e-legitimation

Nu när jag äntligen har samlat kraft och ork att sätta mig ner för att planera min första föräldrarledighet. Så funkar inte skiten. Kan man bli mer iriterad. Det går inte ens att logga in, så det är inte jag som är dum och inte fattar, inte denna gången i varje fall. ÅÅÅ, jag blir så arg!!

För övrigt har jag bara vilat och tagit det allmänt lungt hittills idag.
Snart kommer Ludvig och Frida på en kopp kaffe, men innan dess sak jag ta mig till affären för att handla lite mat och sätta på mig kläder. Man vet aldrig hur lågt tid strumporna tar =)

Hoppas ni har e bra dag.



Kommentarer
Postat av: Emma

Hur skaffar man sig en sån "e-legitimation"? Fattar mig inte på sånt..



Min dag består av ett nervöst möte med en viss Birgitta. Hoppas verkligen hon har bra besked till mig för just nu känns det som jag ska kräka av nervositet.. :(

Kram

2010-04-28 @ 13:31:28
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej. Ja, han va riktigt roligt igår...fick änna ont i skrattmusklerna ;) Idag är det plugg för hela slanten, behöver städa oxå...usch, trist dag. Hoppas du mår bra? Kul att de går framåt med huset, de dröjer inte länge förrän de är klart vettu =) Kram

2010-04-28 @ 14:11:02
URL: http://ladytaghvai.blogg.se/
Postat av: Malena

Nä, strumporna får man börja med i tid ;)



Webbshoppen skulle varit klar i Februari hade jag tänkt mig. Vilket är passerat då... Allt har skjutits upp på grund av sena leveranser, trasiga levernaser, avtal hit & dit, och handläggningstider mm. Men nu känner jga att det närmar sig (törs knappt säga så för då är det väl något annat som dyker upp)

Den MÅSTE vara klar innan 11 Maj. Det kommer den vara... :) Längtar!!



Ja nu ska jag vila innan jga ska iväg på jobb. Blir fot-SPA för elva personer i kväll (visst var det väl så att du hade en kompis som sålde Mary Kay om jag inte minns helt fel?)



Ha en bra dag!

2010-04-28 @ 14:35:38
URL: http://malenasplace.blogg.se/
Postat av: Melanie

Men vad typiskt!! Jag ser inte fram emot när jag ska börja sätta mig med det där. Har kikat på det ett par gånger, men vet inte riktigt hur jag ska planera dagarna riktigt än:)

Kram!

2010-04-28 @ 15:50:11
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

jag fick e-legg häromdan för jag skulle deklarera :P

Ja, fogarna kan spöka efterråt oxå. men tur att det inte är som innan iaf ;) Men jag mår bättre iaf. speciellt i huvudet :) det är ju lite omtumlande att få bebis.

Kramar på dig gumman

2010-04-28 @ 18:32:38
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback