Dagen!


Idag är vi riktigt trötta. Ella har sovit nästan hela dagen i vagnen. För min del tror jag det beror på vädret, gårdagens jobb i trädgården och storstädningen i hemmet. Ella kan jag inte svara för!

På vår promenad med Sandra och Sigrid idag hittade vi en ny kompis till Ellas möss garderob. Ceris och jätte söt. Nu letar jag bara ragg sockar och små små vantar till damen sedan är kylan välkommen.

Hoppas ni har en bra dag!
(än så länge går det galant med maten, ingen hunger, inget söt sug.. bara sjukt motiverad)





Kommentarer
Postat av: ellenojag

Ja det var helt underbart att komma hem till en liten grodan som säger mamma-mamma ;) o jag håller med dig, sjukt impad över Anders klädval!!! trodde hon skulle få gå i pyjamas hela dagen, men icke!

jag borde verkligen också följa ditt exempel om att bli lite nyttig och hurtig, äter bara massa skit hela tiden!



har du slått till på den cerisa från Geggamoja!? :) sjukt fin är den iaf! ha en fortsatt fin dag!! kram på dig o sötaste Ella

2010-09-06 @ 16:26:29
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Fröken M

ja, vem ska skämmas bort om inte det finaste man har !! :) Nu blir det en slö eftermiddag hemma hos oss, hela familjen är helt slut efter babysimmet, menn va mysigt det var =) Kram

2010-09-06 @ 16:56:07
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Kristin

Tack så mycket =)Känns jätteroligt att äntligen vara förlovad med min stora kärlek ;) Så nu är det bara att sätta igång och planera resten av vårt liv ;)

Ha det toppen och fortsatt lycka till!

2010-09-06 @ 17:37:07
URL: http://kristinoerik.blogg.se/
Postat av: Hanna - mamma till två prinsessor

Härlig färg på mössan, jag hittade små vantar till lillan från name it men raggsockar letar jag också efter men dem lyser med sin frånvaro:)

Ha en skön kväll

kramar

2010-09-06 @ 20:07:03
URL: http://esmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback