Torsdag


Idag har vi myst massor i soffan, det var skönt och välbehövligt. Lunchen intog vi hos Lollo tillsammans med Anna och Lollos bebis i magen. Ella förstörde blommor och stökade ner lagom mycket innan vi åkte hem och sov middag - mera vila och mys! Jag och lilla prinsessan har badat och nu laddar jag för en dag i verkligheten i morgon. Jobb står på schemat och på kvällen after work med min fina Jenny.

En lyckad fredag är på ingång med andra ord!

Kommentarer
Postat av: ellenojag

Så söt spegelbilden är, och så lockig hon är bak.. hon kanske får sin mammas underbara hår!!

Jajamen nästa vecka blir det tjejsemester i spanien, så jäkla underbart! ska dock bli spännade att se hur en flygresa på 3 timmar går med de två busfröna, hoppas de däckar vid start ;)



ha en bra dag på jobbet imorrn snygging!

kram o puss

2011-05-19 @ 21:54:39
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: carina

Ja, eller så pratar vi om något helt annat! ;)



Hon är så söt er Ella!



Kram på er!

2011-05-19 @ 22:55:51
URL: http://carinadenfina.blogg.se/
Postat av: Fia

Vilken tuff outfit!

2011-05-19 @ 23:29:11
URL: http://www.sofsan.se/
Postat av: Mel

Gomorron vännen!

Har ni sovit gott? Här har vi haft den första bra natten på ca 2 veckor, 1 matning och sen sov hon! Tanden är inte igenom än, men kanske gör det lite mindre ont. Glad och piggare, i går i alla fall och det var så skönt. Hoppas det blir samma idag, men oavsett så var det så jävla gött att få sova lite! :)



Gud så go hon är er skrutta, tror också att hon får mammas underbara hår! Ljuvligt! Älskar färgen på gåvagnen, ser så fräsch ut. Vad kostar dom ungefär, vet du det? Dom är jättefina dom från Brio iaf!



Nu dricks det kaffe här, sen ska vi ner på stan en vända. En sväng till H&M och utöka damens garderob i storlek 80. Vi har inte köpt på oss i den än, men nu är det verkligen dags! :-) Hoppas ni får en jätteskön fredag och aw sedan, och att solen skiner på er! Kramar från oss!

2011-05-20 @ 06:56:51
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback