Rihanna



Efter en jobbig natt med lite sömn tar jag det lugnt här hemma. Lyssnar på underbara Rihanna och bara är. Underbart att starta veckan med en lugn dag.
Om någon timma ska jag till barnmorskan för blodtryck och äggvite koll.
Håll tummarna att allt är i sin ordning. 
Men vi har ju bestämmt att vi ska klara oss sista biten nu jag och fisken



Kommentarer
Postat av: Pernilla Gravid i vecka 28

Hej! Tack så mycket och Grattis själv till din/er graviditet! =)



Min känsla har alltid varit att det bor en liten kille i magen, första känslan liksom. Men man vill ju inte ställa in sig för mycket på det ena eller det andra, kan ju bli en chock sen när den väl kommer ut! ;) Bara bebis är frisk, sen spelar ju könet inte någon roll.



Vi har inte bestämt oss hundra ang. flicknamn ännu, det är svårare liksom. Antagligen för att dt finns så många att välja emellan. Dock har vi nog ett pojk-namn som känns bra och som vi haft länge. Dock vill jag inte avslöja det ännu! =)

Själva då, har ni funderat över något namn?



Kramar Pernilla

2010-05-03 @ 12:42:30
URL: http://www.frnkojatillslott.blogspot.com
Postat av: Melanie

Hej på dig!! Hur gick det hos bm? Hoppas att allting var som det skulle. Hehe javisst säger vi så varje vecka, att det går SÅÅÅ FORT!! Men det är ju skönt på sitt sätt också, speciellt nu när man känner av att det börjar bli tyngre och jobbigare. Nätterna har gått bra, varit ganska så lugna patienter och det har flytit på.



Jag äter Postafen när illamåendet är som värst, kunde inte leva utan det dom första 4 månaderna haha. Nu är jag i stort sett bara illamående när jag slutar jobbet på morgonen, man känner i hela kroppen att man är vaken fel tid på dygnet. Men snart är det slut med det, sköööönt!



Hoppas du får en underbar dag! Jag har rätt nyss vaknat, är trött som en gris men snart kommer Johan å missarna hem;-) Kram på dig du rara!

2010-05-03 @ 13:26:30
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback