vill ha geggamoja


HM baby

Lindex baby

Geggamoja


Jag är verkligen sugen på att shoppa till fisken. Men hur jag än vänder och vrider på det så tycker jag att allt är killigt eller tjejigt. Ok, det finns undantag, som den turkosa bodyn och mössan från geggamoja till exempel. Men det som är grejen är att jag kommer vilja shoppa annat när jag vet vad det är. Saker som är mer killiga eller tjejiga vill man ju ha när man vet vem som kommit. Typ klänningar och rosa skor till en tjej och coola pike bodys till en liten pojk. Så jag får snällt hålla fingarna i styr ett litet tag till. Men snart.. snart är det min tur!
(För övrigt så får gärna allt från geggamoja flytta in hos oss. Bara så ni vet =)

Kommentarer
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

hej gumman. åh vet ni inte vad det blir för nån? Kön alltså ;)

Här är allt bra, allt börjar äntligen falla på plats och man kan njuta lite mer nu än de första två veckorna =)

kram

2010-05-05 @ 16:55:21
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥

Gillar också Geggamojas kläder...dom har även en gul/vit randig body som är hur fin som hellst o absolut en unisex... :)

Kramar

2010-05-05 @ 17:06:20
URL: http://www.edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Tack för tipset! Har du sätt deras mössor?

2010-05-05 @ 17:52:04
URL: http://pornan.blogg.se/
Postat av: Pernilla Gravid i vecka 29

Vi har shoppat lite basgrejor, några plagg i strl 50 och några i 56. Så svårt att veta hur stor bebis är också! Men jag har inte kunnat låta bli att köpa lite som sagt, finns ju mycket fint "unisex" också! =)



Ang. din fråga hur jag mår i min grav. så är jag sjukskriven nu, har haft en hel del blödningar så nu är det vila så mycket som möjligt som gäller för mig och Blixten.



Kram Pernilla

2010-05-05 @ 18:10:34
URL: http://www.frnkojatillslott.blogspot.com
Postat av: Melanie

Ja åh, det finns så mycket fint på deras hemsida! Fina färger och bra kvalitet:-) Man vill liksom köpa allt haha. Svårt att välja färger också, allt är så fint:)

2010-05-05 @ 18:11:01
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: Sara

Vart köper vi Geggamojja carro?!?

Kramis

2010-05-05 @ 18:49:16
URL: http://saraalfridabenes.blogg.se/
Postat av: carro

haha den bodyn med gubbar på från lindex har jag också spanat in. fin fin =)

men håller med dig, antingen för killigt eller tjejigt =)

2010-05-05 @ 18:59:07
URL: http://misslin.blogg.se/
Postat av: Gabby

Hej gumman! Hoppas allt är bra med dig! Här har vi det bra=) daqgarna flyter på och man undrar vart tiden tar vägen då det går i ett=) Koliken var nog bara magknip så vi har köpt magdroppar med bakterieflora som verkar hjälpa den lille bra, skönt! Ja vi ska döpa dom till Maximilian & Theodor=) Kramaar

2010-05-05 @ 19:26:10
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Matilda - Livet som ung tvåbarnsmamma

sv; Tusen tack söta du!

geggamojas kläder är superfina, grattis till den kommande bebisen :)

2010-05-05 @ 19:36:47
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Sara

va bra, då vet jag vad som önskas!

Sambon mår bra, blivit träningfreak men det gör ju inget, hans armar är mitt nya dreggelobjekt!!!



Diego är så snäll så, nu måste jag bara lära mig att lita på honom med tex vara ensam med katten och allt sånt. Han e så fin, vi får träffas snart så ni får se honom!

Kramar

2010-05-05 @ 19:36:49
URL: http://saraalfridabenes.blogg.se/
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

Ja, visst är Leia söt :)



Men det är väl jättekul att inte veta. Vi funderade på om vi skulle ta reda på det eller ej. Men vi är båda så nyfikna så det ville vi ;) men min kompis tog inte reda på det och de fick iaf en tjej :)

Och det där med kläder -tycker inte det spelar nån roll vad de har för färg etc på kläderna när de är så små. Har inte köpt så "tjejiga" kläder förrän i stl 62, och dte lär hon inte kunna ha på länge. Haha! 50 är fortf lite löst ;) Men nu lär hon väl växa på när vi göder henne!

2010-05-05 @ 20:10:24
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: janni - nybliven mamma <3

Tack så mycket, det är såå underbart. Du har en underbar tid framför dig. Hon är så snäll, sover äter och bajsar typ och är vaken ett litet tag :)



Vad fina kläder, du får helt enkelt shoppa massa sen! ;)

kramar

2010-05-05 @ 20:31:58
URL: http://jhfashion.blogg.se/
Postat av: Hanna, mamma till Ellen

Jag håller med dig, kan vara lite svårt att shoppa loss ordentligt innan man vet va det är för filur, mkt är väldigt pojkigt/flickigt.. jag har beställt lite söta saker från geggamoja idag, blev ett par tossor, en snuttefilt och en ny mössa, är ju galet kär i den Ellen redan har så blev en till i annan färg och modell ;) har ju faktiskt rensat lite bland kläderna för att nytt ska få plats hahaha ! ha en mysig kväll!! KRAM

2010-05-05 @ 21:16:06
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Rebecca - Wilmers mamma

Vi köpte inte alls mycket innan Wilmer kom. Några bodys och tre par byxor och nån dress, två-tre pyamasar. Allting såg neutralt ut, men neutralt ser ofta lite killigt ut tycker jag, så det var tur att det kom en kille. Köp inte för mycket kläder för bebisen hinner inte använda allt! Det är jättetråkigt att behöva packa ner oanvända kläder som bebben inte använt. Du kommer vilja springa (nåja) ut i butikerna och shoppa loss när bebisen kommit och du vet att det är en kille/tjej! LOVAR dig ;) Men ett tips är att köpa massa pyamasar då bajs och annat smått och gått rinner ut här och där på nätterna ;) Vad bra att det går framåt med husrenoverandet! Hoppas det hinner bli klart innan bebis kommer så ni kan åka dit direkt efter BB! Kram

2010-05-07 @ 12:15:06
URL: http://ungfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback