Sommar på HM



Nu börjar vagn jakten

Det enda jag kan tänka på när jag är hemma (förutom att ella ska äta och dricka då förstås) är vad jag vill göra så fort vi får visa oss på stan igen. Jag har en del saker som lillan måste ha, tex nya pyjamasar. Klart att det finns internet, men saken är den att det är inte så mycket ute på sidorna nu. Så jag har kollat runt lite på barnvagnar för att stilla mitt köpbehov lite.. vad tror ni om denna? någon som har erfarenhet av mountain buggy swift? den är lite mindre och verkar vara en jäkligt bra vagn, Ella sitter ändå redan framåt hela tiden. Morsan är tydligen inte rolig att kolla på längre.


Snälla pappa Henke, kan vi inte få en ny vagn?

Klart Ella ska ha Ella´s


Inte mycket slinker ner i damens lilla mage och tro mig jag har testat allt.. Vatten och fruktdryck på sked är ok, en flaska välling på morgonen dricks upp, men sedan är det totalt stop. Fram tills nu.. jag har sett att många barn äter Ella´s så ja varför inte prova det med. Å det var tummen upp hos lilla fröken. Tack gud för Ella´s kitchen

Stackars lilla skrollan

Ja det är ingen rolig liten tjej vi har här hemma. Ella är verkligen inte alls sig själv, hon äter inte, sover mycket och är jättte hängig. Vi var hos farbror doktorn i går så nu är det penicillin kur som gäller. Måtte denna häga feber och förkylning försvinna för en lååång tid framöver nu.

Så veckans planer kommer bli inställda, jag ska verkligen vänta på att penicillin kuren är över och damen är HELT frisk innan vi träffar andra barn igen. Kalla mig nojjig, men nu är jag trött på skiten. Jag vill ha min goa glada friska tjej tillbaka igen.

Ikväll blir det ett avsnitt spartacus sedan solsidan och sist men inte minst bigbrother innan sängen. Denna mamman behöver verkligen sova, nätterna är ju inte precis som de brukar vara här hemma.


Feber snor och matvägran

ja det beskriver dagen ganska bra.. Ella har varit super hängig och inte alls velat äta välling eller vatten idag, febern har kommit och gått och endast min famn har varit bra nog. Men det känns faktisk som vi går åt rätt håll.. I kväll har hon varit pigg och skrattat högt, som jag längtat eftter det härliga skrattet. Älskade unge!


Ja bilderna beskriver dagen ganska bra.. disney filmer, mys och lite lek med favorit gossedjuret från gudfar Reza.

Lilla trollungen

Utslagen liten Ella vilar i pappas trygga famn!

Idag har dagen bara bestått av att bära runt på Ella och försöka få henne att dricka vatten, vätskeersättning och majsvälling. Det har helt ärligt gått sådär, så i natt kommer jag väll få vara uppe och mata och gunga en hungrig och ledsen liten bebis.. stackars Ella. Kräksjuka hoppas vi över nästa vända tack!!


Kräksjukan har flyttat in!!

Stackars min lilla lilla ynkliga bebis, inatt kom första kräksjukan.
Kaskadspy i två omgångar och ut där bak mest hela tiden. Lillan är så ynklig och sover mest på mitt bröst. Nu har Jag gett henne lite majsvälling och det kom givetvis ut i blöjan med en gång.. Bättre det än genom munnen i och för sig.

Så jag bär på bebis, sanerar huset och drömmer om att få äta. Välkommen herr kräk!!

Kylig promenad


Nu vill jag ha vår, det är jätte härligt väder, men det är för kallt. Jag vet att det bara är februari, jag vet att det kan komma mer snö och jag vet att det ska vara kallt. Men det skiter jag i, nu vill jag har vår. Värmande sol i ansiktet, lättare kläder, converse skor, fräknar på nosen och en kall öl på altanen.. gärna med grillat till.. låter det inte underbart?

My Precious

Is broken big time..

Jag tävlar


Jag tävlar hos Ellenojag om fina strumpor från Sock Designers i ekologisk bomull!



Hos söta Ellenojag kan du även tävla om en underbar namnmössa från mirasmamma.blogg.se/syblogg
Hoppa in och tävla här ni med vettja!

Annars kan ni ju alltid hålla tummarna för att jag ska vinna!

Morgonbus


Nja nått värst vidare mys har det inte varit här hemma, men en jäkla massa bus. Jag har dock fått sitta lite i soffan och kolla på en serie å det tackar jag lillan som ödmjukast för. Men nu är hemma tiden gjord och en långpromenad med kaffe i handen är på ingång..

Onsdag

Jag har en sådan där mysig morgon känsla i hela kroppen. Ella vaknade på bästa tänkbara humör. Jag tror att hon också är på det där mys humöret. Så idag blir det att tända lite ljus, äta en god frukost tillsammmans och jag ska slänga på en serie. Jag har "sparat" mina denna veckan. så nu väntar GG, OTH och 90210 på mig. Hoppas lilla damen går med på min mys feeling. Har vi otur så blir det pip så fort jag sätter mig. Diska, dammsuga, hänga tvätt, strosa omkring och plocka går bra, men så fort denna morsan sätter sig på röven blir det uppror från damen.

En snorig mysbebis??

En mysig Tisdag


Idag hade jag med mig kameran på vår tripp till Jannie och Victor, men jag hade givetvis glömt minneskortet i datorn... suck.. där av ego bildregnet på Ella =)

Vi hade i varje fall en super mysig dag.. som vanligt hinkade vi i oss en jäkla massa koppar kaffe och knaprade kyckling baguett och bulle. Samtalen avlöste varnadera och dagen sprang som vanligt fort förbi.
När det var dags för ungarna att sova en vända gick vi på en härlig promenad i det kalla kalla vädret. Ja ni hör ju vilklen dag vi har haft. Tack för det kära ni!

En liten korg bebis

Såhär kan man hitta en liten Ella nu för tiden... hon tar sig mer och mer runt här hemma, hon kryper dock inte framåt, det går mest runt i cirklar och en del bakåt. Men man märker att hon börjar vilja ta sig runt mer och mer på egen hand.

Här hemma håller vi på att fixa iordning oss för en date med Jannie och Victor. Ella har sovit i ett hela natten, skönt för både henne och mig, hoppas hoppas att det går åt rätt håll med tänderna nu.

Det är sant..

Ester Elenora har kommit ut med kläder till liten flicka.. jag dör så vackert.

Tack för tipset Sofia

En måndag

Idag vaknade Ella på helt fel sida och var såååå sur och grining hela morgonen. Det dregglas och bits på ALLT som kommer i hennes närhet, tempen är högre än normalt och (förlåt) bajset är en ren sörja.. Så de där tänderna är inge roliga alls för stackars liten.
Men efter en liten sov lur vaknade hon helt klart på bättre humör. Bvc var första stoppet och lilla damen väger nu 8730g och mäter sig till 72 cm. Mammas stora tjej. Hon är som vanligt precis på mitten på viktkurvan men en bra bit över mitten på längden.

Nästa stopp var 1 årskalas för Theo. Sofia hade ordnat allt så himla mysigt, god mat, kakor, kaffe och en massa bus med barnen såklart. Ella fick en liten påse med sig hem från "fiskedammen" med såpbubblor, majskrokar och en prinsess krona. Stort tack för idag goa ni!




Såpbubblorna var bäst på hela kalaset om ni frågar Ella..
ursäkta den dåliga kvaliten, glömde kameran idag..



Tack söta ni!


Söndag

Vi har verkligen underbart väder här hemma. Kallt och soligt. Idag har vi tagit det lungt på morgon kvisten, Skåne vännerna har lämnat och vi har kollat ett avsnitt av spartacus. Snart blir det en långpromenad med lillan och där efter kommer farmor, mormor, morfar och moster på en liten fika.
En härlig söndag väntar helt enkelt.

Lite bilder från gårdagens underbara dag!





Ur Sammes söta mun

Samuel skulle gå och nana och pussar Henke så gulligt god natt med orden "i morogn måste du raka dig"

Jag pratade med Ella och samme slänger ut sig "bara så du vet så kan hon inte svara" lägg på en underbart skön skånska på detta så låter det ännu roligare hahaha.. underbara unge, denna helgen har jag verkligen fått mig massa sköna skratt åt den pogen.

När lill killen studerade Ella i kväll sa han efter en stund.. Hon är ljuvlig.. ja ni förstår ju hur underbar denna lilla killen är.

Ett namnsdags kit!


Jag har funderat läge på vår/höst kläder till lilla Ella och nu bestämmde vi oss till slut för pop fina skal kläder. Vind och vatten tätt och super fint.

Klänning till damen


Zara 129:-

Namsdagstjejen


Lillan tuggar och gnager som attan på allt som kommer i hennes väg. Natten har varit bra, lillan sov som en liten prinsessa hela natten. Det var skönt både för henne och för mig.
Idag har vi lika fint väder som igår.. långpromenader, fika och shopping ska vi hinna med. Underbart.
Ha en mysig lördag vänner!

En härlig dag!




Idag har vi promenerat en jäkla massa, det har varit sjukt undebrart väder, srålande sol och kallt. Vi har kollat lite i affärer på stan, lunchat med underbart glada barn (Ella verkar vara tillbaka, tand febern har gått ner och pip bebisen är bortflugen) Sedan promenerade vi vidare till Kungsmässan och shoppade lite ett års presenter till Ellas kompisar och damen fick givetvis en ny klänning att ha på kommande kalas. (visar er i morogn)

Busar massor på Zara

Fina Pernilla och min lilla docka

Kvällsbus med Magnus, Samuels pappa.

I morogn väntar en ny dag med massa bus shopping och promenader, om vädret tillåter. Nu är det dags för sängen, hoppas ni har haft en bra fredag.

En dag på stan



Idag har vi haft en super mysig morgon med god frukost och massa bus. Nu ger vi oss ut på stan för lite shopping och en god lunch. Hpoppas ni får en mysig fredag.

Söta söta unge

Som jag skrev tidigare så sover Ella skit dåligt nu när tanden är jobbig för hennne, så när hon vaknade för en stund sedan och Henke bytte blöja på henne så var Samuel snabbt där och skulle säga hej. Han klappade henne lite fint på handen och sa "hon älskar mig" jag höll på att börja grina. Så himla gulligt.

Samuel sommaren 2010

Finbesök

Jag och min barndomsvän pernilla på mitt bröllop (några drinkar senare)

Idag kommer våra vänner från skåne på besök. Det ska bli så himla mysigt att ha en hel helg tillsammans. Det var alldeles för länge sedan sists.



Ella vill önska sig igen..


Tofflor 289:-

Små Små Taggar

Igår kände jag Ellas lilla tand, till vänster där nere kommer den, sylvass och pytte liten. Gullunge. Denna gången kunde jag faktiskt skylla på tänderna på riktigt.. hahah.
Detta har resulterat i en något annorlunda natt. Lilla damen har varit vaken stora delar av natten, pigg som en lärka och super glad. Det var inte jag. Men någon timma här och där har vi allt sovit så det är bara att gilla läget och ta sig i kragen.. för idag har vi planer hela daegn!

Lite bilder från gårdagens fika med sötaste Benjamin och Caroline.


Läsa bok är det bästa just nu

mmm, min egna blåbärspaj!

Ella vill ha!


Fleecejacka från polarn och pyret 395:-

Mitt i veckan dagen

Idag var vi uppe med tuppen, Ella somnade vid halv sju igår och sov till 6 i morse.. jätte glad och pigg liten bebis låg och mös (sprattlade,pratade och pillade i mammas näsa) mellan 6 och halv 7, då gick henke och ella upp, jag fixk minsan sova till halv 8.. rena rama lyxen mitt i veckan.

Idag får vi besök av caroline och Benjamin, jag ska duka fram lite kakor och majskrokar och vi lär väll hälla i oss x antall kaffe koppar innan det blir en långpromenad och fläskförbränning.
Satans vad bullar jag stoppat i mig det sista, inte lätt med allla mysiga fikor där det serveras både det ena och det tredje.. jaja, jag är bara ledig med liten bebis en gång, då ska det mysas på ordentligt. Banta kan jag göra när jag jobbar!


Onsdagsbebis!

Tisdagen

Idag startade vi som sagt med en super god och låång frukost hemma hos Michaela och Fia. Goda frallor, kaffe, juice och en kanelbulle på det så var magen glad för dagen. Några timmar pratades som vanligt bort och efter mat och blöjbyte på barnen åkte jag och Frida vidare till Hennes stall. Ella och Ludvig sov gott i bilen medans jag mätte upp hö och fyllde på lite vatten. Inte illa för att vara mig att klara av det, men fan va kallt det är ute.

Nu i eftermiddag och kväll har vi grejat mer på övervåningen.. det sista rummet är typ klart, så säng skrivbord och lite annat har flyttat in. Jag har tagit tag i Henkes garderob, fan va den karln kan samla på sig bröte och skit.


Frida började frukosten med att spilla ut massa kaffe.. missbruk om du frågaer mig =)

Dags för majskroksfika

Michaelas lilla Anna och Frida och Michaela

Frida&Ludvig och Elionore&Anna

Ella chillar lite efter maten =)

Hälsar på stora fina vovven

När vi kom hem provade vi nya mössan från HM och övade lite på att stå, så duktig är lilla prinsessan nu!

Stulen Tjej


Världens sötaste lilla Ella
Någon har tagit min goa glada unge och förvandlat henne till ett riktigt pip monster idag. Natten var inte heller som den brukar, Tänder? (ja det går ALLTID att skylla på dom)

Nu ska vi packa ihop oss och bege oss ut på frukost date.
Hoppas ni får en go och solig dag!

Underbara vardag!

Idag hade vi ju finbesök av Malin&Ella och Sara&Thea. En mycket mysig dag har vi haft, precis som väntat. Flera timmar sprang iväg precis som vanligt. Fika, lunch, fika och massa bus med sötaste tjejerna hann vi med. Tack fär idag, alltid lika roligt att träffa er.




Läser bok för varandra..

Ella försöker lära min Ella att krypa.. det går sådär!

Hej kompis


Lycklig!



Jag älskar er min fina familj..

Idag kom Henke hem med en bukett rosor och vi åt en god middag med tända ljus, lyxigt på en måndag. Ella sover sdan 7, hennes nya sov tid tydligen. Vilket också innebär att hon vaknar lite tidigare... Tröttare mamma på kvällen efter tidiga mornar. Så idag tänkte jag ta med mig lite korsord till sängen och nana tidigt. Hoppas ni har haft en mysig valentine´s day

Happy Valentines Day

All kärlek till er fina läsare som följer oss varje dag och allt då och då. Hoppas ni får en mysig dag.

Jag och Ella ska "fira" valentnnes day med bebis bus med Malin&Ella och Sara&Thea. Jag ska laga lite lunch och dom köper med sig bullar, det kommer bli en mysig dag, precis som alltid med dessa 4 goa tjejer.

Pappas Tjej

Ge mig min leksak..

Haha, jag fick den!!

Idag har Henke och Ella lekt med Ludvig och hans pappa medans mammorna har jobbat. Ombyttta roller för en dag.. Ella var så nöjd och glad när jag kom hem, nästan lite pappig (men bara nästan), skönt att dom har det så bra när mamma är borta några timmar.

Jobb dagen flög förbi, mycket folk och roliga projekt. Vi sålde massa jeans och hade många trevliga kunder. En rolig dag helt enkelt. Nu har vi kollat på solsidan och ätit middag. Vi ska fortsätta i samma soffläge med spartacus. Hppas ni har en mysig söndag.


Tävlingen är avslutad

Henrik drog lotten och vinnaren är Mia-mamma till My (jag kontaktar dig via mejl under kvällen)
Strot gratttis önsakr vi och Libero!


Söndag och jobb på ingång

Ja idag ska jag in och gästspela några timmar på JC, det ska blir tiktigt roligt. Timmarna brukar rusa förbi och jag är så nöjd och glad när jag varit där. Men bäst är det såklart att komma hem till lilla skrollan. Underbara unge!


Övar på att krypa.. det går bakåt här hemma.. lilla krabban!!

Hoppas ni får en solig och mysig söndag

Var med och tävla med Libero

Det är en handdocka (groda), en speldosa och ett jätte gulligt sett till sängen som kommer lottas ut.
Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att lämna en kommentar (glöm ej fylla i mejl eller bloggadress) Om du vill kan du ta en bild ovan och länka till min blogg och liberoklubben. Men det är inget måste.

Tävlingen avslutas den 13/2 kl 18.00

 

Tävla om Ellas favoritleksak "grodan"

Lycka till önskar vi och Libero!


Lördag

Idag började vi dagen med en lång och mysig frukost, snart blir det att hoppa i en dusch och ta på lillan kläder för en dag i det fina men kalla vädret. Henke ska lägga golv i det sista rummet där uppe och slänga massa skräp. En fullspäckad dag som vanligt är på ingång.

Ikväll kommer Reza och Jenny på middag.. underbara lördag.

filmjölk är gott..men såååå suuuurt!

morgonbus!

Dagens bildregn


Dagens lilla busunge på väg ut i snödtormen..

Japp.. i denna snöstorm gav vi oss iväg till moster på fika

Jag passade på att vila ögonen medans Ella sov middagsluren

Kladd coh bus hemma hos moster

Bus med världens bästa moster!!
Tack för idag finaste syster/moster, du är bäst!!
Ikväll har vi ätit gott jag och mannen och haft en riktigt mysig kväll.. nu är det dags för sängen. I morgon väntar nya äventyr. Rummet där uppe ska bli klart och jag ska ta en sväng på stan med lillan, Jenny och syster.
Hoppas ni har haft en mysig fredag!

En fredags present till mig??


Hm 199:-

Dagen

Idag har vi haft fullspäckat schema igen. Ellas moster var tvungen att göra lite ärende, så jag och Ella hängde med på en runda. Vi började som sagt hemma hos svärmor/farmor allihopa med en god frukost. Sedan bar det av till optikern, syrran köpte ett par tok snygga brillor, hon ser som en höna också så det var på tiden.
Vi fortsatte sedan vidare till mamma/mormor för en lunch och jag träffade min blivande kolega och planerade vår resa som vi ska göra till karlstad.

En vända på apoteket, matlagning och nu soffan... ja, jag är trött. Men va bra jag mår efter sådana här dagar. Produktiva och super mysiga.

Vårfint!


Ellas första av många vår mössor är inhandlad.. HM 29.90:- kan det bli billigare. Jätte söt är den också!

Gläm inte tävla med Libero!

Torsdag

Godmoogn på er
Idag ska vi ge oss ut på en heldag igen. Nu är det dags för en dusch för mig och sedan ska vi packa ihop oss och promenera ner på stan. Svärmor/farmor bjuder på frukost och där efter åker vi iväg på massa mission.

Hoppas ni får en bra dag i sket vädret!

Onsdag

  • 3 promenader
  • dammsugning
  • fika
  • lunch
  • shopping
  • bebis bus
  • matlagning
  • middag
  • och nu en kall öl och soffhäng hela kvällen.
Denna mamman är trött efter en lååång men jätte mysig dag. Massa saker har hunnits med så nu är det dags att slänga upp benen för en skön myskväll. Det blir sängen tidigt idag igen. Snart snart sanrt kanske jag har fått min energi tillbaka. Lite vår hade suttit fint.. Men det ska tydligen bli kallt igen och komma in mer snö...
ÅÅÅÅ, vad jag vill ha vår nu!!

Mitt i veckan

Igår gick jag och la mig halv 10. Jag tor aldrig det har hänt innan. jo när jag var gravid. Men i varje fall så var det jätte skönt. Jag har varit så trött det sista och inte riktigt haft någon energi, så nu tänkte jag köra några tidiga kvällar i hopp om att få tillbaka gnistan.

Idag ska vi promenera ner på stan efter lunch, det ser ut att bli lika gott väder som igår. Soligt och ganksa milt fast lite blåsigt. Underbaert skönt. Vi ska möta Frida och Ludvig och fika och kolla lite i affärer.
Hoppas ni får en bra dag.

 


Vår fina fina tjej!


Idag efter Ellas lilla middagslur tog jag och syster fram kameran och tog lite spontanbilder på lilla damen. Nästa gång ska jag arangera med rätt objektvi och med vår stora blixt. Men solen lös in så fint vid lunch så vi använde oss av den idag. Jag har MASSA fler bilder som blev jätte bar, men ni får nöja er med dom med blöja på.

Nu ska vi packa ihop oss för en promenad ner på stan. Jag ska handla lite till kvällens middag och Ella ska få sova en stund i vagnen i friska luften. Det absolut bästa om du frågar henne.

Måndag och en bra start på veckan

Idag startade vi dagen med en tidig promenad ner till babyrytmiken. Svettiga och goa var vi redo att köra dagens sångpass. Ella gnällde lite, jag förstår henne, denna mamman kan verkligen inte sjunga!
Efter sång och lunch för det små följde Sara och Melker med hem till oss för en vuxen lunch med bebis bus. Vi har verkligen haft en perfekt start på veckan, tack för idag godingar!


Ella på babyrytmiken

Kompisar

Söta goa glada Melker


mammas lilla modell

Korgen som leksakerna ligger i är absolut roligast

Leker kurragömma!


Wiiii.. hon står själv. Dansing baby. Duktig liten Ella.

Lilla skrollan!

Idag är vår lilla bebis hela 8 månader. Hur hände detta? Det har gått så galet fort. Man märker hur stor hon börjar bli, hon tittar och tar in hur mycket som helst för tillfället. Det pratas på som bara den här hamma. Mat är lika gott som alltid och hon sover som en liten prinsessa. Det är klart vi har tuffa dagar med gnäll, klängande och en liten Ella som vägrar sova middag fast ögonen går i kors. Men de dagarna är lätt räknade.


En liten liten Ellison på midsommarafton ca 2 veckor.
Du är det absolut finaste som finns min ängel!

Söndag

Mannen min är fortfarande krasslig, men på väg tillbaka igen. Lite snorig och så där, ni vet ju hur jobbigt det kan vara när man är kar! Stackars älsklingen!

Jag och Ella gav oss iväg efter lunch, lång promenad och fika stop hos gudmor Jenny blev det. Nu i kväll har vi ätit thai mat, kollat på solsidan och krängt en skål med glass. En underbar söndag helt enkelt.
Mys fortsätter här hemma en stund till innan det är dags att nana.

Gårdagen


Ja lördagen blev allt annat än planerat. Henke låg super sjuk hemma och jag och Ella flydde fältet till Mormor och morfar. Vi fikade promenerade och hade en lugn och skön lördag. Ella blev helt tagen av morfars tågbana, det är jag med ska jag säga. Han har byggt upp en liten stad med massa tåg, stationer, träd och byggnader. Jätte imonerande. Allt fungerar också.. haha, lamporna lyser i lilla staden och tågen åker och tutar.  Det är verkligen så fint. Som min pappa säger, "ja man får ju hitta sig nått att göra". Gissa om Ella och morfar kommer köra mycket tåg tillsammans.

Lördag

Godmorogn!
Idag var planen att packa ihop oss tidigt för en dag i farmors nya lya. Tvn skulle upp. Hyllor och tavlor skulle hängas. Kvällen tänkte vi spendera hos mormor och morfar, god middag och ett glas vin var tanken.

Men givetvis så vaknar Henke sjuk.. Inte lite heller, skyhög feber, svettig och kall på smma gång. Så nu är det jag och trollet som får göra egna planer för dagen. Men än så länge skrotar vi runt i pyjamas. Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.



Fredag hela dagen lång!

Idag åkte vi ner på stan för en lunch innan det var dags för matinhandling. Räkor med en liten marängsviss har serverats och gud så gott det var. Nu i kväll har Henke fixade lite i det sista rummet där uppe, det som ska bli kontor/gäsrum och jag gick och bar på lilla damen. Det är pipigt och klängigt nu.. men som jag skrev så är det nog någon ny fas plus lite tand ont! Stackars liten.

Libero är det bästa!

Väl hemma igen kom Ludvig och Frida på en kaffe och bulle. Dom två är så söta tillsammans. Ella bara tittar på Ludvig med glada beundrande ögon! Stora fina killen!

Världens sötaste ungar!
Hopppas ni har en mysig fredag kära läsare.

 


Dagen

Idag gick vi till marknaden på torget med Sara och Melker och åt en super god lunch och drack en kaffe i vårsolen, ja det känndes faktiskt så. Underbart väder, ankor, vatten, kaffe mat och bebis mys. Jag kom i rätt form igen efter en dålig start men lilla Ella har verkligen inte varit på humör idag. Eftermiddagen och kvällen var hemsk. Ella gråter sällan, men idag var hon verkligen ledsen. Inget var bra. Så jag antar att det är en sådan där berömd fas igen. En klängig sådan. Som tur är duger pappa bra också.

Jag bjuder på lite bilder..

En liten Ella på G att göra stan!

Melker är nöjd efter god mat, Ella kollar läget på restaurangen!


Efter den goda lunchen gick vi en lång och härlig promenad längs ån.

Ljusa minnen!

Julen 2007 firade vi hemma i vår lägenhet hela familjen, jag, Henrik min mamma, pappa och syster och Henriks mamma och bror. Det var den sista julen vi fick med Peter♥. Det var en ljus och fin jul. Alla var glada. Skratt, skämt, tårar och berättelser avlöste varandra. Det var en kärleksfull dag med hela min familj som jag aldrig kommer glömma.

Min systaer skrev en otroligt fin dikt till mig som Peter läste högt.
I inget och i allt systrami!


Älskade syster!
När hela världen är grå och död,
så står du där med lågor och glöd.
Med dina ögon ser du sådant som ingen annan ser,
när alla vänt sig bort så står du där och ler.
När det är tyst i allas öron så hör du vindarnas sus,
vad som än händer ser du en framtid som är ljus.
Du är den vackraste virvelvinden som finns på vår jord
men för din inre skönhet finner jag inga ord.
Du älskar så många, du finns för alla här och nu
och hur många som ryms i ditt hjärta det vet nog bara du.

Syster, hur har du gjort för att bli så stark?
Du har en vilja av järn, en karaktär av stål,
med glimten i ögat ger du livet vad det tål.
Ja, livet ska levas varendaste minut
dagen upplevas från början och till slut.

De måste ha funnits dåliga stunder, men det är bara de vackra jag minns,
du ska veta älskade syster att du är det finaste som finns.
Systerskapet ska bestå i värme och när det blåser kallt,
vi ska alltid finnas bredvid varandra, i inget och i allt!

AV: Sanna Skårbring julen 2007

Godmorgon

Idag vaknade jag med en dunder huvudvärk och mycket trötta ögon. Inegn bra kombo de inte. Så kaffemaskinen är igång, lillan har druckit morgon vällingen och jasg ska göra mitt absolut bästa fär att komma in på rätt spår igen. Denna morognen känner jag mig som ett giftigt bi..

Så nu blir det att ta en dusch, slänga på lite bra musik och komma i ordning. Planen idag är marknad nere på stan med en god lunch. Så vi får hoppas på uppehåll och kasnke rent av lite solsken.

Kladd kladd kladd..



Underbart!


Trött tjej på väg ut och göra stan!



Svärmor/farmor fick sin nya lägenhet igår kväll. Så vi staratde dagen med en promenad ner till henne. Frukost serverades och massa lådor plockades upp. Mammas stora tjej åt mat på vanlig stol, ja det blir så när det är första dagen i nya lyan. Ikea och en stol plus leksaker måste handlas. Men tills dess funkade köksleksaker och stol utmärkt för lilla damen.

Buss i prinsesstolen hos farmor

Efter farmor åkte vi till Kungsmässan, inget roligare än apoteket och ett par chionos till mig idag. Men vi träffade Madde, Theo och Daniel och strosade länge och väl.
Hemma fick lilla damen försöka äta själv.. ingen hitt, Henke skurade golvet och jag fick ta upp lillan för ett kvällsbad. Hon var kletigare än kletigast, Men så roligt vi hade!
Det har varit en toppen dag verkligen, jätte skönt att slippa vara hemma och lilla damen har varit så snäll och glad, precis som vanligt!


Imorgon väntar ännu en underbar dag i mammaland. Som jag älskar dagarna med mitt lilla hjärta!

Jag tävlar


Jag är med och tävlar inne hos Hanna och Ellen om en nessesär och en badhanduk från Libero.
Hoppa in och tävla HÄR ni med vettja!

Hemmadagar

Nä nu har det varit på tok för många hemmmadagar för min melodi. Dessutom är karln inte hemma ikväll så jag känner mig som världens ensammaste människa. All tvätt är tvätta, det är städat, dammat, jag har rensat min och Ellas garderob (skulle gjort mannens när jag ändå var i farten!) Allt är i sin ordning så jag har slut på hemma sysslor...

I morogn hopps jag att Ella vaknar feberfri.. i så fall ska vi promenera länge, fika hos farmor och shoppa något fint. Det måste vi väll vara värda efter flera dagar hemma?


Sommar och sol??

1 februari och som vi längtar efter vår här hemma. Idag är det riktigt skit väder. Regn regn och mer regn. Det är grått och trist. Lillan är på bättringsväg så det firar vi med en hemma dag.. så alla basilusker försvinner helt. Som vi kommer vara laddade när sjukan är borta..

Usch vilket skit väder vi har idag mamma..


RSS 2.0