mysig kväll hemma hos Sandra



Vi har haft det super mysigt jag och Sigrid. Henke kom vid 18 och förgyllde kvällen. Vi har kollat film, pusslat, läst böcker, druckit välling och myst. Hon e sååå söt mitt lilla troll.

För övrigt så fanns inte jenasen i en storlek större. Slut. Så jag får snällt klara mig med dessa. Mannen sa att jag skulle behålla dom, även om jag inte kan ha dom ända fram så är dom nog sköna att ha precis efteråt. Sen vill man ju kanske ha en till. Om vi ska tänka långt fram =) jaja, det är ett par jeans inget livs beslut =)

Kommentarer
Postat av: Fröken M

härliga bilder på en super söt tjej =)

2010-03-17 @ 20:47:30
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

tusen tack för din oerhört värmande kommentar i min blogg. Hon är helt bedårande!!!

Postat av: Malena

Åh vilken liten charmig Sigrid! Supersöt! :)



Jag känner också på mig att jag kommer få tidigare :) Har varit så tidig med allt i hela graviditeten och så är det precis som du säger: En känsla man bara har!



Det har gått väldigt upp och ner i graviditeten. Har haft mycket kramper i magen och migrän. Senaste en och en halvmånaden får jag sammandragningar och hugg i magen så fort jag går lite för fort eller sätter på mig strumporna :) Löjligt! Så nu försöker jag ta det lungt. Ryggen, svanskotan och bäckenet är lite trasigt också och tyvärr ser det ut att bli värre.



Men du verkar ha haft det lite värre än mig ser det ut som...



Jag är glad att jag kan jobba i egen takt nu iaf. hade jag varit kvar på mitt gamla jobb så hade det aldrig fungerat.



Vi tror att det blir en liten Ludvig! :) Jag vet många nadra namn som jag kan tänka mig men Mårten har inte lika bra fantasi som mig ;) Ludvig är vi dock båda överens om.:)



Ha en bra dag!

2010-03-18 @ 08:45:40
URL: http://malenasplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback