60 dagar till BF

Idag är det 60 dagar kvar till beräknad förlossning. Min graviditet kändes verkligen långsam i början. Jag tyckte det var skit jobbigt att bli stor, för jag blev väldigt stor väldigt fort när jag slutade röka. Choklad och annat fick lixom ersätta nikotin suget. Mackor fick jag proppa i mig för att inte spy!! Sedan blev jag sjuk, inte heller så kul. Verkligen inte så tidigt heller. I vecka 22 gick jag hem. Så tiden mellan vecka 22 och 29 ungefär var verkligen seg. Viste inte om bebis skulle klara sig, om jag skulle få vara frisk och viste inte hur man varvar ner. Men nu tycker jag det flyter på bra. Snart kommer huset också. Det hjälper mig att fylla dagarna med planering, samtal och annat i sittande läge. Jag hinner shoppa lite, tvätta när kroppen orkar men jag tar det lugnt nu. Jag måste det. För bebis skull!

Men nu är det som sagt bara 60 dagar kvar.
Håll alla tummar ni har för att det ska gå bra det sista och att fisken får vara kvar i magen till minst vecka 37!
Ingen havandeskaps förgiftning här inte. Bort med allt sånt!!




Kommentarer
Postat av: Melanie

Bra att du slutade röka tjejen, starkt av dig! Jag tycker det är så synd att folk inte slutar, inte ens när dom blir gravida när man vet vilken inverkan det har på fostret. Hemskt! Bra jobbat av dig, du var värd all choklad och allt annat gott:) Jag åt också himla mycket mackor dom första månaderna, det var typ det enda som gick ner. Är lite trött på det nu haha. Skönt att du har en sund och härlig inställning nu, att du känner dig lugnare menar jag. Allt kommer gå så bra och självklart hoppas vi att bebisen stannar inne så länge som möjligt. Idag har jag 100 dagar kvar, nu kör vi tjejen! :-) Kramar!

2010-04-16 @ 12:15:00
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Ja, det närmar sig verkligen med stormsteg! Så roligt för er! Magen är så rund och fin. Nu är det snart dax för er med huset oxå, helt galet så fort det har gått.

Jag tror bestämt att du kommer att gå hela tiden ut. Var väldigt orolig innan att inte det skulle bli så men nu ser det toppen ut

Puss

2010-04-16 @ 15:30:06
URL: http://pornan.blogg.se/
Postat av: Katrin

Jag slutade också röka när jag blev gravid så vissa kilon kom nog därefter ;) Men man gör ju allt för att inte skada den lille så ngr kilon på mig hit eller dit spelar ju ingen roll så länge bebis mår bra =)



Tänkte också tipsa om en liten tävling jag har där du kan vinna ett valfritt barnplagg, det kanske vore något för dig och lillen på jäsning.. ? =)



Ha en mysig helg!

2010-04-17 @ 15:32:06
URL: http://vardagenvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback