varberg i morse för att hämta ett nytt tyg till mitt babyskydd. Jag kunde givtevis inte hålla fingrarna i styr och köpte lite annat också. Bland annat en annan variant på napp, om den lila vägrar det ena paret måste den ju ta det andra =) jag köpte jätte söta plast leksaker som jag ska ha vid skötbordet, sovpuckar och en flask hållare som ska sitta på vagnen.



Nu ska jag fortsätta mitt vilande. Hoppas ni har en trevlig kväll.

gravid vecka 33 (32+0)

Idag går vi in i ny vecka igen.
Jag har varit gravid i 224 dagar och har nu 56 dagar kvar till beräknad BF.
Benen blir allt mer vattenfyllda, magen tyngre och bökigare. Fisken leker för fulla livet där inne. Den trivs bäst på hägersidan, blir nog en högerfot på denna liraren =)



Bilderna är från förra veckan, ljuset ligger på så dåligt här hemma nu, ska försöka få till lite bilder på stora magen i kväll!

snor snor snor

Usch, igår var jag inte fräck. Sov från och till under dagen. Packade någon låda och lagade mat. Bara det var en kraft ansträgning. Men idag är jag uppe och lite piggare. Jag är väll igentligen inte helt hundra. Men jag har en del på schemat som måste fixas. Så det är bara att bita ihop och ta dagen för vad den är.

Bästa är nog att börja med en stor kaffe och en kall dusch!!
Here we go..






Vårsjukan!

Vår sjukan i form av förkylning, trötthet och kli i öronen har flyttat in hos mig. Vaknade i morse med värdens största näsa. Mannen fick sova i extra sängen i natt för jag snarkade som en tok.
Så jag har varit lite svår stratad här idag.

Men nu kryper det lite i benen och jag tänkte försöka göra något vettigt. Kankse packa lite lådor, vika lite tvätt och lyssna på lite bra musik.

Hoppas ni har en bra dag.


Så länge jag inte är sängliggande hela dagen är jag nöjd!

Vår dag

Vi har varit över hos grannaran en sväng för pizza och lite tv mys. Alltid lika trevligt. Vi pratade lite bröllop, dom gifter sig i sommar. Givetvis får det mig att tänka på vår stora dag! Det var verkligen den bästa dagen i mitt liv hittils. Fy fan vad lyckat allt blev. Jag vill göra det igen!! Jag ska göra det igen.







Bakom varje liten bild ligger ett minne. Den sista tex är 3 sekunder innan jag går längs altaret till mannen i mitt liv. Det är lite häftigt att ha den bilden. Den sista på mig som fröken Skårbring!

planering

Söndagar är lite av en planerings dag för mig. Jag tar almenackan, väskan och datorn och så försöker jag planera ihop veckan. Just nu handlar hela kalendern i princip om huset,. Vad ska hämtas, lämnas, när, med vem osv. Sedan synkar jag med Henke så vi har koll på varandras liv. Henke sa vid något tillfälle till mig, vill du något så får du mejla. Först rynklade jag på nosen, men det är faktiskt sant. Allt som kommer på mejlen planerar jag med i almenackan. Just nu är den överfull.

Åååå, Vad jag längat till på onsdag, då blir nycklarna våra.





god morgon härliga söndag

Idag väcktes jag av världens sötaste Sigrid.
Så glad man blir av att vakna till ett glatt barn. Det var bara att fixa kaffe, plocka fram frukost och lite pappaer och pennnor. Hon är minsann inte svår att underhålla när humöret är på top.



Digestiv i soffan, mmm vad gott!!

Nu fixar vi lite här hemma, ska slänga in en tvätt och sätta mannen på dammsugning inann vi ska ut i det härliga vädret och byta den ena pikee tröjan han fick till en annan färg. Jag ska kolla om det kommit in några shorts på Hm. Jag hoppas på några varma fina dagar vid huset i veckan. Då måste jag ju sola mina vattenfyllda vackra ben.. haah

Hoppas ni har en härlig söndag.

lördag






Som ni ser så har vi det jätte bra. Stackars älskling är och jobbar. Kanske lika skönt det, fasen vad det rivs och grejjas här. Jag vilar mest magen och grillar korv och kokar kaffe =) Men någon ska ju göra det med.

Solen har tittat fram bakom målnen, det blåser ganska kallt fortfarande.
Men det regnar inte i varje fall.

Hoppas att ni har en riktigt härlig lördag!

godmorning sunshine

I nattt har jag vaknat flera gånger för att gå på toa. Det verkar som det blir fler gånger för varje natt. Inte så konstigt att jag är trött på eftermiddagen kanske!

Henke ska jobba idag. Så jag ska hem tlll mamma och pappa och hjälpa dom i trädgården tänkte jag. Min syster tar studenten som frisör om någon månad. "så stolt jag är" Då ska det vara fixat hemma för ca 40 pers. Jag kanske inte kan bidra med så mycket hjälp, men jag kan blanda saft, grilla korv och tjöta. Tjöta är jag välldigt bra på.

Hoppas bara att solen kan kika fram. Det är lite molningt idag. Men den kommer nog lite senare.
Nu är det dags för frukost och en dusch.





God kväll vänner!

Jag var inte så mycket till sällskap i bilen upp idag. Jag somnade på vägen hem. Kännde mig så otroligt trött och hängig på eftermiddagen. Väl hemma somnade jag på soffan igen. Kände att jag mådde lite illa. När mannen kom hem kännde jag mig som en 4 åring som inte klarade av nått. Vilade lite i sängen. När jag sedan varit på toa blev jag bättre. Jag måste sluta med hjärn tabletterna. Mår verkligen skit av dom. Jag får se till att äta mer järnrik mat eller nått. Får prata emd barnmorskan på måndag. jaja, nog om det!

Henke har bakat Pizza till oss idag.
Den var precis lika god som den ser ut!
Hans halva är med mosarella, parmaskinka och ruccola.
Min del har lök salami och ruccola. MMM.. mumma!




Nu ska vi snart se på den nya humor serien Modern Family.
Den kommer troligtvis inte ersätta solsidan. Men den ska får en chans i varje fall.

äntligen fredag äntligen

Frida ska ta med Ludvig till Stenungsund för att kolla om killen har fått kolik. Han skriker som en galning den lilla rackaren. Jag ska vara en snäll vän och åka med som sällskap i bilen. Kan bli trevligt med lite skit snack coh en lunch på annan ort också.

Vist är den söt nya klänningen? Känner mig så sommar fin. Med risk för att tjata, men jag ÄLSKAR verkligen solen. I natt har jag varit uppe en massa gånger, men det gör lixom inget när solen lyser starkt på morgonen. Den ger mig energi. Nog om det.

Hoppas ni får en helt underbar dag.
Massa kramar!!

På våren och sommaren går jag nästan alltid smink fri med mary kays serum som även innehåller solskyddsfaktor. Man får passa på när tillfällena ges i solen. Vem vet hur länge detta varar.

Madde har skaffat sig en blogg


Jag, Mannen, Daniel och Madde på värt bröllop 20090627.
Här ligger deras lilla Theo i Maddes mage!

Kolla in Maddes blogg vettja!

60 dagar till BF

Idag är det 60 dagar kvar till beräknad förlossning. Min graviditet kändes verkligen långsam i början. Jag tyckte det var skit jobbigt att bli stor, för jag blev väldigt stor väldigt fort när jag slutade röka. Choklad och annat fick lixom ersätta nikotin suget. Mackor fick jag proppa i mig för att inte spy!! Sedan blev jag sjuk, inte heller så kul. Verkligen inte så tidigt heller. I vecka 22 gick jag hem. Så tiden mellan vecka 22 och 29 ungefär var verkligen seg. Viste inte om bebis skulle klara sig, om jag skulle få vara frisk och viste inte hur man varvar ner. Men nu tycker jag det flyter på bra. Snart kommer huset också. Det hjälper mig att fylla dagarna med planering, samtal och annat i sittande läge. Jag hinner shoppa lite, tvätta när kroppen orkar men jag tar det lugnt nu. Jag måste det. För bebis skull!

Men nu är det som sagt bara 60 dagar kvar.
Håll alla tummar ni har för att det ska gå bra det sista och att fisken får vara kvar i magen till minst vecka 37!
Ingen havandeskaps förgiftning här inte. Bort med allt sånt!!




massa fina saker!


Jag gick loss på HM till mig själv. Tights i lite kortare sommar variant, svarta och vita. Linnen i längre variant i turkos och cerise en klänning och en vit top. Letade underdelar, shorts och annat, men det fanns inga bra. Så det får bli nästa vända. På Din sko fyndade jag rejält. Man får 100:- rabatt om man köper två par skor. Så ett par vita och ett par svart tyg skor fick följa med hem. 298:- för båda!!!


Har en kännsla av att jag kommer få mycket användning för denna söta klänning.

Vit enkel top och långa färgglada linnen!

Fisken fick två coola kit från polarn och pyret.

På Bokia hittade jag en jätte söt första bok. Den är precis som jag vill ha den. Massa plats för bilder men även text givetvis. Vill man kan man även sätta in fler pappar, det är lixom som en pärm inuti. Ur söt!!

Henke fick två nya pikéer från Bomerang. En svart och en grön. Han är lite skeptisk till den gröna färgen, tyckte den var för ljus. Men den är skit snygg. Han kommer bli så fin min prins.

OJ vilken rolig dag jag haft. Men den tar ut sin rätt. Är lite trött i mage och rygg efter dagens bravader. Tur att Madde hade vagn, jag hade aldrig orkat släpa på alla påsar.

Dags att återgå till vilandet!

helt slut



Jag är helt slut. Måste lägga mig ner på soffan en stund och vila tror jag bestämmt. Shopping rundan idag blev riktigt lyckad. Massa fint till både mig, mannen och lilla fisken.

Självkalrt ska jag visa vad som gömmer sig i påsarna.
Men först soffan och piggelin!

ut på shopping!!



Nu drar jag ut på stan för lite shopping! Känne rmig lite busig idag!
Vädret är helt underbart. Ser ni att jag fått Lite, lite färg.
Kör i varje fall på min sommar färg turkost och hoppas på en riktigt bra dag.

massa kramar

Torsdag

Natten har varit lite tuff hos familjen Toft. Henke kunde inte somna, vände och vred som en galning. Pustade och tyckte livet var allmänt jobbigt. Jag vaknade ju givetvis och när han väl somnade och började snarka som en tok kunde inte jag somna om. Jag tog snabbt beslutet att lägga mig på soffan. Där somnade jag gott.

Men jag är faktiskt inte trött idag. Inte än i varje fall. Kaffe och vaniljfil med musli och massa extra russin gjorde susen för magen. Att man kan bli så glad av att få gå på toa.

Nu ska jag till barnmorskan för blodtrycks koll!

God morgon på er.
Hoppas ni vaknar till en lika solig och bra dag som jag!





I morogn ska det shoppas!!




I morgon ska jag, Madde och Theo ha en heldag. Det blir lite shoppping och sedan en god lunch i solen. Underbart.
Jag kan inte svära nog över att det finns så lite att shoppa när man inte vet vad som ska titta ut. Det är bra på många sätt, men ju närmare jag kommer desto mer nytt och fint trillar in i butikerna. Men men, nu vet vi ju inte vem som kommer till oss så jag tänkte att kitten ovan kunde bli fina.

Jag ska även handla lite linnen och ett par vita tygskor till mig. Fötterna är för stora för mina nya rosa converse =) Idag har jag gått runt i tofflor. Har i och för sig funkat hur bra som helst. Folk kollar lite, men de får dom så gärna.

För övrigt är solen helt underbar!!
Njut så länge det varar mina vänner.


Nu ska jag och mannen dricka en öl och laga lite mat!

glass (i stora lass) i solen

Efter en jätte god frukost och senare Lunch med svärmor nere på stan är jag hemma för att vila lite. Det blir glass och tidningar på balkongen. Denna årstid är helt underbar. Lite många glassar slinker ner ska jag erkänna. Men vad gott det är. Just nu är jag inne på Piggelin. Vilken är er favorit?




god morgon

Nu är jag på G ut till en vän för frukost mys. En stor kopp te, frallor och en ännu större sol. Mys pys.
Jag önskar er alla en super fin dag.


Tävling

Nu är jag med och tävlar igen.


Denna gången är det om ett valfritt plagg från busfrön för max
300:- Jag själv hoppas på denna söta elefant pyjamas.
Klicka in hos Jannie och tävla ni med.
Tävlingen pågår till den 20 april.





tuschaas blogg är jag me och tävlar om en super cool morgonrock från Lundmyr.
Tävlingen annordnas i sammarbete med ping pong barnkläder.
Klicka in och tävla ni med. Ni har fram till 28 April på er.

goda fat





Anna hade fixat jäte gott plock bord. Tyvärr får jag ju inte äta allt, så som brie och lax. Men frukt och en skink rulle med räkröra slank ner fint till lilla bebben.

Nu är jag helt slut. Har precis suttit i duchen en stund, min kvälls rutin.
Dags för sängen.
Hoppas ni får sova gott inatt.

kalasdags



Med nyfärgade ögonbryn (älskar när det är gjort) så beger jag mig på kalas.
Kvällen är som sagt inte min tid, men det ska nog bli bra det här.

jag undrar...



Finax musli med kanel och russin tillsammans med vanilj fil blev just en riktig favorit. Ett måste ha begär tror jag närmare bestämmt. Bra frukost eller mellanmål. 

Jag har inte behövt äta järn tillskott innana. Men förra veckan var inte värdena lika bra så då skulle jag äta tillskott sa barnmorskan. Köpte tabletter och tar nu 1 om dagen. Men jag hatar det. Det går ju fan inte att skita.  Äter ni tillskott? Är det bara jag som inte kan gå på toa?

Nu la jag i extra russin i filen, hoppas det sätter igång tarmarna.
baj baj =)

Tisdag

Det är mycket planering här hemma inför det kommande huset. Eftersom jag inte kan göra något själv. Typ bära, hämta möbler mm. Så måste ju allt planeras in med snälla vänner.
Men jag har kommit en bit på väg idag. Känns fantastiskt skönt. Jag kan inte fatta att huset är vårt om en vecka =)


Det bästa med dagen måste ändå vara att jag får pengar från försäkringskassan i övermorgon. Jag har inte fått en krona och har varit sjukskriven från den 3:e februari. Men nu så..

Annars har dagen varit lugn, somnade en timma efter en god glass på stan med Sandra och Sigrid.
Om några timmar är det dags för kalas. Anna har fyllt 29! Men först en kaffe och lite tid på balkongen.

gravid vecka 32 (31+0)




Idag går vi in i en ny vecka igen. Det rusar på bra nu.
Magen bara växer och växer, precis som den ska. Som mannen säger. "Du är verkligen gravid nu" det han menar är, du är verkligen stoooorrrr nu!! haha, större ska vi bli.

Nu väger bebisen ca 1,5 kg och är ca 43 cm från huvud till fot.


den första boken

På tal om "min första bok" så kom jag på att jag kanske borde köpa en och börja sätta in lite bilder på oss, fixa med lite släktträd och bilder på mormor, morfar och farmor.
Jag började kolla runt lite på nätet men hittade ingentin som föll mig i smaken. Jag är inte så mycket för figurer så som tummen, laban och  allt som finns. Så det blir att gå till wettergrens och kanske bokia någon dag.

Var har ni köpt "boken"?



pastagratäng med kassler

Idag ställde jag till med en kassler låda här hemma. Det blev riktigt frächt och gott. Klart godkänt av mannen. Gratängen var super enkel att tillaga. Vilket alltid är ett plus. Jag tog dock bort nötterna, var inte alls sugen på det idag.

8 dl kokt pasta, t ex fusilli
200 g kassler
300 g frysta broccilibuketter
1 dl grovhackade valnötter
50 g vanlnötter
140 g Kvibille Ädel
4 dl Kelda Simply Cheese

Sätt ugnen på 225°. Skär kasslern i små tärningar. Blanda den kokta pastan, kassler, broccoli och valnötter i en smord ugnssäker form. Smula osten och blanda den med såsen. Häll blandningen i formen och gratinera i mitten av ugnen 20-25 min. Servera med sallad

recept från arla!


utflykt

Efter en lugn och skön morgon begav jag mig ut till Anneberg. Frida har sina hästar där. Hon tränar även lite tjejer och rider in hästar. Hennes häst intresse är i underkant enormt.
Jag hade givetvis med mig kameran. Sommar, sommar och sol säger jag bara. Fy fan vad jag har längtat.
Fräknarna på nosen tittar fram och dagarna är underbara.






Jag satt mest ner på en stol med en kopp kaffe i handen och vaggade Ludvig i vagnen. Han sov i 3h. Snälla söta unge. När han vaknade fick han nappflaskan och sedan var han go och glad.

Här ute kommer vi tillbringa många dagar med våra ungar i sommar och höst. Naturen är helt underbar och prommenad sträckorna många. Gud vad jag längtar tills jag kan gå igen! Då ska vi vandra bort fettet... haha

god morogn måndag

I natt har jag bara vaknat en gång för att kissa. Så i morse slog jag upp ögonen innan klockan ringde, pigg och glad till strålande sol. Helt underbart.

Nu ska jag slänga in en maskin tvätt och bara slappa lite. Måste ta igen mig efter gårdagen. Magen värkte och gjorde så ont i går så jag började tro att något var fel. Men den var nog bara överansträngd.
Jag brukar försöka vila på vardagarna för att ha lite energi till helgerna med mannen. Men det känns att jag inte har samma ork. Jag har lite svårt att fatta det bara.


Vår söndag i bilder!


Vi började dagen med att fixa våra bilar. Det är min breda röv ni ser sticka upp. haha, torka torka!
Pappa var med och hjälpte till. Han e för söt min far!

Efter den kraft ansträngningen köpte vi korv och åkte ner till Madde, Daniel och lilla Theo.
Henke är grillmästare!

Me and my boy!


Söta lilla Theo i mamma Maddes knä!

Tävling

"Jag vill vinna TVÅ st lyxiga solstolar, värda 1000kr från Brafab hos Tant Ulrika"
Tävlingen avslutas 1/5 kl 20:00
Hoppa in och tävla ni med!



"Jag är med och tävlar om bebisens första
paket från LillaW på Muppsan´s blogg"
Tävlingen avslutyas den 26/4 kl 21:00
Hoppa in och tävla ni med!

boken om mig


Igår fick jag med mig min första bok hem från mamma och pappa. Riktigt roligt att se sig själv som nyfödd. Kollade i Henkes häromdagen. Det bådar gott för oss. Vår lilla kommer nog bli riktigt söt.. hahah

Nu har vi precis slängt in min bil på blocket och ska hem till mamma och pappa igen för att fixa den invändigt. Dammsuga, torka och sånt rolig. Nä, men skönt att få komma ut i underbara solen lite.

Njut av er söndag mina vänner.

Vår dag!

På väg till baby barn mässan i göteborg gick vi förbi idol kön. Kanske skymtar ni morgon dagens stjärna i folk massan!! Tyvärr fanns ingen Jidhe på plats.




Baby barn mässan var bra. Dock var det lite för mycket folk för mig. Jag hade massa samandragningar och besvär med ryggen. Så mitt humör var inte det bästa. Jag tror också man får ut mer av mässan om man vet vad man väntar för kön eller om man redan har fått.

Så vi begav oss till fotomässan som var vägg i vägg. Mannen älskar sin kamera och trivdes som attan där. Jag hittade en stol att vila på. Det gjorde mig nöjd!
Väl hemma hos mamma och pappa var det premiär på grillen. Såååå gott. Som jag har längtat. God sallad, potatisgratäng och henkes goda sås till. Mumma!!



Nu är det strax avspark mellan Real Madrid och Barcelona.
Ska ni kolla?

mot göteborg!

Henke har jobbat ikapp sig lite och jag har dammsugit och torkat. Nu drar vi ut på äventyr.




lördag och massa sol

Jag har sovit i natt. Så jävla skönt rent ut sakt. Har vaknat 3 gånger för att kissa, men det gör jag så gärna. Bara jag sover. Det är allt för mig. Har även drömmt att Henke lämnar mig (igen, börjar bli en vana) Jag tycker lite synd om honom. Vaknar av att jag skriker, "lämna mig inte.. hatar du verkligen mig." Så ska han behöva ligga där mitt i natten och förklara sig. haha, ganskla komiskt.

Idag lyser solen lika skarpt igen. Slka bli helt underbart att ta sig ut om några timmar. Men först väntar den obligatoriska helg frukosten.

bild från google

Det bli ett besök på Mio för att beställa bordet, sedan ska vi på baby barn mässan i scandinaium, tydligen ligger fotomässan bredvid. Det lockade mannen lite. Vi ska även kolla efter utemöbler. Det känns som prio 1 för mig. Jag måste ju ha någonstans att sitta när alla andra jobbar.. hihi.

hoppas ni får en helt underbar lördag!




fredag


Maddes Söta Theo!

Det var så mysigt att komma hem till Madde och Theo idag. Solen stekte och jag fick topen god lunch. Riktig sommar värme var det på Maddes altan.  Jag har faktiskt fått en rand! Inte så konstigt i och för sig. Är man genomskinlig innan så =)

Kvällen ska jag sppendera hemma med mannen. God mat och renoverings planering. Men fram för allt SOLSIDAN!! Äntligen fredag igen..

kram på er!


med solen som medicin


Med rödsprängda ögon och jävligt dåligt humör beger jag mig ut i solen.


god natt/god morgon

Jag hatar när jag inte kan sova. Det "pirrar" i benen och hjärnan snurrar. Jag tänker inget speciellt. Ligger mest och trissar upp mig själv över att mannen är enveten som en ko. Han vägrar för det första att lägga sig på kvällen, de har han i och för sig alltid gjort. Men nu är det så tydligt, eftersom jag sover jätte löst och vaknar av minsta lilla. Sedan har han svårt att somna, vänder och vrider och till slut börjar han snarka.

I dag klarade jag inte mer. Nu är jag uppe. Pigg och ny äten. Det är nog dags att vi delar på oss. Skillda sovrum vid 25 års ålder. Lysande! Nä, så illa är det inte. Men för någoon natt kanske. Idag kommer jag sova på soffan. Usch, jag blir alltid irriterad när jag sovit där. Men bättre med lite sömn än ingen. 

Lider ni av "pirr" i benen? Restless leg!
Jag har haft lite problem med det innan graviditeten. Inte ofta, men någon kväll allt då och då. Men med magen har det blivit 1000 ggr värre. Varje kväll kommer det en "atack" och vissa nätter är jag sömnlös. Jag har frågat min barnmorska och läkare om detta. Det finns inget du kan göra åt det fick jag till svar. Men nu har jag vant mig. Brukar ta en dusch varje kväll för att stilla det. Det somnar jag som ni vet ganska bra av.

Jaja, nog om dåliga ting.
I morgon (idag) ska jag äta lunch med lilla Theo och Madde. Hoppas solen lyser en stund på oss så vi kan sitta ute på deras altan. Madde har skaffat sig en blogg nyligen. Klicka in vettja.


Madde och hennes coola prins!

God natt eller god morogn om ni hellre vill det =)


fin besök




Idag har jag haft lilla tuffingen Ludvig på besök en stund. Frida kom med thai mat och nu har vi precis packat lite lådor inför flytten. Det går sakta men säkert. Men det känns jätte skönt att göra någon låda då och då, så blir det inte så jobbigt sedan.

Men nu är jag helt slut. Ett avsnitt one tree hill i soffan innan det är dags att börja med maten.
Ska nog även slänga ihop sega muffins till kvällsmat =)


vikten av att låsa sin dörr!

I går damp Norra Halland ner i brevlådan. En lokal tidning vi har här i kungsbacka. På första sidan fångade texten mig "Inkräktare skrämmde barn" Jag fortsatte läsa och då visare det sig att i Fors, där vi har köpt hus så har en berusad man gått in i ett hus, gått upp för trappan och gått in i ett av tre sovrum.
Pappan i familjen vaknar av att ett av hans barn skriker som en galning, han rusar upp i tro om att barnet drömmer en mardröm. Men där står en stor full karl i medelåldern och ruskar hans barn!!!
När mannen ser pappan skriker han "stå still annars slår jag ihjäl dig" med dom orden ställer han ner barnet i spjälsängen igen och rusar ut ur huset.

En granne som har sett mannen har ringt polisen så han blir tagen inte långt därifrån.
Mannen blir hemkörd av polisen. Ingen fylle cell, ingen häktning, ingentin. Dagen efter ringer polisen till pappan i familjen och förklarar att mannen var en jätte trevlig familjefar som ångrade sig djupt och att det inte skulle leda någonstans om pappan fortsatte att anmäla.

Jag tappade hakan när jag läste detta. Vart fan är vi på väg?




God morogn gråa torsdag

Idag är det gummistävlar och mysbyxor när jag beger mig ner till barnmorskan för en snabb blodtryucks coh urin koll. Men först ska jag ner i tvättstugan och slänga in en maskin bebis lakan. Jag tänker tvätta allt i lägenheten innan det packas ner för att flyttas med till huset. Tvättstugan kommer inte vara användbar föräns vid inflytt och då är nästan knodden beräknad! Så lakan, handdukar, filtar och annat 60 grader åker med idag.



Hoppas ni får njuta av sol hos er. Jag får vänta tills på lördag enligt smhi, men den som väntar på något gott =)
So long..





trollunge!



Idag på eftermiddagen hade jag en ganska sur och trottsig liten Sigrid på besök. Men hon är alltid lika söt ändå. Det är så roligt nu när hon pratar hela tiden, fattar vad man säger och kan komunicera. Aja baja vet hon dock inte innebörden av..Haha, inte idag i varje fall

Mötet hos försäkringsakssan gick jätte bra, jag fick ställt mina frågor och känner att jag har koll på läget.
Jävligt surt att man måste ta ut 5 dagar i veckan efter 1 år tycker vi. Men men..
Nu ska jag ta mig en dusch och krypa ner i sängen. Känner mig trött och hängig. Mamma skickade lite tidningar, korsord och skvaller någon timma innan ögonen går i kors.

Några har fårgat efter receptet till de super goda choklad muffinsen. Kolla in här!
Ni kommer inte bli besvika.



soltid



Nu går (springer låter bättre) jag ut i solen för att träffa mannen.
Möte och sedan en fika på stan med föräldrargruppen står på schemat. Gud vilket väder vi har idag. Rena lyxen. Hoppas det håller i sig.

god middag

Efter en tuff natt med många konstiga drömmar (jag satt i en vänt stol på BB när min moderkaka rammlade ut!) och lite sömn har jag nu haft en lång och skön förmiddag i soffan. One tree hill, mat och goda apelsiner. Gud vad dom är smaskiga nu förresten.

Men nu är det dags att ta tag i dagen. Jag har lite samtal kvar som måste fixas, tvätten ska vikas klart och papper ang havandeskapspenningen ska fyllas i och postas.

I Eftermiddag ska vi på möte hos försäkringsakssan ang föräldrarpenning mm. Jag vet inte om det är nödvändigt, men nu har vi i varje fall chansen att ställa alla frågor vi samlat på oss. Utan 1h kötid!!

Hur ska ni göra med föräldrarpenningen? delar ni lika med er partner?

Jag ska vara hemma för våra dagar. Henke kommer ta sina "måste" dagar när bebisen blivit lite större och lite då och då. Han har inte möjlighet att vara hemma heltid. Jag tycker det är för jävligt att inte varje familj får göra som den vill. Alla har olika förutsättningar.  Vad tycker ni?

Nu tittar solen fram, det ska tydligen bli varmt igen. JIPPPIEEE

En apelsin sol dagen till ära!

natti natti



Nu ska jag hoppa in i en riktigt varm dusch. Jag somnar mycket bättre efter det, konstigt nog! Något för er som har sömn problem kanske!

Nana gott vänner






vi har bestämt oss



Vi har ju varit på jakt efter nytt köksbord. Vi kolladelänge på ett från IKEA som var helt ok. Men ändå inte bra. Men idag klickade vi in på MIO och trolleri trollera, där var det. Fint bord med enkla snygga stolar. Dock kommer det bli en skinnimitation som sitt dyna. Vad tycker ni?

kassler och glädje besked


I några dagar har jag varit så sjukt sugen på kassler. Så när mannen kom hem hade jag ställt till med "persiljekassler i ugn" som dom kallar det på arla. Man måste göra lite mer sås med lite mer peppar än det som står. Men detta kommer jag helt klart att laga igen. Super gott.

För övrigt har jag haft en riktigt bra dag. Magen har varit välldigt spänd och sammandragningarna många, inte så konstigt när jag sprungit upp och ner för trapporna hela dagen. Men oj vad mycket tvätt som är ren nu. Jag har även varit redig och ringt massa tråkiga samtal. Massa måsten som är sköna att bocka av på listan.

Men dagens bästa måste ändå vara att jag fick full havandeskappspenning. JAAAAAA...... en sån jävla lättnad!

gravid vecka 31 (30+0)



(glömde torka spegeln i söndags, men ni klarar er nog med lite damm)

Nu är magen riktigt stor och go. Största skillanden från förra veckan är nog att den är hård hela tiden. Den känns mycket större även om den inte växt så mycket.
Barnet väger ca 1,6 kg och är ca 38 cm lång (det står olika på alla sidor)
Jag börjar tro mer och mer att det är en pojk. Magen är så himmla låg. Men man kan ju spekulera tills man blir galen =)
Vad tror ni?

tisdag fast måndag

God morogn solstrålar!

Idag har jag massa tråkiga to do saker att pilla med hemma. Jag tvättar som en galning, vår tvätt korg har aldrig tidigare varit så full. Men efter min hel städning i söndags slängde jag dit massa filtar och annat. Skönt att ha fixat sånt innan det ska packas ner.

Jag ska även ringa försäkringskassan och kolla hur det går för dom med mig. Jag blev ju sjukskriven 3 februari och jag har inte fått en spänn än! Hur det går med havandeskapspenningen tycks dom inte heller vilja svara på. Jag ska rinag dina försäkringar och täckna en villa hem försäkring mm mm , ni hör ju vilket glamouröst liv jag lever!


Så dags att ta tag i ppaper högen!
Förresten är Jet roliga. Jag har fått ett nytt kort från dom som är adresserat till Carolne Toft (Alltså till mig) På kortet står det Caroline Skårbing, som jag hette innan jag gifte mig för ca 1 år sedan. Haha, så det kan bli.

Dags för kaffe om det här ska fixas utan sammanbrott =)


grattis!

Tävlingen om 2 biljetter till babybarn mässan är avslutad.
Grattis till Viktoria som vann med motiveringen:

"Jag skulle vilja gå på den mässan just för jag har hört att det finns mycket att köpa till bra pris, bra när man är ung och inte har världens bästa ekonomi. Sen hade det vart jätte mysigt att strosa runt där gravid som alla andra och mysa med sin underbara pojkvän! En dröm hade lite gått i uppfyllelse! Hoppas jag får chansen att gå!"

Två biljetter kommer hem till dig med posten.


shopping



Dessa brallorna kollade jag in på nätet för ett tag sedan. Men de tog slut på 3 sekunder, idag hängde dom så fint och väntade på mig. Super sköna trikå brallor från HM. Till alla er som ska vara gravida i sommar. Köp dom!

Mannen fick två nya t-shirtar från Gant. Så sommar fin han ska bli.


morgon besök

Mamma mia vilken livlig bebis vi har där inne. Han visade sig verkligen på sin bästa sida idag när pappa var med och lyssnade. Huvudet ligger fortfarande uppåt, dumma unge! Magens storlek och min vikt har nu stabiliserat sig lite. Jag har ju alltid haft en egen kurva som är lite över den normala =) men nu är jag i fas.

31 cm mätte magen
155-160(!!) slog fiskens hjärta
Blodtrycket låg på 146/96
Inga spår i urinet.

Bloctrycket ligger högt, men så länge övertrycket är under 150 och undertrycket är under 100 så är det inte farligt. Jag ligger banne mig precis i vilo läge. Tur att jag inte jobbar.




Till barnmorskan

I morogn bitti ska vi till mvc. Henke har inte varit med på ett tag, med tanke på att jag springer där 2-3 ggr i veckan för blodtryckskoll så har det blivit att jag inte har någon koll på när jag gör de "roliga" sakerna så som mäter magen och lyssnar på hjärtljud mm. Men i morgon är det dags för en hel genomgång. Det passar ju perfekt att släpa med sig mannen när det är röd dag. Busy Busy!

Påskaftons outfit!

Tävling i samarbete med libero

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD


Alla som bor i närheten av Göteborg
Ni glömmer väll inte att tävla. I morgon kväll avslöjar jag vinnaren.


Jag har fått äran att i samarbete med libero lotta ut två biljetter till babybarn mässan på svenska mässan i Göteborg. Mässan pågår mellan den 9-11 april och du kan gå vilken av dagarn du vill med dina biljetter.

Allt du behöver göra är att skriva en kommentar till inlägget om varför just du/ni vill gå på mässan. Ett plus är om du länkar till denna tävling på din blogg. Men absolut inget måste =)

Tävlingen avgörs måndagen den 5/4, glöm inte att skriva med mejl adress i kommentars fältet!




Du tävlar om två biljetter till babybarn mässan i Göteborg till ett värde av 240:-
Lycka till!

vila och massa sega muffins

Snart är det dags att avnjuta mina (förhoppningsvis) super goda choklad muffins. Om jag kommer upp från datorn vill säga, min kropp är helt slutkörd efter dagens bravader. Men nu är det rent och snyggt här hemma. Några lådor har till och med blivit packade. Känns helt underbart. Snart går ju faktiskt första flytt lasset.



Nu blir ni allt sugna va?

100 poäng för att det gick super fort att tillaga de små bakelserna.

När jag ändå är i farten



Jag tror minsann att det är dags för chokladbak. Baka är inget jag brukar ställa till med. Men jag är ju inte sämre än att jag kan ändra mig och fram för allt lära mig.

Så idag blir det sega chokladmuffins!

2 ägg
2,5 dl strösocker
100g smör
1,5 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver

städning med bra musik



Jag som inte hänger på club längre har missat denna fantastiska "dragspelslåt"
Edward Maya - stereo love
Fantastiskt glad blir jag av den.

Nu är det dags att ta tag i hemmet. Städning och tvättning står på schemat.



påskafton med god mat och många skratt!

Påsklunchen hemma hos henkes mormor var riktigt mysig. Vi alla blev propp mätta, precis som det ska vara med andra ord!



Jag, mamma och syster plockar mat.


Störd lillasyster leker mongo framför kameran. Kul är hon alltid min lilla pärla.


Efter lunchen åkte vi till Madde, Daniel och lilla Theo för kvälls mys.
Kvällen blev riktigt lyckad med en sen super god fajita och massa skrat.

Henke och Theo lekte på sitt eget lilla vis!

Så söt unge!

Nu är det dags för sängen. Ny dag i morogn. Då ska det städas och syster kommer hit för att klippa mannen. Äntligen! Håll tummarna för en god sömn.

Natti natti!

Påskgodis vs Påsköl

Jag tycker det är välldigt intressant att nyhterna pratat om hur mycket godis vi slänger i oss i påsk. Dom pratar om det som ett jätte problem att vi under påskhelgen stoppar i oss tonvis med godis som innehåller färg änmenen och socker mm mm, ni har säkert hört tugget.

Det roliga i det här tycker jag är att ingen nämt spriten. Tänk vad många barn som hatar alla dedssa högtider på grund av att de vuxna ser ännu en anledning till att hälla i sig mer alkohol än vanligt. Tänk på hur mycket öl, snaps och annat vi häller i oss under en påskhelg. Borde inte det vara ett mycket större problem än lite jävla godis.

En liten tanke bara!


Påskafton

God morgon mina vänner.

Dagen till ära har jag sovit ganska bra i natt. Eller välldigt bra om man jämför hur det varit andra nätter. Jag hade svårt att somna för kryp i benen, men när jag väl somnade sov jag som en stock. Vaknade bara två ggr och var tvungen att kissa och bebben lekte rövarre där inne.

Nu har vi ätit god frukost och kollat lite på nyhtesmorogn. Solen skiner idag, det är riktigt skönt ute. Balkong dörren står öppen och fåglarna kvittrar titt som tät.
Underbart!

Kl halv tre ska vi på påsk lunch till henkes mormor. Det ska bli mysigt att träffas allihopa. Syster, mamma, pappa och min mormor kommer också dit. Ska man köpa påsk paket till sin syster?

Dags att dra igång dagen, att ducha och klä på sig tar ju lite längre tid än vanligt =)
Ska hinna köpa en liten blomma till henkes mormor också.



Glad påsk på er!

mer sister hazel



Men jag får inte nog. Deras skiva går på repeate här hemma.
Ett tips till fredags musiken kanske?

Fredag fast det känns som lördag

Usch, jag sover verkligen inte bra längre. Hoppas bara det är en liten period som ska gås igenom. Att sova bra är liksom min grej i vanliga fall. Jag lägger mig på kudden, somnar och sover i si sådär 9 timmar. Antar att jag haft tur innan. Men jag är verkligen inte mig själv utan min sömn. Hur går det för er? sover ni gott?

I natt drömmde jag som en galning också. Henke gjorde slut med mig, han hatade mig så fruktansvärt nycket. Han gick omkring med en kofot(!!) och var arg, aggresiv och hotfull. Skit konstig och läskig drömm. Min man som är så snäll. Skenet bedrar kankske =)

Men nu är jag vaken i varje fall, har kollat på tjorven och skrollan på 4:an och vaknat lite långsamt. Brukar bli bäst då. Nu ska jag ta tag i frukosten, kokt ägg, kaffe och mini baguetter man värmer i ugnen med gott pålägg. Mmm, frukost är min grej!




tack för tipset

Jag har ju tjatat pm en sugpropps leksak några gånger och inte funnit någon. Ett jätte tack till söta Hanna som tipsade mig om denna fina. Så till er andra som letar gör jag nu samma sak.


För 219:- blir den din!
Jag kommer ha den på kaklet vid skötbordet.

april april din dumma sill!

Hej alla påsk harar!
Har ni börjat ert påskfirande än? Eller firar ni påsk över huvud taget?

Jag började dagen med ett mvc besök. Trycket låg på 144/98 så helt ok. Bara undertrycket är under 100 så är det OK. Mannen jobbade fram tills lunch och jag passade på att leka lite med lilla alfons, Annas unge en stund efter mvc.

Eftermidagen har bestått av vila, hadling och en dusch. Har sammandragningar till 1000, men det är nog så det kommer vara för min del nu. Bara att hänga i =)

Strax ska vi bege oss till Frida, Jonas och lilla Ludvig. Mat och tv står på programmet.
Hoppas ni får många påsk paket och äter en välldans massa godis.


Glad påsk!


RSS 2.0