Veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Detta blir en vecka i princip helt utan överraskningar. På arbetet kommer du att uppleva en vanlig vecka som bara flyter på och i det privata med dina vänner så sker det heller inte något utöver det vanliga. Allt som du har planerat under veckan kommer mer eller mindre att bli som du har förväntat dig. Du kommer antagligen att tycka att det är rätt så skönt med en förutsägbar vecka.

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du tycker att du är rätt så medgörlig för det mesta, men det kan förändras den här veckan. Du ser mycket med mer kritiska ögon än vad du brukar. Detta är något som kan förbrylla dem du umgås med, men det innebär snarare att de börjar behandla dig med mer respekt – du är trots allt någon som vågar ifrågasätta.

Väduren (21/3- 19/4)

Din lojalitet sätts på prov den här veckan. Du kan tvingas att avstå något roligt bara för att hålla ett löfte till en vän. Det blir inte ett lätt beslut men i slutändan är du ändå nöjd med det du bestämmer dig för att göra. I slutet på veckan finns det stora chanser för en liten flirt om du är upplagd för det. Valmöjligheterna är i alla fall dina.

Oxen (20/4- 20/5)

Det ser ut som om dina dagliga rutiner förändras under den här veckan och det kan bli en liten omställning innan allt sitter. Ta det därför lugnt i början på veckan med så många avslappnande aktiviteter som möjligt. Lite senare på veckan bör du vara redo för nya utmaningar och din energi verkar på sin normala nivå igen.

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan ser ut att kunna bli riktigt bra förutsatt att du tar tag i ett problem som du länge skjutit framför dig. Din ekonomi ser ut att både kortsiktigt och långsiktigt kunna förbättras avsevärt om du lägger ned lite tid på att gå igenom de avtal och förbindelser du har. Du blir antagligen positivt överraskad över vad du kan spara.

Kräftan (21/6 - 22/7)

Kärlek är inget du översvämmas av under veckan. Om du är i ett förhållande kan du känna av en svacka, och har mindre intresse för din partner än annars. Du som letar efter ett nytt förhållande har heller inte mycket att hämta den här veckan. Kanske stöter du på en och annan som du hade varit intresserad av i vanliga fall, men det är något som du inte kan sätta fingret på som inte får dig att tända till.

Lejonet (23/7 - 22/8)

Försök att göra en liten förändring tidigt på veckan och du kommer att se stora vinster av detta lite senare. Andra kan se denna ändring som lite lustig och ifrågasätta den men just nu behöver du inte deras råd. I slutet av veckan ser du ut att kunna få uppleva en romantisk kväll – särskilt för dig som redan är i ett förhållande.

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det finns stor chans att en vän som du inte varit i kontakt med på länge hör av sig den här veckan. Ge den här personen din tid och ta till dig av eventuella råd som erbjuds. Försök också den här veckan att umgås mycket med vänner och familj, både du och dem behöver lite sällskap den här tiden.

Vågen (23/9 - 22/10)

De flesta av dina ansträngningar kommer att vara lyckosamma denna vecka. Detta är särskilt bra för dig som har något viktigt på arbetet eller i skolan. Du som är i ett förhållande har tyvärr inte riktigt tid att ägna dig åt din partner så mycket som din partner önskar vilket kan leda till lite dålig stämning. Detta är dock inget du behöver känna skuldkänslor för, du måste faktiskt få lite tid att ägna dig åt dina egna sysslor.

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Dina vänner kan trötta ut dig under veckan. Av någon anledning så kan du dig störa dig på dem ordentligt. Du känner att de bara gör och säger samma saker hela tiden. Detta kan nog vara ett tecken på att ditt humör knappast är på topp och att du behöver vara lite för dig själv, i alla fall under veckans första del.

Skytten(22/111/12)

Du känner verkligen inte för att göra nyttiga saker den här veckan. Jobbet känns segt och om du fick bestämma skulle du göra något helt annat. Någon gång under veckan kan du tvingas att ändra åsikt om någon du tidigare ogillade. Personen visar sig från en helt annan sida, men du kan inte låta bli att tänka att det kanske finns dolda avsikter med personens beteende.

 

Tror ni på horoskop? Läser ni ens horoskop? Här kan ni i vilket fall läsa hur er vecka 41 ser ut =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback