på min önskelista




Jag klickar in på Hm allt som oftast för att se om det kommit några klänningar och shorts på mamma avdelningen. Å ser man på. Idag hade jag tur. För min del blir det nog ett par svarta shorts, den blå klänningen fast i rosa och den beiga klänningen i vitt. Vad tror ni om det?

För övrigt är jag trött idag. Jag har ont i magen, det spänner som tusan. Som skönast är det när jag ligger ner eller när jag duschar. Så det är vad jag sysselsätter mig med.
Hade jag inte varit gravid hade det nog blivit första ölen ute i solen idag. Vilket väder vi har. Helt underbart.

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha...hit va läskigt, kollade på den blåa klänningen längst upp till vänster och tänkte på dig idag, den hade du varit så fin i! Den fann ju i rosa oxå =) Puss P.s...gjorde en beställning själv idag =)

2010-03-15 @ 18:01:57
URL: http://ladytaghvai.blogg.se/
Postat av: Melanie

Jag har också tittat på den klänningen och blusen:) Jag tycker dock det är lite svårt att beställa mammakläder över nätet, svårt med storleken just nu för min egen del. Men ska kika om jag hittar dom på stan framöver tänkte jag:)

2010-03-15 @ 18:20:02
URL: http://www.nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: janni gravid i vecka 36 <3

Super fina mammakläder, men jag ska inte köpa mer nu, det är inte så långt tid kvar nu:) wiiee!!

Kramar

2010-03-15 @ 18:41:34
URL: http://jhfashion.blogg.se/
Postat av: Gabby

Ja inte roligt med svullna fötter & ben:( Fina kläder du har på bild där. Jag lade upp bilder innan men många har sagt att de inte syns, försökte uppdatera så kanske d går att se dom nu? Det är tänkt att de små ska komma den 26:e april=) Kramar

2010-03-15 @ 21:19:14
URL: http://gabbylita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback