söndag!

Vår lilla har lite kvälls problem. Hon verkligen gallskriker i ca 3h varje kväll numera. Jag hoppas innerligt att det snart går över. Stackars älskling. Hon krampar och spänner, gnyr och verkar både övertrött och ha problem med magen. Så där av lite mindre bloggande.

Dagen idag har spenderats med två par från vår förra föräldrargrupp. Gravid gruppen! Vi hade pickinick hos Sara och Niklas, den skulle igentligen intagits vid tjolöholms slott. Men eftersom regnet öst ner hela dagen fick vi som sagt hålla oss inne. Mycket trevligt ändå. Alltid skönt att höra att andra ungar också skriker och är otröstliga mm, även om man vet det.. så är det alltid skönt att prata av sig med föräldrar som har barn i samma ålder.

I varje fall, dejten slutade på IKEA. vi fick med oss 5:- kronors handdukar och lite grepp leksaker till Ella.
Kvällen avslutade vi med en pizza. Den satt precis där den skulle. Myckey gott.

I morgon börjar jag mitt nya liv. Jag ska verkligen äta rätt för Ellas skull. Hoppas att det kanske kan hjälpa hennes lilla mage. Jag ska erkänna att jag är slarvig med vad jag stoppar i mig. Vem tänker på att champinjoner är hårdsmält tex?! Så nu ska det pluggas "kost för ammande"!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: ellenojag

Gud så söt hon är, verkligen en liten Prinsessa!!! håller tummarna för att hennes magont går över snart, det gör så ont i mammahjärtat när de små inte mår bra! hoppas ni får sova gott och länge inatt!!! kram på er

2010-07-26 @ 00:04:35
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Sanna

Hon bara växer och växer! Bästa systerdottern man kan ha!!! :)

2010-07-26 @ 01:20:59
URL: http://visionaryme.blogg.se/
Postat av: Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥

Vilken jätte fin bild på Ella ♥

Och stackars liten som har ont i magen på kvällarna...här slarvar jag också med vad jag äter, men jag har haft barn som inte haft ont i magen heller (peppar peppar). Hoppas att det blir bättre i hennes lilla mage!

Kramar

2010-07-26 @ 08:51:43
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: carina

Tack för tipset! Den ska jag kika in! :)

Det är inte klokt hur mycket det kan påverka barnet vad man själv äter genom amningsmjölken och som champinjoner är ju inte direkt något som man tänker kan vara jobbigt! Hoppas det blir bättre snart och att det inte krävs alltför stora förändringar!

Kram

2010-07-26 @ 09:15:27
URL: http://carinadenfina.blogg.se/
Postat av: Melanie

Åh, det är inte bara under grav som man måste tänka på vad man äter alltså. Nu ska man tänka på vad man äter under tiden man ammar med, hur kan man hålla reda på allt? Har du några bra tips såhär på rak arm? Hoppas det blir bättre med hennes mage snart! Stor kram raring!

2010-07-26 @ 10:02:09
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: Evelina - Mamma till Meja <3

Men gud så söt tjej! :)

2010-07-26 @ 21:10:19
URL: http://loon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback