att försäkra magen?

På trygg hansa kan man tecka en försäkring som heter MammaBarn. Den är gratis och ger dig ersättning om t.ex barnet skulle omkomma eller om det föds med funktionshinder mm.
Det finns även en försäkring som heter VäntaBarn, den kostar 1050:- och ger dig då givetvis mer för pengarna så som ersättning om barnet föds för tidigt mm.

Hur har ni gjort? Eller har ni struntat helt i detta?


Kommentarer
Postat av: Tina

Halkade in här genom Jenny´s blogg. Jag väntar också bebis och ska ha i augusti. Jag tecknade försäkring på If. Kostade 650kr eller nått sånt efter v.26 (innan är det gratis) Främsta anledningen till att jag gjorde det är att jag förutsätter att allt går bra och att jag ska slippa ringa och teckna en försäkring i början när man vill fokusera på bebisen. Den på If´s gäller till barnet är ett halvår så då slipper man stressa med det mitt upp i allt. Lycka till!

2010-03-29 @ 22:51:43
URL: http://stinsenprinsen.blogg.se/
Postat av: anna

Jag har inte bott i kba på 3 år. Vi bor i lunden nu så det blir inte så lång flytt :)

2010-03-29 @ 23:13:06
URL: http://ginnyajag.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Vi tecknade en sån försäkring när jag var gravid med Samuel. Båda Mammabarn och väntabarn. Vi har sen fortsatt att ha honom försäkrad där. Anledning till att vi gjorde det var att det var bara Trygg Hansa som hade en sådan försäkring för 2,5 år sen och vi visst inte om lilleman skulla vara sjuk, skönt att ha gjordt det innan barnet kommer. Sen är det ju oxå för din del, ärr i fiffa som man kanske får besvär av mm. Innan vet jag att försäkringen gällde 6 månader efter bebben är född och sen kan man byta om man vill.

Saknar dig!

Pusselipuss

P

2010-03-30 @ 08:08:33
Postat av: Malena

Smart med knoppar på byrån!! :) Vi har tröttnat på vår och ska sälja den på blocket. Fel färg.. Så nu får någon annan bryta fingarna på den ;) Men man mååååste nog inte packa den full med tunga saker som jag gjort :)



Vi har försäkrat på länsförsäkringar. Har alla försäkringar andra där också så då blev det så. Har för mig att vi betalade 650 kr. Finns en gratis där med men vi tog den med extraskyddet.



KRam kram!

2010-03-30 @ 08:31:52
URL: http://malenasplace.blogg.se/
Postat av: ida

Hej! Tack så mycket och detsamma.

Jag har också valt mammabarn försäkringen. Tycker att den är bra för att vara gratis. Kommer lägga större vikt på att hitta en bra barnförsäkring när det är dags :)

2010-03-31 @ 17:12:18
URL: http://gbgida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback