en tanke

När jag blev sjukskriven hade jag verkligen svårt för att komma till ro, komma ner i varv. Jag hade jätte svårt för att bara vara ledig. För att vila. Men nu har jag vant mig vid mitt "nya" liv. Allt går lite långsamare och jag sitter ner mer, plockar ut disken långsamare och bara är långsamare. Det har tagit en månad att hitta ett nytt tempo i livet. Jag får fortfarande mina "återfall" som mannen kallar det. Jag hetsar upp mig, blir orolig och ränner omkring, bara för att slippa sitta. Men då får jag skäll och så sitter jag. Detta låter säker sjukt. Men alla har vi våra svagheter och våra problem. Mitt är att ta det lungt! Men jag börjar lära mig. Spöket i huvudet låter mig vila, I mellan åt i varje fall.

Jag vet inte riktigt var jag vill komma med dessa rader. Men gudarna ska veta att det inte bara är att vara gravid, inte för mig ivarje fall! det är mer som ska förändras innan man blir mamma. Tur att man har nio månader på sig. Att på en dag förändra hela sitt levnads sätt, sin rutin och sina vanor är fan inte lätt. Men vad lycklig jag är som snart ska bli mamma.

mars 09

mars 10


Kommentarer
Postat av: Jenny

Gillar verkligen din bild jämnförelse =) Livet förändras min vän, men bara till det bättre!! Puss på dig!

2010-03-18 @ 20:43:09
URL: http://ladytaghvai.blogg.se/
Postat av: Gabby

Usch inget vidare med magvärk:( som sammandragningar då? Jag börjar bli väldigt stel & har mkt ont i rygg m.m! värsta är när man suttit eller legat länge & sedan ska resa sig, ajaj! Man får försöka tänka possitivt i allt d onda! Hoppas magen blir bättre snart. kramaar

2010-03-18 @ 20:50:49
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Jenny

Japp, brunch it is....vart? Finns det några andra stället än skårsgård?? Annars funkar ju de helt klart =) Bara skönt att slippa göra egen frukost eller lunch =) Mysigt!! Ses på söndag!

2010-03-18 @ 21:10:31
URL: http://ladytaghvai.blogg.se/
Postat av: Hanna, mamma till Ellen

Javisst var koftan söt, den kunde jag såklart inte motstå :) de flesta av mina foton tar jag med en Canon Eos 350 D (systemkamera) den har nog aldrig gått så varm som sen Ellens föddes ;)

2010-03-18 @ 21:13:00
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Jenny

Japp, brunch it is....vart? Finns det några andra stället än skårsgård?? Annars funkar ju de helt klart =) Bara skönt att slippa göra egen frukost eller lunch =) Mysigt!! Ses på söndag!



2010-03-18 @ 21:16:16
URL: http://ladytaghvai.blogg.se/
Postat av: Melanie

Jag känner precis likadant. Det är inte "BARA" att vara gravid. Det är en del som man får på köpet, både fysiskt och psykiskt. Omställningen i sig och jag kan bli oerhört stressad inför allt som komma skall. Men ändå njuter jag varje dag och jag är överlycklig över att bli mamma. Men nej, det är inte "bara" som sagt. Kram tjejen!

2010-03-19 @ 14:50:16
URL: http://www.nartvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback