the magic box!

På vår bröllopsdag i söndags skulle vi ha öppnat en låda med hälsningar från alla gäster som har sparats sedan vår dag 20090627! Det blev inte av, men idag tog vi oss tid. OJ så roligt det var att läsa alla kommentarer.
Det var allt från lyck önskninagr till roliga kommentarer och kärleksfulla brev. Tack alla söta vänner för era hälsningar!




Nästa gång vi springer in på Ikea ska jag köpa en ram och klistra in alla lappar. Sååå roliga minnen.

Dagen!

Dagens bravader har varit frukost hos Madde, Danile och lilla Theo. Mycket trevligt och välldigt gott. Sedan svängde jag förbi K-mässan för att shoppa lite fler amnings BHar. Dom går lixom åt som smör.
Ella var lite över trött utan sov resultat så ingen shopping till skrik bebisen idag =)

Väl hemma slängde jag i mig lite mat för att sedan bege mig till BVC. Lilla damen har hunnit bli hel 53,5 cm lång och väger nu 3985 grma. Stora trollet. Vi pratade även lite om värmen och barnmorskan tyckte synd om alla bebisar som måste pinas i denna hetta. Dom kan ju inte reglera värmen som vi än. Dom svettas ju inte heller. Det enda hon tipsade om var en fläkt och någon tesked vatten. Sedan naken fis givetvis..

När vi kom hem var det dags för en uppryckning i hemmet. Jag har dammsugit, vikt tvätt, plockat ut och in i disk maskinen å, ja ni vet det vanliga tugget. När mannen kom hem lagades det köttfärs och här är vi nu.. Behöver jag säga att jag är helt slut? Jag älskar att det händer saker hela tiden, jag har ju planer hela tiden.. så i morogn blir det en hemma dag med lilla Ella.. vi ska bara vara hela dagen, prommenera och ha det gott.

Nu blir det soffläge!!

Hemma hos Sigrid och Sandra häromdagen!

Sigrid är så söt med Ella, så kärleksfull och go! Fråga Sigrid vem hennes bästa kompis är så säger hon Ella, Ella Ella.. söta ungar!

napp fisen!

Efter mycket skrik och en miljard försök tog trollet nappen och somnade. Jag vet inte om jag ska vara glad eller inte.. jag vet ju inte om jag vill att hon ska ha napp eller inte. Men nu var det bra, hon behövde verkligen somna och med nappen kom hon till ro. Lilla fisen..


underbara sommar

Vi har haft en super mysig dag uppe i svärmor/farmors husvagn. Moster följde också med på utflykt som sedan avslutades med shopping. Köpte lite billiga linnen till Ella på HM, jag vet inte vad jag ska sätta på henne i denna hetta. Hon är verkligen super varm hela tiden. Sover jätte dåligt på dagarna och äter hela tiden. Vätska är i och för sig bra att hon får i sig. Stackars liten tös. Hur gör ni i värmen?




värmebölja

Nu har den kommit.. älskade älskade sol! Lilla Ella är dock lite bitter på värmen. Men det är klart.. så liten ju! Jag sitter med kaffe och funderar på vad man ska göra av denna varma dag. Det ska bli hela 30 grader, så att ligga på altanen känns välldigt avlägset.

En prommenad och lite shopping kanske? Men vem vill vara inne i ett köpcenter när det är strålande sol? Nä.. nu fatatde jag ett beslut. Det får bli att åka till svärmor i hennes husvagn. Hoppas det blåser lite så Ella kan stå i skuggan och ha det gott.

Hoppas ni får en underbar dag!


lilla trollet är 3 veckor!




Vår lilla sötnos har blivit tre veckor. Dagarna bara springer förbi och jag njuter verkligen av att vara hemma.
Speciellt nu när sommaren har kommit. Nu längtar vi bara tills pappa H kanske kan ta några dagars semester.



picknick och strålande sol!

Idag tog jag och Ella oss till Frida och Jonas i Delsjön och gick en lång prommenad som slutade med picknick i gräset vid sjön. Sommarn verkar ha kommit på riktigt. Det steker och är undebart varmt. Jippie..
Ella tycker det är lite väl varmt ibland, men hon vänjer väll sig.





Underbara sommar!!
Nästa gång blir det att ta med parasoll till trollet och solning för min del.
Jag behöver lite sol på kroppen.

bröllopsdag




Idag har vi varit gifta i 1 år.
Vi firar med lite bubbel och god mat här hemma.



Skål på er.
Hoppas ni har en fin dag!

sommar sol och en underbar midsommar!

Vi hade verkligen en helt underbar dag igår med reza, jenny, sofia och tommy. Ella var så snäll hela dagen, sov mest hela tiden i vagnen när det inte var mat dags. Frisk havs lukt är hennes grej tydligen!
Jag låter bilderna tala..






Hoppas ni hade en trevlig midsommar med strålande sol.

plask trollet!

God middag!
Morgonen och förmiddagen har bestått av packning och fix i hemmet. Lillan har badat, vilket hon fullständigt älskar. Hon njuter och ser så tillfreds ut.

Nu sitter vi i bilen på G mot Falkenberg. Det ska firas midsommar med goda vänner vid skreastrand! Solen lyser och vi har det jäkligt bra just nu.




Mina fina nosar!!

Hoppas ni får en underbar midsommar med massa sol, sill och goda vänner!

Dagen!

Efter en härlig dag med lite sol (äntligen) och många fika besök håller vi nu på att förbereda för grillning här hemma. Fläskfile, färskpotatis och sallad står på menyn.
Lilla Ella har varit så snäll och flängt runt med mig på massa mission idag så nu sover hon gott på sin "puff"

Snart är det fotboll och vi ska slänga upp benen i soffan och bara ha en mysig kväll.

Dagens Ella, sjömannsklänning från HM!




Hoppas ni får en trevlig start på helgen vänner!

BVC besök

Idag har vi hunnit med massa fikor och ett besök på BVC. Vi fick så mycket beröm jag och Ella. När vi var där sist för vägning några dagar efter vi kommit hem från BB så vägde damen 3300 g nu hade hon kommit upp i 3610g och blivit hela 53 cm lång. Lilla tösen. Hon är stark och snabb i reflexerna och en frisk och fin unge. Det känndes skönt att höra.

Min stora Apunge..
Tack för den söta bodyn vännen!



Sommarplaner!

Jag undrar vad fan som händer med sommaren. Den har ju inte kommit än och om en vecka är det juli. Helt otroligt att vi inte fått en längre period med stekande sol än.. Men jag väntar och längtar, någon gång måste den ju komma.

Vi pratar lite om sommar planer här hemma. Förra året åkte vi en vända neråt i landet. Hälsade på våra vänner i skåne. Åkte förbi Henkes kusiner i Osby, tog en vända till Hässleholm och henkes farmor innan vi landade i Ystad med Sandra och Jerker. Det var en jätte trevlig tripp. Så nu pratar vi om att kanske göra detta igen. Fast lite nerkortat. Man behöver ju inet vara borta så länge.

Vad har ni för sommarplaner?


På en super mysig restaurang i Ystad med Sandy somamren 09!

dagens lilla Ella





Myser hos mormor.
Ella har klänning och tights från lindex och kofta från POP!


När jag kollar på dessa bilderna fattar jag hur stor hon har blivit! Ok hon är bara 15 dagar, men vilken skillnad från när hon kom. Helt galet. I morogn är det inskrivning på BVC. Det ska bli spännande.

Nu ska vi duka fram lite kvälls mackor och kolla på någon film.
Njut av kvällen vänner!

sömnbrist

I natt har Ella bråkat som attan. Hon vaknade och ville absolut inte somna om. Det ville jag. Jag var helt groggy så trött var jag.. så det fick bli att ta över lillan till min säng efter över en och en halv timmes kämpande. I sängen sover varken hon eller jag lika gott, inte lika länge heller! Men som tur är sover damen länge på förmiddagen och jag har joinat henne. Så nu är vi pigga och glada igen.


De nytvättade lakanen åkte på i morse. Vist blev det fint!

Nu ska jag fixa oss för en fika hos Sofia.
Hoppas ni får en fin dag med massa sol.



Måndag

Igår hade vi en topen söndag. Henke tog med Ella ut när han skulle köra ett ärende, första gången jag lämnade henne. Lite läskigt, men det var skönt att hinna fixa här hemma. Dammsög, vek massa tvätt och tog mig en lång dusch. Hellen och Jesper kom förbi på en kaffe som vi senare avslutade med en god stenungs bakad pizza på en ny reataurang nere på stan. En bra söndag hade vi helt enkelt.


Ella myser hos Hellen!

Idag har vi shoppat igen. Jag har bara ett bädd sett till Ellas säng så det blev en vända på baby proffsen bland anant. Hittade ur söta lakan från simpleworld.


En rosa velour hood från replay fick följa med hem till Ellas garderob!

Söt mobil till sängen med kaniner

Ny äten och dregglig. Mammas lilla sötnos!

nu tävlar vi gen!

Kolla in denna roliga hemsidan. Jag hittad massa fint jag vill shoppa.
Är inte trycket helt underbart!


”Jag tävlar hos Edvinsmamma om ett grönt babyset i strl 62/68 o ett kort (värde över 400 kronor) från
Johanna Form & Design. Var med o tävla HÄR du med!”




söndags fix!

Idag var Ella jätte duktig och sov länge på mitt bröst på morgon kvisten. Jag hade lite sömn att ta igen så det var ur härligt. Men nu är vi uppe och grejjar för fullt.
Ella ligger i gymmet och jag har plockat och tvättat en del. Nu ska jag sätta händerna i IKEA.. hppas detta går smidigt.

Ha en fin söndag vänner!


Idag har Ella på sig super söta kläder från laban som vi fått av våra fina vänner i skåne. Tack igen!

napp?

Vår lilla tös vill inte ta nappen. Till en början var jag glad för det. Jag vill helst inte att hon skall ha napp. Tycker det ser tråkigt ut med barn som alltid har napp i munnen och det är jobbigt att få dom att sluta. MEN, jag hade också bestämmt att om lillan vill äta mest hela tiden så ska hon få napp för att stilla sitt sug behov!
Å nu har donnan varit ledsen de sista kvällarna, hon krampar och har sig.. magen är dum och hon är inte riktigt till freds. Hon vill tutta hela tiden. Så nu har jag kämpat med nappen... men nej då. Ingen napp, hon hulkar och gör grimarser. Det ser nästan ut som jag tryckt in en citronskiva i munnen på henne.. hahahah,  men jag ska väll vara glad. För i längden vill jag ju faktiskt inte att hon ska ha napp. Vad säger ni? Hur har ni gjort?


bröllopsyra!

Jag måste erkänna att jag var trött på Daniels och Viktorias bröllop redan innan de gifte sig och nu är det inte bättre. Harregud vilket pådrag. Men som dom säger. Det är ju en stor sak som bara händer en gång i livet. Viktoria var välldigt vacker och de ser så lyckliga och söta ut tillsammans.

från aftonbladet!

Vi var ju på Reza och Jennys bröllop förut. OJ vad tårarna sprutade där. Jenny var så fin och tjejen som sjung i kyrkan hade en helt otrolig röst. Henke är med på middagen nu och jag är hemma med Ella. Jätte tråkigt att jag missar hela kalaset, men så är det.

Ellas mage lugnade förresten ner sig vid halv 1 inatt och hon somnade gott i sängen och sov till halv 7 i morse. Underbart. Men jag är trött. Har inte sovit sedan dess.. det har ju hon =)


Ella snuffsade gott i morse när vi andra gjorde oss klara för den stora vigseln.
Jag missade helt att ta kort på lilla damen i hennes bröllops outfit. Var lite stressad där ett tag..

lilla trollet!



Stackars lilla Ella har spytt som en galning i kväll.
Det började efter maten vid 8.. allt kom upp och lite till. Efter att jag matat henne igen vid 10 tänkte jag att det var bra, men nu kom det upp igen. Hela soffan är nerspydd. Stackars lilla söta trollet. Magen verkar vara riktigt besvärlig. Nu har hon deckat. Hoppas hon får sova gott några timmar och sedan behålla maten.

Mammas lilla sötnos!

Fredags mys med syster!

Henke har gett sig ut med grabbarna för "sisat kvällen med grabbarna" Reza och Jenny gifter sig i morogn så det är fullt ös här. Kläder som ska strykas och kort som ska skrivas.
Jag och Ella ska med till Kyrkan, Hoppas den lilla damen är lika snäll som vanligt! Henke ska vara med på festen en sväng, jag är inte alls avundsjuk. Vill också gå på bröllop.

I varje fall så håller jag och syster på och tar igen lite förlorad tid. Det var super länge sedan vi hängde. Så nu har vi avnjutit Henkes goda spagetti och köttfärsås och ska slänga på en film. Hoppas vi hittar någon rolig komedi kanske.


Jag och Sanna för snart 1 år sedan.

badrummet tar form!

Vi har två toaletter i huset. En uppe och en nere. Den där nere är det vi håller på att renovera. Å nu är det så gott som klart. Det ska upp dusch väggar och vatten ska dras till duschen. Sedan ska den tok städas och där efter är den redo att användas.

Vad tycker ni?


Iväg på frukost

Nu sticker vi iväg på vår första frukost date!
Hoppas ni får en fin dag med mycket sol!


Jag måste tipsa om bädden som Ella ligger på. Den är från Babyproffsen och kostar 499:- tror jag.
Dom kallar den "ergonomisk sköt bädd" jag tror den är till för blöj byten, men vi har den som en liten "säng" i soffan, på golvet, på borde, ja mest över allt. I dag åker den med på frukosten. Både jag och Ella blir så varma och om ska ligga hos mig hela tiden. Och personligen tror jag det är bra att inte släpa på sitt barn hela dagarna. jaja, Jag kan varmt rekomendera denna bädd i varje fall.

i mina påsar!

Idag fick jag minsann med mig lite shopping påsar hem från staden. Ingenting till mig, men lilla Ella fick både klänningar, byxdress och koftor. Så nu är jag nöjd. För ett litet tag i varje fall.

Body från HM kofta och byxor från POP!

Byxdress och kofta från HM. Blommig klänning från LIndex och vit klänning med broderi från POP!
Idag inviger ella den nya pyjamasen vi hittade igår. Söta lilla troll!


I morogn blir det frukost med Frida, Ludvig och Ellinore och hennes mage.!
Natti

godmorgon!

Inatt har vi sovit riktigt gott. Ella somnade som vanligt strax före tolv för natten, vaknade sedan vid 4 och hade bajsat och ville ha mat. Sedan sov vi till strax efter åtta. Vilken jäkla lyx! Så nu provsitter hon sin babysit för första gången medans jag äter gröt och dricker en kopp kaffe. Snälla underbara unge!

Idag blir det en sväng till kungsmässan igen. Ska byta lite bodys som blev fel (råkade få med mig linnen) och kolla på polaran och pyret som sakt. Hoppas på en bättre shopping runda idag.

Men först ska det byggas skåp tll toaletten, tvätas och plockas lite i hemmet. Gud vad ja älskar att vara hemma nu när jag inte är sjuk. Gud vad jag älskar att stora bebis magen är borta och allt vatten runnit ur kroppen.


Är sugen på en långklänning. Denna är tydligen på rea på HM.
149:- Men jag hatar att knö med rea shoppare så vi får se hur det blir med den saken.
Annars blir det väll ett börja shoppa mer online. Men jag tycker det tar bort lite av tjusningen.

jaja, hoppas ni får en fin och solig dag!

matdags

Idag vankas det grillning. Makrill och färskpotatis.. mmmmmm det sak bli sååå gott! Jag är sjukt hungrig.

För övrigt så har Henke hunnit med en klippning av gräset och en liten ört plantering i trädgården.
Hus livet börjar sätta sig =)


Särskilt fint blev det kanske inte, men gott att äta ska det bli!
Hoppas ni får en trevlig kväll vänner.

Dåligt utbud

Jag missade polarn och pyret, men annars har jag varit överallt idag. Å inga klänningar. Lilla Ella är för liten. Allt roligt börjar ju på 62. Så nu vet i katten va jag ska sätta poå damen när vi ska på bröllop på lördag.
Men i morogn ska jag ta mig till polarn och pyret och till en butik nere i stan som har lite geggamoja, villervalla och lite annat. 

Men jag fick i varje fall med mig sommar pyjamasar och en liten skömansklänning med vita tights till. Köpte även några packen med vanliga bodys som var lite tjejiga och söta, allt kommer från HM!



Sötnosen i vagnen idag på shopping rundan.

Till mig själv blev det ingen shopping. Fanns lixom ingen tid att kolla till mig själv. Ella var så snäll hela rundan, jag ville lixom inte utmana ödet och vara borta i för många timmar. Får sprida ut det på flera dagar i stället. Så i morogn hoppas jag på bättre lycka!


Onsdag

Idag ger vi oss ut på shopping. Ella behöver lite byxor. Tights strumpebyxor, kanske ett par tunna jeans. Jag har lite i 56, men det är ju fortfarnade för stort i många märken för den lilla skiten.
Jag ska kolla efter goa klänningar tll mig att bara slänga på till tights, magen är ju inte riktigt borta än.
Min fina vän Jenny tipsade om några jag tänkte spana in idag.

Men först ska det matas poch förhoppningsvis skitas i blöjan innan vi kommer iväg.
Det är verkligen inte jag som styr tempot längre, tur det.. då hade lillan haft magsår =)


Ella i gymmet igår.

presenter



Vi har verkligen fått jätte mycket fina presenter till Ella.
Massa kläder, nallar, filtar böcker och blommor.
Kaninen som nattar Ella på kvällarna kommer från mormor och morfar och de super fin bokstäverna fick hon av Anna ooch hennes familj.

Hon e så bortskämd lilla prinsessan!
Nu sussar hon gott efter kvällsmålet så mamma ska kasta in och joina henne.
God natt på er.


Tisdag!



Idag lekte Ella för första gången i sitt baby gym. Det tog på krafterna så det blev en lång vila på favvo kudden efter det!

Vi har även hunnit med en lång prommenad och vilat middag i sängen. Jag är faktiskt fortfarande lite trött trots att lilla trollet sover bra och äter bra. I natt vaknade hon bara en gång för mat. Sedan var vi i  och för sig uppe med tuppen innan vi somnade vid 8 och sov några timmar igen! Underabar mamma ledighet!!

När "får" man ge sig ut och shoppa. Jag känner att det värker i både plånbok och fingrar!


Nej det är ingen vanilig dag..

för det är Henkes födelsedag. HURRA HURRA HURRA!

God morogn. Idag har jag sjungt allsång här hemma för mannen. Ljus och paket på sängen. Ett måste även när man fyller 27! Han fick jätte fina innetofflor, jag (eller mamma, tack för hjälpen) passade på att shoppa ett par till mig också. Så nu slipper vi frysa om fötterna.

För övrigt idag så ska jag kolla mitt blodtryck, väga den lilla och bara vila. Frida och hennes söta llilla Ludvig kanske kommer förbi på en liten kaffe. Vi får se vad krafterna räcker till!

Hoppas ni får en fin dag med massa sommar sol. Hit till kungsbacka har den inte hittat på välldigt länge! Sommaren var är du??



Vist e dom söta mina prickiga inneboende?


söndagsmys!


Pappas Tös!!

Vi har just kollat in filmen "shes out of my league" Skit film, se den inte! 
Så nu hoppar vi på nästa, hoppas på bättre lycka med "defendor"

Hoppas ni har en riktigt skön söndag.

firande och frisk luft

Idag var vi ute på första prommenaden sedan vi kom hem i torsdags eftermiddag. Sååå underbart att få andas frisk luft efter dagar hemma och på BB! Det har varit fullt med folk här varje dag och grattat oss. Vi har fått massa blombud, fina presenter och telefonen går varm. Jag har inte alltid ork eller lust att prata och energin tar snabbt slut ska jag erkänna, men alla vill ju träffa lilla prinsessan givetvis.

Idag har vi firat Henke, i morogn blir han 27 år! Vad hände, var vi inte nyss 22? Han har fått massa paket och svärmor hade med sig en super god jorduggstårta. Snart serveras det köttfärsås och spagetti till en film i soffan! En härlig söndag har vi här helt enkelt!



Stackarn har värsta blå märket på handen efter kpu testet..
Idag i Jeans klänning och body från Hm och rosa tights (som åkte av svettbollen) från Lindex!


Ellas första andetag!





Snart ska jag ta mig tid att skriva om förlossningen.
Men jag kan säga såhär, det var sjukt häftigt att föda barn.
En upplevelse jag aldrig tror går att förklara eller dela med sig av till fulla, men jag ska göra mitt bästa.

2:a natten och 3 dagars gråt!

Massa hormoner och tårar som rinner, just nu kommer alla kännslor om vart annat. Med andra ord är allt som det ska!
Natt nr 2 har varit lite mer vaken, Ella ville bara äta hela tiden så jag fick snällt ställa upp. Nu sover hon och har gjort i flera timmar.
Dag och natt rutinerna ska vi jobba på =)

Idag ska vi lämna BB, det sak bli så skönt att få komma hem till våra egna saker. Dom tycker tydligen att man ska torka sina ungar med torky papper i röven här. Inte Ellas melodi. Här ska det vara Liberos servetter.

Allt flyter på bra tycker jag, givetvis är jag förvirrad och som sagt, tårarna är många mellan varven. Lycka blandat med oro. Vår lilla Docka.





Modellen på BB igår eftermiddag.
Tack så hemskt mycket för alla grattis kommentarer. Det värmer verkligen.
Vi hörs snart igen.
Kramar

Vår lilla Ella är här!

Nu har vår söta lilla tös äntligen kommit.
Igår den 7/6 kl 12.03 krystade mamma stolt ut lilla tösen.

Hon är givetvis det finaste som finns. 3370 väger hon och är 50 cm lång. Massa fint långt hår har hon fått från pappa och är välldigt lik honom.
Bilder kommer. Allt har gått jätte bra och vi är så stolta.

Massas kramar från oss!

ännu ett bb besök!

Nu är jag trött på skiten. Barnmorskan skickade ner oss till bb idag IGEN! Hennes förhoppningar och antydningar var att jag skulle bli igångsatt. Jag fick order att ta med man, väska och mycket krafter. Väl där nere så var det samma jävla rutin kontroll. Ultraljud, blodtryck, urin och prover. Samma resultat som hela jävla graviditeten visat. För högt tryck, ägg vita i urinet och en super frisk bebis. Bra det i och för sig. Men nu är mamma trött på att vara gravid. Trött på att åka fram och tillbaka till bb utan att komma hem med bebis.

MEN jag har ändå glädje besked med mig hem. Vi ska tillbaka på söndag för en rutin kmontroll och i nästa vecka är min förhoppning att det kommer hända grejer. Nu ser jag ljuset i tunneln. Nu ser jag slutet på denna resa.




Nu är vi förberedda med Liberos serie till bebisen. Blöjor amnings pads, våtservetter torra och blöta mm har inhandlats. Kom nu unge!!


godmorogn sunshine

God mororgn vänner.
Här lyser solen och jag har faktiskt fått sova helt ok i natt. Benen är som vanligt JÄTTE stora och det värker och gör ont i dom. Men som jag säger flera gånger om dagen nu mera "det är slut tampen nu"

Idag startar jag dagen med en kaffe på altanen i solen. Jag kan inte fatta att vi äntligen bor här, och att vi kan njuta av våra dagar med sol och sommar gör det ju bara bättre.
Före lunch är det dags för bm besök igen och som vanligt vet jag ju aldrig vad som händer efter det. Åka hem, åka in till bb? vi får se. Men väskan är packad efter order fårn barnmorskan!

Men först kaffe opch sedan fixa och trixa lite här hemma.
Hoppas ni får en fin dag med massa sol.


Sängen står redo - kom nu unge!!

Online

Hej mina kära vänner! Som jag har saknat er och internet. Men nu är jag online igen!
Vi har flyttat till vårt hus. Det kommer bli jätte bra när allt är klart, Henke sliter och jag gör så gott jag får och orkar.
Bebis ligger med andra ord kvar i magen, vänderna är många till sjukan och jag är inte helt 100, men jag kämpar på. Nu är det bara dagar kvar tills den lilla ska "trilla" ut.

Jag har inte så många bilder på hemmet än, den lilla energi jag har går lixom åt till att greja här hemma, det är verkligen roligt att se hur fint det blir överallt. En sak, en låda och en grej i taget. Bit för bit men snart är vi iland!


Bjuder på ett litet smakprov från köket.
Behöver jag säga att vi är super nöjda? Lite handtag, hyllor till vänster och lite små trams så är vi färdiga. Men det är fullt fungerande och ingen panik.




Nu ska det grillas på altanen och njutas av kvälls solen för första gången sedan vi flyttade in. En välbehövlig paus från reovering med god mat och sommar sol är precis vad vi behöver.

Vi hörs i morgon, då ska jag visa bebis sängen som är bäddad så fint!
12 dagar kvar - det fixar vi!


Flytt

Hej,

Makarna Toft är mitt upp i sin flytt till sitt hus. Mitt i detta flyttlasset har deras mobilabredband försvunnit.
Därav han Caroline inte kunnat blogga.

Jag kan meddela att Fisken ligger kvar i magen och mår bra. Carro kämpar på och är stark :)

Carro återkommer när hon får tillgång till internet.

/Pernilla

RSS 2.0