världens bästa söndag

Nu är ja hemma igen. Efter en lång och härlig dag i solen. Det är så skönt att komma upp till svärmor och bara bli riktigt omhändetagen. Jag har inte lyft ett finger idag (nästan) hur skönt som helst.



Jag och henkes mormor kom upp till ett dukat frukost bord.. lyx



Jag springer som en galning i vattnet. Jag älskar att bada och leka.... Det va super skönt att svalka huvudet efter att ha glassat i solen i några timmar





På eftermiddagen kom henke, syster och min mamma upp för mors dag middag. haha söt bild..

Som sagt, en riktigt bra dag.
Nu ska jag lägga mig och läsa en bok jag fastnat i.
I morgon är det dags att måla igen. Klockan 8 närmare bestämmt (!!!!!)
Jag kanske borde ta ledigt någon dag i veckan =) jaja..

090531

åååå..jag har verkligen sovit som en prinsessa i natt. Vaknade nu av fågelkvitter och sol i ögonen. Underbart. Nosen ligger i sängen. Där kommer han vara ett tag till. Så jag tänker smita i förväg upp till svärmor. Sola och bada. Jag måste verkligen ut ur lägenheten när de är så fint väder. Var är mitt hus e ju frågan =)



ha en bra dag.




soligt

God kväll.

Vilket väder vi har haft idag. Jag låg hos syster och stekte halva dagen för att sedan landa hemma hos sandra och jerker. Väl där gjorde vi kyckling sallad och drack dagens. Min och Sandras grej lixom. mumms..

När "kylan" smög sig på för en stund sedan åkte jag hem för lite kläder och nu är jag hemma efter att ha vimlat med min kamera nere på stan. Ännu en helg avklarad. Tiden går för fort.

I morgon är det mors dag. Då bjuds det på middag hos svärmor. Mina päron ska också med. Alltid kul att träffas för llite mat.

Nu är det dags för sängen. Men först. Bilder från min dag




tobbes födelsedag

Lite bilder från gårdagen..





haha.. fan vilken rolig kväll. Nu drar jag till syster för solning.

hörs sen

xoxo

God morgon

God morgon.

Vilket väder vi vaknar till idag. Jag måste ut til havet. Eller i varje fall hitta en sol plats. Här ska det stekas =)
Gårdagen va riktigt trevlig. Alla var glada och fulla. Inte jag då förstås. Jag va en duktig tejej. Så nu sitter jag här pigg och glad. Nosen därimot är inte riktigt med i matchen.. haha



Såhär såg jag ut igår. Nytt linne från hm. grymt. det ska jag ha hela sommaren =)
Kjolen är från JC.

Nu är det dags för frukost.
Bilder från gårdagen kommer strax


prinsess tårta

Jag är såååå trött, jag hoppas verkligen att jag piggnar till sanrt. Ikväll är det ju för fan galaj. Men som det känns nu kommer jag decka efter första drinken.

Jag och carro har varit super duktiga idag. En vägg till är klar och nu försöker vi förbereda inför helgen. Det ska ju tydligen bli super varmt. Då måste det finnas shorts och snygga t-shirtar att shoppa!

Nu är jag på fika och prppar i mig prinsess tårta. Hoppas verkligen att det gör mig piggare. Ögonen går i kors.

Vad ska ni hitta på ikväll?


xoxo

God kväll vänner.

Idag har varit en lång och bra dag. JAg har haft det hur bra som hels. Dagen började med jobb. Målning skulle det bli..  men det slutade med borrning och sågning, bra kvinnor reder sig själva. det står vi i kållered för =)

Efter jobb i några timmar åkte jag till systers salong för prov upprättning av frisyr. Hon e fantastiskt duktig.. jag kommer bli så fin =)

men nog med text. jag låter bilderna tala



Jag åkte som sagt till jobbet för sågning och borrning. Här ska listen på plats!!



Mina söta jobbar kompisar. Jannie och Carro. (jag kan inte hjälpa att du inte fastnar c =)
Efter detta for jag iväg för frisering.. men dom bilderna får vänat tills 27:e



Mina söta karlar på PN. Jerker Tobbe och Henke.



Mat dags. Sandra kollar in nya menyn



Oxfile med bakad potatis för min del.



Trött bebis va oxå med på mat och öl =)



Jag och Nosen, mätta och glada



Sigge säger god natt. Det gör jag med =) Jag shoppade massa idag oxå. Men dom bilderna får vänta tills i morgon eller på lördag. För i morgon blir det galaj. Tobbe fyller 27.. det sak firas med ett hej dundrans skål.. =)

Men morgondagen börjar med målning kl 8. Måste sova nu. För länge sedan...

xoxo

min dag

Vilken dag. Jag är fullständigt kapput. Men roligt har vi haft. Bra försäljning blev det också!!
Jag låter bilderna tala.



Dagen började med tunika jeans leggings och sandaler



Dags för målning..haha fan va roliga vi ser ut,  i norgon är det din tur jannie =)



Plötsligt dök saddler christoffer upp för höst inköp. Det hade jag och carro missat totalt.. men det gick snabbt och lätt.



en halv färdig vägg..

nu har jag precis fått tonfisk sallad och massage av min svärmor.
Det är på riktigt dags för sängen.

I morgon börjar dagen med målning på jobbet. Fast bara några timmar. Jag e ju faktiskt ledig...


Ämne: Mobbning

Men gud!! Ni måste läsa detta inlägg om mobbnig som en tre barns mamma skrivit.  Jag känner verkligen med denna familjen. Fy fan va tragiskt. Hoppas alt löser sig för er.

Vågar man skaffa barn i dessa tider??

xoxo


mitt i målandet

Mitt inlägg jag gjorde igår tycks inte vilja komma upp. Så nu e jag här med ett nytt =)

Idag har vi målat på som bara attan jag och carro. Men det behövs fan fler lager än man kan tro. Svrt syns så tydligt. Men det går framåt. Jag har tagit massa bilder  som jag ksa visa er i kväll. Vi e så söta med våra gul/vita målar tröjar. haha.

Jag lär vara fullständigt kaputt ikväll, men än så länge känner jag mig glad och pigg. Vi får väll se om det hinns med någon bröllops planering innan jag somnar. Annars är det ju 90210 =)

jaja. dags att göra lite nytta.

later..

målar nisse - thats me

En negerboll (ja tyvärr, men det heter faktiskt så!) och massa koppar kaffe senare har vi nu slängt ut hela långa röda mattan och börjat ta bort tapeterna bakom jeans facken. Nu ska jag bara springa över till lasses och hämta svart färg. Shit det kommer bli riktigt bra det här. Bara att bli av med den fula röda mattan har verkligen gjort susen.

Carro- ta på dig minsta möjliga i morgon. Svetten lackar.

dags att återgå!



en liten brejk

Sitter på kontoret och slänger i mig en kyckling macka.. Ingen vila ingen ro. Nu händer det grejjer på jobbet. Mattan ska bort och hela butiken ska målas vit. Mattan ryker idag och förhoppnings vis hinner jag köra med lite svart på vissa ställen. Imorgon kör vi med vitt c!!
 
Solen tycktes inte vilja lysa på oss idag. Men va fan. Jag e ju inne. Så mig kvittar det. Känner mig som sagt glad. Riktigt lycklig faktiskt. Å ja sandra. Hjälp kan behövas. Kaffe till det kanske? Jag ska försöka få tag i hellen. Har ju ingen lur som du vet.

Nej med mackan i magen är det dags att gå ut igen.

ha en bra dag

God morgon solen

Idag vaknar vi till en strålande dag här i kungsbacka. Jag känner mig på toppen humör. Ingen anledning igentligen. Jag skulle ha promenerat i morse, som så många andra morgonar när jag väljer att stänga av larmet. Magen är lite hängig och armarna är inte så fit. Men va fan, man lever ju bara en gång. Denna gången är nu och jag vill verkligen inte promenera just nu. Så jag skiter i det. När jag sedan gnäller när klänningen ska på den 27:e juni.. får jag skylla mig själv =)

jaja. intresant inlägg.. haha men nu åker jag till jobbet. Möte om 30 min.
Hoppas ni får en bra dag lovers.






Skepp å´hoj

Vill ha idag








Färg och skor. Kan kombinationen bli bättre? Jag kan inte använda photoshop. Så bilderna blir stora och under varann. Men det får duga. Man ser ju bättre nu =)

Jag vill i varje fall klicka hem detta från H&M!!


090525

HEJ efter en lång dag.

Vill ni veta hur man klarar sig utan telefon. Fråga mig. Min lur blev stulen i lördags. Ingen kan nå mig och jag kan inte ringa. Det suger. Man är verkligen mer beroende av sin lur än man tror. Till saken tillhör att batteriet är slut i min klocka. Ingen tid ingen lur. Fy fan va skönt tänker man. Men när det inte är själv valt känner man sig halv. Jag lovar!!

I varje fall. Jag lyckades möta upp min syster på rumpan bar efter jobbet för en ceasar sallad och öl. Mycket trevligt. Nu har vi varit hemma och kollat tv i någon timma. Sex and th city på tv nu och snart är det läggdags. I morgon väntar nya misson.
Om inte veckan hade gått så himla fort...

Tisdag: Jobba 9-19.. jobba för NH 19.30-22. Nana
Onsdag: Jobba 9.30-19 bröllopsplanering hela kvällen. Bordsplaseingen MÅSTE bli klar!
Torsdag: Ledig från alla jobb. Klipp och uppsättnings provning kl 09- Städa och tvätta på eftermiddagen. Springa in på gina och shoppa lite ny sommar skit =) Skor på nilssons kanske!! =) Pilla med placeringarna
Fredag: Jobba 9-19. Hoppas på att kvällen har något kul att erbjuda =)


Det är min lediga helg. Så innan söndag ska vi ha mejlat iväg det sisat för fest häftet. Det ska gå i tryck. Å var fan är vår präst. Jag borde börja terorisera han snart

nana gott vänner.

090524

God middag vänner.

Shit vilken lyckad kväll det blev igår. Jag och syster satt på balkongen och mös med var sin dagens hur länge som helst. När sandra kom strax efter nio var det dags att klä på sig. Svarta stuprör tube top och klackar.

Vi begav oss ner på stan, lite vin här och ite vin där innan vi landade på Esters.. sjukt mycket folk. Men mycket glad stämmning. Dock försvann  min lur i vimmlet. Jag gissar att någon "råkat" få med sig den hem. Men värre saker har hänt. Inget att lipa för. Jag får fixa en ny helt enkelt. Sandra hade du en gammal lur förresten?

Nu är det arbete som gäller. I kvälll väntar film och min soffa saknar mig nog =) Fan va dålig jag har blivit på att ta bilder nu när jag har NH jobbet. Inte bra. Det blir lixom att kameran bara används till det. Men jag ska bättra mig.

puss

en trevlig kväll


Vi var som sagt och kollade in lokalen idag. Detta är en bild på dagen efter ett bröllop på tölögården där vi ska vara. Det kommer bli toppen. Nu har vi bestämmt hur borden ska stå..

Det närmar sig med stormsteg!



Efter jobbet kom jag hem till en blandad dagens och en lasagn som va på G in i ugnen. Oj va gott det var.



Systri nosen och nosen i köket.



Nu ska vi leta kläder till kvällen. Outfit sen kanske. Det va ett tag sedan =)

pussar

090523

Nej men hallå!!

Hur har ni det en solig lördag som denna? Jag känner mig på topp. Det har varit kul på jobbet. Mycket spring men inte hysteriskt (tyvärr)

Jag längtar hem nu, ska leka med min lill sis idag. Nosen ska laga mat och blanda grogg till oss. Sen bär det av en runda ner på stan för lite fotografering och öl drickande. Sandra du ska med.. kom efter middagen =)

later..

min dag

Min dag började med jeans inköp..






Lite godbitar från inköpet idag. Dett kommer finnas i butik i januari. Den som väntar på något gott!!
Gsatr visade bra saker som vanligt.



En jätte trött ovh lite sjuk kock, som lagade världens godaste mat.. som vanligt



Sunarlee och christian.

hörs i morgon vänner. ha en trevlig kväll

systrinosen

Till min sis..

Jag är glad att du e glad. Jag ler när du ler och jag gråter när du gråter. Allt du gör berör mig. Allt du tänker går först genom mig. Du är min lilla lilla älskling. Du är min vän genom allt. Nu ler du, likaså jag. Nu lyser du och strålar. Ingenting gör mig så otroligt glad. Jag saknar dig varje dag vi inte ses.

Du är min solstråle.
Jag älskar dig.

Din lilla Lin..


"The sopranos" - Fortsätter på vita duken



Jo det är dant. Serien "The sopranos" kommer fortsätta på film. Det kommer göras två nya filmer som ska binda ihop alla lösa trådar som blev när serien slutade. Tony Sopranos lever vidare...
(aftonbladet)
xoxo

090522

God middag.

Nu är jag tillbaka på jobbet efter en morgon med jeans inköp. G-star såg lika bra ut som vanligt. Alltid mycket detaljer och skojigheter på. Jag har tagit lite bilder. Kanske lägger upp sedan om ni har tur =)


Nu ska jag i varje fall jobba till 19 ikväll. Typiskt jag känner mig redan trött efter att ha varit uppe så tidigt. Nosen är fortfarande sjuk.. så vi får se hur det blir med middag för våra vänner idag.

ha en toppen bra fredag.

konstig torsdag

Oj då. Jag har vist sovit mellan klockan 6 och nu. Men jag är fortfarande skit trött. Ska hoppa in i sängen igen. I morgon blir det att hoppa upp innan tuppen. G-star Inköp kl 8 i göteborg. Kul

Idag har varit en annorlunda torsdag. Henke har ju varit hemma. Fan vad jag e van vid att ha min ensama lediga torsdag och bara strosa, tvätta grejja som jag vill. Men nu har han legat på soffan och hostat lite hela dagen. Stackarn e ju sjuk (döende enligt hans själv!!) jaja.. tvättat har jag gjort ivarje fall.

Sängen ropar.

xoxo

lugna gatan

Idag är det lungt på jobbet. Det är konstigt hur köpglada människor fungerar. Just när man tror sig se ett mönster på era vanor. Bryts dom! Igår va dagen före barn bidrag. Vi hade faktiskt ganska mycket att göra. Var hade folk fått pengar ifrån? Men idag. När det ÄR barnbidrag. Syns inte en kotte till i affären. Jag blir tokig.

Kan någon smart själ där ute ge mig ett tippps. En liten vink kanske om hur det hela fungerar!

Nu har jag i varje fall slängt i mig min lunch. Kyckling sallad. Kaffet står bredvid och jag ska ut och blossa och kolla vädret. Man vet ju aldrig hur det ser ut. På fikan kan det ösregna och på lunchen kan det va strålande sol. Det är som Henke brukar säga varje gång jag frågar något om vädret. "Växlande molninghet med risk för regn" haha, det är verkligen standrad prognos i sverige

ha en bra dag mina vänner.

egen tid

Confessions of a Shopaholic och gossip girl.. min kväll har varit helt underbar. Jag har fått lite egentid och bara slappat. Huvudet håller visserligen på att koka över vissa perioder. Bröllop bröllop bröllop, men så ska det ju vara nu. Man ska fundera och tänka hela tiden när man är så nära. Typiskt att H har gått och blivit sjuk (snorig) men ni vet hur dom är.. Han e inte direkt jätte sugen på att prata bordsplaceringar. Men jag ska ta en titt på bröllopstorget innan jag lägger mig. Bättre att en är aktiv än ingen!!


vitt på bröllop - BIG NO`NO

Jag hade en kund nu som ska på bröllop på lördag. Hon hade hittat en klänning i butiken bredvid och behövde något att ha upptill. Jag frågade hur klänningen såg ut och hon visade. Den var vit med svart band i midjan med små diskreta ljusgråa fjärilar lite utspridda. Jag höll på att tappa hakan. Plötsligt gick det upp för mig hur viktigt detta är för mig. Att det INTE är ok att ha vitt på sig på bröllop. Jag skruvade i varje fall lite på mig och frågade om hon kände bruden väl!! Hon sa att de aldrig träffats. Min komentar blev. Du MÅSTE byta klänning.



twilight

Äntligen släpps den.. Den andra twilight filmen, New moon! Jag kan knappt hålla mig. Men nu kommer sommaren som vi ska njuta av och i höst är det dags. Jag ska boka dom bästa biljetterna och bara njuta av denna förhoppningsvis fantastiska film.

xoxo


090519

Hej vänner.

Vilken lyckad kväll det blev igår. Henke blev jätte glad för min lilla tillställning. Jag älskar att överaska och uppvakta min man. Han förtjänar det (oftast) hihi..

Filmen därimot va jag vettig nog att INTE sätta på igår kväll. Jag behövde den sömnen. Så nu har jag den i kväll i stället. Nosen och svärmor ska på bio. Jag valde att satnna hemma. Egentid!!

Idag va mitt repotage om kungsmässan festen med i NH. Jag blir verkligen lika glad varje gång jag ser resultatet. Bild kommer i kväll. Så håll utkik.

Nu ska jag ta min efterlängtade kaffe kopp och ryka lite.

baj baj


Confessions of a Shopaholic



Jag tror jag orkar innan det är dags att sova.. annars har jag ju att göra i morgon =)

nana gott
xoxo

balkong mys





Behöver jag säga mer?

suprise på en måndag!!

Åt hel*ete med löpning.. I kväll ska jag överaska min man. Kan inte säga vad so far.. man vet ju aldrig om han kikar in.
åå kvalitetstid på en sleten måndag kväll. Gud va mysigt
Nu längtar jag hem.

Bilder på mitt mission kommer sedan..

puss så länge

090518

God middag vänner

Jag har släppt min bitter het och känner mig i stället glad och pigg. Ny vecka nya möjligheter. Dags att börja träna igen kankse? En runda i spåret i kvälls solen idag hade ju inte varit dumt! Well Well vi får se.

Mission denna vecka

* Bordsplaceringen ska bli klar
* Måste få tag i prästen (dom verkar ha mycket för sig här i kba)
* Sammanställa fest häftet tillsammmans med madde (det ska gå i tryck snart)
* Vigsel programmet måste bli klart
* Skaffa mig lite egentid (stort behov)
* Christian och Sunarli på middag på fredag
* Jobba, Jobba, Jobba

Ändå en ganska lugn vecka måste jag säga.
Men tiden går fort nu.. bara 5 veckor kvar till The day

Alla pratar om att det är en kort vecka denna veckan. Kul att det berör oss som jobbar i butik!!!


bitter fitta

Jag må vara dum som trodde det fanns kvar. Men när jag gick in på nätet idag och skulle klicka hem Matthew Williamson for Hm va ta mig fan allt slut. Så nu är jag riktigt bitter. En bitter fitta.

xoxo

IKEA - Slottskogen

Vilken härlig dag vi haft idag. Morgonen började som sakt med lite jobb och städ.. sen åkte vi in till IKEA med yasmine och mattias. Jag och H skulle köpa ljus till bröllopet. Alla fanns inne och vi kan bocka av en sak till på listan.. YES!!

Med en obligatorisk IKEA glass i handen stog vi alla fyra och funderade på vad som komma skulle. Jag och yasmine röstade på slottskogen.. Vi fick givetvis som vi ville. Oj va mysigt vi har haft.



Vi gick in till djuren.. jag trodde jag skulle skita ner mig när jag såg att det fanns fåglar som inte va inburade. Jag HATAR fåglar. jaja grisarna va söta..



Söta Yasmine.



Bebis leker



Ridning



Söta sälarna



Så jäkla vackert och grönt överallt



Mamma älg



Det har varit en riktigt skön och avslappnad dag. Precis vad jag behövde. Nu ska jag kolla ett avsnitt 90210

later..




Söndag

God middag vänner

Beyonce spelas i hörlurarna och jag har fått gjort lite nytta för NH. Ägg och macka med massa kaffe i magen. En bra söndag morgon helt enkelt. Nu ska jag ducha och fixa mig, städa lite och sedan ut och göra dagen. Vet inte riktigt vad som händer.. det visar sig.

Jag längtar sååå till vi gifter oss nu, å till vår resa till naxos såklart.



Nosen plåtar mig i basängen i antalya för 2 år sedan. Den resan va den bästa vi gjort hittills.


tort på vimmel fronten

Det är första helgen som jag inte är riktigt nöjd med mina bilder, men jag har dom jag behöver! Jag kan ju faktiskt inte hjälpa att det inte varit mycket folk på stan som vill bli fotade. Ja ja.. bättre nästa vecka får vi hoppas.

Schlagern kollade vi på hemma hos sandra och jerker. Fy fan vilken skit säger ja.. men trevligt hade vi, det blev faktisk inte så mycket tv tittande. Sigge va vaken i mitt knä en stund, tills hon somnade helt utslagen vid halv 11. det lilla krypet.

Nu är det dags för sängen. Gud va skönt det har varit med en nykter helg. I morgon vaknar jag pigg och fräch igen. Om vädret är ok blir det att åka en sväng till slotskogen. Vi får se.

nana gott

xoxo


lugnt på stan




Jävla göteborgs varvet. Inte en kotte ute i kba idag.. Men men så är det ibland. Det får bli en runda senare i kväll. Då finns det alltid några stollar att ta kort på =) Det dumma är att det kommer slinka ner en öl eller två. Men man är bara ung en gång.

Så sanna.. Vi ses i vimmlet.

pöss

Sommar dag

Nu har jag landat hemmma och ska dra vidare ner på stan för att plåta för norra halland. Alltid något på G här.



Min nos i bilen på g in till stan.



Öckerö hamn






Jag glassar i solen

later..

The ring

God morgon mina vänner.

Med en lång och skön sömn i ryggen har vi nu ätit lite frukost. Ägg knäckis, det bästa jag vet! Nu ska vi i varje fall dra vidare på missions. Det är ju göteborgs varvet idag. Så vi ska snabbt ta oss in till stan för att hämta min ring. JIPPIEEE.. sen drar  vi vidare ut till mina föräldrar och glassar i deras båt. Hoppas inte att det blåser för mycket så att man kan sola lite. Det gillar jag.

Ha en skön dag i solen.



Vem säljer bäst??











Lite stolta är vi väll över vår freddie?? Men fan om inte beckham är hetast ändå, lr jude kasnke.. vad tycker ni? kolla in
posh24 för att rösta.. eller bara glo lite kanske =)

dålig dans

Dansen gick faktiskt sådär idag. Vi va inte riktigt synkade.. Men så är det ibland. Det har ju faktiskt flytigt på riktigt bra alla andra dagar, jaja.. vi firade i varje fall med egengrillade hammmburgare och en stor påse godis. Talang är på i bakgrunden.. en film väntar.

En riktigt mysig fredag med andra ord..

puss

dags attt dra på misson

Dags att åka till porslin uthyraren och sedan dansa.
Ikväll blir det mys framför tvn med min nos.

vad ska ni göra denna fredag??

möhippa



Jag fick bland annat i uppgift att måla av henke. Missa inte min fina klänning jag fick bära kvällen till ära =)



Jag fick även bära en fantastisk lila boa.. hihihi



persson dansar loss med min boa.. hon va lite avundsjuk på den tror jag.



på stationen påväg mot stan träffade jag min systers kompis.. inget minne av detta =)
Min nappflaska sög jag flitit på hela kvällen.

xoxo


bilder från gårdagen



Söta sandra



Häng och öl drickande i köket innan det bär ner till festen



Jag och sandy senare på prinsens uteservering

tack för igår mina vänner

090515

God morgon

Det första jag såg idag när jag gick upp va Norra Halland precis innanför dörren. Jag plockade upp mitt mästerverk =) å bläddrade fram till vimmlet. Såå roligt , detta är min grej.

Så spring nu ut och köp NH. För er som inte kan.. kommer här ett litet smakprov



Detta  är på lite olika krogar i kungsbacka och på teatern där arvingarna spelade.

Nu är det dags för frukost

Jag borde verkligen sova...

.. men efter en mycket trevlig kväll är jag inte redo för sängen än.. slappar och proppr i mig lite natt mackar.. jätte gott =)



Mina härliga jobbar vänner posar.. (några av dom)



Efter att jag jobbat färdigt såg det ut såhär.. behöver jag säga mer?
Mer bilder kommer i morgon.

nu ska jag nana..

Vi njuter

Nu har mina vänner anlänt och vi dricker en drink på balkonegn i solen..
Jag kan inte ha det bättre.



Sandra och Anna glassar i solen..



Sötaste lilla syster



å lilla jag posar =)

Nu ska vi dra...

hoppas ni har en trevlig kväll..

bråttom bråttom

Fy fan va bra det blev med klänningen. Jag hittade även bröllops skor. Inte jätte fula faktiskt =) Så nu är klänningen i varje fall inne för att sys in. Det är verkligen slut tappen nu. hihi..

Nu ska jag slänga in mig i duchen, sandra är på G. Snrt bär det av på fest. Men innan jag släpper loss blir det plåtning för NH. Jobb, jobb, jobb... de e min grej.




tiden rusar ifrån mig..

bebis..

nu har jag haft besök av min sötaste lilla nos





lilla dockan. Nu ska jag iväg och prova brudklänningen för intagning.

puss

Rensning

Rensnig av garderober (gabroder) pågår. Äntligen har jag fått tummen ur.



Det här och lite till ska slängas



Linnen på plats och i sin ordning.

xoxo

tvättdags

God morgon tuppen =)

Nu är det tvätt dags hemma hos mig. Nosen ligger i sängen. Han e lite trög startad. Jag ska börja min dag lite lungt med tvätt och tv tittande. Sen sätter det igång.



Jag hoppas jag får tag på kristina som är ansvarig för lokalen vi ska ha vår fest i. Vi måste dit och kolla på porslinet och duka fram borden. Jag måste ha en verklig bild i huvudet på hur det kommer bli.

så ha en bra dag mina vänner.

(hur är det med samuel pönan??)

later..

Middag

Nu har vi precis avslutat en mycket trevlig kväll hemma hos resa och jenny.
God mat och bubbel. Kan inte bli bättre =)



En trött men glad lin. Hals ont försvinner med bubbel och rött. Bara så ni vet!!



Reza och Jenny.



Min söta Nos

Nu ska jag ta tag i mina mejl. De jag skickade till NH igår verkar inte vilja komma fram. För stor fil tror jag. Inte OK!! Hoppas att jag inte får skäll. =)

nana gott.

aajjj..

Halsen värker.. jag e jätte tjock i nosen och känner mig super hänging. Jag har sovit uruselt i natt.. å inte bra nu.
Men i kväll ska vi hem till Reza och Jenny på middag, det är bara att ta nya tag =)

I morgon är jag ledig. Då ska jag vila. Ringa lite samtal, springa in med bröllopas klänningen och vila lite till. Låter inte det toppen?? Kvällen består dock av jobb men även lite roligheter. Gud när ska jag hinna koppla av. Jag kommer ha rynkor innan jag fyllt 25 om det fortsätter såhär. Grått hår oxå kankse. Inte OK.

jaja.. nu e det slut tappen på jobbet. Häng i Lin..



xoxo

sommarens gb glass

God middag. Lunchen är avklarad och jag sitter och funderar på om jag kanske är värd en glass idag..



Detta är min favvo. Solero berry berry.. glass i stora lass =)

NH



Nu har jag varit och plåtat för NH. Gissa om det va blandad kompott som skulle på Arvingarna. Fan vilka roliga folk man träffar i dett ajobbet. Love it...

Nu e det desperet i sängen..
xoxo

tömd kamera

Nu har jag äntligen tagit tag i mitt NH jobb. Hittade även lite annat skoj som jag ju måste dela med mig av.



Jag spexar och har kul hemma hos Sandra i fredags





Sigges Solglasögon fick inte vara i fred =) sååå söta. Från Hello Kitty



Såhär såg jag ut i lördags morse när jag gick till jobbet. Kläderna fick jag ha på i ca en timma. För sen kom dom ju och tog mig.. haha

Allt för nu. Nu ska jag ner och plåta vid Aranäs skolan. Arvingarna spelar idag. Vi ses där =)

xoxo

Kär i en kvinna!!

Jag har en ny idol. Jag är kär.. fy fan vilken kvinna!!

Nu blir det desperet i sängen.
nana gott mina vänner

Beyonce



Status

Jag tror inte jag har återhämtat mig riktigt än.. men det är ju det som är meningen med sista nattten med tejerna som man säger. Det är med stolthet jag lämnar min tid som ogift och snart går in i mitt äkltenskap med mannen i mitt liv.. haha.

Denna veckan blir inte lugnare än innan. Dock ska det inte förtäras så mycket alkohol, jag fick i mig för ett tag framöver i lördags

Måndag: Jobb, (sköter mig väll sådär) Beyonce konsert i scandinavinom 19.30.. jippie

Tisdag: Jobb, plus plåta för NH på kvällen

Onsdag: Jobb, Middag hemma med reza och Jenny

Torsdag: Ledig, K- mässan fest och plåtning för NH (hoppas jag)

Fredag: Ledig, Dans kl 17 och en hemma kväll med nosen.. så skönt

I helgen är jag ledig, då ska jag bara slappa och ha det gott, om vi har tur kommer pönan och magnus upp. Men det beror på lill korven. Han e lite sjuk stackarn.

Bröllopet ligger i fokus varje dag nu.. nu går det undan.

hoppas ni har en bra dag. Å till er som va med i lördags.. snälla jag vill ha en bild lr två =)



kidnappad

Jag blev kidnappad igår.. mer kan jag inte säga just nu.. huvudet snurrar.. =) Men vilken kväll, tack alla mina fina vänner för att ni gjorde min dag helt underbar.

Jag hade ingen kamera med mig, men jag hoppas jag får lite bilder..

later..

måndag/fredag

Helt sjukt att det är fredag igen.. det känns som fredagar och måndagar kommer oftast,eller? Min fredags kväll börjar i varje fall med jobb för NH. Sen vet jag inte om jag ska stanna ute för att äta och ta en öl med min man och några till eller om jag ska hem till sandy för mat och en dagens. Hon skulle bjuda på fler för att kompensera upp för igår sa hon =) det låter ju inte fel. Eller hur!!

Ja ja vilka problem man har =)

Hur ska ni spendera er fredags kväll?

Middags öl??

Bara för att det är fredag är det inte ok att komma in halv full i affären och spilla öl på golevt.. skärpning!!

Man tror inte det är sant. men tyvärr va det precis det som hände.. jaja marcus fick torka.. hihi


sova

God morgon mina vänner.

Det blev ingen dagens igår. Kanske lika bra det för jag va välldigt trött, men jag har ju ofta lite problem att fatta det =) Så i stället åkte jag ocg svärmor till ica fisken och köpte varsin räkmacka och kina puffar. Jätte gott. Efter det slocknade jag på soffan. Sov som en gris till nosen ringde kl 10 å sa att han blir sen. Ok sa jag och störtade ner i sängen. För att vakna typ nu. Såååå skönt, jag behövde nog det.

Nu ska jag fixa mig för en ny dag på jobbet.

later..

bra dag..

Gud va tiden springer ifrån mig.. men jag är nöjd med dagen. Det har varit mysigt sammtidigt som jag fått massa gjort. Ikea gick toppen.. jag hittade allt jag ville, förutom ljus. Måste nog tänka om där. Men ingen match för mig inte..

Vi landade hemma hos mig för en kopp kaffe. Sigge va nanig så vi tog en promenix till k-mässan. Stackar sandra har fått vänta medans jag provat säkert 100 bh-ar och massa boddys som jag tänkt ha under min brudklänning. Det gick åt helvete. Allt satt skit fult. Inget köp där inte... Men kicks sviker aldrig.

Världens finaste nagelack och läppstift.. som jag ska spara till the day blev mitt.. oj va bra det börjar bli.. Nu ska jag plocka lite och ha det lite gott. Innan sandra bjuder på en dagens.

xoxo

yes...

avbockningen har börjat bra, telefonsamtal är gjorda mejl är skickade och beslut har fattats. Nu drar jag vidare till kungsmässan och ikea för att bocka av min inköpslista.

se u..




here i come..

jag är verkligen glad att det regnar idag..

.. då kan jag bara fixa med mina misssions, inget måste att vara ute i det fina vädret. Så nu sätter jag igång. Först..ringa prästen

later..

Så här vill jag ha det i morgon vid 5




Inget känns bättre än strukna listor!!

broken

TV:N är TRASIG.. fuck.. måste köpa ny. Inte okej när man står inför bröllop... fan..

För övrigt så har vi haft en trevlig kväll med hellen och jesper (utan tv och utan musik) goda hamburgare och en liten magnum retare efteråt. mumms.

Det kankse är bra att tvn pajat förresten, då får man kvalitetstid varje kväll. Om man kan kalla det så när nosen ligger med en laptop i soffan och jag sitte rmed en vid fönstret =)

xoxo

090506

God morgon mna vänner.

Nu är vi riktigt heta på dans måste jag säga. Det gick riktigt bra igår. Carl va stolt över oss =)

Efter två timmars dans bar det hem för lite joobb. jag va färfig vid halv tolv. Då va jag PIGG. så typiskt mig efter att ha varit slut hela dagen. Så jag plöjde ett avsnitt gossip och disuterade lite bröllop och framtidsplaner med min man. Alltid intresant.

Nu är jag uppe och gröten står brevid. Ingen morgon promenad idag. Det är inte riktigt lika kul när inte solen lyser.

Ha en bra dga.
xoxo

Min dag..

Tack för förfrågan pönan. Min dag suger. Alldeles för mycket tråkig skit att ta tag i på jobbet. Huvudet hänger, det skulle nog behöva regna lite till. Jag e skit trött och orken tycks inte infinna sig. Vårt bröllop tycks stöta på nya problem hela tiden.. ju närmare man kommer desto jobbigare som sakt.

Ja ja.. såhär är det ibland.

Jag försökte precis bota min trötthet med solero från gb. Det blev inte bättre, bara mer svullen mage för min del )=

xoxo

dansande prinsessa

Efter sol kommer regn.. borde det inte heta så i detta landet??

I varje fall, i kväll blir det DANS.. jiiippii.. det är det jag ser fram i mot mest varje vecka. Det är så sjukt kul. Carl ska ta oss runt dansgolvet, idag ska vi lösa snurrarna =)

Efter det blir det att jobba med lite pappaer och kankse slänga fram dammsugaren, hellen och jeppe kommmer på middag i morgon. Det ska bli trevligt. Alldeles för länbge sedan.

Hur är er dag so far??


om jag hade shoppat..

Idag när jag kom hem serverades det tacos.. mmmm va gott. Ingen annan mat hade suttit bättre. Min man är den bästa som finns. Nu kollar jag runt lite på nätet. Vill klicka hem massa fint från nelly. Men jag måste verkligen hålla i plånboken. Brölllop, sommar, ystad och massa ute kvällar väntar.

Men om hade jag fått shoppa hade jag valt det här. Sommar godis.



Till stranden hade jag valt den randiga, till grillkvällen den volangiga och den tredje till festen..

Till allt hade jag burit dessa skorna =)



Skor från steve madden.. kan dom bli bättre??
Allt kommer från nelly!

Nu är det dags för sängen.
xoxo

Härliga måndag

Så va den här igen. Ny vecka med nya krav.. Nya missions att löas. Men jag gillar det. Alltid finns det något att stå i. Men jag måste säga att helgens roligheter har satt sina spår. Lite trött är jag allt idag. Så det ska bli mysigt att komma hem till man (blivande) och god mat. Man kankse skulle ta sig en kvälls öl på balkongen och en till desperet för att sedan rammla in i sängen =)

Denna veckan ska jag at tag i massa saker med bröllopet. Inköpslistan behöver få lite saker överstrykna och jag ska in med min klänning för att sy till den lite.

Promenera och träna skulle jag vilja säga att jag ska göra, men jag vet hur det komme rlbi. Någon promenad på morgonen ska jag väll orka med. Men fan inte mer än så. Nu är det sommar.

Hellen och jesper kommer på onsadg för att grilla. Annars är det bara jobb för min del.
hoppas ni har en bra dag mina vänner.

räkfrossa

Det blev inte så mycket dammsugit idag. En anna dag som jag brukar säga =). Men jag har i varje fall fått kommma ut lite, fått lite frisk luft. Det blev en sväng på coop med sandra oxå. Himmla skönt att slippa handla själv. Ur tråkigt. Jag hade med mig glassbåtar hem. Gissa om det va poppis.

Här är lite bilder från vår trvliga räkkväll hemma hos Eleonore och jonas.















Tack för en mysig käll..

nu ska jag nana

en riktig söndag

God eftermiddag.

Nu är det dags att göra lite nytta. Jag och nosen har nämligen legat i soffan hela dagen. Kollat film och bara slappat. Det är inte ofta jag gör det. Men nu börjar jag som sakt att bli rastlös.

Så jag tänkte, dammsuga betala räkningar och åka och handla mat. Låter inte det som en trevlig söndags syssla? NOT.. jaja, solen lyser ju inte så va fan ska man göra.


puss så länge.

bråttom bråttom

Japp.. nu bär det av på andra äventyr. Idag har vi solat och badat (igen) sååå skönt. Svärmor öppnade sitt hem och bjöd på mat och tog hand om oss alla i sin lilla vagn.

Nu ska vi till Ellinore och Jonas på räkfrossa. Vi ska vara där klockan sex och jag sitter i bikini.

dags att dra..

pöss


Daniel och henke njuter i skuggan (hur man kan njuta där vet jag inte)



jag och syster i solen =)

Sommar värme

Det är verkligen varmt. Sommar värmen är här, för att stanna får vi hopppas.

Igår va vi hemma och grillade hos m&d. Köt och grönsaker. Jätte mumma.
Nu håller jag på att göra frukost till min lilla familj.
Idag bär det av ut i solen för att gotta mig lite.

Här kommmer lite bilder från igår.


Jag posar vid maddes fina träd


Syster och daniel


Grill mästaren

ha en bra dag i solen.

xoxo


tittut

Hej hopp im back.

Sorry att jag inte bloggat, men jag har inte varit hemma. Min lediga torsdag spenderade jag tillsammans med min underbara syster. Vi bytte lite grejjer på gina och shoppade lite annat. Sedan for det av upp till svärmor för at sola och bada. JA.. vi BADADE.. helt sjukt. Men va gött de va. Hela eftermiddagen satt vi i varsin solstol och hade det bara helt fantastiskt.

Sedan åkte vi ner på stan, käkade en super god ceasar sallad på PN, gick på systemet och uträttade lite annat. Väl hemma fixade vi oss för kvällen och drack lite öl. Sanna for till stan med isna vänner och jag gick upp till sandra för en skit rolig grill kväll. Kvällen slutade givetvis med öl nere på stan.

Nu är jag på jobbet. Pigg och glad. Solen är min bästa vän =)

Ikväll blir det grillning hemma hos madde och daniel. (längtar)
puss så länge..

RSS 2.0